2010. október 8. péntek

okt. 8
14:12
Forma-1: beszáll a Porsche vagy az Audi? (Behaviour)
A Volkswagen gyár újragondolja az autósportban vállalt szerepét, s a konszernhez tartozó Porsche vagy Audi nevével szeretne csatlakozni a Forma-1-es világbajnoki mezőnyhöz - írta pénteki számában a Financial Times Deutschland.
okt. 8
14:14
Vb 2010: a dél-afrikai városok pénzt követelnek a FIFA-tól (She)
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseinek helyszínéül szolgáló városok perrel fenyegetik a FIFA-t, mert a szervezet még nem fizette ki nekik az előzetesen megbeszélt összeget.
okt. 8
14:30
Profi ökölvívás: Leütöm Pacquiaót, viszem Roach pénzét! - Martirosyan (She)
Újabb illusztris taggal bővül az Antonio Margarito ellen készülő Manny Pacquiaót segítő bunyósok csapata, hiszen a veretlen nagyváltósúlyú reménység, Vanes Martirosyan is a Fülöp-szigetekre utazik, hogy megizzassza a világ legjobb bunyósát és begyűjtse azt az 1000 dollárt, amelyet Freddie Roach ajánlott fel annak, aki padlóra tudja küldeni Pacmant.
okt. 8
14:32
Vízilabda: az FTC hatgólos sikert aratott a Dinamo Moszkva fölött (She)
A Ferencváros magabiztos győzelemmel kezdte meg szereplését a férfi vízilabda LEN-kupa első selejtezőkörében.
okt. 8
14:48
Videó: az MLSZ kisfilmet készített a szurkolói beléptetésről (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség egy harminc másodperces kisfilmet készített a szurkolók tájékoztatására arról, hogyan érkezzenek meg a Magyarország–San Marino Európa-bajnoki selejtezőre. Nézze meg a tájékoztatót!
okt. 8
14:50
DVSC-TEVA: Watfordból hazatérő kapust tesztel a címvédő (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-TEVA az angol másodosztályú Watfordtól hazatérő magyar kapust, Antal Botondot teszteli – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
okt. 8
15:06
Fogadási botrány: Nálam jobban senki nem akar gólt rúgni - Kenesei K. (She)
Amint arról beszámoltunk, a Blikk mai száma a bochumi ügyészség sajtófőnökére hivatkozva közli, hogy Kenesei Krisztián neve szerepel a fogadási botrány vádiratában. A Haladás futballistája klubja hivatalos honlapjának elmondta, tiszta a lelkiismerete.
okt. 8
15:08
ZTE: nem volt komplikáció Pavicsevics kétórás műtétje során (She)
Megműtötték a labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszegi TE FC montenegrói támadóját, a keresztszalag-szakadást szenvedő Darko Pavicsevicset. A beavatkozás két órán át tartott, komplikáció nem történt.
okt. 8
15:10
Videó: kapushiba okozta Argentína vesztét Japán ellen (She)
Japán labdarúgó-válogatottja felkészülési mérkőzésen Szaitamában 1–0-ra legyőzte Argentínát. A távol-keletiek gólját Okazaki szerezte, aki egy kapusról kipattanó labdát lőtt a hálóba. Nézze meg a találatot videón!
okt. 8
15:24
ZTE: nem volt komplikáció Pavicsevics kétórás műtétje során (She)
Megműtötték a labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszegi TE FC montenegrói támadóját, a keresztszalag-szakadást szenvedő Darko Pavicsevicset. A beavatkozás két órán át tartott, komplikáció nem történt.
okt. 8
15:26
Labdarúgás: hiába Messi, hiába Tévez, Japán legyőzte Argentínát (She)
Válogatott felkészülési mérkőzésen Japán Okazaki Sindzsi 19. percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a többek között Lionel Messit és Carlos Tévezt is végig a csapatában tudó Argentínát.
okt. 8
15:28
Formula-1: megosztottak a Red Bull pilótái az esőt illetően (She)
A Red Bull pilótái közül Mark Webbert némiképp zavarja, hogy esőben rendezhetik meg a Japán Nagydíj szombati időmérő edzését, míg Sebastian Vettel azt mondja, nincs miért aggódnia.
