2009. július 22. szerda

júl. 22
13:33
Elbocsátották a Ferrari egyik vezetőjét (Behaviour)
Levonta a siralmas idény első személyi konzekvenciáját a Forma-1-es Ferrari csapat.
júl. 22
13:48
Sevilla: ügynöke szerint Luis Fabiano nem igazol a Milanba (She)
Luis Fabiano ügynöke szerint a brazil labdarúgó nem igazol az AC Milanba – írja a Sky Sport Italia.
júl. 22
13:50
Blog: Németh Norbert pénzügyileg eddig nem járt jól (She)
Újabb írással jelentkezett az NSO blogzónájában olvasható naplójában Németh Norbert, a Tom Tomszk magyar labdarúgója. Németh ezúttal klubja megmeneküléséről, valamint egy izgalmas vlagyikavkazi utazásról ír.
júl. 22
14:06
Tour de France: néhány napot kórházban tölt a nagyot bukó Voigt (She)
A Tour de France keddi, 16. szakaszán elszenvedett súlyos bukása után néhány napig még egy grenoble-i kórházban kell pihennie Jens Voigtnak, a Saxo Bank kerékpárosának.
júl. 22
14:08
Manchester City: Hughes szembemegy Ferguson kritikájával (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a Manchester United skót menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint a városi rivális City nem jelent veszélyt együttesére, amelynek a Chelsea és a Liverpool lesz a fő vetélytársa a bajnoki cím megszerzéséért. Erre reagált Mark Hughes, a Manchester City menedzsere is, aki elmondta, képesnek érzi csapatát rá, hogy felvegye a versenyt a „négy nagy klubbal”.
júl. 22
14:10
Formula-1: a Ferrari elbocsátotta aerodinamikai főnökét (She)
Levonta a siralmas idény első személyi konzekvenciáját a Forma–1-es Ferrari-csapat. A maranellói istálló négy nappal a vasárnapi Magyar Nagydíj előtt elbocsátotta John Ileyt, az aerodinamikai részleg vezetőjét, mivel sajtóértesülések szerint elsősorban őt tették felelőssé a Ferrari idei mélyrepüléséért.
júl. 22
14:12
Ferencváros: fiatal angol védő is csatlakozhat a zöld-fehérekhez (She)
A 100% Fradi információi szerint az angliai edzőmérkőzéseken is kipróbált Cory Sinnot elfogadta a Ferencváros által kínált feltételeket, és várhatóan kétéves szerződést ír alá a kilencedik kerületiekkel.
júl. 22
14:24
Fulham: John Arne Riise testvérével erősítettek Geráék (She)
Björn Helge Riise a Fulham legújabb szerzeménye – írja a klub hivatalos honlapja. A norvég labdarúgó a Lilleströmből érkezett a Gera Zoltánt is a soraiban tudó csapathoz.
júl. 22
14:42
Stuttgart: Tasci meghosszabbította szerződését a sváboknál (She)
A német válogatott Serdar Tasci a VfB Stuttgart játékosa marad annak ellenére, hogy több olasz csapat is szerette volna leigazolni.
júl. 22
14:44
Videoton: mégiscsak játszhat Alison Silva a Ligakupa-meccsen (She)
A székesfehérvári klub hivatalos honlapja, a vidi.hu információja szerint a brazil Alison ott lesz a piros-kékek Zalaegerszeg elleni Ligakupa-mérkőzésén, miután megkapta nemzetközi játékengedélyét.
júl. 22
15:00
Női kézilabda: a Hunnia KSK indulhat az élvonalbeli bajnokságban (She)
Indulhat a női kézilabda NB I 2009–2010-es idényében a Hunnia KSK – így döntött szerdán a magyar szövetség elnöksége.
júl. 22
15:18
Vasas: Somorjaival és Tóthtal sem hosszabbítottak szerződést (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Vasas vezetői nem hosszabbították meg Somorjai Tamás lejáró szerződését. A piros-kékekhez kapcsolódó hír, hogy a vasassc.hu oldal beszámolója alapján Tóth Andrással sem hosszabbítottak a vezetők.
júl. 22
15:54
UEFA: eljárás indult az Újpest ellen a Steaua-meccs miatt (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség arról értesítette az Újpest FC-t, hogy a magyar klub ellen is eljárást indított a Steaua–Újpest FC Európa Liga-mérkőzés során a vendégszektorban történtek miatt – olvasható a klub hivatalos honlapján.
