2009. július 28. kedd

júl. 28
15:18
Videó: elképesztő mázlival nyert BMW-t az amerikai golfozó (She)
Hihetetlen szerencséje volt Leif Olson amerikai golfozónak a Canadian Openen, amikor ütése után a labda egy másik labdának ütközve irányt váltott és végül a lyukban kötött ki. Olson ezzel az ütéssel egy BMW Z4 Roadster tulajdonosa lett, amely több mint 50 ezer dollárt ér.
júl. 28
15:36
Ligue 1: Morientes az Olympique Marseille-ben folytatja (She)
Az Olympique Marseille együttesében folytatja pályafutását Fernando Morientes, a Valencia korábbi spanyol válogatott labdarúgója.
júl. 28
15:38
Formula-1: Michael Schumacher biztosan nem indul Valenciában (She)
Ki van zárva, hogy Michael Schumacher versenyzőként visszatérjen a Formula–1-be, közölte Willi Weber menedzser.
júl. 28
15:54
Vizes vb: kikapott a férfi vízilabda-válogatott Szerbiától (She)
A római vizes világbajnokság férfi vízilabdatornájának negyeddöntőjében a magyar válogatott 10–9-es vereséget szenvedett Szerbiától.
júl. 28
16:15
Most sem ment a szerbek ellen (Metropol)
A magyar férfi vízilabda-válogatott hosszabbítás után 10-9-re kikapott a szerb csapattól a római vizes világbajnokság keddi negyeddöntőjében. Kemény Dénes szövetségi kapitány szerint „a játékvezető olyan, mint a kapu vagy a kapufa, bár ma kissé elhajlott”. Az amerikaiak már a négy között vannak, a mieink legközelebb a románok ellen játszanak. Összeállítás a szerb átokról a cikk végén.
júl. 28
16:15
Kikaptak a vízilabdásaink (Behaviour)
A magyar férfi vízilabda-válogatott hosszabbítás után 10-9-re kikapott a szerb csapattól a római vizes világbajnokság keddi negyeddöntőjében.
júl. 28
16:30
Vizes vb: Kemény Dénes - „az eredményjelző sosem hazudik” (She)
Kemény Dénes, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya csalódottan értékelte a szerbek ellen hosszabbításban 10–9-re elvesztett vb-negyeddöntőt.
júl. 28
16:32
Tenisz: Hanescu, Chardy és Kiefer is továbbjutott Gstaadban (She)
A Gstaadban zajló férfi tenisztorna első fordulójának kedden lejátszott mérkőzésein a negyedik helyen kiemelt román Victor Hanescu, az ötödikként rangsorolt francia Jérémy Chardy és a hatodik kiemelt német Nicolas Kiefer is győzött, így továbbjutottak a következő körbe.
júl. 28
16:48
Pápa: Tóth Gábor, Nagy Sándor és Farkas Attila sem játszhat (She)
A Soproni Ligába feljutó Lombard FC Pápa három, védekezésért felelős játékosa, Tóth Gábor, Nagy Sándor és Farkas Attila is kénytelen lesz kihagyni a ZTE FC elleni Ligakupa-mérkőzést – adta hírül a klub hivatalos honlapja, a lombardfcpapa.hu.
júl. 28
17:06
Videó: saját térfeléről lőtt gólt a KAMAZ malawi légiósa (She)
Nem mindennapi távolságból talált a hálóba Essau Kanyenda, az orosz másodosztályban szereplő KAMAZ Naberezsnije Cselni malawi légiósa a Metalurg Lipeck elleni mérkőzés 75. percében. Az afrikai labdarúgó mintegy 75 méterre az ellenfél kapujától egy bedobást követően ívelt előre, a labda a 16-osnál megpattant és a rosszul vetődő kapus fölött a hálóban kötött ki.
júl. 28
17:08
BL-selejtező: a 3. kör keddi meccseinek programja (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében kedden négy mérkőzést rendeznek; a slágerösszecsapás a belga ezüstérmes Anderlecht és a török második Sivasspor találkozója.
júl. 28
17:24
Schumacher egyre közelebb a Ferrarihoz (Infostart)
Nem zárja ki annak a lehetőségét Michael Schumacher, hogy ő helyettesítse a súlyos sérülést szenvedett Felipe Massát a Ferrarinál az idény hátralévő Formula-1-es futamain.
