2009. május 18. hétfő

máj. 18
14:47
Kajak-kenu: Poznanban fiatalok képviselik a magyar színeket (She)
Storcz Botond, a magyar kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya hétfőn a szövetség hivatalos honlapján bejelentette a péntektől vasárnapig Poznanban sorra kerülő gyorsasági kajak-kenu világkupaversenyen részt vevő magyarok névsorát.
máj. 18
15:03
Póker: bárki adakozhat jó ügy érdekében a Full Tilten (She)
Az internetes pókerterem hétről hétre szervez jótékonysági versenyeket, amelyek bevételéből minden esetben rászorulók is részesülnek.
máj. 18
15:05
U17: Hollandia legyőzésével Németország az Európa-bajnok (She)
A Németországban megrendezett U17-es labdarúgó Európa-bajnokságon a házigazdák diadalmaskodtak, miután a döntőben hosszabbításban 2–1-re legyőzték Hollandiát.
máj. 18
15:09
Büntetés a szombathelyi kosárklubnak (Behaviour)
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) hétfőn 1,4 millió forintos bírsággal és egy zártkapus hazai mérkőzéssel sújtotta a címvédő Falco KC-Szova Szombathelyt, amelynek szurkolói bántalmazták a játékvezetőt szombaton a férfi NB I elődöntőjének második mérkőzésén.
máj. 18
15:21
Brazília: Ronaldo gólig nem, csak dulakodásig jutott - képpel (She)
A Corinthians tegnap a Botafogóval csapott össze a brazil bajnokságban, és a vasárnapi esti találkozó gól nélküli döntetlennel ért véget.
máj. 18
15:27
Majdnem másfélmillió forintos büntetés a szombathelyi kosárklubnak (Metropol)
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége hétfőn 1,4 millió forintos bírsággal és egy zártkapus hazai mérkőzéssel sújtotta a címvédő Falco KC-Szova Szombathelyt, amelynek szurkolói bántalmazták a játékvezetőt szombaton a férfi NB I elődöntőjének második mérkőzésén.
máj. 18
15:57
Primera División: a Real meccsén kívül az összes bajnoki szombaton (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség döntése értelmében a Real Madrid–Mallorca bajnokin (vasárnap, 19 óra) kívül a 37. forduló összes találkozóját szombaton 21 órakor rendezik.
máj. 18
16:33
Inter: Vieira játszani akar, ezért hazatérhet Franciaországba (She)
Az olasz bajnok Inter francia középpályása, Patrick Vieira a TF1 televíziónak elmondta, bár jól érzi magát Milánóban, játszani szeretne, ezért könnyen lehet, hogy a nyáron csapatot vált, és az is elképzelhető, hogy hazatér Franciaországba.
máj. 18
16:35
Ausztria: a 39 éves Vastic úgy döntött, befejezi pályafutását (She)
Az osztrák Ivica Vastic, a LASK Linz középpályása úgy döntött, hogy az idény végén befejezi hosszú pályafutását.
máj. 18
17:15
Beckham a miniszterelnökkel kampányol (Behaviour)
David Beckham, az AC Milan labdarúgócsapatának angol középpályása Gordon Brown brit miniszterelnökkel kampányol a 2018-as futball-világbajnokság rendezési jogáért.
máj. 18
17:27
Vitorlázás: megdöntötték a Marseille-Karthágó átkelés rekordját (She)
A Groupama 3 trimarán a hétvégén megdöntötte a Marseille-Karthágó földközi-tengeri átkelés rekordját. Marseille-ből Karthágóba 17 óra 08 perc, 23 másodperc alatt ért át a versenyhajó.
máj. 18
17:45
Menesztették Ranierit a Juventustól (Infostart)
Az olasz élvonalban szereplő Juventus labdarúgócsapatának vezetősége hétfőn menesztette Claudio Ranierit vezetőedzőt.
máj. 18
17:51
Kirúgták a Juventus vezetőedzőjét (Metropol)
Az olasz élvonalban szereplő Juventus labdarúgócsapatának vezetősége hétfőn menesztette Claudio Ranieri vezetőedzőt.
máj. 18
18:21
Ligue 1: a szezon végén távozik a Nice vezetőedzője (She)
A szezon végén távozik a francia első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Nice kispadjáról a csapat vezetőedzője, Frédéric Antonetti – ezt maga a szakember jelentette be a L’Équipe hétfői számában.
máj. 18
18:23
Wolfsburg: több fronton is csúcsdöntés előtt a csapat (She)
Mint beszámoltunk róla, a Wolfsburg a Hannover elleni 5–0-s győzelmének köszönhetően (és a riválisok pontvesztése miatt) egy fordulóval a német bajnokság vége előtt igen közel került története első bajnoki címéhez. De egy másik rekordot is könnyen megdönthet a csapat, vagy pontosabban annak csatárkettőse. A brazil Grafite és a bosnyák Dzeko 26 illetve 25 góljával együtt már 51 találatnál jár.
máj. 18
18:39
Tenisz: Czink párosban a nyolc közé jutott Varsóban (She)
Czink Melinda a varsói tenisztornán a párosok versenyében a dél-afrikai Natalie Grandin oldalán megverte a Nikola Franková, Vanessa Henke duót az első fordulóban, ezzel a nyolc közé jutott.
