2009. május 4. hétfő

máj. 4
13:15
Kína: Kao Hung-pót nevezték ki szövetségi kapitánynak (She)
Kao Hung-po lett a kínai labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. A hírt még hétfőn jelentette be a Kínai Labdarúgó-szövetség.
máj. 4
13:15
Gyepesék kiestek a Premier League-ből (Metropol)
A Birmingham City egy év szünet után visszajutott az angol labdarúgó Premier League-be, miután a másodosztályú bajnokság vasárnapi, utolsó fordulójában 2-1-re nyert a Reading otthonában.
máj. 4
13:17
Fulham: Geráék három ausztrál meccsel hangolnak a nyáron (She)
A Fulham júliusban három felkészülési mérkőzésen lép majd pályára Ausztráliában.
máj. 4
13:33
Labdarúgás: az NB III hétvégi eredményei (She)
A hétvégén a kilencedik fordulót rendezték meg a labdarúgó NB III tavaszi idényében: mind a hat csoport eredményeit megtalálja a Nemzeti Sport Online-on!
máj. 4
13:33
Kirúgták a vezetőedzőt (Behaviour)
Szerződést bontott Róth Antal vezetőedzővel a Pécsi MFC, amely a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában a feljutásért küzd.
máj. 4
13:35
MU: Ferdinand ma már edzett, játszhat kedden az Arsenal ellen (She)
Rio Ferdinand, a Manchester United védője részt vett csapata hétfő délelőtti edzésén, és valószínűleg pályára lép az Arsenal ellen a holnap esti Bajnokok Ligája-meccsen.
máj. 4
13:37
Brazília: Ronaldo visszatérhet a brazil válogatottba (She)
Jelenlegi formája alapján hamarosan visszatérhet a válogatottba Ronaldo, a brazilok kétszeres aranylabdás futballistája.
máj. 4
13:51
Kerékpár: saját csapatot akar a felkészületlen Armstrong (She)
Nem érzi magát felkészültnek a szombaton rajtoló Giro d’Italiára a Tour de France körversenyen hétszer győztes Lance Armstrong, aki a tervei szerint hamarosan a saját csapatában kerékpározik tovább.
máj. 4
13:51
Ronaldo visszatérhet a brazil válogatottba (Metropol)
Jelenlegi formája alapján hamarosan visszatérhet a válogatottba Ronaldo, a brazilok kétszeres aranylabdás futballistája.
máj. 4
13:53
Tíz napot adott Van Gaalnak a holland bajnok (Metropol)
A holland AZ Alkmaar labdarúgócsapatának vezetői hétfőn tíz nap gondolkodási időt adtak Louis van Gaal vezetőedzőnek arra, hogy eldöntse, marad-e az együttesnél.
máj. 4
14:09
Bayern München: Van Gaal az AZ vezetőedzője marad (She)
Louis van Gaal nem lesz a Bayern München vezetőedzője – jelentette ki Dirk Scheringa, az AZ Alkmaar elnöke.
máj. 4
14:11
Olimpia 2016: Madridban nézett körül a szemlebizottság (She)
Hétfőn megkezdte madridi vizitjét a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szemlebizottsága, amely azt térképezi fel, miként áll a 2016-os játékokra kandidáló spanyol főváros az október 2-i helyszínkijelölő kongresszus előtt.
máj. 4
14:27
Asztalitenisz: új győzteseket avattak párosban a vb-n (She)
A nőknél Kuo Jüe és Li Hsziao-hszia, a férfiaknál pedig Csen Csi és Vang Hao nyerte a párosverseny kínai házdöntőjét a jokohamai egyéni asztalitenisz-világbajnokságon.
máj. 4
14:29
Arsenal: Van Persie és Silvestre is ott lehet az MU ellen (She)
Robin van Persie és Michael Silvestre is ott lehet a pályán az Arsenalban a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján.
máj. 4
14:45
Jégkorong-vb: a németektől is kikapott válogatottunk (She)
A magyar válogatott az utolsó mérkőzésén 2–1-es vereséget szenvedett Németországtól a Svájcban zajló jégkorong-világbajnokságon, így pont nélkül fejezte be a tornát.
