2010. október 13. szerda

okt. 13
14:32
Euro 2012: fegyelmi eljárás az olasz-szerb miatt, kizárás is lehetséges (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi eljárást indított a kedden a szerb huligánok rendbontása miatt félbeszakadt Olaszország–Szerbia Eb-selejtező után.
okt. 13
14:34
Golf: emberjogi pert indít a nagyot ütő, férfinak született nő (She)
A férfiból nővé operált Lana Lawless, a legnagyobb elütések világbajnokságát a nők mezőnyében megnyerő golfozó peres úton kívánja elérni, hogy a női profi golf legnagyobb szervezete, az LPGA ne szervezhessen versenyt a sportág egyik fellegvárának számító Kaliforniában diszkriminatív politikája miatt – tudósít a tekintélyes The New York Times.
okt. 13
14:36
Tenisz: Marija Kirilenko feladta az oszakai mérkőzését (She)
A második fordulóban Marija Kirilenko feladta a tajvani Csang Kaj-csen elleni mérkőzését az oszakai női tenisztornán, így a negyedik helyen kiemelt orosz nem jutott tovább a következő körbe.
okt. 13
15:06
Videó: Klose egészen speciális kezelést kapott Kazahsztánban (She)
A német válogatott orvosi stábja minden tőle telhetőt megtett Miroslav Klose kazahsztáni játékáért a tegnapi Eb-selejtezőn. A csatár nem sokkal a gólja után, az 53. percben az oldalvonal mellett kapott speciális kezelést, később mégis minden igyekezet ellenére le kellett cserélni.
okt. 13
15:06
Eladható a Liverpool (Infostart)
Az illetékes londoni bíróság állásfoglalása szerint el lehet adni a Liverpool labdarúgócsapatát, azaz belátható időn belül megtörténhet a tulajdonosváltás.
okt. 13
15:06
Eladható a Liverpool (Metropol)
Az illetékes londoni bíróság állásfoglalása szerint el lehet adni a Liverpool labdarúgócsapatát, azaz belátható időn belül megtörténhet a tulajdonosváltás.
okt. 13
15:08
Paks: Bartha szerint a Vidi ellen lehet a legkevesebb az esélyük (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks együttese a legutóbbi öt mérkőzéséből négyet megnyert, legutóbb a Lombard Pápa ellen győzött 4–0-ra. A tolnaiak hivatalos honlapja a Pápa ellen két gólt szerző Bartha Lászlót kérdezte.
okt. 13
15:10
Légiósok: Gulácsi Péter a jövő hét elején visszatérhet Liverpoolba (She)
A Brentford elleni hét végi bajnoki mérkőzést követően lejár Gulácsi Péter kölcsönszerződése az angol labdarúgó-bajnokság harmadosztályában (League One) szereplő Tranmere-nél. Elképzelhető, hogy az együttműködés nem folytatódik, és a fiatal magyar kapus visszatér a Liverpoolhoz.
okt. 13
15:12
Kézilabda: 42 évesen elhunyt a korábbi ifjúsági válogatott játékos (She)
Döbbenetesen fiatalon és váratlanul, negyvenkét éves korában elhunyt Nagy Zoltán, az egykori ifjúsági válogatott kézilabdázó, az Elektromos 1991-es bajnokcsapatának kapusa. Születése óta kötődött a sportághoz, hiszen édesapja és édesanyja is kézilabdázott, ő pedig szinte haláláig űzte a játék strandkézis változatát, több tornán elnyerte a legjobb kapus díját is.
okt. 13
15:24
Debrecen: továbbra is a többiektől külön készül Komlósi Ádám (She)
Továbbra is különmunkán van Komlósi Ádám, a Debrecen védője, aki még a Sampdoria elleni meccs előtt sérült meg az egyik edzésen. A játékos hétfőn csatlakozott a csapathoz, de még érezte a fájdalmat, így ismét Dankó Mihály rehabilitációs edzővel készül – olvasható a hajdúsági klub hivatalos honlapján.
okt. 13
15:42
Kecskemét: Sziviccsel megegyeztek, holnap edzést tart (She)
Mint, ahogy arról ma reggel beszámoltunk, Rózsa Pál, az NB I-es KTE labdarúgócsapatának tulajdonosa ma délelőtt tárgyalt az együttes korábbi vezetőedzőjével, a szerb Tomiszlav Sziviccsel, akivel információink szerint megállapodott, így holnaptól ismét ő irányítja a szakmai munkát Kecskeméten.
okt. 13
15:42
Focibotrány! Szerb huligánok terrorizálták Genovát (Blikk)
Genova — „Nagy csatára" készültek, meg is kapták az Olaszország–Szerbia labdarúgó-Európa-bajnoki selejtezőre érkező szurkolók. Fájdalom, nem a pályán. A szerb drukkerek háborús övezetté változtatták a kikötővárost, és lehetetlenné tették, hogy a focisták lejátsszák a C csoport rangadóját. A huligánok két napon át terrorizálták saját együttesüket és törtek-zúztak a városban.
