2009. április 5. vasárnap

ápr. 5
16:53
Eredivisie: a sérült Fehért nélkülöző NAC nem szerzett pontot (She)
Az Eredivisie 29. fordulójában a Volendam hazai pályán 2–1-re verte meg a szebb napokat látott Feyenoordot, illetve a sérült Fehér Csaba nélkül felálló NAC Breda 2–0-ra kikapott a Willem II vendégeként.
ápr. 5
17:09
Serie A: hiába fordított a Juve, döntetlent játszott a Chievóval (She)
A Chievo Sergio Pellissier mesterhármasának köszönhetően pontot szerzett a Juventus otthonában a Serie A 30. fordulójában. A torinóiak fordítottak, ám végül 3–3 lett a végeredmény. A Roma Francesco Totti két tizenegyesgóljával verte meg 2–1-re a Bolognát otthon.
ápr. 5
17:11
Oroszország: a CSZKA Moszkva csak gól nélküli döntetlent ért el (She)
Az orosz Premjer Liga harmadik fordulójában az Amkar Perm fogadta a CSZKA Moszkvát, és játszott ellene 0–0-t. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a vendégek közül Deividas Semberas egy perc alatt két sárga lapot is begyűjtött, így fél órán keresztül emberelőnyben játszott a hazai együttes.
ápr. 5
17:12
Sorozatban ötödször győztes a Győr (Metropol)
Sorozatban ötödször nyerte meg a Győr a női kézilabda Magyar Kupát, miután a hazai környezetben rendezett négyes döntő vasárnapi fináléjában 32-27-re diadalmaskodott a Debrecen felett.
ápr. 5
17:13
Lovassport: Czabai László a fedett pályás díjugrató bajnok (She)
Czabai László nyerte meg a kaposvári Pannon Lovas Akadémián vasárnap rendezett fedett pályás díjugrató országos bajnokságot.
ápr. 5
17:45
NB II, Keleti csoport: Vácon nyert a Fradi a Jászberény ellen (She)
A Ferencváros Márkus Tibor góljával 1–0-ra nyert a Jászberény ellen, amely Vácon fogadta az FTC-t az NB II Keleti csoportjának 20. fordulójában.
ápr. 5
17:47
Soproni Liga: kövesse élőben a Vasas-Haladás meccset az NSO-n! (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának záró meccsén a Haladás látogat a Vasas otthonába. Kövesse élőben a találkozót az NSO szöveges közvetítésében!
ápr. 5
17:49
Championship: Gyepes nélkül ikszelt a Cardiff hazai pályán (She)
A Cardiff 2–2-es döntetlent játszott hazai pályán a Swansea ellen az angol másodosztályú bajnokság vasárnapi meccsén.
ápr. 5
18:03
Skócia: idegenben győzött a Rangers a Falkirk ellen (She)
A Rangers idegenben verte meg Kris Boyd góljával a Falkirket a skót bajnokság 30. fordulójában, és így három pont a hátránya a listavezető Celtickel szemben.
ápr. 5
18:05
Sakk: Polgár Zsófia remizett első mérkőzésén a csapatbajnokságban (She)
Az Aquaprofit Nagykanizsa idegenben 9:3-ra legyőzte a MLTC-t a csapatbajnokság tizedik fordulójában. Az indiai Viswanathan Anandot, a spanyol Alexei Shirovot és Polgár Juditot is nélkülöző kanizsaiaknál asztalhoz ült a középső Polgár nővér, Zsófia, aki remivel fejezte be idei első mérkőzését.
ápr. 5
18:06
A Juventus nem bírt a Pellissier vezette Chievóval (Metropol)
A Juventus hazai pályán nem bírt a bennmaradásért küzdő Chievóval, így egy ponttal be kellett érnie az olasz labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában, vasárnap.
ápr. 5
18:21
Premier League: az Everton kiütötte hazai pályán a Wigant (She)
Az Everton kiütötte hazai pályán a Wigant: a liverpooli klub 4–0-ra verte meg a Premier League nyolcadik helyén álló csapatot a 31. fordulóban.