júl. 22
15:54
Így verekedett Steven Gerrard a kocsmában - videó (Blikk)
„Mint egy profi bokszoló, úgy ütötte le az üzletembert a focista”
júl. 22
15:56
Vizes vb: a szerb vízilabdások átgázoltak Kazahsztánon (She)
Kiütéses, 20–3-as győzelmet aratott a szerb férfi vízilabda-válogatott a római világbajnokság C-csoportjának második fordulójában.
júl. 22
16:12
Bundesliga: retúrjeggyel újra Brémában Tim Borowski (She)
Visszaszerződött a Werder Bremen labdarúgócsapatába Tim Borowski. A Bayern Münchent otthagyó középpályás három plusz egy éves szerződést írt alá a brémaiakkal.
júl. 22
16:30
Világjátékok: Gémesi szerint teljesítettük a kitűzött célt (She)
Bár még csak a Világjátékok felénél járunk, de már kijelenthető: a mieink teljesítették a kitűzött célt. Dr. Gémesi György a játékokat megelőzően nagyon óvatosan bocsátkozott jóslatokba, de 3-4 magyar érmet vizionált. Nos, ez már valóság, de hátra van még egy-két sportág. Az NSSZ elnöke büszke a magyar csapatra, mint mondta, a Világjátékokon szinte egyedülálló módon szurkol egyik sportoló a…
júl. 22
16:32
Újpest: Bori maradhat, de a Steaua ellen nem játszhat (She)
Ahogy arról már szombaton beszámoltunk, Bori Gábor hiába tárgyalt Törökországban az újonc Diyarbakisporral, a középpályás hazatért, és az MTK vezérigazgatója, Domonyai László szerint egyelőre marad Újpesten, ahol a legutóbbi szezonban is szerepelt.
júl. 22
17:06
Vízilabda: Ikodinovics lett a Vojvodina csapatának igazgatója (She)
Danilo Ikodinovics neves szerb pólóst választották szerdán az újvidéki Vojvodina vízilabdaklub igazgatójává. A klubvezetés indoklása szerint a döntést Ikodinovics nagyratörő, bátor tervei motiválták. Az a szándéka, hogy a Vojvodinával részt vesz a regionális Interligában, ahol Magyarország, Románia, Szerbia és Szlovákia legjobb csapataival lehet mérkőzni.
júl. 22
17:08
Atlétika: marad a hét, vizeletmintával trükköző orosz eltiltása (She)
A Sportdöntőbíróság fenntartotta a vizeletmintákkal trükköző hét orosz atléta 2011-ig szóló eltiltását. Olga Jegorova, Tatjána Tomasova, Jelena Szoboljova, Julia Fomenko, Szvetlana Cserkasova, Gulfija Hanafejeva és Dárja Piscsalnyikova 2008-ban buktak le, mikor a doppingellenes ügynökség emberei rájöttek, hogy más sportolók tiszta mintáit adják le a saját vizeletük helyett.
júl. 22
17:09
Hátrányos helyzetű gyermekek vitorlázhatnak (Metropol)
A vitorlástársadalom példanélküli összefogásának köszönhetően szinte az összes, mintegy 250 SOS-gyermekfaluban felnövő gyermek és fiatal élheti át a vitorlázás örömét a Balatonfüreden július 30-án megrendezésre kerülő nagyhajós SOS-gyermekfalu bajnokságon.
júl. 22
17:24
Debrecen: Varga Zoltán további fél évig marad Rákospalotán (She)
Varga Zoltán a legutóbbi szezonban a Debrecen kölcsönjátékosaként a REAC-nál szerepelt, és a következő fél évben is az élvonaltól elbúcsúzott rákospalotai gárdát erősíti – erről a 26 éves középpályás tájékoztatta a Nemzeti Sportot.
júl. 22
17:27
Jobban lovagolnak a zsokék, mint száz éve (Metropol)
A versenylovak csakis a zsokéknak köszönhetik, hogy ma gyorsabbak, mint száz éve. Lovasuk modern guggoló tartása révén ugyanis jóval kevesebb energiát kell felhasználniuk, mint korábban - derítették ki brit kutatók.