okt. 8
15:30
Olaszország: Totti barátságos meccsen inthet búcsút a válogatottnak (She)
Búcsúmeccset ajánlott Francesco Tottinak az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Cesare Prandelli.
okt. 8
15:42
Jótékonyság: gálamérkőzés a Heim Pál Gyermekkórházért (She)
A Nyíregyházi Főiskola Hallgatói Önkormányzati Testülete a „Hallgatói Önkormányzat a gyermekekért" elnevezésű rendezvényén jótékonysági labdarúgó-gálamérkőzést szervez 2010. október 12-én a magyar médiaválogatott ellen.
okt. 8
16:18
Tenisz: Ljubicic simán legyőzte Murrayt, elődöntős Pekingben (She)
A pekingi férfi tenisztorna negyeddöntőjében a horvát Ivan Ljubicic két sima szettben, alig több mint egy óra alatt legyőzte a második helyen kiemelt brit Andy Murrayt, így bejutott a legjobb négy közé. A horvát versenyző ellenfele az elődöntőben a svéd Robid Söderlinget kiejtő spanyol David Ferrer lesz.
okt. 8
16:36
Milliós segítség Dzsudzsákéktól (Blikk)
Budapest — Mélyen lesújtották Dzsudzsák Balázst (23) és Juhász Rolandot (27) azok a képsorok, amelyeket a gyilkos iszapáradatról láttak.
okt. 8
16:54
Ukrajna: Sevcsenko döntött, a 2012-es Eb után befejezi a futballt (She)
Andrij Sevcsenko, az ukrán labdarúgó-válogatott és a Dinamo Kijev aranylabdás csatára pénteken bejelentette, hogy a 2012-es Európa-bajnokság után befejezi pályafutását.
okt. 8
16:54
Továbbra is fölényben a Red Bull (Metropol)
Akárcsak az első gyakorláson, a Forma-1-es Japán Nagydíj második szabadedzésén is Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája érte el a legjobb időt.
okt. 8
16:56
Az Eb után visszavonul Sevcsenko (Metropol)
A 2012-es ukrán-lengyel közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság után vonul vissza a jelenleg a Dinamo Kijevben futballozó Andrij Sevcsenko.
okt. 8
17:12
Euro 2012: Portugália nyert, Spanyolország 3-1-re vezet - élő eredménykövetés (She)
Pénteken (és néhány mérkőzéssel szombaton) folytatódik a 2012-es, lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozata. Nagyok és kicsik, papírformasikerek és meglepetések, no meg gólok és gólok –  figyelje élő eredménykövetőnk segítségével az eredmények alakulását! A mérkőzésre kattintva megtekintheti a találkozó jegyzőkönyvét is.
okt. 8
17:30
Felkészülés: Suárez és Cavani hármat vágott, Uruguay tarolt (She)
Luís Suárez és Edinson Cavani egy-egy mesterhármasára alapozva a vb-negyedik Uruguay 7–1-re legyőzte Indonéziát pénteken Dzsakartában labdarúgó felkészülési mérkőzésen.
okt. 8
17:32
Szerbia: kétmillió eurót követel a menesztett szövetségi kapitány (She)
A helyi média értesülései szerint kétmillió eurós keresetet nyújtott be a Szerb Labdarúgó-szövetség (FSS) ellen Radomir Antics, akit szeptemberben menesztettek a szövetségi kapitányi posztról.
okt. 8
17:34
Női kosárlabda: kedvező sorsolás az Eb-selejtezőre, magyar pályázat (She)
Kedvező sorsolást kapott a magyar női kosárlabda-válogatott a jövő évi Európa-bajnoki részvételért kiírt pótselejtezőben, s a magyar szövetség megpályázza a csoportküzdelmek lebonyolítását. Székely Norbert együttese a bolgárokkal, az ukránokkal, a hollandokkal és a finnekkel találkozik júniusban.
okt. 8
18:06
FIFA: a nemzetközi szövetség ismét engedi játszani Nigériát (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) feloldotta Nigéria eltiltását, így a „Szuper Sasok” lejátszhatják a Guinea elleni Afrikai Nemzetek Kupája-selejtezőt.
okt. 8
18:06
Hamis információk a bundabotrányban (Metropol)
További három magyar bajnoki is érintett lehet az európai futball bundabotrányban. Kenesei Krisztián neve is szerepel a vádiratban, a csatár neve az ügy kapcsán már megnevezett Újpest—Honvéd találkozóval összefüggésben vetődött fel. Ez azért érdekes, mert Kenesei egyik csapatban sem futballozott.