máj. 4
14:45
Dicsőséges vereséggel búcsúzott hokiválogatottunk (Behaviour)
A már biztos kieső magyar jégkorong-válogatott utolsó, hétfői mérkőzésén 2-1-es vereséget szenvedett a német csapattól a svájci világbajnokságon, Bernben.
máj. 4
14:47
Tenisz: Szávay az első fordulóban kiesett egyesben Rómában (She)
Szávay Ágnes már az első fordulóban kiesett egyesben a római WTA-tornáról: a kilencedik helyen kiemelt dán Caroline Wozniacki magabiztosan győzte le két játszmában, 6:3, 6:2-re a magyar teniszezőt.
máj. 4
14:49
Jégkorong-vb: a magyarok mellett az osztrákok estek ki (She)
Az osztrák jégkorong-válogatott 5–2-es vereséget szenvedett a dán csapattól a svájci világbajnokság alsóházi mérkőzésén. Ezzel biztossá vált, hogy a magyarok mellett a „sógorok” estek ki az A-csoportból.
máj. 4
15:03
Utolsó meccsén is kikapott a Cortina-csapat (Infostart)
Az élvonaltól búcsúzó magyar jégkorong-válogatott tét nélküli mérkőzésen 2-1-re kikapott Németországtól a svájci világbajnokságon.
máj. 4
15:03
Hátország: kézilabda- és kosárlabda-eredmények (She)
máj. 4
15:03
Egyelőre 12-en készülnek Rátgéber keze alatt (Metropol)
Hétfőn megkezdődött a női kosárlabda-válogatott felkészülése a lettországi Európa-bajnokságra, Rátgéber László szövetségi kapitány egyelőre 12 emberrel dolgozik Pécsett.
máj. 4
15:05
Női kosárlabda: tizenketten készülnek Rátgéber keze alatt (She)
Hétfőn megkezdődött a női kosárlabda-válogatott felkészülése a lettországi Európa-bajnokságra. Rátgéber László szövetségi kapitány egyelőre 12 emberrel dolgozik Pécsett.
máj. 4
15:05
Győzelem nélkül búcsúztunk az élvonaltól (Metropol)
Az élvonaltól búcsúzó magyar jégkorong-válogatott tét nélküli mérkőzésen 2-1-re kikapott hétfőn Németországtól a svájci világbajnokságon, Bernben.
máj. 4
15:21
Hátország: kézilabda-, kosárlabda és vízilabda-eredmények (She)
máj. 4
15:39
Formula-1: Button új fejlesztéseket kap a spanyol futamra (She)
A Formula–1-es világbajnoki pontversenyt vezető Jenson Button a legutóbbi két futam után egyaránt arra panaszkodott, hogy autója már nem a legjobb a mezőnyben és a Red Bullok már lehagyták. Ennek megfelelően a hétvégi spanyol futamon a brit Brawnját már egy egész sor új fejlesztésű alkatrésszel felszerelve küldik majd ki a barcelonai pályára.
máj. 4
15:39
Nyeretlenül búcsúzunk Svájctól (Blikk)
Az élvonaltól búcsúzó magyar jégkorong-válogatott tét nélküli mérkőzésen 2-1-re kikapott Németországtól a svájci világbajnokságon.
máj. 4
15:41
F1: a KERS-t Németországban mutatja be a Force India (She)
A Force India Formula–1-es csapata úgy tervezi, hogy július közepén, a Német Nagydíjon mutatja majd be a KERS-t az istálló autóiban. Vijah Mallya csapatvezető úgy számol, hogy autói az új berendezéssel az idény második felében jóval gyorsabbak lesznek.
máj. 4
15:57
Ferencváros: vasárnap Csepelen lesz a „kis örökrangadó” (She)
Eldőlt, hogy Csepelen lesz vasárnap a MTK II–FTC NB II-es bajnoki, miután a kék-fehérek vezetői jelezték a ferencvárosiaknak, hogy a XXI. kerületben rendezik a mérkőzést – erről Igaz András, a Ferencváros technikai igazgatója tájékoztatta a 100% Fradi hetilapot.