okt. 13
15:42
NFL: Meskó Zoltán, a szerencse kegyeltje (Metropol)
Minden játékos, aki szerződést kap a tengerentúli amerikaifutball-ligában (NFL), szerencsésnek tarthatja magát, mert ez a világ egyik legjövedelmezőbb bajnoksága. A magyar származású Meskó Zoltán, a New England Patriots egyik rúgója pedig különösen Fortuna kegyeltje.
okt. 13
15:42
Eladható a Liverpool (Behaviour)
Az illetékes londoni bíróság állásfoglalása szerint el lehet adni a Liverpool labdarúgócsapatát, azaz belátható időn belül megtörténhet a tulajdonosváltás.
okt. 13
15:44
Tenisz: Nadal, Ferrer és Tsonga is nyolcaddöntőbe jutott Sanghajban (She)
Az ATP-1000-es sorozat sanghaji állomásán a világelső Rafael Nadal 6:4, 6:4-re győzte le a svájci Staninlas Wawrinkát. A kiemeltek közül David Ferrer és Jo-Wilfried Tsonga is bejutott a nyolcaddöntőbe. Gaël Monfilst viszont Richard Gasquet búcsúztatta.
okt. 13
16:00
Tömegsport: 75 éves hölgy is indul a vasárnapi futógálán (She)
Vasárnap lesz az ország egyetlen női futóeseménye, a jubileumi 15. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála. Az esemény célja, hogy minél több nőnek biztosítsanak lehetőséget a sportolásra, így a teljesíthető távok is változatosak. 10 kilométer várja azokat, akik rendszeresen edzenek, de ez a táv párban is futható (6.6 + 3.4 km).
okt. 13
16:02
Man. Utd.: Hargreaves a hétvégén már bajnoki meccset játszhat (She)
Kész a visszatérésre nagyon hosszú kálváriája után Owen Hargreaves: a Manchester United térdproblémákkal küzdő védekező középpályása bajnoki mérkőzést játszhat a West Bromwich Albion ellen, szombaton.
okt. 13
16:18
Egervári: A játékosok felnőttek a feladathoz (Infostart)
Az elmúlt időszakban sikerült előrelépnie a magyar labdarúgó-válogatottnak - mondta az InfoRádiónak adott interjúban a szövetségi kapitány a finnek ellen Helsinkiben 2-1-re megnyert Európa-bajnoki selejtező után. Egervári Sándor örül annak, hogy a játékosok nem adták fel, és nem elégedtek meg a döntetlennel. A szakvezető szerint Szalai Ádám szép karrier előtt áll.
okt. 13
16:18
Anglia: nem dagad, nem fáj, visszatérni készül a magyar kapitány (She)
Kovács János, az angol negyedosztályban (League Two) szereplő Hereford United nemrég megműtött csapatkapitánya immár teljes intenzitással edz, és abban bízik, hogy a hétvégi bajnoki fordulóban pályára léphet – derül ki a magyar játékos klubja honlapjának adott interjújából.
okt. 13
16:20
Mainz: a sikeredző addig maradhat a klubnál, ameddig akar (She)
A Bundesliga-listavezető Mainz labdarúgócsapatának klubmenedzsere, Christian Heidel elmondta a Sport Bildnek: a klub határozatlan idejű szerződést kínál a sikeredző Thomas Tuchelnek.
okt. 13
16:36
Profi ökölvívás: motorbalesetet szenvedett Fernando Montiel (She)
A WBC és a WBO harmatsúlyú világbajnoka, Fernando Montiel a hétvége során motorbalesetet szenvedett Mexikóban.
okt. 13
16:54
Formula-1: venezuelai pilóta válthatja Hülkenberget a Williamsnél (She)
A Williams-istálló Nico Hülkenberg elbocsátását fontolgatja, jövőre a német pilóta helyett Pastor Maldonado, a GP2-es sorozat venezuelai bajnoka lehet Rubens Barrichello csapattársa.
okt. 13
16:56
Videó: bombagólok és berohanó emberek a mexikói meccsen (She)
Mexikó 2–2-es döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen Venezuelával hazai pályán. A vendégek kétszer is vezettek – a Borussia Mönchengladbachban játszó Juan Arango két szabadrúgást bombázott távolról a mexikói kapuba, ám Giovanni dos Santos egy pazar góllal megmentette csapatát a vereségtől.
