2009. május 5. kedd

máj. 5
19:55
Férfi kosárlabda NB I: újabb szoros meccset nyert és „söpört” a PVSK (She)
Rendkívül izgalmas, kevés pontot hozó mérkőzésen 67–64-re győzött a PVSK-Pannonpower férfi kosárlabdacsapata hazai pályán a Soproni sÖrdögök ellen, így 3–0-s összesítéssel „kisöpörte” ellenfelét a negyeddöntőből.
máj. 5
20:09
Női kézilabda: Görbicz Anita térdszalagsérülést szenvedett (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a Ferencváros elleni bajnoki mérkőzésen megsérült Görbicz Anita, a Győri ETO és magyar női kézilabda-válogatott irányítója. A klasszisnak – aki mindössze 7 perccel korábban lépett először pályára a találkozón – a 45. percben letapadt a bal térde egy lövésnél, és súlyosnak tűnő sérülést szenvedett.
máj. 5
20:11
Tenisz: Davigyenko és Ferrer is a második körben Estorilban (She)
A második helyen kiemelt orosz Nyikolaj Davigyenko és a harmadikként rangsorolt spanyol David Ferrer is bejutott a második fordulóba az estorili férfi tenisztornán.
máj. 5
20:13
Férfi kosárlabda NB I: simán győzött az Atomerőmű az Olaj ellen (She)
Nagyon simán, 89–70-re győzött a rendkívül gyenge támadójátékot mutató Szolnoki Olaj ellen az Atomerőmű a férfi kosárlabda NB I rájátszásában, így a paksiak 2–1-re vezetnek a párharcban.
máj. 5
20:15
Férfi kosárlabda NB I: kiütéses Zete-siker a Dombóvár ellen (She)
Remekül, 10–0-s rohammal kezdte a ZTE a Dombóvár elleni meccset, majd kiütéses győzelemmel zárta azt: a zalaiak 92–63-as, megsemmisítő vereséget mértek vendégeikre, így 2–1-re vezetnek a férfi kosárlabda-bajnoki negyeddöntőben.
máj. 5
20:17
BL-elődöntő: az Arsenal-MU kezdőcsapatai (She)
Arsene Wenger és Sir Alex Ferguson is kihirdette a kezdőcsapatot a 20.45-kor kezdődő Arsenal–Manchester United Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóra.
máj. 5
20:27
Vastaps fogadta a hazatérő hokiválogatottat (Behaviour)
Százötven-kétszáz fős tömeg, rokonok, barátok és szurkolók fogadták vastapssal Ferihegyen kedden este a svájci A-csoportos világbajnokságról hazatért magyar jégkorong-válogatottat.
máj. 5
20:45
Ökölvívás: kritikus állapotban a kómában fekvő magyar ökölvívó (She)
Kritikus az állapota Nagy Andrásnak, az amatőrként magyar válogatott ökölvívónak, aki egy ausztráliai edzőmérkőzést követően került kómába.
máj. 5
20:45
Kritikus állapotban a kómában fekvő magyar ökölvívó (Metropol)
Kritikus az állapota Nagy Andrásnak, az amatőrként magyar válogatott ökölvívónak, aki egy ausztráliai edzőmérkőzést követően került kómába.
máj. 5
20:47
Férfi röplabda NB I: döntőben a Kecskemét a Szeged legyőzésével (She)
A Kecskemét lesz a címvédő Kaposvár ellenfele a férfi röplabda NB I-es ligabajnokság fináléjában, miután az elődöntő negyedik mérkőzésén könnyedén nyert a Szeged otthonában, így 3–1-re diadalmaskodott a párharcban. A döntő sorozat hétfőn kezdődik.
máj. 5
20:49
Jégkorong-vb: vastaps fogadta a hazatérő hokiválogatottat (She)
Százötven-kétszáz fős tömeg, rokonok, barátok és szurkolók fogadták vastapssal Ferihegyen kedd este a svájci A-csoportos világbajnokságról hazatérő magyar jégkorong-válogatottat.