máj. 4
16:15
Juventus: Cannavaro sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon (She)
Mint beszámoltunk róla, Fabio Cannavaro, a Real Madrid védője ma Olaszországba utazott, hogy orvosi vizsgálaton vegyen részt. Helyi értesülések szerint az olasz futballista sikeresen átesett a procedúrán.
máj. 4
16:33
Újpest FC: Lipták úgy érzi, hogy sokat fejlődött Angliában (She)
Lipták Zoltán, a korábbi utánpótlás-válogatott védő a múlt héten tért vissza Újpestre a Southampton csapatától, ahol az elmúlt három hónapban kölcsönben szerepelt. A 24 éves bekk 7 bajnoki mérkőzésen lépett pályára az angol másodosztályból az elmúlt hétvégén kiesett csapatnál.
máj. 4
16:51
Jégkorong-vb: Pat Cortina osztályozta a válogatott tagjait (She)
Pat Cortina, az élvonaltól búcsúzó magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya nyolc játékossal volt kimondottan elégedett a svájci világbajnokságon – derült ki az MTI számára készített osztályzataiból.
máj. 4
16:53
Jégkorong: Kangyal Balázs vb-n már nem lesz válogatott (She)
Világbajnoki mérkőzésen Kangyal Balázs már nem lép pályára a magyar jégkorong-válogatottban. Ezt a 237-szeres válogatott hátvéd mondta el az MTI-nek közvetlenül a svájci világbajnokság utolsó magyar érdekeltségű meccse után.
máj. 4
17:09
Klubvilágbajnokság: az Auckland City az első résztvevő (She)
Elsőként az új-zélandi Auckland City labdarúgócsapata biztosította a helyét a klubvilágbajnokságon, amelyre az idén az Egyesült Arab Emírségekben kerül majd sor. A Bajnokok Ligája óceániai megfelelőjének tekinthető O-League döntőjében az Auckland a Salamon-szigeteki Koloale FC Honiarát múlta felül (7–2, 2–2).
máj. 4
17:09
Továbbra is a Manchester United áll a futballvilág tetején (Metropol)
Továbbra is a Bajnokok Ligája-címvédő Manchester United vezeti a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS klub-világranglistáját.
máj. 4
17:11
Brazília: ha rajta múlna, Ronaldo újra a selecao tagja lenne (She)
Mint beszámoltunk róla, Ronaldo paulista állami bajnokságot nyert a Corinthiansszal. A brazil támadó a meccs után elmondta, ha rajta múlik, újra a válogatott tagja lesz.
máj. 4
17:13
Klubvilágranglista: az MU az élen, a DVSC a legjobb magyar csapat (She)
Továbbra is a Bajnokok Ligája-címvédő Manchester United vezeti a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet, az IFFHS klubvilágranglistáját.
máj. 4
17:15
Liverpool: Hyypiä a Leverkusené, már az orvosin is átment (She)
Sami Hyypiä, a Liverpool 35 éves védője a nyártól a Bayer Leverkusenben folytatja pályafutását – adta hírül a „vörösök” hivatalos honlapja.
máj. 4
17:45
Női kosárlabda Eb: szövetségi garanciákat kér a válogatott (She)
Nyílt levélben kért hétfőn szövetségi garanciákat a teljes értékű felkészüléshez a júniusi Európa-bajnokság előtt a női kosárlabda-válogatott. A Pécsen edzőtáborozó keret tagjai ebben a formában léptek fel egységesen annak érdekében, hogy az MKOSZ biztosítsa a nyugodt alapozás minimális és elengedhetetlen feltételeit.
máj. 4
18:03
Ferencváros: eddig teljesültek Balog előzetes célkitűzései (She)
Balog Zoltán, a Ferencváros rutinos hátvédje a 100%Fradinak elmondta, hogy egyelőre úgy néz ki, teljesülnek a korábbi célkitűzései. Úgy érzi, jó formában van, és nem tagadja, Dragóner Attila kiválása után neki kell betöltenie a vezérszerepet.