máj. 18
18:41
Hátország: a megyei és a női bajnokságok hétvégi eredményei (She)
Tekintse meg a megyei labdarúgó-bajnokságok és a női bajnokságok hétvégi eredményeit, valamint a csoportok állását a Nemzeti Sport Online-on!
máj. 18
18:57
Köln: bordatörést szenvedett Petit, hat hét kihagyás vár rá (She)
A Bundesliga 33. fordulójában, a Hamburg–1. FC Köln mérkőzésen (0–1) megsérült a vendégek középpályása, Petit. A hétfőn elvégzett vizsgálatok kimutatták, hogy a portugál játékosnak két bordája is eltört, így műtét, majd hathetes pihenő vár rá.
máj. 18
18:59
Portugália: Figo nem vetette el, hogy a szövetségnél dolgozzon (She)
Az idény végi visszavonulását tegnap bejelentő Luis Figo elárulta, nem határolódik el attól, hogy egy nap a Portugál Labdarúgó-szövetségénél vállaljon munkát.
máj. 18
20:45
Tenisz: a címvédő svédek győzelemmel kezdtek a csapat-vb-n (She)
A címvédő svédek 2–1-re nyertek a francia válogatott ellen a Düsseldorfban zajló tenisz csapat-világbajnokság első fordulójában a Vörös-csoportban, ahol a másik mérkőzésen a németek az amerikaiakat verték meg.
máj. 18
20:47
Újpest: a sérülésből visszatért Kincses bajnoki címet vár (She)
Kincses Péter kilenc hónapos sérülés után a DVTK ellen mutatkozott be az Újpest csapatában, majd pedig az elmúlt ZTE ellen megvívott győztes találkozó után nyilatkozott a klub honlapján. Elmondta, hogy nincs könnyű helyzetben, mert Bori Gábor és Simek Péter személyében két erős riválissal kell megküzdenie a posztján. Az utolsó két fordulótól pedig győzelmet és bajnoki címet vár.
máj. 18
20:51
Hétvégén indul a Móri Karika (Metropol)
Orosz Zsolt, a hétvégi jótékonysági kerékpártúra szervezője a már harmadik alkalommal megrendezendő Móri Karikáról beszél.
máj. 18
21:03
MotoGP: Aspar a szerződésről csak Favaróval állapodhat meg (She)
A csapatával múlt csütörtökön szerződést bontó Talmácsi Gábor menedzsere, az olasz Stefano Favaro hétfőn elmondta az MTI-nek, hogy hiába akar Jorge „Aspar” Martínez csapatfőnök Talmácsival tárgyalni, csak vele állapodhatnak meg a szerződéssel kapcsolatban.
máj. 18
21:09
Kiállt menedzsere mellett Talmácsi Gábor (Behaviour)
Kiállt menedzsere mellett Talmácsi Gábor világbajnok motorversenyző, aki csütörtökön szerződést bontott a Balatonring Teammel a második motor hiánya és a médiaképviseleti jogok egyoldalú megváltoztatása miatt. Stefano Favaro a Telesport.hu-nak azt nyilatkozta, más megoldás hijján az is elképzelhető, hogy Talmács kihagyja ezt az évet.
máj. 18
21:21
Szabadidősport: Szigeti Sportvarázs lesz júniusban (She)
Budapest főváros június 5. és 7. között már ötödik alkalommal rendezi meg a Szigeti Sportvarázst a Margitszigeten.
máj. 18
21:39
NB II, Keleti csoport: vandál pusztítás a Bőcs sporttelepén (She)
Ismeretlen tettesek törtek-zúztak a Bőcs KSC sporttelepén a hétvégén.
máj. 18
21:57
Tenisz: nagy csatában jutott tovább a 3. kiemelt Kitzbühelben (She)
A harmadik helyen kiemelt román Victor Hanescu nagy küzdelemben tudta legyőzni Nicolás Lapenttit a kitzbüheli salakos tenisztorna első fordulójában.
máj. 18
22:15
Serie B: a Bari 200 kilós tortával ünnepli meg a feljutást (She)
Egy helyi cukrász 200 kilós tortát sütött annak örömére, hogy a Bari feljutott az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalába.
máj. 18
22:33
Tenisz: az első fordulóban kiesett a 2. kiemelt Bammer (She)
Már az első fordulóban kiesett a strasbourgi WTA-tornán a második kiemelt Sybille Bammer, miután két sima játszmában kikapott a francia Aravane Rezaitól.
máj. 18
22:51
Serie B: idegenben kapott ki egy góllal a Brescia (She)
A Serie B 40. fordulójának hétfő esti mérkőzésén a Brescia 2–1-re kikapott a Grosseto otthonában.
máj. 18
23:09
Premier League: a Portsmouthban veszítő Fülöpék még izgulhatnak (She)
A Sunderland hiába vezetett 1–0-ra a Portsmouth otthonában, végül 3–1-es vereséget szenvedett a Premier League 37. fordulójának utolsó mérkőzésén, ez pedig azt jelenti, hogy Fülöp Mártonék még nem biztosították a bennmaradásukat.
máj. 18
23:45
Everton: az elnök szerint Moyes marad a csapat menedzsere (She)
Bill Kenwright, az Everton elnöke kategorikusan cáfolta azokat a híreket, miszerint David Moyes, a gárda menedzsere elhagyná a klubot.

Keresés