2010. október 9. szombat

okt. 9
19:38
Férfi kosárlabda NB I: megdolgozott az Atom az első győzelemért (She)
A legutóbb ezüstérmes Atomerőmű győzelmével kezdődött meg a 2010–2011-es férfi kosárlabda NB I alapszakasza. A paksiak sokáig hátrányban voltak, végül 86–77-re győzték le az újonc szegedieket.
okt. 9
19:40
Vízilabda, LEN-kupa: az FTC 19 góllal verte meg a Belfastot (She)
A Ferencváros férfi vízilabdacsapata a pénteki győztes bemutatkozást követően (14–8 az orosz Dinamo Moszkva ellen), szombaton mindkét mérkőzését megnyerte a LEN-kupa németországi selejtezőcsoportjában: a zöld-fehérek a görög Patrasz elleni, délelőtti háromgólos siker (10–7) után gyakorlatilag elsöpörték északír ellenfelüket.
okt. 9
19:42
Férfi kézi BL: Nagyon nehéz volt a világ legjobbjai ellen, de sikerült - Vujin (She)
A Veszprém drámai csatában, 27–26-ra megverte a Montpellier-t a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, és Marko Vujin szerint nagyon nehéz dolguk volt a francia csapat ellen.
okt. 9
19:54
Férfi röplabda-vb: elsőként Kuba jutott be a vasárnapi fináléba (She)
Hatalmas, ötszettes csatában elsőként Kuba válogatottja jutott be a férfi röplabda-világbajnokság holnapi fináléjába. A karibi csapat a döntő játszmában 16:14-re múlta felül Szerbiát, és várja ellenfelét, amely a házigazda Olaszország és a címvédő Brazília összecsapásából kerül ki.
okt. 9
19:56
Parasport: öt magyar érem a kerekes székes vívó-vk második napján (She)
Egy arany-, három ezüst- és egy bronzérmet szereztek a magyarok az egri kerekes székes vívóvilágkupa második napján. Dani Gyöngyi kiemelkedett a mezőnyből, aki saját sérültségi kategóriájában (B) megnyerte a tőrözők viadalát, az erősebb mezőnyben (A) pedig második lett.
okt. 9
20:12
Női kézilabda NB I: az Alcoa otthon, az Érd idegenben győzött (She)
A hazai pályán játszó Alcoa FKC hazai pályán 39–22-re legyőzte az Újbudát a női kézilabda NB I szombati játéknapján. A másik mérkőzésen az Érd a Siófok vendégeként győzött 35–24-re.
okt. 9
20:14
Serie B: Filkor Attilával a soraiban játszott döntetlent a Triestina (She)
A Triestina gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán a Sienával az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában. A hazaiak magyar légiósa, Filkor Attila végigjátszotta a találkozót.
okt. 9
20:16
Férfi kosárlabda NB I: pusztító Falco-henger, 30 pont egyhuzamban (She)
Az Albacomp a Marso-Vagép, a Falco-Szova a Kaposvár elleni győzelemmel kezdte meg szereplését a férfi kosárlabda NB I 2010–2011-es szezonjában. A szombathelyiek a második félidőben 30–0-s szakaszt száguldottak!
okt. 9
20:30
NB II, Nyugati csoport: sikerével a tabella élén a Pécs (She)
A Pécs Wittrédi Dávid duplájával 2–0-ra megverte hazai pályán a Kaposvölgyét a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában, így a tabella élén áll, megelőzve a Videoton-Puskás Akadémiát.
okt. 9
20:48
Férfi kosárlabda NB I: elsőként a Körmend kúszott száz pont fölé (She)
Fölényes, majdnem negyvenpontos győzelemmel zárta első mérkőzését szombaton a Körmend a férfi kosárlabda NB I 2010–2011-es évadának alapszakaszában.
okt. 9
20:50
Férfi kézi BL: a főszponzor a vörösiszap-katasztrófa áldozatait segíti (She)
Az MKB Veszprém kézilabdacsapata izgalmas mérkőzésen 27–26-ra legyőzte hazai pályán a Montpellier-t a Bajnokok Ligája B-csoportjának harmadik mérkőzésén. A találkozó után a férfi BL névadó szponzora, a Velux képviselője bejelentette, hogy a cég 10 ezer eurót ajánl fel a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére.
okt. 9
20:52
NHL: a Coyotes nyerte meg a Boston elleni prágai mérkőzést (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 3. játéknapján a Phoenix Coyotes 5–2-re legyőzte a Boston Bruinst a két csapat Prágában rendezett összecsapásán.
okt. 9
21:06
NB I: négygólos paksi győzelem a Pápa elleni pótláson (She)
A Paksi FC hazai pályán 4–0-ra legyőzte a Lombard FC Pápát a labdarúgó NB I 6. fordulójából bepótolt mérkőzésen. A felejthető első félidő végén Bartha László góljával szerzett előnyt a hazai csapat, amelyet a második félidő elején Vayer Gábor akrobatikus találatával duplázott meg. A 69. percben Montvai Tibor növelte háromgólosra a különbséget, a 88. percben pedig Bartha állította be a…
okt. 9
21:24
Férfi kézilabda BL: tizenegy góllal nyert a Barcelona a Celje ellen (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája szombati játéknapján a Barcelona hazai pályán fogadta a szlovén Celjét, és a katalán együttes kiütéses, 44–33-as győzelmet aratott.
