2009. május 13. szerda

máj. 13
14:18
Sinka László lehet az új kézilabdás elnök (Metropol)
Sinka László, az eddigi főtitkár az egyetlen jelölt a Magyar Kézilabda Szövetség elnöki posztjára; a tisztújító küldöttgyűlésre szombaton kerül sor.
máj. 13
14:45
Real Madrid: Iker Casillas „újraspanyolosítaná” a királyi gárdát (She)
Iker Casillas, a Real Madrid válogatott futballkapusa szerint klubcsapatát ismét spanyolosítani kell, vagyis idegenlégiósok helyett ő inkább kiváló honfitársakkal erősítené meg a királyi gárdát.
máj. 13
15:21
Női kosárlabda: teljes a soproni keret, újabb fiatalok a fedélzeten (She)
Véglegessé vált a bajnoki címvédő MKB-Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapatának következő idénybeli kerete, amely két fiatal tehetséggel gyarapodott.
máj. 13
15:23
Formula-1: a Renault is kiszállhat a száguldó cirkuszból (She)
Flavio Briatore, a Renault Formula–1-es csapatfőnöke kijelentette: amennyiben a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) bevezeti a 2010-re tervezett szabálymódosításokat, akkor – a Ferrarihoz hasonlóan – a francia istálló sem áll rajthoz jövőre.
máj. 13
15:25
Tenisz: Kuznyecova a második fordulóban kiesett Madridban (She)
A madridi női tenisztorna második fordulójának utolsó előtti találkozóján az ukrán Alona Bondarenko két sima szettben, alig több mint egy óra alatt búcsúztatta a hatodik helyen kiemelt Szvetlana Kuznyecovát.
máj. 13
15:27
Belgium: szinte biztos, hogy Advocaat lesz a kapitány (She)
Ahogyan arról tegnap a Nemzeti Sport Online is beszámolt, Dick Advocaat neve is felvetődött belga szövetségikapitány-jelöltként. A sport.be értesülései szerint a Belga Labdarúgó-szövetség vezetői megegyeztek a szerződés anyagi feltételeiről, így szinte bizonyos, hogy a jelenleg az orosz Zenitet irányító holland szakember, Dick Advocaat lesz a belga válogatott szövetségi kapitánya.
máj. 13
15:30
A Renault is kiszállhat a Forma-1-ből (Metropol)
Flavio Briatore, a Renault Forma-1-es csapatfőnöke kijelentette: amennyiben a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) bevezeti a 2010-re tervezett szabálymódosításokat, akkor - a Ferrarihoz hasonlóan - a francia istálló sem áll rajthoz jövőre. Ecclestone békét és nyugalmat akar.
máj. 13
15:39
Blog: Németh Norbert Kazanyról és családja megérkezéséről (She)
Újabb írással jelentkezett az NSO blogzónájában olvasható naplójában Németh Norbert, a Tom Tomszk magyar labdarúgója. Az Oroszországban légióskodó futballista ezúttal csapata súlyos vereségéről, valamint családja Tomszkba érkezéséről ír.
máj. 13
15:48
Előnyben a Celtics és a Lakers (Metropol)
A címvédő Boston Celtics és a Los Angeles Lakers is 3-2-re vezet főcsoport-elődöntős párharcában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), miután keddi mérkőzésén előbbi az Orlando Magic, utóbbi a Houston Rockets ellen győzött.
máj. 13
16:15
Kerékpár: Klöden is doppingolt a három évvel ezelőtti Touron (She)
Tiltott vértranszfúzión esett át a 2006-os Tour de France-on Andreas Klöden, aki a viadal módosított végeredménye alapján a második lett - jelentette be szerdán a Freiburgi Egyetem független vizsgálóbizottsága.
máj. 13
16:17
Csehország: az új kapitány kész megbocsátani az eltiltottaknak (She)
A cseh labdarúgó-válogatott újonnan kinevezett szövetségi kapitánya, Frantisek Straka a sajtó képviselőinek elmondta, nem zárja be az ajtót a nemrég eltiltott hat válogatott játékos előtt.
máj. 13
16:19
Bayern: a sajtó szerint Van Gaal pénteken írhatja alá szerződését (She)
A Bundesliga rekordbajnoka, a Bayern München a holland NOS televíziós csatorna szerint megegyezett az AZ-vel, és a nyártól Louis van Gaal foglalhatja el a bajorok vezetőedzői posztját.