ápr. 5
18:23
Ausztria: Pusztai Olivér hibái után kikapott a Kärnten (She)
Az osztrák bajnokság 28. fordulójában a Pusztai Olivérrel felálló Kärnten 4–2-es vereséget szenvedett az SK Rapid otthonában. A magyar védő 73 percet játszott, ám sajnos kulcsszerepe volt a vereségben. A találkozó 18. percében csapata 1–1-es állásnál Pusztai visszahúzta a tizenhatoson belül ellenfelét, ezért ő sárgát, a Rapid tizenegyest kapott, amit Hofmann gólra váltott. A 70. percben aztán…
ápr. 5
18:25
Videó: Vadócz Krisztián gólja az Atlético Madrid ellen (She)
Vadócz Krisztián góljával szerezte vissza a vezetést az Osasuna az Atlético Madrid ellen a spanyol bajnokság 29. fordulójának mérkőzésen. Diego Forlán egyenlítése után Vadócz talált közelről a madridiak hálójába. Íme a találat videón!
ápr. 5
18:39
Úszás: Rafael Munoz világcsúcsa férfi 50 m pillangón (She)
Világcsúcsot állított fel férfi 50 m-es pillangóúszásban a spanyol Rafael Munoz, aki vasárnap, Málagában 22.43 mp alatt teljesítette a távot a helyi országos bajnokságon.
ápr. 5
19:15
Félbeszakadt az esős verseny, Jenson Button nyert (Infostart)
A brit Jenson Button (Brawn GP) nyerte a Forma-1-es Malajziai Nagydíjat.
ápr. 5
19:15
Bundesliga: Claudio Pizarro vezetésével nyert a Werder (She)
Egy kiesési rangadó és két meccs a középmezőnyből volt a Bundesliga 26. fordulójának vasárnapi játéknapján a kínálat. A Werder a második félidőben mutatott játékával kivégezte a Hannovert a triplázó Pizarró vezetésével. Nyolc fordulóval a vége előtt a liga utolsó helyezettje Karlsruhének megmaradt az esélye az élvonalbeli tagság megőrzésére, miután gólnélküli döntetlent játszott a jelenleg…
ápr. 5
19:17
Primera División: Vadócz gólt lőtt az Atlético elleni győztes meccsen (She)
Az Osasuna meglepetésre 4–2-re legyőzte az Atlético Madridot a Vicente Calderón Stadionban. A pamplonai csapat magyar légiósa, Vadócz Krisztián góllal vette ki a részét a nagyszerű sikerből.
ápr. 5
19:19
Premier League: parádés hajrával tartotta otthon a három pontot az MU (She)
A Manchester United drámai mérkőzésen tartotta otthon a három pontot az időnként újra remekül futballozó Aston Villa ellen az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának (Premier League) vasárnapi mérkőzésén. Federico Macheda a ráadás perceiben szerezte meg a győztes találatot a végül 3–2-re nyerő MU-nak.
ápr. 5
19:33
NB II, Keleti csoport: otthon nyert a Bőcs és a DEAC (She)
A Bőcs és a DVSC-DEAC is hazai pályán győzött az NB II Keleti csoportjának 20. fordulójában vasárnap délután.
ápr. 5
19:35
Súlyemelés: Nasztaszja Novikava a bukaresti Eb első győztese (She)
A Pekingben 53 kilóban olimpiai bronzérmet szerző Nasztaszja Novikava nyakába akasztották a bukaresti Európa-bajnokság első aranyérmét.
ápr. 5
19:37
Női kosárlabda NB I: parádés hajrával egyenlített a Zalaegerszeg (She)
A házigazda Zalaegerszeg parádés utolsó negyedet produkálva fordított a Szeged ellen vasárnap, így kiegyenlített az UNIQA női kosárlabda NB I negyeddöntős párharcában.
ápr. 5
19:39
Soproni Liga: a nagyot küzdő Vasas tíz emberrel mentett pontot (She)
A labdarúgó Soproni Liga 21. fordulójában a Vasas hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladást, és az őszi egygólos Haladás-sikert követően ezúttal megosztoztak az együttesek a pontokon. Kenesei Krisztián 41. percben szerzett góljával a vendégek szerezték meg a vezetést, amit a csereként beálló Ljubisa Vukelja egyenlített ki a második félidőben. A Haladás gólja előtt Ognjen Paripovics piros lapot…
ápr. 5
19:51
Mű- és toronyugró Eb: hatodik a magyar páros női 3 m szinkronban (She)
A Gondos Flóra, Reisinger Zsófia duó hatodik lett a nők 3 m-es szinkronműugró számában a torinói mű- és toronyugró Európa-bajnokságon.
