2010. október 12. kedd

okt. 12
19:18
Euro 2012: Feröer otthon tartotta az egyik pontot az északírek ellen (She)
Feröer 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán Észak-Írország ellen a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők C-csoportjában.
okt. 12
19:20
Videó: íme, Szalai Ádám vezetést jelentő gólja a finnek ellen! (She)
Szalai Ádám góljával Magyarország megszerezte a vezetést Finnország ellen az Európa-bajnoki selejtezőn. A Mainz légiósa Koman Vladimir passza után gurított az üres kapuba a rosszul kimozduló Jussi Jääskeläinen és a visszafutó védők mellett.
okt. 12
19:22
Anglia: csak szerdán dönt a bíróság a Liverpool ügyében (She)
A londoni legfelsőbb bíróság keddről szerda délelőttre, magyar idő szerint fél 12-re halasztotta a Liverpool futballcsapatának ügyében meghozott döntésének bejelentését.
okt. 12
19:24
FIFA: a dél-koreai alelnök mégsem hívja ki Joseph Blattert (She)
Csung Mong Jun, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) dél-koreai alelnöke mégsem indul el Joseph Blatter kihívójaként a jövő májusban esedékes elnökválasztáson.
okt. 12
19:26
Kézilabda: Rosta István és Sótonyi korosztályos válogatottat irányíthat (She)
A magyar kézilabda utánpótlás válogatottak szakvezetőinek megbízatása a világversenyek befejeztével lejárt. A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) elnöksége az egyes korosztályok eredményének és tevékenységének elemzését követően – két kivétellel – kinevezte a következő időszakra az utánpótlás válogatottak vezetőedzőit és edzőit.
okt. 12
19:28
U21-es Eb: hosszabbítás után kiestek az olaszok (She)
Nem jutott ki a dániai Európa-bajnokságra a korábban a magyarokkal azonos selejtezőcsoportban szereplő Olaszország, miután 2–0-s hazai győzelmét követően hosszabbítás után 3–0-ra kikapott Fehéroroszországtól. Spanyolország, Csehország és Izland kettős győzelemmel jutott be a nyolcas mezőnybe.
okt. 12
19:36
Ferencváros: kételyek az elnök és az Orangeways-szerződéssel kapcsolatban (She)
Az FTC Labdarúgó Zrt. vezetősége közleményben jelentette ki, hogy szerinte az FTC elnöke, Kovács Miklós a „saját érdekeit képviseli, és minél inkább igyekszik kihasználni az FTC Labdarúgó Zrt. által biztosított lehetőségeket". Az FTC Labdarúgó Zrt. ezért kénytelen átértékelni minden kapcsolatát az Orangeways-szel. Alább a Zrt. közleményét olvashatja.
okt. 12
19:36
Kikaptak a törökök, pontot szereztek a feröer-szigetiek (Metropol)
A török labdarúgó-válogatott meglepetésre egygólos vereséget szenvedett kedden Azerbajdzsánban Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.
okt. 12
19:38
Válogatott: Dzsudzsák gólja három pontot ért Finnországban (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn Szalai Ádám és Dzsudzsák Balázs góljával 2–1-re nyert Finnország vendégeként.
okt. 12
19:40
U21: a magyar válogatott szoros meccsen kikapott Szlovéniában (She)
Az U21-es magyar labdarúgó-válogatott kedden 1–0-ra kikapott Szlovéniától Slovenska Bistricában – tudósít a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapja. A nyári korosztályváltás után ez volt a mieink második mérkőzése.
okt. 12
19:54
Felkészülés: Matthäus a második meccsét is megnyerte Bulgáriával (She)
Lothar Matthäus másodszor ült a bolgár labdarúgó-válogatott kispadján, és a második győzelmét könyvelte el: a pénteki walesi Eb-selejtező után csapata kedden Isztambulban Szaúd-Arábiát győzte le 2–0-ra felkészülési mérkőzésen.
okt. 12
19:54
Idegenben nyert a válogatott (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott Dzsudzsák Balázs 94. percben szerzett góljával 2-1-re nyert kedden Finnországban Európa-bajnoki selejtezőn.