okt. 8
18:08
Euro 2012: Magyarország-San Marino - a kezdőcsapatok (She)
Egervári Sándor után kollégája, Giampaolo Mazza is kihirdette kezdőcsapatát a 19 órakor a Puskás Ferenc Stadionban (tv: Sport1, élő, szöveges közvetítés és folyamatosan frissülő cikk az NSO-n!) kezdődő Magyarország–San Marino labdarúgó Eb-selejtezőre.
okt. 8
18:10
Man. United: rekordveszteséggel zártak a „vörös ördögök” (She)
A Manchester United rekordveszteséggel zárta az előző üzleti évet. A klub 83.6 millió fontos veszteséget könyvelt el a 2009. június 30. és 2010. június 30. közötti időszakban.
okt. 8
18:42
A FIFA felfüggesztette Nigéria felfüggesztését (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) pénteken ideiglenesen hatályon kívül helyezte Nigéria tagságának felfüggesztéséről hozott október eleji döntését.
okt. 8
19:00
Profi ökölvívás: a mérlegelésnél harcias Bedwell 28 mp-et bírt a ringben (She)
Könnyedén abszolválta legújabb profi meccsét három tehetséges amerikai profi ökölvívó. Az immár 9–0-s (9 K. O.) rekorddal bíró Shawn Estrada 28 másodperc alatt söpörte el a mérlegelésen még kifejezetten harciasnak tűnő Nathan Bedwellt.
okt. 8
19:02
Moto2: Nem jelentkeztek a Japánban meglévő problémák - Talmácsi (She)
Talmácsi Gábor szerint motorja összességében nem mondható rossznak. A magyar versenyző a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíjának első szabadedzése után értékelt.
okt. 8
19:04
Premier League: a liga áldását adta a liverpooli tulajdonosváltásra (She)
A Premier League közleményben tudatta, hogy alkalmasnak tartja a Boston Red Soxot működtető New England Sports Ventures céget arra, hogy a Liverpool labdarúgócsapatának tulajdonosa legyen.
okt. 8
19:06
Tenisz: Balázs Attila már a négy közé jutott Palermóban (She)
A harmadik akadályt is sikerrel vette első számú férfi teniszezőnk egyesben a dél-olaszországi challengertornán, ahol ezúttal különösen nehéz dolga volt, hiszen hazai versenyző volt az ellenfele Alberto Brizzi személyében.
okt. 8
19:08
Euro 2012: megdöbbentő kudarc érte Szlovákiát Örményországban - videó (She)
Óriási meglepetéssel kezdődött a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének pénteki programja: az eddig százszázalékos Szlovákia 3–1-re kikapott Örményország vendégeként a B-csoportban.
okt. 8
19:18
Formula-1: Rubens Barrichello az időmérőn a Q3-ba várja magát (She)
A Japán Nagydíj első szabadedzését a hatodik, míg a másodikat a 14. helyen zárta a brazil Rubens Barrichello, így a Williams-Cosworth rutinos pilótája felemás napot zárt, a szombati időmérőt tekintve mégis bizakodó: azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy ott lesz a Q3-ban.
okt. 8
19:20
Euro 2012: Magyarország-San Marino selejtező élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a Magyarország–San Marino labdarúgó Európa-bajnoki selejtező a Puskás Ferenc Stadionban. Az összecsapást ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
okt. 8
19:36
Euro 2012: megdöbbentő szlovák kudarc Örményországban - videó (She)
Óriási meglepetéssel kezdődött a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének pénteki programja: az eddig százszázalékos Szlovákia 3–1-re kikapott Örményország vendégeként a B-csoportban.
okt. 8
19:38
Férfi kézilabda: Nikola Karabaticot szerződtetné a CO Zagreb (She)
A horvát fővárosban komolyan gondolják, hogy Nikola Karabaticcsal erősítik meg a BL-résztvevő CO Zagreb kézilabdacsapatát.
okt. 8
19:54
Peru: gyerektartási vita miatt őrizetben a Schalke csatára (She)
Egy gyerektartási vita miatt őrizetbe vették hazájában, Peruban Jefferson Farfánt, a német élvonalbeli Schalke labdarúgóját.