ápr. 5
20:09
Férfi kézilabda NB I: ikszelt a Gyöngyös Balatonfüreden (She)
A Gyöngyösi Főiskola döntetlent ért el Balatonfüreden a Budapest Bank férfi kézilabdaliga vasárnapi mérkőzésén.
ápr. 5
20:11
Férfi kosárlabda NB I: magabiztosan nyert a ZTE Debrecenben (She)
A ZTE könnyedén legyőzte 100–63-ra a Debrecent idegenben a férfi kosárlabda NB I 22. fordulójában.
ápr. 5
20:13
Férfi kézilabda BL: négy között a Rhein-Neckar Löwen is (She)
Utolsóként, egyben harmadik német csapatként a Rhein-Neckar Löwen biztosította a helyét a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében.
ápr. 5
20:15
Ligue 1: a PSG és a Sochaux is győzött hazai pályán (She)
Két hazai győzelmet hozó mérkőzéssel folytatódott a francia élvonalbeli pontvadászat. A 30. forduló két vasárnap késő délutáni találkozóján a PSG 2–1-re verte a Nice-t , a Sochaux pedig a Rennest püfölte el 3–0-ra.
ápr. 5
20:27
Videó: nézze meg az MU-Aston Villa találkozó góljait! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Manchester United Federico Macheda ráadás perceiben szerzett győztes góljával 3–2-re nyert az Aston Villa ellen az angol bajnokság 31. fordulójában. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
ápr. 5
20:29
Úszás: Verrasztó 200 vegyesen is magyar csúcsot úszott (She)
A női 100 m gyors után 200 m vegyesen is megjavította az országos rekordot Verrasztó Evelyn a spanyolok málagai nyílt nemzetközi úszóbajnokságán.
ápr. 5
21:03
Tenisz: Arn Gréta máris búcsúzott a marabellai versenytől (She)
Arn Gréta a selejtezőben vereséget szenvedett az olasz Nathalie Vierintől, így nem jutott a főtáblára a Marbellán zajló WTA-tenisztornán.
ápr. 5
21:05
Férfi röplabda NB I: nyert a Dág és a Debrecen (She)
A Dág és a Szolnok sikerét hozta a vasárnapi játéknap a férfi röplabda NB I középszakaszában.
ápr. 5
21:07
Serie A: Isla öngóljával győzött az Inter az Udinese ellen (She)
Az Inter kiegyenlített mérkőzésen, Mauricio Isla öngóljával 1–0-ra legyőzte az Udinesét a Stadio Friuliban az olasz bajnokság 29. fordulójában. A hazaiak végig esélyesek voltak a győzelemre, de végül a címvédő egy szerencsés találattal nyert.
ápr. 5
21:21
Tenisz: Andy Murray végső sikerét hozta a miami torna (She)
Idei harmadik tornadöntőjét játszotta a britek fiatal kiválóság Andy Murray, miközben ellenfele, a szerbek klasszisa, Novak Djokovics 2009-ben második alkalommal jutott el egy viadal utolsó meccsére. A világranglista 4 Murray és a rangsorban 3. Djokovics 102 percen keresztül szórakoztatta a közönséget a 4.5 millió dolláros Miamiban rendezett torna fináléjában, amelyben végül előbbi…
ápr. 5
21:23
Primera División: a Valencia ezúttal gálázott - a Getafe ellen (She)
A negyedik hely megszerzésének szempontjából kulcsfontosságú győzelmet aratott hazai pályán a Valencia a Getafe ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának (Primera División) 29. fordulójában.
ápr. 5
21:25
Ritmikus gimnasztika: kiváló eredményt ért el a kéziszercsapat (She)
Egy ötödik és egy hatodik helyet szerzett a szentpétervári ritmikus gimnasztika Grand Prix szerenkénti fináléjában a Dudinszky Mária, Hauser Judit, Hörcher Noémi, Kohlhoffer Fanni Topic Daria és Tőkés Anna alkotta magyar együttes kéziszercsapat, ráadásul karikával eddigi legmagasabb pontszámukat érték el.
ápr. 5
21:39
Videó: elképesztő öngól az Udinese-Internazionale találkozón (She)
Mint már beszámoltunk róla, az Inter kiegyenlített mérkőzésen, Mauricio Isla öngóljával 1–0-ra legyőzte az Udinesét. Most megmutatjuk a balszerencsés találatot videón!