okt. 13
16:58
Inter: Sneijder a Manchesterbe menne, nem szeretne hosszabbítani (She)
Wesley Sneijder, az Inter holland válogatott középpályása egyelőre nem szeretné meghosszabbítani szerződését a milánói klubbal, ugyanis leginkább a Manchester Unitedben szeretné folytatni pályafutását.
okt. 13
17:00
Premier League: Lim még nem adta fel, este dőlhet el, kié lesz a Pool (She)
Peter Lim szingapúri üzletember arra kéri a Liverpool elnökségét, hogy fontolja meg az ő 320 millió fontos vételi ajánlatát is, mielőtt hivatalosan is bejelenti, hogy az amerikai New England Sports Ventures csoport 300 millió ellenében tulajdonos lesz.
okt. 13
17:12
Férfi kézilabda: a szlovén kapitány lemondott, de nem ment egyedül (She)
Lemondott és távozott posztjáról Zvonimir Serdarusic, a szlovén férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, valamint Roman Pungartnik, a válogatott igazgatója. Majdnem biztos, hogy a héten benyújtja lemondását a szövetség főtitkára Tomaz Jersic is.
okt. 13
17:14
Svájc: Hitzfeld megvédte Freit a svájci szurkolóktól (She)
Ottmar Hitzfeld, a svájci labdarúgó-válogatott német szövetségi kapitánya arra kéri Alexander Freit, a Nati 31 éves csapatkapitányát, annak ellenére se mondja le a válogatottságot, hogy több mint egy éve képtelen gólt szerezni a nemzeti csapatban, és ezért már a szurkolók is kifütyülik.
okt. 13
17:16
Real Madrid: Ramos játéka kérdéses a Málaga ellen, Pedro León kerettag (She)
Kérdéses Sergio Ramos játéka a Málaga elleni, szombati, idegenbeli bajnoki mérkőzésen, miután a Real Madrid védője kedden, a spanyol labdarúgó-válogatott Skócia ellen vendégként 3–2-re megnyert találkozóján kisebb sérülést szenvedett.
okt. 13
17:18
PSG: Wenger nem zárja ki, hogy egyszer szerepet vállal a csapatnál (She)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere egy interjúban elmondta, nem zárja ki, hogy egyszer a francia Paris Saint-Germain csapatánál vállal szerepet. A francia szakvezető ajánlást is megfogalmazott a francia klub vezetőinek.
okt. 13
17:30
Profi ökölvívás: Nem mondtam, hogy Pacquiao csal - Mayweather (She)
Hosszabb hallgatás és a törvénnyel való összeütközés után a napokban megszólalt Floyd Mayweather Jr., aki az interjúban elmondta, soha nem állította, hogy Manny Pacquiao csal.
okt. 13
17:32
Barcelona: David Villa kihagyhatja a Valencia elleni bajnokit (She)
David Villa kisebb sérülést szenvedett a spanyol labdarúgó-válogatott keddi Eb-selejtezőjén – a vb-címvédő Skóciában nyert 3–2-re –, így csak a tüzetes orvosi vizsgálat után derül ki, hogy a Barcelona támadója pályára léphet-e a szombati bajnokin.
okt. 13
17:34
Labdarúgó NB II: döntetlen a tiszaújvárosi Bőcs-Vecsés találkozón (She)
1–1-es döntetlennel ért véget a Bőcs-Vecsés mérkőzés, amelyet a bőcsi pálya alkalmatlansága miatt Tiszaújvárosban rendeztek.
okt. 13
17:48
Videó: odaszaladt örömében a kommentátorokhoz az osztrák csatár (She)
A kedd esti Európa-bajnoki selejtezők egyik legizgalmasabb és legdrámaibb mérkőzésén Ausztria 4–4-es döntetlenre végzett Belgium. A belgák a 90. percben szerezték meg negyedik góljukat, ám a sógorok a lefújás előtt pontot mentettek. A nagy öröm érthető volt a vendégeknél, sőt támadójuk, Stefan Maierhofer a pálya mellett álló osztrák újságírókat is bevette az ünneplésbe.
okt. 13
17:48
A szerb sikeredző visszatért Kecskemétre (Metropol)
Tomislav Sivicet nevezték ki a labdarúgó Monicomp Ligában szereplő Kecskeméti TE-ERECO új vezetőedzőjévé.
okt. 13
17:50
Kecskemét: Szabó István és Momir Csirics is Szivics stábjában (She)
Szabó István és Momir Csirics is szerepet, illetve feladatot kap a KTE-Ereco labdarúgócsapatánál hivatalosan szerdán kinevezett régi-új vezetőedző, Tomiszlav Szivics szakmai stábjában. Számolt be a kecskemetite.hu oldal.
okt. 13
17:52
NBA: Jao Minggel a soraiban nyert a Houston Pekingben (She)
A Houston győzelmével zárult a Rockets és a New Jersey Nets pekingi előidénybeli összecsapása. A 91–81-es texasi diadalt hozó meccs főszereplője a kínai Jao Ming volt, a kínai centert 17 ezren ünnepelték.