júl. 28
17:24
Ligue 1: a Lyon szerződtetheti Dani Güizát a Fenertől (She)
Török sajtóértesülések szerint a francia Olympique Lyon megegyezett Dani Güiza áráról a Fenerbahcéval. Az Európa-bajnok csatár nem tudott beilleszkedni Isztambulban, és szívesen igazolna a támadót kereső OL-hez.
júl. 28
17:42
Tenisz: Patty Schnyder az első fordulóban búcsúzott Isztambulban (She)
Az isztambuli női tenisztorna első fordulójában a paraguayi Rossana de los Ríos döntő szettben legyőzte a második helyen kiemelt svájci Patty Schnydert.
júl. 28
17:45
Massa egyre jobban van (Metropol)
A Ferrari versenyzőjét szombaton koponyatöréssel szállították be az Állami Egészségügyi Központ Pap Károly utcai intézményének intenzív osztályára, és egyórás előkészítés után megoperálták.
júl. 28
18:00
Kemény: Nem vittük be a döntő ütést a megroggyant ellenféllel szemben (Infostart)
Legfeljebb az ötödik helyet szerezheti meg az olimpiai bajnok magyar férfi vízilabda-válogatott a római világbajnokságon. Kemény Dénes szövetségi kapitány csapata a negyeddöntőben hosszabbításban kapott ki 10-9-re a szerb együttestől. Az InfoRádió Kemény Dénest, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányát kérdezte az eredményről és a folytatásról.
júl. 28
18:00
MLS: Hercegfalvi „Zoltan” névvel és 20-as mezben játszik (She)
Hercegfalvi Zoltán a 20-as szerelésben játszik majd a Kansas City Wizards labdarúgócsapatában, a mezére pedig a keresztnevét írják – adta hírül a kansasi együttes.
júl. 28
18:02
Vizes vb: az Egyesült Államok vízilabda-válogatottja bejutott az elődöntőbe (She)
Az Egyesült Államok férfi vízilabda-válogatottja a 8–5-re legyőzte Németországot a római világbajnokság negyeddöntőjében. Az olimpiai ezüstérmes amerikai csapat a harmadik negyed hengerlő játéka révén 8–5-tel lépett túl ellenfelén. A tengerentúliak a legjobb négy között a Spanyolország–Kanada párharc győztesével játszanak.
júl. 28
18:03
Forma-1 baleset:Valószínű korrekciós műtétet kell majd végrehajtani Massán (Behaviour)
Óráról órára javul Felipe Massa állapota; a brazil pilóta a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérőjén szenvedett súlyos, életveszélyes balesetet.
júl. 28
18:04
Formula-1: Gené esélyesebb Massa helyére, mint Badoer (She)
Marc Gené, a Minardi- és a Williams-istálló korábbi pilótája az egyik esélyes, hogy helyettesítse a Ferrarinál Felipe Massát, a Formula–1-es Magyar Nagydíjon súlyos balesetet szenvedő versenyzőt.
júl. 28
18:18
Görögország: szigorúbb beléptetés a szurkolói rendbontás ellen (She)
A jövőben a szurkolói rendbontások gyakoriságának csökkentése érdekében több görög labdarúgócsapat névre szóló jegyeket bocsát ki, melyeket a drukkerek kizárólag személyi okmányaik felmutatásával tudnak majd megvásárolni.
júl. 28
18:20
Besiktas: a török bajnok a Barca korábbi játékosát szerződtetné (She)
A török labdarúgó-bajnokság előző kiírásában diadalmaskodó Besiktas a hírek szerint 4 millió fontot kész áldozni a Barcelonában nevelkedő és a katalánoknál bemutatkozó, jelenleg Tottenham-játékos mexikói Giovani dos Santosért.
júl. 28
18:22
Vizes vb: Paul Biedermann világcsúccsal győzte le Phelpst (She)
A talán legnagyobb várakozással kísért döntőt úszták először a római vizes vb kedd délutáni programjában: a férfi 200 méter gyors fináléjában a német Paul Biedermann végig vezetve, közel egy testhosszal előzte meg Michael Phelpst – 1:42.00-s, fantasztikus világcsúccsal.
júl. 28
18:36
Vizes vb: újabb világcsúcs, Van den Burgh nagy úszása 50 mellen (She)
A dél-afrikai Cameron van den Burgh 26.74-es új világcsúccsal jutott be az 50 méteres férfi mellúszás fináléjába. A szerbiai magyar Szilágyi Csaba nem jutott döntőbe, összesítésben 12. lett. Eddig a délutáni program minden számában világrekord született.
