2009. július 27. hétfő

júl. 27
15:00
Magyar Nagydíj: kevesebb néző, mint tavaly (Infostart)
A tavalyihoz képest kevesebben látogattak ki az elmúlt hétvégén a Magyar Nagydíjra, de - Palik László, a Hungaroring Zrt. elnöke szerint - a nézőszám csökkenése nem volt olyan drasztikus, mint más futamok esetében.
júl. 27
15:00
Vizes vb: a 9. helyért játszhat a házigazda női vízilabdában (She)
A házigazda Olaszország női vízilabda-válogatottja a kilencedik helyért játszhat a római világbajnokságon, miután 9–5-re megverte Kínát. Az olaszok ellenfele az Új-Zélandot legyőző német csapat lesz.
júl. 27
15:18
Kikapott Kanadától a női pólóválogatott (Infostart)
Nem jutott a legjobb négy közé a magyar női vízilabda-válogatott a római világbajnokságon, mivel 9-7-re kikapott Kanadától a negyeddöntőben.
júl. 27
15:18
Vizes vb: nem jutottak be a négy közé a női pólósok (She)
Nem jutott be a legjobb négy közé a magyar női vízilabda-válogatott a római világbajnokságon. Petrovics Mátyás kapitány csapata Kanadától szenvedett 9–7-es vereséget a negyeddöntőben.
júl. 27
15:20
Videó: a Real Madrid döntetlenje a szaúdi bajnokkal (She)
Az euró-százmilliókból összevásárolt Real Madrid szerény, 1–1-es döntetlent ért el az al-Ittihad ellen. A blancók gólját Raúl szerezte. Tekintse meg a meccs összefoglalóját!
júl. 27
15:21
Női póló: marad az 5-8. hely (Behaviour)
A magyar női vízilabda-válogatott 9-7-re kikapott a kanadai csapattól a római vizes világbajnokság hétfői negyeddöntőjében. Ezt azt jelenti, hogy Petrovics Mátyás szövetségi kapitány együttese szerdán az orosz-holland párharc vesztesével találkozik az 5-8. helyért.
júl. 27
15:36
AS Roma: Francesco Totti hosszabbított a fővárosiaknál (She)
Meghosszabbította szerződését Francesco Totti, az AS Roma labdarúgócsapatának olasz játékosa.
júl. 27
15:38
Real Madrid: Kaká és Casillas is megkezdte az edzéseket (She)
A Konföderációs Kupán szereplő labdarúgók edzésbe álltak Madridban, így hétfőn már ismét a Real keretei között gyakorolt Iker Casillas, Sergio Ramos, illetve az új szerzemények közül Raúl Albiol és Kaká is.
júl. 27
15:39
Kikapott a női pólóválogatott (Metropol)
Petrovics Mátyás szövetségi kapitány együttese szerdán az orosz-holland párharc vesztesével találkozik az 5-8. helyért.
júl. 27
15:54
Bayern München: Ribéry nem játszik az első fordulóban (She)
Franck Ribéry nem lép pályára a Bundesliga első fordulójában – ezt a Bayern München holland vezetőedzője, Louis van Gaal jelentette be.
júl. 27
15:54
A sisak mentette meg Massa életét (Infostart)
Nehéz tovább szigorítani a jelenlegi biztonsági előírásokat a Formula-1-ben - mondta az InfoRádiónak Wéber Gábor szakkommentátor a brazil Felipe Massa szombati balesete kapcsán. A magyar F1Racing magazin főszerkesztője hozzátette, hogy a sisak méretén és súlyán is nehéz lenne érdemben változtatni.
júl. 27
15:56
Videó: komikus kihagyott büntető Norvégiából (She)
A hétvégi Tromsö–Strömsgodset (2–1) norvég bajnokin a hazaiak válogatott támadója, Sigurd Rushfeldt kihagyta a csapata büntetőjét, majd az ismétlésre egyszerre érkezett társával, így a kipattanót sem sikerült a hálóba továbbítani. Tekintse meg a vicces szituációt!
júl. 27
16:12
Bajnokok Ligája: portugál játékvezetők a Debrecen meccsén (She)
Portugál játékvezetői hármas vezeti a Debrecen észtországi Bajnokok Ligája-selejtezőjét – olvasható a magyar bajnok hivatalos honlapján, a dvsc.hu-n.
júl. 27
16:14
Felkészülés: simán győzött a Honvéd El-ellenfele (She)
A Budapest Honvéd Európa-liga-ellenfele, a török Fenerbahce felkészülési mérkőzésen fölényes győzelmet aratott a másodosztályú Boluspor ellen.
júl. 27
16:30
Kecskemét: Menyhártot és Kormost egy évre kölcsönadják (She)
Kormos László és Menyhárt Attila kölcsönben folytatja pályafutását – olvasható a Kecskemét hivatalos honlapján.
júl. 27
16:32
Vb 2010: a selejtezők végéig Mumen a marokkói kapitány (She)
Megbízott szövetségi kapitányként Hasszan Mumen vezetheti a marokkói labdarúgó-válogatottat az „Atlasz oroszlánjainak” következő mérkőzésein.