okt. 12
19:56
Videó: nézze meg a magyarok fantasztikus győzelmét a finnek ellen! (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott 2–1-re legyőzte Finnországot Európa-bajnoki selejtezőn. A válogatott felejthető első félidőt produkált, a szünetben viszont beállt Koman Vladimir, aki hatalmasat lendített a mieink játékán. A Sampdoria középpályása szinte első labdaérintéséből gólpasszt adott Szalai Ádámnak. A folytatásban sokáig fegyelmezetten védekeztünk, de…
okt. 12
20:12
Drámai meccsen győzött az Egervári-csapat - videó (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re nyert Finnország ellen Európa-bajnoki selejtezőn. Dzsudzsák Balázs az utolsó percben szerezte a győztes gólt.
okt. 12
20:12
Férfi kézilabda NB I: könnyed veszprémi siker a Dunaferr ellen (She)
Az MKB Veszprém fölényes győzelmet aratott a Dunaferr ellen a férfi kézilabda-bajnokság 7. fordulójában.
okt. 12
20:12
Finn-magyar: Dzsudzsák a 94. percben döntött (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott Dzsudzsák Balázs 94. percben szerzett góljával 2-1-re nyert kedden Finnországban Európa-bajnoki selejtezőn.
okt. 12
20:30
Válogatott: Ez a kilenc pont jó alap a folytatásra - Egervári (She)
Egervári Sándor természetesen nagyon örült a magyar válogatott Finnország elleni, 2–1-es győzelmének, a szövetségi kapitány a helsinki mérkőzés után elsősorban játékosai küzdőszellemét emelte ki nyilatkozatában.
okt. 12
20:32
Mexikó: a szövetség vesztett a bulizó labdarúgók ellen (She)
A mexikói szövetség meghátrált több válogatott labdarúgó bojkottfenyegetése elől, akik az ellenük hozott kemény szankciókat kifogásolták.
okt. 12
20:48
Válogatott: Félelmetes, ami velem történik - Szalai Ádám (She)
Szalai Ádám fantasztikusnak értékelte a magyar válogatott Finnország elleni, Helsinkiben aratott 2–1-es győzelmét. A támadó örült annak, hogy ismét a csapat hasznára tudott lenni.
okt. 12
20:50
Válogatott: Jobbak voltunk, mint a magyarok, nem mondok le - Baxter (She)
A magyar labdarúgó-válogatott remek második félidei teljesítményének köszönhetően 2–1-re győzött a finnországi Eb-selejtezőn, ám a hazaiakat irányító Stuart Baxter úgy érzi, Egervári Sándor csapata nem szolgált rá a sikerre.
okt. 12
20:52
Euro 2012: Vucsinics kihagyja az angolok elleni mérkőzést (She)
A legfrissebb hírek szerint Mirko Vucsinics szalagsérülése nem jött rendbe, így a montenegrói válogatott játékos nem léphet pályára az angolok elleni Európa-bajnoki selejtezőn.
okt. 12
20:54
Jégkorong, Mol Liga: négy gólt kapott, de nyert a Miskolc ellen a DAB (She)
A Dunaújvárosi Acélbikák együttese 6–4-re nyert a Miskolci Jegesmedvék ellen a jégkorong Mol Liga keddi játéknapján. Az Újpest hazai pályán 7–2-re kikapott a brassóiaktól.
okt. 12
21:06
Euro 2012: a 2. félidőben hozták a meccset a németek a kazahok ellen (She)
A német labdarúgó-válogatott Miroslav Klose, a csereként beállt Mario Gomez, valamint Lukas Podolski góljával 3–0-ra nyert Asztanában Kazahsztán ellen az Európa-bajnoki selejtezők A-csoportjában.
okt. 12
21:08
Euro 2012: a grúzoknak legutóbb pontokat, most bajt hozott a hajrá (She)
Grúzia válogatottja kedd este sokáig vezetett Lettországban, ám a hazaiak a lefújás előtti pillanatokban 1–1-es döntetlenre mentették a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének F-csoportjában vívott mérkőzést.
okt. 12
21:10
Vasas: Tóth András mellett Szijjártó István segíti Komjáti munkáját (She)
Markovits László ügyvezető elnök és Vancsa Miklós ügyvezető a mai napon megállapodott Szijjártó Istvánnal, aki a jövőben Komjáti András vezetőedző munkáját pályaedzőként fogja (Tóth András mellett) segíteni – írja a vasassc.hu.
okt. 12
21:12
U21-es Eb: Ukrajnával teljessé vált a nyolcas döntő mezőnye (She)
Utolsóként Ukrajna jutott be az U21-es labdarúgó Európa-bajnokság jövő júniusi dániai nyolcas döntőjébe. Északkeleti szomszédunk csapata ugyan 2–0-ra kikapott hazai pályán Hollandiától, idegenbeli 3–1-es győzelme révén, idegenben szerzett több góljának köszönhetően utazhat a Jütland-félszigetre.