máj. 13
16:24
Van Gaal lesz a Bayern új edzője (Metropol)
Holland sajtóértesülés szerint már nincs akadálya annak, hogy Louis van Gaal legyen a Bayern München labdarúgócsapatának új vezetőedzője.
máj. 13
16:33
Atlético Madrid: Maniche és Szeitaridisz szabadon igazolható (She)
Az Atlético Madrid felbontotta a görög védő, Jurkasz Szeitaridisz szerződését, dacára annak, hogy az még egy évig érvényes volt. A 2004-ben hazája válogatottjával Európa-bajnoki címet szerző játékos kirúgására azt követően került sor, hogy nem jelent meg a csapat Gijón elleni bajnokiján, miután kiderült: nem került be a meccsre készülő keretbe.
máj. 13
16:51
Brazília: Ronaldo játszhat a Flu elleni negyeddöntőn (She)
Ronaldo felgyógyult lázas betegségéből, és részt vett csapata, a Corinthians kedd délutáni edzésén, ami azt jelenti, hogy pályára léphet a magyar idő szerint szerda esti, Fluminense elleni Brazil Kupa-negyeddöntőben.
máj. 13
17:09
A Milan és a Juventus is vinné Juhász Rolandot (Infostart)
Egy olasz internetes lap szerint a Milan és a Juventus is szeretné szerződtetni Juhász Rolandot, a belga Anderlecht magyar válogatott védőjét.
máj. 13
17:09
Póker: tovább kell várni a hazai legalizációra (She)
A póker hazai helyzetét rendezni igyekvő törvénymódosítási javaslatot nem támogatta hét eleji ülésén az Országgyűlés költségvetési bizottsága. Az egy héttel ezelőtt dr. Juhászné Lévai Katalin, Halmai Gáborné és Keller László szocialista képviselők által benyújtott javaslat szerint a jövőben már pókertermek is szervezhetnének legálisan készpénzes, illetve versenyjátékot, a nyeremények adómentesek…
máj. 13
17:11
Giro 2009: a szakasz Mencsové, a rózsaszín trikó Di Lucáé (She)
Az orosz Gyenyisz Mencsov nyerte meg a Giro d’Italia San Martino di Castrozza és Alpe di Siusi közötti 5. szakaszát. A második helyen két másodperc hátránnyal Danilo Di Luca ért be, aki összetettben átvette a vezetést.
máj. 13
17:18
A Milan és a Juventus is érdeklődik Juhász iránt (Metropol)
Egy olasz internetes lap szerint az AC Milan és a Juventus is szeretné szerződtetni Juhász Rolandot, a belga Anderlecht magyar válogatott védőjét.
máj. 13
17:27
Női kézilabda BL: a Viborgot motiválja, ha a „kés a torkukon van” (She)
„Remélem, motiválni fog minket az a tudat, hogy a kés a torkunkon van” – jelentette ki Rikke Skov, a Viborg kézilabdázója, akinek csapata a női Bajnokok Ligája döntőjének első mérkőzésén 26–24-re kikapott a vendég Győrtől.
máj. 13
17:45
Észtország: a Flora Tallinn tizenegyesekkel nyerte meg a kupát (She)
A hétszeres észt bajnok Flora Tallinn nyerte meg az Észt Kupa 2008–2009-es kiírását, miután a gól nélküli rendes játékidőt és hosszabbítást követően tizenegyesekkel legyőzte a Nomme Kalju együttesét.
máj. 13
18:03
Nyíregyháza: Karakó Ferenc lett a klub egyedüli tulajdonosa (She)
A Nyíregyháza Spartacus FC Kft.-nél tulajdonosváltás történt, és további szakmai befektetők érkezése várható. Karakó Ferenc eddigi résztulajdonos élve elővásárlási jogával átvette Sziky Gyula üzletrészét – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
máj. 13
18:21
Ligakupa: Pécs-Fehérvár döntő élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a Ligakupa döntője, amelyet a Pécs és a Fehérvár vív egymással Siófokon.