okt. 13
17:54
Tenisz: Ana Ivanovics Cirsteát legyőzve továbbjutott Linzben (She)
A szerb Ana Ivanovics két sima játszmában, 6:2, 6:0-ra győzött a román Sorana Cirstea ellen a linzi WTA-tornán, ezzel bejutott a második fordulóba.
okt. 13
18:06
Torna: kokainfogyasztás miatt nem szerepel a holland éremesélyes (She)
Kokainfogyasztás miatt nem lehet ott a szombaton kezdődő rotterdami tornász-világbajnokságon Yuri van Gelder, a hazaiak éremesélyese.
okt. 13
18:24
Formula-1: Kubica a hétvégén ismét raliversenyen indul (She)
Robert Kubica a Francia Riviérán tölti a hétvégét, méghozzá autóversenyzéssel: a Formula–1-es Renault-istálló lengyel pilótája egy S1600-as Clio volánjánál elindul a rali Európa-bajnokságba számító Antibes-ralin.
okt. 13
18:26
Asztalitenisz Pro Tour: öt magyar alanyi jogon a főtáblán egyesben (She)
Mintegy 40 ország több mint 300 versenyzőjének részvételével szerdán megkezdődött Budaörsön az asztaliteniszezők I. JOOLA Magyar Nemzetközi Bajnoksága, amely a Pro Tour-sorozat része.
okt. 13
18:28
Újpest: A szurkolók hoznak életet a stadionba - Vermes (She)
Vermes Krisztián, az Újpest és a magyar válogatott hátvédje klubja hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, nagyon örül annak, hogy az MLSZ csökkentette a klub büntetését, így pénteken ismét nézők előtt léphet pályára a Szusza Ferenc Stadionban.
okt. 13
18:30
Ciprus: a bosnyák Dusan Bajevic lett Leandróék új edzője (She)
Dusan Bajevic elhagyta a görög AEK Athént, és a magyar válogatott Leandrót is foglalkoztató, ciprusi bajnok Omonia vezetőedzője lett.
okt. 13
18:32
Tenisz: Szávay Ágnes már nem lép pályára ebben az idényben (She)
Szávay Ágnes már nem versenyez ebben az idényben, a hírek szerint a világranglista 37. helyén álló teniszező ugyanis nincs megfelelő fizikális állapotban.
okt. 13
18:42
Női kosárlabda NB I: a Szeged hosszabbításban verte a Sopront (She)
A női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának hatodik fordulójában a Szeviép-Szeged pályaválasztóként hosszabbításban nyert az előző bajnoki kiírásban döntős MKB-Euroleasing Sopron ellen.
okt. 13
19:00
Formula-1: 2014-től Szocsiban futhatják az Orosz Nagydíjat (She)
Orosz hírforrások szerint Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök megállapodott Bernie Ecclestone-nal arról, hogy 2014-től Szocsiban megrendezik a Formula–1-es Orosz Nagydíjat. A szerződést várhatóan csütörtökön írják alá.
okt. 13
19:00
Elfogták a szerb ultrák vezérét (Metropol)
A stadionban halálfejes fekete pólót és az arcát teljesen elfedő fekete maszkot viselő férfi vezette az ultrákat, szétvágta a szerb nézőknek fenntartott szektor védőhálóját és füstbombákat dobott a pályára. A sportújságok honlapjai a "fekete embert" mutatják, amint fedetlen arccal és meztelen felsőtettel a rendőrök elvezetik.
okt. 13
19:02
Futsal MK: elkészítették a második forduló párosítását (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Versenybizottsága elkészítette a futsal Magyar Kupa második fordulójának párosítását. A címvédő Rába ETO az Asterix SC vendégeként lép pályára.
okt. 13
19:04
Tenisz: Roger Federer John Isnert legyőzve nyolcaddöntős Sanghajban (She)
A sanghaji ATP-torna harmadik kiemeltje, a korábbi világelső Roger Federer két játszmában, 6:3, 6:4-re legyőzte a világranglistán 20. helyen álló Jonh Isnert.
okt. 13
19:18
Bayern: Van Bommel megsérült, két meccset biztosan kihagy (She)
Legalább tíz napig harcképtelen lesz Mark van Bommel, a Bayern München csapatkapitánya. A holland játékos a Svédország elleni Európa-bajnoki selejtezőn szenvedett térdsérülést.
okt. 13
19:36
Női kosárlabda NB I: a Szolnok még időben ébredt a Cegléd ellen (She)
A női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának hatodik fordulójában a Szolnok Cegléden tudott nyerni tizenegy ponttal.

Keresés