júl. 22
17:29
Button közel a világbajnoki címhez (Metropol)
Vasárnap a Hungaroringen rendezik meg a 60. Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság 10. futamát, a XXVI. Magyar Nagydíjat, amelyen a pontversenyben éllovas Jenson Button vagy a Red Bull-kocsik fölénye várható.
júl. 22
17:42
Vizes vb: Thomas Lurz 10 km-en is begyűjtötte az aranyérmet (She)
Az 5 km után a 10 km-es távon is a német Thomas Lurz lett az első a férfi hosszútávúszóknál a római vizes vb-n.
júl. 22
17:44
Felkészülés: magyarjaival a soraiban ikszelt a Liverpool (She)
Felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott a Liverpool Thaiföld nemzeti válogatottja ellen. Mindkét magyar aktív részese volt a mérkőzésnek: Németh Krisztián az első, Gulácsi Péter a második félidőben kapott lehetőséget.
júl. 22
17:46
Tour de France: Frank Schlecké a királyetap elsősége (She)
Franck Schleck nyerte a Tour de France 17. szakaszát, a királyetapot, megelőzve az összetettben vezető Alberto Contadort és Andy Schlecket. Az összetettben Contador vezet a két luxemburgi előtt, a nap egyik nagy nyertese a szenzációsan versenyző Thor Hushovd, aki tovább növelte előnyét a zöld trikóért folytatott csatában.
júl. 22
18:00
Arsenal: hamarabb visszatérhet Nasri, mint azt gondolták (She)
Jó hír az Arsenal szurkolói számára, hogy Samir Nasri hamarabb visszatérhet, mint azt az első diagnózis alapján gondolták az orvosok.
júl. 22
18:02
Ökölvívás: elhunyt a kiütött bokszoló, Marco Nazareth (She)
Elhunyt a hétvégén kiütéses vereséget szenvedő Marco Nazareth. A 23 éves mexikói bokszoló Omar Chaveztől kapott ki, majd a találkozót követően agyvérzést kapott és kómába esett.
júl. 22
18:18
Öttusa: Gyenesei Leile és az Alba Volán nyert az ob-n (She)
Gyenesei Leila nyerte a nők versenyét szerdán az öttusázók országos-bajnokságán. Csapatban az Alba Volán végzett az élen.
júl. 22
18:36
BL-selejtező: megvannak a Kalmar-DVSC kezdőcsapatai (She)
Nanne Bergstrand és Herczeg András is kihirdette kezdőcsapatát a Kalmar FF–DVSC-TEVA BL-selejtező-visszavágóra, melyet a magyar bajnokcsapat 2–0-s előnyről kezd. A találkozót 19 órától figyelemmel kísérheti az NSO élő, szöveges tudósításának segítségével!
júl. 22
18:38
Vizes vb: elkezdődött a magyar-német - élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a Magyarország–Németország férfi vízilabda-mérkőzés a római világbajnokságon.
júl. 22
18:40
Premier League: két szélsőhátvéddel erősített a Spurs (She)
Az angol élvonalbeli Tottenham Hotspur labdarúgócsapata hivatalosan is bejelentette két szélsőhátvéd, Kyle Naughton és Kyle Walker szerződtetését.
júl. 22
18:54
Tenisz: kiesett a kilencedik kiemelt Peer Bad Gasteinben (She)
A hatodik helyen kiemelt szlovák Magdalena Rybariková és hetedik német Anna-Lena Grönefeld továbbjutott, míg a kilencedikként rangsorolt izraeli Shahar Peer elbúcsúzott a Bad Gasteinben rendezett tenisztorna 2. fordulójában.
júl. 22
19:12
Ligakupa: gól nélküli döntetlen az MTK-Nyíregyháza meccsen (She)
A labdarúgó Ligakupa első fordulójában az A-csoportban az MTK hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Nyíregyháza ellen.
júl. 22
19:14
BL-selejtező: Kalmar-DVSC élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött a Kalmar FF–DVSC Bajnokok Ligája-selejtező visszavágója, amelyen a magyar csapat hazai győzelmét követően kétgólos előnnyel lép pályára. A találkozót Ön is figyelemmel kísérheti az NSO élő, szöveges tudósításának segítségével!
júl. 22
19:30
Ligakupa: 3-0-ra nyert a Ferencváros Kecskeméten (She)
A Ligakupa első fordulójában az A-csoportban a Ferencváros Dragóner Attila két- és Ferenczi István egy góljával 3–0-ra nyert Kecskeméten.