ápr. 5
21:41
U20-as vb: kedvező a magyar csapat sorsolása (She)
Dr. Bienerth Gusztáv, az MLSZ nemzetközi igazgatója és Bazsánt József, a 20 éven aluliak válogatottjának menedzsere arról tájékoztatta a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapját az egyiptomi Luxorból, hogy a szeptember 24. és október 16. között Egyiptomban sorra kerülő U20-as világbajnokságon a magyar válogatott az Egyesült Arab Emírségekkel, Dél-Afrikával és Hondurasszal került egy csoportba, s…
ápr. 5
21:57
Kedvezett a szerencse a magyaroknak a junior-futballvébé sorsolásán (Infostart)
A magyar válogatott az Egyesült Arab Emírségek, a Dél-afrikai Köztársaság és Honduras együttesével került egy csoportba az U20-as labdarúgó-világbajnokságon.
ápr. 5
21:57
Norvégia: Kovács Péter duplája is kevés volt a győzelemhez (She)
A Kovács Pétert is foglalkoztató Odd Grenland 3–3-as döntetlent játszott idegenben a Stabaek ellen a norvég bajnokság harmadik fordulójában.
ápr. 5
21:59
Murray legyőzte Djokovicsot a döntőben (Infostart)
A negyedik helyen kiemelt brit Andy Murray nyerte a 9 millió dollár összdíjazású, miami keménypályás tenisztorna férfi versenyét, miután a vasárnapi döntőben két szettben 6:2, 7:5-re legyőzte a harmadikként rangsorolt szerb Novak Djokovicsot.
ápr. 5
21:59
Súlyemelés: meglepetésre belga aranyérem a bukaresti Eb-n (She)
A tavalyi, lignanói Európa-bajnokságon – miután az eredetileg győztes moldovai Igor Bourt doppingolás miatt kizárták – az 56 kilós Tom Goegebuer ezüstérmet szerzett összetettben.
ápr. 5
22:51
Románia: a kirúgott cseh páros után portugál edző Kolozsváron (She)
Portugál tréner vette át a román bajnoki címvédő CFR Cluj labdarúgócsapatának irányítását, miután a gárdát január 8-a óta irányító cseh edzőpárost, Ales Jindrát és ifjabb Dusan Uhrint menesztette a klub vezetősége.
ápr. 5
22:53
Kosárlabda: Pau Gasolékkal csaphat össze a magyar válogatott (She)
Berényi János, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöke spanyolországi látogatása során szóban megállapodott a spanyol szövetség elnökével arról, hogy a világbajnok együttes nyáron hazánkba látogat, és összecsap a mieinkkel.
ápr. 5
23:09
Belgium: Bölöni csapata pontban beérte Juhász együttesét (She)
Bölöni László csapata, a Standard Liége 3–1-re győzött hazai pályán a Germinal ellen, míg az Anderlecht Juhász Rolanddal a soraiban játszott gól nélküli döntetlent a Lokeren ellen.
ápr. 5
23:11
Serie A: az utolsó pillanatokban nyert két góllal a Milan (She)
A Milan a hosszabbításban szerzett két góllal verte meg 2–0-ra az olasz bajnokság utolsó előtti helyén álló Leccét a 30. forduló vasárnap esti meccsén.
ápr. 5
23:13
Primera División: idegenben nyert a Racing a Gijón ellen (She)
A Racing idegenben verte meg 2–0-ra a Sporting Gijónt a spanyol bajnokság 29. fordulójának vasárnap esti találkozóján.
ápr. 5
23:27
Ligue 1: magabiztosan nyert a Marseille, tapad a Lyonra (She)
A Marseille-nek nem okozott gondot a Saint-Étienne legyőzése idegenben: 3–0-ra győzött a francia bajnokság 30. fordulójában, így továbbra is egy pont a hátránya az éllovas Lyonnal szemben.
ápr. 5
23:45
Serie A: Mourinho szereti Quagliarella stílusát, le is igazolná (She)
Érdekes nyilatkozatot tett vasárnap este José Mourinho, az Internazionale vezetőedzője: igen dicsérte Fabio Quagliarellát, az Udinese olasz válogatott támadóját a két csapat mérkőzése után.
ápr. 5
23:47
Portugália: idegenben győzött a Benfica az Amadora ellen (She)
A Benfica idegenben verte meg 2–1-re az Amadorát a portugál bajnokság 23. fordulójában.

Keresés