okt. 9
21:26
Női kosárlabda NB I: nyert az FTC, száz pont közelében a BSE (She)
A Ferencváros idegenben, az eddig nyeretlen BSE hazai pályán győzött a női kosárlabda NB I szombati játéknapján.
okt. 9
21:28
Férfi vízilabda Euroliga: az Eger a második meccsét már megnyerte (She)
A ZF-Eger magabiztosan, 9–5-re megverte a házigazda Spandaut a férfi vízilabda Euroliga G-csoportjának második fordulójában Berlinben. Gerendás György csapatának így – mivel az első meccsén kikapott a Mladost Zagrebtől – a CN Marseille-t még le kell győznie a továbbjutáshoz.
okt. 9
21:42
Női röplabda Extraliga: magabiztosan nyert a bajnok BSE (She)
A címvédő BSE magabiztosan győzött a Vasas ellen a női röplabda Extraligában szombaton. A Gödöllő az Újpestet verte meg idegenben.
okt. 9
21:44
Férfi röplabda Extraliga: a Kecskemét idegenben intézte el a Veszprémet (She)
A Kecskemét idegenben győzte le simán a Veszprémet a férfi röplabda Extraligában, míg a Dunaferr otthon nyert magabiztosan a Szeged ellen.
okt. 9
21:46
Férfi kosárlabda NB I: fölényes győzelemmel nyitott a bajnok ZTE (She)
Bajnokhoz méltó különbséggel, harminc ponttal győzte le a Zalakerámia-ZTE az újonc Debrecent a férfi kosárlabda NB I első fordulójának szombati játéknapján.
okt. 9
22:00
Női kézilabda BL: a DVSC drámai meccsen győzte le a Hypót (She)
Remekül kezdte szereplését a női Bajnokok Ligája csoportkörében a DVSC-Korvex: a debreceni lányok hazai pályán 22–21-re legyőzték az osztrák bajnok Hypo NÖ együttesét. Ahhoz képest, hogy a Debrecen a félidőben magabiztosan vezetett riválisával szemben, igencsak izgalmasan alakultak az utolsó másodpercek...
okt. 9
22:36
Férfi vízilabda Euroliga: a Szeged második mérkőzését is megnyerte (She)
A Szeged férfi vízilabdacsapata második mérkőzését is megnyerte az Euroliga újvidéki selejtezőcsoportjában, a magyar együttes 10–8-ra győzött az orosz Kazany ellen.
okt. 9
22:54
Női kézilabda BL: győzött a Leipzig, kikapott a Valcea (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában a német Leipzig 24–23-ra győzött a spanyol Itxako vendégeként. Ebben a négyesben szerepel a DVSC-Korvex együttese is, amely drámai mérkőzésen 22–21-re verte meg az osztrák Hypót.
okt. 9
23:12
Euro 2012: a francia válogatott megverte Romániát Párizsban (She)
A francia labdarúgó-válogatott Loic Rémy és Yoann Gourcuff hajrában szerzett góljával 2–0-ra megverte Romániát Párizsban Európa-bajnoki selejtezőn.
okt. 9
23:14
Euro 2012: Kranjcar első duplájával nyertek idegenben a horvátok (She)
Horvátország idegenben legyőzte Izraelt a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének szombati játéknapján.
okt. 9
23:30
Videó: Sekter szólógólja sem volt elég Izraelnek a horvátok ellen (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Horvátország idegenben legyőzte Izraelt a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének szombati játéknapján. Nézze meg a gólokat!
okt. 9
23:32
Férfi röplabda-vb: a címvédő Brazília lesz Kuba ellenfele a döntőben (She)
A címvédő Brazília 3:1-re legyőzte a házigazda Olaszországot a férfi röplabda-világbajnokság elődöntőjében. A brazilok a holnapi fináléban a meglepetéscsapat Kubával találkoznak. A harmadik helyről döntő összecsapást Olaszország és Szerbia játssza egymással.
okt. 9
23:48
Videó: Rémy legyanús és Gourcuff hajrágólja Románia ellen (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a francia labdarúgó-válogatott Loic Rémy és Yoann Gourcuff hajrában szerzett góljával 2–0-ra megverte Romániát Párizsban Európa-bajnoki selejtezőn a D-csoportban. Nézze meg a találatokat!
okt. 9
23:50
U21-es Eb-selejtező: Hollandiában szereztek előnyt az ukránok (She)
Az ukrán U21-es labdarúgó-válogatott idegenben győzte le 3–1-re Hollandiát a 2011-es dániai tornára jutásról döntő párharc első meccsén, így megnyugtató előnnyel várhatja a visszavágót.

Keresés