júl. 28
18:54
Videó: nézze meg a Videoton kecskeméti gólparádéját! (She)
A Soproni Liga hétvégi fordulójának legtöbb gólt hozó mérkőzése a Videoton kecskeméti vendégjátéka volt, a fehérváriak 6–3-ra győztek a lila-fehérek ellen. Íme, a találkozó összefoglalója videón!
júl. 28
18:56
Kaposvár: a volt diósgyőri Szrdjan Sztanicsot szerződtetnék (She)
A Soproni Ligában szereplő Kaposvári Rákóczi FC a DVTK-nál nem marasztalt Szrdjan Sztaniccsal erősítené meg keretét.
júl. 28
18:57
Újabb világcsúcsok az Úszó-VB-n (Metropol)
A brit Gemma Spofforth 58.12 másodperces új világcsúccsal diadalmaskodott női 100 méter háton a római vizes világbajnokságon, míg a dél-afrikai Cameron van der Burgh férfi 50 méter mellen 26.74 másodperces új világcsúccsal jutott a döntőbe.
júl. 28
19:12
Új világcsúcs az úszó világbajnokságon (Infostart)
A dél-afrikai Cameron van der Burgh férfi 50 méter mellen 26.74 másodperces új világcsúccsal jutott a döntőbe a római vizes világbajnokság keddi versenynapján.
júl. 28
19:12
Vizes vb: Romániával játszik majd a magyar férfi válogatott (She)
Horvátország 7–5-re legyőzte Romániát a római férfi vízilabda-világbajnokság negyeddöntőjében, így a legjobb négy közé jutott, ahol Szerbiával csap össze. A románok a magyar válogatottal mérkőzhetnek az 5-8. helyért.
júl. 28
19:14
A románokkal találkozik a férfi pólóválogatott (Infostart)
A Kovács István vezette román csapattal találkozik a magyar válogatott a római vizes világbajnokság 5-8. helyért sorra kerülő csütörtöki mérkőzésén.
júl. 28
19:14
Formula-1: Webber szerint tanulni kell a Massával történtekből (She)
Kilenc nappal Henry Surtees tragikus balesete, és három nappal Felipe Massa esete után a Formula–1-es pilóták „szakszervezetének” elnöke, az ausztrál Mark Webber azt szorgalmazta, hogy tanulmányozzák a Massa „nagyszerű munkát végző” sisakját.
júl. 28
19:16
Vizes vb: nincs újabb világcsúcs, Filippié a női 1500 gyors (She)
A női 1500 méteres gyorsúszás döntőjében a hazai közönség nagy örömére az olasz Alessia Filippi diadalmaskodott, megelőzve a dán Lotte Friist és a világranglista-vezető román Camelia Alina Potecet.
júl. 28
19:18
Újpest: Fásult volt a csapat a Steaua elleni meccs miatt - Kabát (She)
Gól nélküli döntetlent játszott az Újpest a Győri ETO otthonában a Soproni Liga 1. fordulójában. Kabát Péter, a lila-fehérek csapatkapitánya szerint ebben közrejátszott a hétközi Steaua Bucuresti elleni Európa-liga párharc is.
júl. 28
19:30
Vizes vb: japán siker a férfi 100 méteres hátúszás döntőjében (She)
A japán Koga Dzsunya 52.26-os idővel, világbajnoki csúccsal, nagyon szoros küzdelemben győzött a férfi 100 méteres hátúszás fináléjában, megelőzve a német Helge Meeuwot és a spanyol Aschwin Wildeboert.
júl. 28
19:32
Vizes vb: Mutina és Verrasztó is döntős női 200 gyorson ! (She)
Bejutott a női 200 méteres gyorsúszás döntőjébe Mutina Ágnes és Verrasztó Evelyn is a római vizes vb-n. A két magyar úszó a 6., illetve 7. legjobb idővel került be a fináléba.
júl. 28
19:33
Büntetett az MLSZ (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága szurkolói rendbontás miatt kedden arra kötelezte a Videoton FC-t, hogy soron következő hazai bajnokiját zárt kapuk mögött rendezze meg.
júl. 28
19:48
Mocsai Lajos nem lesz a férfi válogatott kapitánya (Infostart)
Mocsai Lajos, a bajnok és Magyar Kupa-győztes MKB Veszprém vezetőedzője nem lesz a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, noha ő volt a szövetség (MKSZ) elsőszámú jelöltje.