okt. 12
21:24
Euro 2012: káosz Genovában, huligánok miatt nem kezdték el az olasz-szerbet (She)
Hatalmas káosz uralkodott a genovai Marassi-stadionban, miután a szerb huligánok petárdákat és köveket dobáltak be a pályára, így az áldatlan állapotok közepette 20.50-kor nem tudták elkezdeni az Olaszország–Szerbia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt.
okt. 12
21:42
Válogatott: értékelje Komanék Finnország elleni teljesítményét! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Eb-selejtezőn 2–1-re győzött Finnországban. Értékelje a mieink teljesítményét 1-től 10-ig terjedő skálán!
okt. 12
21:44
Videó: a németek három gólt rámoltak be a kazah kapuba (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a német labdarúgó-válogatott Miroslav Klose, a csereként beállt Mario Gomez, valamint Lukas Podolski góljával 3–0-ra nyert Asztanában Kazahsztán ellen az Európa-bajnoki selejtezők A-csoportjában. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
okt. 12
21:46
Euro 2012: eddig tartott Albánia veretlensége, élen a fehéroroszok (She)
Fehéroroszország 2–0-ra legyőzte az eddig hozzá hasonlóan veretlen Albániát a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének keddi játéknapján.
okt. 12
22:00
Jégkorong, MOL Liga: a Fehérvár otthonában nyert az FTC (She)
A MOL Liga keddi játéknapján az FTC idegenben győzte le a Sapa Fehérvár AV19 együttesét.
okt. 12
22:02
Válogatott: Nem játszottunk jól, a gólnál szerencsém volt - Dzsudzsák (She)
A magyar válogatott Dzsudzsák Balázs 94. percben lőtt góljával 2–1-re győzött Finnországban. A PSV középpályása a találkozót követően a Nemzeti Sportnak elmondta, nem játszottak jól, de volt tartása a csapatnak, ami ezúttal három pontot ért. Dzsudzsák úgy érzi, a gólnál szerencséje volt.
okt. 12
22:04
Blog: Fantasztikus, hogy két remek csapat tagja lehetek - Szalai (She)
A San Marino ellen szerzett három gól után Finnországban is eredményes volt Szalai Ádám, a Mainz magyar válogatott csatára, aki nem sokkal a Helsinkiben elért 2–1-es győzelem után jelentkezett blogjában.
okt. 12
22:18
Euro 2012: a 18 éves debütáló is betalált, 2-0-ra nyertek a csehek (She)
A labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők I-csoportjában Csehország 2–0-ra nyert Liechtenstein ellen Vaduzban, a végeredmény már az első félidőben kialakult.
okt. 12
22:20
Euro 2012: a huligánok balhéja miatt félbeszakadt az olasz-szerb (She)
A vendégszurkolók balhéja miatt fél óra késéssel kezdődött az Olaszország–Szerbia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező mérkőzés, majd hat perc játék után a drukkerek rendzavarása miatt félbe is szakadt.
okt. 12
22:22
Videó: nagyon nem bírtak magukkal a szerb huligánok Genovában (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, hatalmas káosz uralkodott a genovai Marassi-stadionban, miután a szerb huligánok petárdákat és követ dobáltak be a pályára, így az áldatlan állapotok közepette 20.50-kor nem tudták elkezdeni az Olaszország–Szerbia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt. A mérkőzést végül több mint fél óra késéssel elkezdték, de hat perc után félbe kellett szakítani. Összefoglaló…
okt. 12
22:24
Euro 2012: Dánia talpra állt, ezt a ciprusiak bánták meg (She)
Dániának sikerült talpra állnia a pénteki, Portugália elleni vereség (1–3) után, és Morten Rasmussen, valamint  Kasper Lorentzen góljával legyőzte Ciprus válogatottját. A szigetországiak három mérkőzés után a Portugáliában megszerzett egyetlen pontjukkal állnak.
okt. 12
22:36
Felkészülés: Zágrábban megszakadt Norvégia győzelmi sorozata (She)
Négy győzelem után kedd este megszakadt a norvég labdarúgó-válogatott jó sorozata. Egil Olsen tanítványai 2–1-re kikaptak Horvátországtól felkészülési mérkőzésen.
