2010. április 9. péntek

ápr. 9
13:36
Gera: Még mindig éhesek vagyunk a sikerre (Infostart)
A Hamburg elleni elődöntős párharc után is vissza szeretne térni az észak-német városba Gera Zoltán és csapata, a Fulham, vagyis az angol alakulat döntőbe akar jutni a labdarúgó Európa Ligában.
ápr. 9
13:36
Argentína: a Boca Juniors 3-0-ra kikapott a Colón otthonában (She)
A Colón simán, 3–0-ra legyőzte a Martín Palermóval, de Roman Riquelme nélkül felálló Boca Juniorst az argentin labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában.
ápr. 9
13:38
Arsenal: Van Persie ott lehet a Tottenham elleni szerdai derbin (She)
Az Arsenal orvosi stábja szerint Robin van Persie most már tényleg nagyon hamar csatlakozik az első csapat edzéseihez, amiből egyes merészebb angol lapok azt a következtetést vonták le, hogy a holland támadó pályára léphet az ősi rivális Tottenham elleni derbin az angol labdarúgó-bajnokság szerdai játéknapján.
ápr. 9
13:40
Norvégia: edzője szerint Kovács Pétert senki sem tudja megállítani (She)
Kisebb rangadót játszanak a norvég labdarúgó-bajnokságban vasárnap este: Kovács Péter csapata, az előző szezonban negyedik helyen végző Odd Grenland a címvédő Rosenborgot fogadja. Dag-Eilev Fagermo, az Odd edzője nagyon bízik Kovácsban, akit szerinte senki sem képes megállítani a norvég élvonalban.
ápr. 9
13:42
El clásico: megvan a Barca kerete, Ibrahimovic nincs benne (She)
Pep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője úgy döntött, hogy a nem teljesen egészséges Zlatan Ibrahimovicot nem nevezi a Real Madrid elleni idegenbeli szuperrangadóra, amelyet szombat késő este rendeznek meg a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
ápr. 9
13:54
El clásico: Kaká is kihagyja a rangadót, a Real nem nevezte (She)
Bár Kaká és a Real Madrid orvosi stábja mindent megtett a felépülés érdekében, a fővárosiak brazil játékmestere nem léphet pályára a Barcelona elleni szombati bajnoki rangadón a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában.
ápr. 9
13:54
Csák József felfedezte Indiát (Behaviour)
Már a világ második legnépesebb országában, Indiában is kezdik megbecsülni a magyar judosokat. Ennek legjobb példája, hogy az ország férfi-válogatottjának éppen a többszörös Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes Csák József a szövetségi kapitánya.
ápr. 9
13:56
Úszó Eb Balatonfüreden: LEN-vizit a helyszínen (Behaviour)
Eddig 26 ország 85 férfi és 77 női versenyzője nevezett az augusztusi, magyarországi úszó Európa-bajnokság nyílt vízi versenyeire - hangzott el az esemény pénteki sajtótájékoztatóján Balatonfüreden, ahol augusztus 4. és 8. között a nyíltvízi számokat rendezik.
ápr. 9
14:12
Súlyemelés, Eb: Krutzler Eszter volt a legjobb a B-csoportban (She)
Krutzler Eszter volt a legjobb a minszki súlyemelő Európa-bajnokság 75 kilogrammos kategóriájának pénteki, B-csoportos versenyében – végső helyezése az A-csoport szombati viadalának végeredményétől függ.
ápr. 9
14:12
A legjobb magyar bunyósok Szolnokon! (Behaviour)
A Magyar Kyokushin Karate Szervezet tájékoztatása szerint közel száz versenyző méri össze tudását szombaton a Szolnok Kupa nyílt országos bajnokságon.
ápr. 9
14:30
El clásico: Nagyon jó a Barca, de nem szokásom félni - Pellegrini (She)
Manuel Pellegrini, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője kijelentette: bármilyen jó csapatnak tartja is a szombati riválist, a Barcelonát, előzetesen ellene sem tekinti jó eredménynek a döntetlent.
ápr. 9
14:30
Reina további hat évig Liverpoolban marad (Behaviour)
Hat évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését José Manuel "Pepe" Reina, az angol élvonalban szereplő Liverpool labdarúgócsapatának spanyol kapusa.
ápr. 9
14:32
Fittyet hány a kemoterápiára Navratilova (Behaviour)
Kemoterápiás kezelése ellenére ott lesz a párizsi és a wimbledoni Grand Slam-tornán, és végzi majd szokásos szakkommentátori munkáját Martina Navratilova, a női tenisz élő legendája, akinél a közelmúltban mellrákot diagnosztizáltak.
ápr. 9
14:48
Belgium: továbbra is kapust keres Köteles László csapata (She)
Múlt héten belga sajtóhírek alapján beszámoltunk róla, hogy a Tőzsér Dánielt, Tóth Balázst és a kapus Köteles Lászlót is foglalkoztató Genk a nyáron magyar légiósa helyett szeretne másik kapust szerződtetni. Internetes oldalak most újra megerősítették a hírt.
ápr. 9
15:06
El clásico: A 6-2 megismételhetetlen, de azért igyekszünk - Guardiola (She)
Pep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője kitart korábbi álláspontja mellett, azaz nem hiszi, hogy a Real Madrid elleni szombati madridi rangadó eldönti a spanyol labdarúgó-bajnokság aranyérmének sorsát.