júl. 27
16:48
Ferencváros: ma műtik Zsivoczkyt, Pölöskey sérülése nem súlyos (She)
A 100% Fradi információi szerint ma megműtik Zsivoczky Norbertet. A játékos jobb térdét porcproblémák miatt kell megoperálni.
júl. 27
16:50
Anglia: nem tiltják el a piros lapot „kireklamáló” Priskint (She)
Nem tiltják el Priskin Tamást, a Watford CF Baleguer elleni felkészülési mérkőzésén kiállított magyar labdarúgót.
júl. 27
17:06
Schumacher mégis beül Massa autójába? (Infostart)
A Ferrari nem zárja ki, hogy a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fogja pótolni Felipe Massát, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén szenvedett súlyos fejsérülést.
júl. 27
17:06
Hegyikerékpár: Hermida és Absalon csatája a kanadai világkupán (She)
A kanadai olimpiai krosszvilágkupa-forduló elit férfi versenyszámát a francia olimpiai bajnok, Julien Absalon nyerte, aki a spanyol José Hermidával vívott nagy csatát. Őket a hazaiak versenyzője, Geoff Kabush és a svájci Ralph Näf követte. A csapatversenyben szokás szerint a Multivan Merida Biking Team gárdája volt a legjobb, tovább növelve előnyét az összetettben.
júl. 27
17:08
Felkészülés: így gyakoroltak az Arsenal játékosai a Hali-meccs előtt (She)
Az angol Arsenal hivatalos honlapja friss képeket közöl a csapat ma délelőtti edzéséről. A portál az eddigi legkeményebb felkészülési mérkőzésnek titulálja a Haladás ellenit. A találkozót honlapunk szöveges formában élőben közvetíti.
júl. 27
17:09
Totti "örökre" az AS Románál marad (Metropol)
További öt évvel, 2014-ig meghosszabbította szerződését Francesco Totti, az AS Roma labdarúgócsapatának kapitánya.
júl. 27
17:24
Formula-1: a valenciai szervezők remélik, jöhet a Renault (She)
A valenciai Formula–1-es Európa Nagydíj szervezői remélik, hogy az FIA visszavonja a Renault istállóra Fernando Alonso veszélyeztetése miatt kiszabott egyfutamos eltiltását.
júl. 27
17:24
Schumacher visszatérhet (Blikk)
A Ferrari nem zárja ki, hogy a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fogja pótolni Felipe Massát, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén szenvedett súlyos fejsérülést.
júl. 27
17:26
Serie A: törölte a Sportdöntőbíróság Manniniék eltiltását (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) törölte Daniele Mannini és Davide Possanzini doppingszabályzat megsértése miatt kiszabott eltiltását.
júl. 27
17:42
Primera División: az Espanyol felbontotta Finnan szerződését (She)
A spanyol élvonalbeli Espanyol labdarúgócsapata felbontotta Steve Finnan szerződését.
júl. 27
17:44
Póker: örömmel fogadják a könnyített adótörvényeket (She)
júl. 27
17:45
A Ferrari nem zárja ki Schumacher visszatérését (Behaviour)
A Ferrari nem zárja ki, hogy a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fogja pótolni Felipe Massát, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén szenvedett súlyos fejsérülést.
júl. 27
18:00
Kosárlabda Eb: elvesztette legjobbját a brit válogatott (She)
Legjobb játékosa, Luol Deng nélkül utazhat a férfi kosárlabda Európa-bajnokságra a brit válogatott.
júl. 27
18:18
Ligue 1: Abriel az OM-ben, megegyezés Morientessel is? (She)
Az Olympique Marseille labdarúgócsapata hivatalosan bejelentette, hogy szerződtette a Lorient középpályását, Fabrice Abrielt.
júl. 27
18:20
Napoli: a magabiztos kapus szerint csapata az első hatban végezhet (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Napoli kapusa, Morgan de Sanctis véleménye szerint csapata az első hatban zárhatja a Serie A 2009–2010-es kiírását.
júl. 27
18:22
Vizes vb: világcsúccsal nyerte Rickard a 100 mell döntőjét (She)
Az ausztrál Brenton Rickard 58.58-as világcsúccsal nyerte meg a férfi 100 méteres mellúszás döntőjét a római vizes vb-n, mögötte a francia Duboscq és a dél-afrikai Van der Burgh végzett.
júl. 27
18:36
Olaszország: Gilardino harcolni fog válogatottbeli helyéért (She)
A Fiorentina világbajnok támadója, Albert Gilardino kész harcolni válogatottbeli pozíciójáért, úgyhogy a Juventus brazil származású támadójának, Amaurinak nem lesz könnyű dolga, hogy bekerüljön a vb-keretbe.
júl. 27
18:38
Formula-1: Massát felébresztették a kómából, magától lélegzik! (She)
A Hungaroringen a 24. Magyar Nagydíj időmérő edzésén megsérülő brazil Felipe Massát felébresztették a kómából, és már magától tud lélegezni.