júl. 28
19:48
Barcelona: a fiatal Keirrison a Benficához megy kölcsönbe (She)
A portugál A Bola című lap információi szerint a Barcelona fiatal brazil csatára, Keirrison egy évre a Benficához megy kölcsönbe. A Benfica rövid közleményben erősítette meg a hírt.
júl. 28
19:50
Férfi kézilabda: Mocsai Lajos biztosan nem lesz kapitány (She)
Mocsai Lajos, a bajnok és Magyar Kupa-győztes MKB Veszprém vezetőedzője nem lesz a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, noha ő volt a szövetség (MKSZ) elsőszámú jelöltje.
júl. 28
19:51
Minél több gólt gurítani (Metropol)
Radocsa Gábor a magyar csörgőlabda-válogatott edzője szerint évek óta csak próbálkozik a csapat a nemzetközi elitbe való visszatéréssel.
júl. 28
20:06
Vizes vb: Rebecca Soni győzött női 100 mellen (She)
A magyar származású Rebecca Soni győzelmét hozta a római vizes vb-n a 100 méteres női mellúszás döntője. A 200 mell olimpiai bajnoka az orosz Julija Jefimovát és Kasey Carlsont előzte meg.
júl. 28
20:08
Soproni Liga: Farkas Balázs a Vidivel edzett, Bajzátot is vinnék (She)
A Videoton labdarúgócsapatával edzett Farkas Balázs, a Dinamo Kijev ifjú magyar labdarúgója. A háromszoros válogatott futballistát teszteli a Vidi, Mezey György csapata egy évre kölcsönveheti a játékost az ukrán klubtól.
júl. 28
20:09
MLSZ-fegyelmit kapott a Videoton FC (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága szurkolói rendbontás miatt kedden arra kötelezte a Videoton FC-t, hogy soron következő hazai bajnokiját zárt kapuk mögött rendezze meg.
júl. 28
20:24
Schumacher egyre közelebb a Ferrarihoz (Infostart)
Nem zárja ki annak a lehetőségét Michael Schumacher, hogy ő helyettesítse a súlyos sérülést szenvedett Felipe Massát a Ferrarinál az idény hátralévő Formula-1-es futamain.
júl. 28
20:27
Két magyar is döntős, négy világcsúcs Rómában (Metropol)
A világcsúcsot (1:53.67 p) repesztett olasz Federica Pellegrini kiváló "nyúlnak" bizonyult: húzta maga után Mutina Ágnest és Verrasztó Evelynt is a keddi elődöntőben, végül aztán mindkét magyar lány bejutott a római vizes világbajnokságon a 200 méter női gyors szerda esti döntőjébe.
júl. 28
20:42
BL-selejtező: sem Bakiban, sem Aktobéban nem született gól (She)
Nem született gól a keddi labdarúgó BL-selejtezők délutáni meccsein: az izraeli Maccabi Haifa Kazahsztánban ikszelt, a bolgár Levszki Szófia Azerbajdzsánban ért el 0–0-t.
júl. 28
20:44
Tenisz: Wawrinka a második fordulóba jutott Gstaadban (She)
A első helyen kiemelt Stanislas Wawrinka 6:4, 7:5-re legyőzte az argentin Federico Del Bonist a gstaadi tenisztorna első fordulójában.
júl. 28
21:00
Olasz "nyúl" húzta be a döntőbe a magyar úszókat (Infostart)
A világcsúcsot (1:53.67 p) repesztő olasz Federica Pellegrini kiváló "nyúlnak" bizonyult: húzta maga után Mutina Ágnest és Verrasztó Evelynt is a keddi elődöntőben, végül aztán mindkét magyar lány bejutott a római vizes világbajnokságon a 200 méter női gyors szerda esti döntőjébe. A kedd délutáni programban Pellegrini mellett hárman úsztak világrekordot, és kikapott a pekingi olimpia hőse, az…
júl. 28
21:00
El-selejtező: a Bnei Jehuda győzött az egyetlen keddi meccsen (She)
Az izraeli Bnei Jehuda Elira Atar góljával 1–0-ra legyőzte a portugál Pacos Ferreirát az Európa-liga harmadik selejtezőjének első mérkőzésén. A többi párharcban csütörtökön rendezik az első találkozót.
júl. 28
21:18
Serie A: veterán kapust szerződtetett egy évre a Sampdoria (She)
Az olasz élvonalbeli Sampdoria labdarúgócsapata egyéves szerződést kötött Matteo Guardalbennel.

Keresés