máj. 4
18:03
Kómában fekszik egy magyar ökölvívó Ausztráliában (Metropol)
Egy ausztráliai edzőmérkőzést követően kómában fekszik Melbourne-ben Nagy András, egykori amatőr magyar válogatott ökölvívó.
máj. 4
18:05
Ökölvívás: Pacquiao októberben megmérkőzhet Mayweatherrel (She)
Manny Pacquiao másfél napja győzte le kiütéssel Ricky Hattont, és azóta másról sem hallani, mint hogy a Fülöp-szigeteki klasszis hamarosan megmérkőzhet a veretlen amerikai Floyd Mayweatherrel, aki másfél év szünet után júliusban húz újra kesztyűt.
máj. 4
18:07
Tenisz: Nalbandian már az első fordulóban kiesett Estorilban (She)
Az ötödik helyen rangsorolt David Nalbandian már az első fordulóban kiesett egyesben az Estorilban zajló ATP-tornán, miután két játszmában, 6:2, 6:2-re kikapott a chilei Paul Capdevillétől.
máj. 4
18:09
Tenisz: Nicolas Kiefer győzelemmel kezdett a müncheni tornán (She)
Négy mérkőzést rendeztek hétfőn a Münchenben zajló, 450 ezer euró összdíjazású salakpályás férfi tenisztorna első fordulójában.
máj. 4
18:11
Ökölvívás: kómában fekszik egy magyar ökölvívó Ausztráliában (She)
Egy ausztráliai edzőmérkőzést követően kómában fekszik Melbourne-ben Nagy András, egykori amatőr magyar válogatott ökölvívó. A monokli.com értesülései szerint a korábbi félnehézsúlyú, kadettvilágbajnoki ezüstérmes sportoló igen komoly K.O.-vereséget szenvedett, az agyában ödéma alakult ki, ezért orvosai mesterséges kómában tartják.
máj. 4
18:39
Jégkorong-vb: Svédország 6-3-ra győzött Franciaország ellen (She)
A svéd válogatott 6–3-ra győzött Franciaország ellen a svájci jékorong-vb középdöntőjének utolsó fordulójában.
máj. 4
18:57
Kómába került egy magyar bokszoló (Infostart)
Egy ausztráliai edzőmérkőzést követően kómában fekszik Melbourne-ben Nagy András, egykori amatőr magyar válogatott ökölvívó.
máj. 4
18:57
Jégkorong-vb: Szlovákia hosszabbításban nyert Norvégia ellen (She)
Szlovákia hosszabbítás után 3–2-re győzött Norvégia ellen a svájci jégkorong-vb középdöntőjének utolsó fordulójában az F-csoportban.
máj. 4
18:59
Tenisz: Serena Williams szerint ő a legjobb a világon (She)
Serena Williams legutóbbi nyilatkozatában kijelentette, ő az igazi világelső, még ha az aktuális ranglista nem is ezt mutatja. Ugyanis az orosz Dinara Szafina két hete átvette tőle az első helyet.
máj. 4
19:01
Jégkorong-vb: „Magyarországnak tehetségekre van szüksége” (She)
"A magyar csapat igazi kivétel: úgy tudott feljutni a világ legjobbjai közé, hogy a válogatott zömmel 30 év feletti játékosokból áll. Fontos, hogy legyenek tehetségek is, és akkor lesz mód megkapaszkodni az élvonalban" – nyilatkozta a svájci világbajnokság utolsó magyar napján, hétfőn az MTI-nek Szymon Szemberg, a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) sajtófőnöke.
máj. 4
19:15
Cortina: Sajnálom, hogy nem tudtunk pontot szerezni (Infostart)
A játékosok megérdemelték, hogy szerepelhessenek a világ legjobbjai között, de csak akkor lett volna esélyünk a bennmaradásra, ha mindenki a maximumot nyújtja az összes meccsen - mondta Pat Cortina, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya a németek elleni, 2-1-re elveszített meccs után.

Keresés