okt. 8
19:56
Díjlovaglás: Dallos Zsófia 4. és 5. helye a kaposvári világkupán (She)
Az elmúlt évhez hasonlóan a junior csapatfeladattal kezdődött meg a díjlovagló-világkupa magyarországi fordulója a kaposvári Pannon Lovas Akadémián. A háromnapos nemzetközi viadal programjában összesen tíz versenyszám szerepel, a legjobbak között hárommillió forint pénzdíjat osztanak szét.
okt. 8
19:58
Férfi kézilabda NB I: a PLER egy góllal nyert a Balatonfüred ellen (She)
A férfi élvonalbeli kézilabda-bajnokság, a Budapest Bank férfiliga alapszakaszának 7. fordulójában a PLER hazai pályán egygólos győzelmet aratott a Balatonfüred ellen.
okt. 8
20:00
Férfi vízilabda Euroliga: az Eger egy góllal kapott ki a Mladosttól (She)
Remekül helytállt, hatalmasat küzdött, de egygólos vereséget szenvedett az Eger férfi vízilabdacsapata az Euroliga 2. selejtezőkörének első mérkőzésén Berlinben. A magyar csapatot – elsősorban Vanja Udovicsics remek játékának köszönhetően – a horvát Mladost Zagreb győzte le 13–12-re.
okt. 8
20:12
San Marino ellen nagyon megy a válogatottnak (Infostart)
A Magyarország-San Marino Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen tízezres közönség előtt a magyar labdarúgó-válogatott az első félidő után vezet, az eredmény 4-0.
okt. 8
20:12
Euro 2012: Rudolf és Szalai is duplázott az első félidőben (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Rudolf Gergely és Szalai Ádám két-két góljával 4–0-ra vezet San Marino ellen Európa-bajnoki selejtezőn. Kövesse nyomon a második félidőt is élő, szöveges tudósításunk és folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
okt. 8
20:14
Női kézilabda: a Békéscsaba otthon, az FTC idegenben nyert (She)
A női élvonalbeli kézilabda-bajnokság alapszakaszának 6. fordulójában a papírformának megfelelően gyűjtötte be az újabb bajnoki pontokat a Ferencváros és a Békéscsaba.
okt. 8
20:16
Euro 2012: duplázott a csereként beálló újonc, nyertek a belgák - videó (She)
Az első két csoportmérkőzését elveszítő Belgium idegenben 2–0-ra legyőzte Kazahsztánt a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének pénteki játéknapján. Marvin Ogunjimi két góllal tette emlékezetessé első válogatott mérkőzését.
okt. 8
20:18
Labdarúgás: Fradi-Újpest Pápán a jótékonyság jegyében (She)
A vörösiszap-tragédia áldozatainak megsegítésére jótékonysági mérkőzést játszik egymással a pápai Perutz-stadionban a Ferencváros és az Újpest korábbi labdarúgókból összeállított „nosztalgiacsapata”. A találkozó teljes bevételét Devecser és Kolontár károsultjai kapják meg.
okt. 8
20:30
Újpest: Rajczi négy gólt szerzett a teveli jótékonysági meccsen (She)
Tevelen szerepelt jótékonysági mérkőzésen az Újpest FC labdarúgócsapata, a lila-fehérek 7–1-re legyőzték a megyei I. osztályú helyi együttest.
okt. 8
20:32
Férfi vízilabda: a Honvéd kétszer is nyert pénteken a LEN-kupában (She)
Mindkét pénteki mérkőzését megnyerte tbiliszi csoportjában a Honvéd a férfi vízilabda LEN-kupa első selejtezőkörében: a kispestiek a délelőtti 13 gólos siker után este a házigazda grúz együttest verték meg 11 góllal.
okt. 8
20:48
Jégkorong, MOL-liga: az Újpest hiába vezetett 4-1-re, mégis kikapott (She)
Az Újpest jégkorongcsapata hiába vezetett a Sapa Fehérvár AV 19 framcsapata ellen a MOL-liga alapszakaszának pénteki játéknapján 4–1-re, a győzelmet a vendégek szerezték meg.
okt. 8
20:50
Euro 2012: Jagielka megsérült, nem játszhat Montenegró ellen (She)
Phil Jagielka sérülés miatt nem lehet ott az angol labdarúgó-válogatott keddi, Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőjén.

Keresés