júl. 22
19:32
Vizes vb: a németek ellen pontot vesztett a magyar csapat (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott Németország ellen 7–7-es döntetlent játszott második mérkőzésén a Rómában zajló vizes vb-n.
júl. 22
19:48
Döntetlent játszott a németekkel a Kemény-csapat (Infostart)
A magyar válogatott 7-7-es döntetlent játszott a német csapattal a római vizes világbajnokság férfi vízilabdatornáján, szerdán a második fordulóban.
júl. 22
20:06
Videó: nézze meg Varga, Rasmus Elm és Mendes góljait! (She)
A Debrecen már a 9. percben megszerezte a vezetést Svédországban a Kalmar elleni BL-selejtezőn, ám a hazaiak Rasmus Elm és Daniel Mendes révén fordítottak. Íme, a találkozó eddigi gólja videón!
júl. 22
20:08
Ligakupa: a Diósgyőr 7-0-ra nyert a Vasas ellen (She)
A Ligakupa első fordulójában az A-csoportban a Diósgyőr hazai pályán 7–0-ra nyert a Vasas ellen. A végeredmény már 45 perc alatt kialakult.
júl. 22
20:10
BL-selejtező: az észt bajnok lesz a Kalmar-DVSC továbbjutójának ellenfele (She)
Az észt bajnok Levadia Tallinn meglepetésre 1–0-ra legyőzte hazai pályán a lengyel Wisla Kraków csapatát, így 2–1-es összesítéssel továbbjutott – így a zöld-fehérek várnak a Kalmar–DVSC-TEVA párharc győztesére. A lett Ventspils kettős győzelemmel lépett túl a Dudelange-on, az Aktobe simán ejtette ki az izlandi bajnokot.
júl. 22
20:12
Ligakupa: a Paks hazai pályán játszott döntetlent a Pápával (She)
A Ligakupa első fordulójában a B-csoportban a Paksi FC hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Pápával.
júl. 22
20:14
Kézilabda: Oguntoye Viktória is állampolgársági esküt tett (She)
A ferencvárosi átlövő, a révkomáromi Zácsik Szandra után a Győri Audi ETO fiatal kapusa, Oguntoye Viktória, a sportág másik fantasztikus ígérete is letette a magyar állampolgársági esküt.
júl. 22
20:24
Ligakupa: hétgólos meccsen nyert a Győr a Kaposvár ellen (She)
A Ligakupa első fordulójában a B-csoportban a Győri ETO FC hazai pályán 4–3-ra nyert a Kaposvár ellen.
júl. 22
20:42
Vizes vb: az amerikaiaknak nem okozott gondot Macedónia (She)
Az Egyesült Államok férfi vízilabda-válogatottja 13–6-ra győzött Macedónia ellen a római vizes vb-n, a D-csoport 2. fordulójában.
júl. 22
20:45
Még nem negyeddöntősök a férfipólósok (Metropol)
A magyar férfi vízilabda-válogatott rossz játékkal csak döntetlenre végzett a németekkel a római vizes világbajnokságon szerda este, második csoportmérkőzésén, így a befejező körben dől csak el, hányadik helyen végez négyesében.
júl. 22
21:00
BL-selejtező: idegenben lőtt góllal jutott tovább a DVSC (She)
A Debrecen idegenben 3–1-es vereséget szenvedett a svéd Kalmar otthonában a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörének visszavágóján, de az első mérkőzésen hazai pályán 2–0-ra győzött, így az idegenben lőtt gólnak köszönhetően továbbjutott. A következő fordulóban az észt Levadia Tallinn vár a debreceniekre.
júl. 22
21:18
Idegenben lőtt góllal jutott tovább a Debrecen (Infostart)
A Debrecen bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójába, miután a svéd Kalmar elleni visszavágón - a hazai 2-0-s sikert követően - 3-1-es vereséget szenvedett, így idegenben lőtt góllal megnyerte a párharcot.
júl. 22
21:18
Videó: nézze meg a Kalmar-Debrecen mérkőzés góljait! (She)
A Debrecen 3–1-es vereséget szenvedett Svédországban a Kalmar ellen a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörének visszavágóján. A Loki azonban egy héttel ezelőtti 2–0-s győzelmének köszönhetően idegenben lőtt góllal továbbjutott. Tekintse meg a svédországi találkozó góljait!

Keresés