máj. 13
18:23
Tenisz: Rafael Nadal könnyedén nyert Melzer ellen Madridban (She)
A madridi salakpályás férfi tenisztorna 2. fordulójában az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal két szettben, 6:3, 6:1-re nyert az osztrák Jürgen Melzer ellen.
máj. 13
18:39
Liverpool: Benítez 15 millió fontot fizetne David Silváért (She)
Angol lapértesülések szerint Rafa Benítez, a Liverpool menedzsere kész 15 millió fontot fizetni a Valencia 23 éves Európa-bajnok középpályásáért, David Silváért.
máj. 13
18:41
Videó: négy meccs eltiltás Hajnal „karatézó” csapattársának (She)
A keddi Wolfsburg–Dortmund találkozó 74. percében a vendégek labdáért harcoló játékosa, Kevin Prince Boateng rendkívül csúnyán arcon talpalta a hazaiak japán játékosát, Haszebe Makotót. A mozdulat négy mérkőzésre szóló eltiltást ért a fegyelmi bizottság előtt, vagyis Boateng ebben a szezonban már nem léphet pályára.
máj. 13
18:48
Magyar öttusázó pozitív doppingtesztje (Metropol)
Pozitív eredményt hozott egy magyar öttusázó április 3-án levett mintájának A próbája - közölte a Magyar Antidopping Csoport (MACS), szerdán.
máj. 13
18:57
Pozitív lett egy magyar öttusázó doppingtesztje (Infostart)
Pozitív eredményt hozott egy magyar öttusázó április 3-án levett mintájának A próbája - közölte a Magyar Antidopping Csoport.
máj. 13
18:57
Dopping: egy magyar öttusázónak pozitív lett a tesztje (She)
Pozitív eredményt hozott egy magyar öttusázó április 3-án levett mintájának A-próbája – tájékoztatta az MTI-t a Magyar Antidopping Csoport (MACS) szerdán.
máj. 13
18:59
Gyász: 77. életévében elhunyt Szigeti Zoltán világbajnok kajakos (She)
Melbourne-ből érkezett a gyászhír: életének 77. évében elhunyt Szigeti Zoltán világbajnok, olimpikon kajakversenyző – adta hírül a Magyar Olimpiai Bizottság honlapja. A magyar kajak-kenu sport első, emlékezetes nagy diadala alkalmával 1954-ben Maconban a hat világbajnoki cím egyikét nyerte a Szigeti Zoltán, Kovács László, Nagy László, Vagyóczky Imre négyes. Melbourne-ben – Vagyóczky Imre…
máj. 13
19:15
Van Gaal lesz a Bayern München edzője (Infostart)
A következő két idényben a holland Louis van Gaal lesz a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője - jelentette be hivatalosan honlapján a bajor egyesület.
máj. 13
19:15
Juventus: Diego mindenben megegyezett a torinóiakkal (She)
Mindenben megegyezett a Juventus vezetőivel, így szinte biztos, hogy a nyártól a torinói klub labdarúgója lesz Diego, a Werder Bremen brazil játékmestere.
máj. 13
19:17
Soproni Liga: Győri ETO-Haladás találkozó élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 16. fordulójából elhalasztott Győri ETO–Haladás bajnoki mérkőzést pótolják szerda este 19 órától. Kövesse velünk a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
máj. 13
19:19
Bayern: hivatalos, két évre írt alá Louis Van Gaal (She)
Ahogy azt a sajtó már megszellőztette, a következő két idényben Louis van Gaal lesz a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője.
máj. 13
19:24
Van Gaal két évig irányítja a Bayernt (Metropol)
Ahogy azt a sajtó már megszellőztette, a következő két idényben Louis van Gaal lesz a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője.
máj. 13
19:51
Férfi vízilabda ob I: a Szentes otthon győzött a Szolnok ellen (She)
A Szentes hazai pályán 11–8-ra győzött a Szolnok ellen a férfi vízilabda ob I 9–12. helyért zajló rájátszásában.
máj. 13
19:53
Úszás: hétfőn döntenek az új szuperdresszek sorsáról (She)
A Nemzetközi Úszószövetség (FINA) tájékoztatása szerint hétfőn egy bizottság dönt majd az elmúlt időben piacra dobott és használt szuperdresszek sorsáról.