okt. 12
22:38
Euro 2012: Hollandia nagyon könnyedén intézte el a svédeket (She)
Magabiztos, könnyed győzelmet aratott a holland labdarúgó-válogatott Svédország ellen az Európa-bajnoki selejtezők E-csoportjában. Bert van Marwijk együttese a Hollandiában megrendezett mérkőzésen már 4–0-ra is vezetett, végül a svédeknek legalább a szépítés összejött.
okt. 12
22:40
Euro 2012: Svájc Wales ellen megszerezte első pontjait (She)
Svájc nyert Wales ellen a két nullapontos csapat összecsapásán a 2012-es labdarúgó Eb selejtezőjének G-csoportjában.
okt. 12
22:42
Euro 2012: Zsolnán és Szkopjéban is kimaradt egy-egy büntető (She)
Oroszország 1–0-ra győzött Macedóniában, míg az ugyancsak kedd esti Szlovákia–Írország mérkőzés 1–1-re végződött a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének B-csoportjában.
okt. 12
22:54
Euro 2012: Moldova két góllal győzött a mieink csoportjában (She)
Moldova megszerezte második győzelmét a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők E-csoportjában, miután 2–0-ra nyert San Marino otthonában.
okt. 12
22:56
Euro 2012: öngóllal nyert Szlovénia Észtországban (She)
Szlovénia egy öngóllal 1–0-ra nyert Észtország vendégeként a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők C-csoportjában. A csoport másik mérkőzése, az Olaszország–Szerbia találkozó 0–0-s állásnál a 6. percben szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt.
okt. 12
22:58
Euro 2012: Görögország nagy csatában győzött Izrael ellen (She)
A labdarúgó Eb-selejtezők F-csoportjában Görögország hazai pályán nagy csatában 2–1-re győzött Izrael ellen. A csoport másik meccsén korábban Lettország 1–1-es döntetlent játszott otthon Grúzia ellen.
okt. 12
23:12
Euro 2012: őrült meccs, nyolc gól és pontosztozkodás a belga-osztrákon (She)
Nem mindennapi mérkőzést játszott egymással Belgium és Ausztria a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők A-csoportjában. Bár mindkét csapat állt győzelemre a mérkőzés során, végül 4–4-es (!) döntetlennel ért véget a találkozó, ezzel pedig nyugati szomszédaink már nem állnak hibátlan mérleggel a csoportban.
okt. 12
23:14
Euro 2012: Benzema és Gourcuff betalált, simán nyertek a franciák (She)
Akárcsak pénteken Románia ellen, kedden Luxemburggal szemben is 2–0-s győzelmet aratott a francia labdarúgó-válogatott a 2012-es Európa-bajnokság selejtezőjében, és átvette a vezetést a D-csoportban.
okt. 12
23:16
Euro 2012: Villa utolérte Raúlt, Llorente győztes gólja a skótok ellen (She)
A címvédő spanyol labdarúgó-válogatott kétgólos előnyt adott le Skóciában, végül azonban 3–2-re nyert az Európa-bajnoki selejtezők I-csoportjában. A győztes gólt a csereként beállt Fernando Llorente szerezte a 79. percben. A meccs krónikájához tartozik, hogy az első találatot tizenegyesből jegyző David Villa beérte a válogatott góllövőlistáját eddig egyedül vezető Raúlt.
okt. 12
23:18
Euro 2012: Montenegró pontot szerzett a Wembleyben (She)
Nem bírt Anglia az első három mérkőzése után szintén százszázalékos Montenegróval, amely a Wembleyben elért 0–0 után tíz pontjával vezeti a G-csoport küzdelmeit.
okt. 12
23:20
Euro 2012: az olasz kapus félt, Sztankovics sírt a félbeszakadt meccsen (She)
Amint arról korábban beszámoltunk 0–0-s állásnál, a 6. percben a vendég szurkolók rendbontása miatt félbeszakadt az Olaszország–Szerbia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező mérkőzés. Az olasz válogatott kapusa úgy nyilatkozott, hogy félt a kapuba állni.
okt. 12
23:48
Videó: a hollandok esélyt sem adva győzték le a svédeket (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, magabiztos, könnyed győzelmet aratott a holland labdarúgó-válogatott Svédország ellen az Európa-bajnoki selejtezők E-csoportjában. Bert van Marwijk együttese a Hollandiában megrendezett mérkőzésen már 4–0-ra is vezetett, végül a svédeknek legalább a szépítés összejött. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!

Keresés