máj. 5
20:51
Röplabda: súlyos vereség a csehek elleni női edzőmeccsen (She)
A Magyar Kupa-győztes Vasas centere, Pék-Tormási Orsolya lett a jövő hétvégi, horvátországi világbajnoki selejtezőtornára készülő női válogatott új csapatkapitánya, helyettese a bajnok BSE feladója, Gudmann Csilla. Debütálásuk rosszul sikerült, hiszen nemzeti csapatunk súlyos, 4:0-s vereséget szenvedett edzőmeccsen Brnóban a házigazda Csehországtól.
máj. 5
20:53
BL-elődöntő: élőben az NSO-n az Arsenal-MU meccs! (She)
Kövesse az Arsenal–Manchester United Bajnokok Ligája elődöntő visszavágóját az NSO élő, szöveges közvetítésében!
máj. 5
21:03
A Manchester United címvédőhöz méltó előadással jutott döntőbe (Infostart)
A Manchester United, a két mérkőzés alapján a vártnál simábban jutott be a Bajnokok Ligája római döntőjébe. Különösen Cristiano Ronaldo játszott ezúttal pazarul, most rácáfolt arra a számára nem túl hízelgő kritikára, mely szerint a nagy téttel bíró mérkőzéseken nem tud a legjobb formájában játszani.
máj. 5
21:03
Soproni Liga: a második félidőben fordított a Szombathely (She)
A harmadik helyre hajtó gárdák mérkőzésén a Haladás a Fehérvárt fogadta, és 2–1-re nyert.
máj. 5
21:03
Elmaradt a bajnokavatás, Görbicz Anita megsérült (Metropol)
A győriek fél perccel a találkozó vége előtt egyenlítettek.
máj. 5
21:05
Férfi kosárlabda NB I: szépített az Albacomp a Falco ellen (She)
Meglehetősen magabiztosan, 100–90-re győzött az Albacomp a Falco ellen a férfi kosárlabda NB I rájátszásában, így életben tartotta reményeit. A szombathelyiek 2–1-re vezetnek a párharcban, amelyet hazai pályán zárhatnak le.
máj. 5
21:21
Soproni Liga: a hajrában nyert az MTK a Honvéd otthonában (She)
Az utolsó negyedórában háromszor is betalált, így 3–0-ra nyert az MTK Budapest a Budapest Honvéd otthonában a Soproni Liga 17. fordulójának elmaradt mérkőzésén. Urbán Gábor csereként beállva is két gól szerzett, valamint Zsidai László is betalált, így a kék-fehérek megérdemelten nyertek a Bozsik-stadionban.
máj. 5
21:21
Az MTK a Bozsik Stadionban győzött, a Haladás a szünet után fordított (Metropol)
A címvédő MTK Budapest kedden háromgólos győzelmet aratott a kupadöntős Budapest Honvéd vendégeként a Soproni Liga 17., korábbról elhalasztott fordulójában. A Haladás 0-1-ről fordított a vendég Fehérvár ellen.
máj. 5
21:23
Tenisz: Marosi Katalin sikerrel vette az első estorili kört párosban (She)
Marosi Katalin bejutott a második fordulóba az estorili női tenisztorna páros versenyszámában, miután a kanadai Sharon Fichmannal az oldalán két szettben legyőzte a Julija Bejgelcimer, Chanelle Scheepers ukrán, dél-afrikai kettőst.
máj. 5
21:39
Videó: három perc alatt rúgott két gólt a Manchester Utd. (She)
Hamar nagy előnybe került a BL-elődöntő angol párharcában a Manchester United, miután Pak és Ronaldo góljával 11 perc alatt kétgólos vezetést szerzett az Arsenal otthonában, ezzel pedig már hárommal jobb összesítésben. Tekintse meg a találatokat!
máj. 5
21:41
Honvéd: egy játékossal szerződést bontott a kispesti klub (She)
A Soproni Ligában szereplő Honvéd FC a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy a mai nappal felbontotta Horváth László szerződését. A rövid közlemény a szakítás okáról nem számol be. A 23 éves középpályás, Horváth László pályafutása során kétszer lépett pályára az élvonalban, mindkétszer a Honvédban.