júl. 27
18:54
Massa már beszél, állapota javul (Infostart)
Jelentősen javult Felipe Massa állapota: a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén balesetet szenvedett pilótát levették a lélegeztetőgépről, és már beszélt is családjával.
júl. 27
18:54
Vizes vb: Oroszország és Görögország is elődöntős a nőknél (She)
A római vizes világbajnokság női vízilabda negyeddöntőjében az orosz válogatott 9–7-re legyőzte Hollandiát, így bejutott az elődöntőbe, csakúgy, mint Görögország, amely 4–3-ra verte meg Ausztráliát.
júl. 27
18:56
Barcelona: Ibrahimovic átment az orvosi vizsgálaton (She)
Megfelelt a Barcelona orvosi vizsgálatán Zlatan Ibrahimovic, az Internazionale csatárklasszisa – jelentette hivatalos honlapján a katalán klub.
júl. 27
18:57
Felipe Massa már beszél (Metropol)
Jelentősen javult Felipe Massa állapota: a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén balesetet szenvedett pilótát levették a lélegeztetőgépről, és már beszélt is családjával.
júl. 27
18:57
Massa visszatér (Behaviour)
Derűlátóan nyilatkozott a Fiat- és Ferrari-elnök Luca di Montezemolo, miután hétfőn tájékozódott a kórházban a Forma-1-es csapat szerencsétlenül járt pilótájának, Felipe Massának az állapotáról.
júl. 27
18:58
Férfi kosárlabda: Tony Parker sérülése miatt nem játszik ellenünk (She)
A francia sportnapilap, a L’Équipe értesülései szerint Tony Parker, a San Antonio Spurs kosárlabdázója kisebb sérülése miatt nem játszhat a csütörtöki Franciaország–Magyarország felkészülési mérkőzésen.
júl. 27
19:00
Vizes vb: Rebecca Soni világcsúccsal döntőben 100 mellen (She)
A magyar származású Rebecca Soni 1:04.84-es idővel, világcsúccsal nyerte meg a női 100 méteres mellúszás középdöntőjének második futamát.
júl. 27
19:12
Vizes vb: a szerb Milorad Csavics lett az 50 pillangó királya (She)
A szerb Milorad Csavics szerezte meg az aranyérmet a római vizes vb-n az 50 méter férfi pillangó fináléjában az ausztrál Targettet és a spanyol Munozt megelőzve.
júl. 27
19:14
Felkészülés: elkezdődött az Arsenal szombathelyi vendégjátéka! (She)
Elkezdődött a Szombathelyi Haladás–Arsenal felkészülési mérkőzés, amelyről élő, szöveges tudósítással jelentkezünk.
júl. 27
19:30
Vizes vb: Zujeva női 100 háton repesztett világcsúcsot (She)
Az orosz Anasztaszija Zujeva 58.48-as világcsúccsal jutott fináléba a 100 méteres női hátúszás középfutamából a római vizes vb-n. Az olimpiai bajnok Kirsty Coventry a negyedik lett.
júl. 27
19:32
Wales: javult a rákkal kezelt John Hartson állapota (She)
Angol sajtóértesülések szerint javult John Hartson, az Arsenal és a Celtic volt labdarúgójának állapota. A már visszavonult középcsatárt, mint arról beszámoltunk, hererákkal diagnosztizálták, amely átterjedt az agyára is.
júl. 27
19:33
Lehet hogy megműtik Ronaldot (Behaviour)
Kéztöréssel legalább öt-hat hétre kidőlt Ronaldo, a brazilok világbajnok futballistája.
júl. 27
19:34
Vizes vb: Biedermann és Izotov is megelőzte Phelpst a középdöntőben (She)
A 200 méteres férfi gyorsúszás középfutamában Paul Biedermann és Danila Izotov is jobb időt úszott Michael Phelpsnél. Az amerikai világklasszis másfél másodpercet kapott a világbajnoki csúcsot úszó Biedermanntól.
júl. 27
19:48
Hosszú Katinka bronzérmes a vb-n (Infostart)
Bronzérmet szerzett Hosszú Katinka 200 méteres vegyesúszásban a római világbajnokságon. A számot az amerikai Ariana Kukors nyerte, Verrasztó Evelyn hetedik lett.
júl. 27
19:48
Vizes vb: Hosszú Katinka bronzérmes 200 vegyesen! (She)
Gyönyörű magyar siker a 200 méteres női vegyes fináléjában: Hosszú Katinka újabb Európa-csúccsal a 3. helyen végzett a világcsúcsot úszó Kukors, illetve Rice mögött, Verrasztó Evelyn a 7. lett.
júl. 27
19:50
Barcelona: Zlatan Ibrahimovicot 40 ezer ember előtt mutatják be (She)
A lassan két hete tartó szappanopera véget ér: az elmúlt években az olasz Internazionalében futballozó Zlatan Ibrahimovicot hivatalosan is bemutatják, mint a Barcelona játékosa, ám a játékos több mint egy órája késik. A svéd tiszteletére negyvenezren mentek ki a Nou Camp-ba.

Keresés