máj. 13
19:55
Férfi kosár NB I: a Pécs és a Paks is nyert az elődöntő 1. meccsén (She)
A férfi kosárlabda NB I elődöntőjének első meccsein a Pécs a Zalaegerszeget, az Atomerőmű a Falcót fogadta, mindkét találkozón a hazai gárda győzött, és 1–0-ra vezet az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharcban.
máj. 13
20:09
Ligakupa: a Fehérvár megnyerte a Pécs elleni döntőt (She)
Az élvonalbeli FC Fehérvár nyerte meg a labdarúgó Ligakupát, miután a sorozat ma esti döntőjében 3–1-re legyőzte a másodosztályú Pécset.
máj. 13
20:27
Bundesliga 2.: Lőw Zsolt csapata nyert, Stieber Zoltáné ikszelt (She)
A Bundesliga 32. fordulójának szerdai játéknapján Lőw Zsolt csapata, a Mainz odahaza 2–1-re győzött az FSV Frankfurt ellen. A magyar játékost nem cserélte be edzője.
máj. 13
20:29
Férfi vízilabda ob I : újpesti siker a Pécs ellen (She)
Az Újpest hazai környezetben 10–7-re győzött a Pécs ellen a férfi vízilabda ob I 5–8. helyért zajló rájátszásában.
máj. 13
20:45
Női vízilabda ob I: szépített a Honvéd a Dunaújváros ellen (She)
A Honvéd idegenben 8–3-ra győzött a Dunaújváros ellen a női vízilabda ob I döntőjének harmadik mérkőzésén, így 2–1-re szépített az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban.
máj. 13
21:03
Férfi vízilabda ob I: háromgólos újpesti siker a Pécs ellen (She)
Az Újpest hazai környezetben 10–7-re győzött a Pécs ellen a férfi vízilabda ob I 5–8. helyért zajló rájátszásában.
máj. 13
21:05
Soproni Liga: az utolsó pillanatokban egyenlített a Haladás (She)
A 16. fordulóból elhalasztott mérkőzésen a Győri ETO 3–1-re is vezetett, ám a 93. percben Csontos Zoltán a kapunak háttal, parádés mozdulattal gólt szerzett, s ezzel pontot mentett a szombathelyieknek, akik a döntetlennel megerősítették harmadik helyüket a bajnokságban.
máj. 13
21:21
Ligue 1: az Olympique Marseille legyőzte idegenben a Nice-t (She)
A listavezető Marseille győzött a Ligue 1 35. fordulójában a Nice ellen idegenben, így három ponttal ellépett a Bordeaux-tól, amely 21 órakor kezdte a mérkőzését a Valenciennes ellen.
máj. 13
21:30
Megvédte címét a Fehérvár (Metropol)
Megvédte címét a Fehérvár FC a labdarúgó Ligakupában, miután a siófoki döntőben 3-1-re nyert a másodosztályú Pécs ellen. A trófea mellett a fehérváriak a húszmillió forintos pénzdíjat is elnyerték.
máj. 13
21:57
Tenisz: hullanak az oroszok Madridban, Gyementyjeva is kiesett (She)
A Madridban zajló női tenisztornán egyesben, ahogy arról már beszámoltunk, délután búcsúzott az orosz Szvetlana Kuznyecova, este pedig két honfitársa, a harmadik helyen rangsorolt Jelena Gyementyjeva és a nyolcadikként rangsorolt Nadja Petrova is kiesett.
máj. 13
22:15
Bundesliga: a Schalkét megverő Stuttgart tapad a dobogósokra (She)
A Bundesliga 32. fordulójának szerdai játéknapján a Stuttgart 2–1-re nyert idegenben a Schalke ellen, így továbbra is versenyben van a bajnoki címért.
máj. 13
22:17
Férfi vízilabda ob I: a Szeged és az OSC is idegenben nyert (She)
A férfi vízilabda-bajnokság rájátszásában az 5–8. helyért a Szeged fölényes győzelmet aratott a BVSC otthonában, míg a 9–12. helyért vívott meccsen az OSC egy góllal nyert Székesfehérváron.
máj. 13
22:33
Törökország: a Besiktas a Fenert megverve lett kupagyőztes (She)
A Besiktas nyerte a Török Kupát, miután a ma esti, Izmirben rendezett döntőben 4–2-re legyőzte a Fenerbahcét.

Keresés