máj. 5
21:43
Tenisz: a világelső Szafina simán jutott be a tizenhat közé Rómában (She)
Bejutott a harmadik fordulóba a római női tenisztornán a világranglistát vezető Dinara Szafina, az orosz teniszező a francia Virginie Razzanót verte meg két szettben.
máj. 5
21:45
Tenisz: Czink Melinda párosban elköszönt az estorili tornától (She)
Párosban nem jutott be a második fordulóba Czink Melinda az estorili női tenisztornán, a magyar teniszező a dél-afrikai Natalie Grandin oldalán nagy csatában szenvedett vereséget az Alexandra Dulgheru, Neuza Silva román, portugál kettőstől.
máj. 5
21:47
Atlético Madrid: szerződést bontott Maniche-sal a vezetőség (She)
Az Atlético Madrid labdarúgócsapata azonnali hatállyal felbontotta a portugál Maniche szerződését.
máj. 5
22:15
Profi ökölvívás: öt nappal meccse után elhunyt Benjamin Flores (She)
Öt nappal vesztes dallasi NABF-címmérkőzése után, 24 éves korában elhunyt Benjamin Flores. A mexikói származású amerikai ökölvívót az Al Seeger elleni meccsét követően szállították a Parkland kórházba.
máj. 5
22:51
Olympiakosz: visszavonult a pireusziak válogatott hátvédje (She)
Bejelentette visszavonulását az Olympiakosz labdarúgócsapatának rutinos hátvédje, Paraszkevasz Ancasz.
máj. 5
22:51
Lefogyott Phelps! Mitől? (Behaviour)
Három hónapos eltiltását követően újra edzésbe állt Michael Phelps, a pekingi olimpia nyolcszoros úszóbajnoka.
máj. 5
22:53
Bajnokok Ligája: gyorsan döntött a Manchester United (She)
A Bajnokok Ligája egyik elődöntőjében a címvédő Manchester United kettős győzelemmel ejtette ki az Arsenalt, s jutott be elsőként a római döntőbe.
máj. 5
22:55
Tenisz: minden kiemelt sikerrel vette az első fordulót Belgrádban (She)
Minden kiemelt sikerrel vette az első fordulót a Belgrádban zajló férfi tenisztornán, igaz közülük csak a hetedikként rangsorolt francia Arnaud Clément lépett tovább két szettben, a többiek mind háromjátszmás csatára kényszerültek.
máj. 5
23:09
Videó: az Arsenal-MU meccs góljai és Fletcher piros lapja (She)
A Manchester United magabiztos győzelmet aratott a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján az Arsenal ellen, a „vörös ördögök” 3–1-re győztek, így kettős győzelemmel jutottak be a sorozat május 27-i döntőjébe, ahol az angol Chelsea vagy a spanyol Barcelona lesz az ellenfelük.
máj. 5
23:09
Idegenben is győzött, és a döntőbe jutott a Manchester United (Metropol)
Elsőként a címvédő Manchester United jutott a Bajnokok Ligája május 27-i, római fináléjába, miután a hazai 1-0-ás sikerét követően idegenben 3-1-re győzte le az Arsenalt az elődöntő visszavágóján.
máj. 5
23:27
Bajnokok Ligája: Evra szerint 11 gyerek ellen játszott 11 férfi (She)
A Manchester United hátvédje, Patrice Evra az Arsenal ellen 3–1-re megnyert Bajnokok Ligája-visszavágót követően elmondta: néha olyan érzése volt, mintha tizenegy gyerek ellen futballozott volna.
máj. 5
23:45
Tenisz: Ana Ivanovics a hazaiak kedvencét megverve lépett tovább (She)
Bejutott a római női tenisztorna harmadik fordulójába az ötödik helyen kiemelt Ana Ivanovics, a szerb teniszező a hazaiak egyik kedvencét, Francesca Schiavonét múlt felül két szettben.

Keresés