ápr. 9
15:24
Női kézilabda: a Győr bejelentette a szlovén szupertehetség átigazolását (She)
A Győri Audi ETO KC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy két évre szóló szerződést kötött a 19 éves szlovén válogatott Ana Grosszal.
ápr. 9
15:26
Újpest: hivatalossá vált, hogy Martin visszatér a Middlesbrough-hoz (She)
Mark Millar és Gary Martin már Willie McStay távozása után jelezte, hogy nem kíván tovább az Újpestben futballozni, utóbbi játékos pedig már nem is a lila-fehérek játékosa.
ápr. 9
15:42
AC Milan: Galliani szerint sem Pato, sem Leonardo nem megy sehová (She)
Adriano Galliani, az AC Milan labdarúgócsapatának ügyvezetője kijelentette: Alexandre Pato nem eladó, és a csatárhoz hasonlóan a vezetőedző Leonardo is marad a klubnál.
ápr. 9
15:44
Manchester United: Fergusont nem büntetik meg a „tipikus németek” miatt (She)
Sir Alex Fergusont nem bünteti meg az UEFA a skót szakember kijelentése miatt, amelyet a Manchester United–Bayern München BL-negyeddöntő visszavágója után tett.
ápr. 9
15:46
Brazília: Ronaldo Dunga helyében nem hívná meg magát a selecaóba (She)
A Corinthians labdarúgócsapatának csatára, Ronaldo elmondta egy interjúban: ha a szövetségi kapitány Dunga helyében lenne, nem hívná meg magát a válogatottba.
ápr. 9
15:48
Női kézilabda: Szamoránsky Piroska a szezon végén eljön a Podgoricától (She)
A kezi.hu értesülései szerint a válogatott kézilabdázónő, Szamoránsky Piroska a szezon végén szerződést bont klubjával, a montenegrói Buducsnoszt Podgoricával.
ápr. 9
15:50
Videó: a világbajnok Juninho hatalmas góllal búcsúzott az aktív játéktól (She)
Pazar góllal köszönt el az aktív labdarúgástól Juninho Paulista, az 50-szeres válogatott világbajnok brazil irányító, aki korábban többek között az Atlético Madridban, a Middlesbrough-ban, a Vasco da Gamában és a Palmeirasban is megfordult.
ápr. 9
15:52
Női kézilabda BL: Szűcs Gabriella nem jön a Valceával Győrbe (She)
Nem tagja a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésére készülő Oltchim Valcea Győrbe utazó keretének Szűcs Gabriella, a román együttes magyar válogatott átlövője.
ápr. 9
16:00
Bajnokok Ligája: Boumsong kihagyja a Bayern elleni első mérkőzést (She)
A jelek szerint Jean-Alain Boumsong biztosan kihagyja a Bayern München elleni BL-elődöntő első mérkőzését, de az is elképzelhető, hogy a visszavágón sem léphet pályára az Olympique Lyon színeiben.
ápr. 9
16:02
Boca Juniors: a Santa Fé elleni kudarc után távozik a tréner (She)
Argentin lapértesülések szerint lemondott posztjáról a Boca Juniors labdarúgócsapatának vezetőedzője, Abel Alves.
ápr. 9
16:04
Kerékpár: a BMC Racing felfüggesztette világbajnoka versenyzési jogát (She)
Csapata, a BMC Racing felfüggesztette Alessandro Ballan korábbi világbajnok országúti kerékpáros versenyzési jogát, mert doppingügyben nyomoznak ellene.
ápr. 9
16:18
Király-kupa: az Atlético és a Sevilla nem tudott megállapodni a döntőről (She)
A Sevilla és az Atlético Madrid vezetői, valamint a Spanyol Labdarúgó-szövetség képviselője pénteken Madridban tárgyalt arról, hogy mikor és hol rendezzék meg a spanyol Király-kupa döntőjét, ám a két labdarúgóklub nem tudott megállapodni egymással.
ápr. 9
16:20
Manchester United: Rooney kihagyja a Blackburn elleni összecsapást (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere megerősítette, hogy Wayne Rooney kihagyja az MU következő, Blackburn Rovers elleni, vasárnapi bajnokiját.
ápr. 9
16:36
Törökország: minden idők legjobb Eb-jét ígéri a miniszterelnök (She)
Majdnem egymilliárd eurós állami garanciavállalást ajánlott fel, és ezzel összefüggésben minden idők legjobb labdarúgó Európa-bajnokságát ígérte pénteken a török miniszterelnök, ha országa megkapja a 2016-os kontinenstorna megrendezésének jogát.
ápr. 9
16:54
Liverpool: Agger jól érezte magát balhátvédként a Benfica ellen (She)
Emiliano Insúa eltiltás, Fábio Aurélio pedig sérülés miatt nem játszhatott a Liverpoolban a Benfica elleni labdarúgó Európa-liga-negyeddöntő visszavágóján, így Daniel Agger szerepelt a védelem bal oldalán. A dán hátvéd jól érezte magát új, ideiglenes posztján.
ápr. 9
17:30
NBA: a Toronto nem számíthat legjobbjára a rájátszásért folyó harcban (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Toronto Raptors ideiglenesen kénytelen nélkülözni egyik legjobbját, az ötszörös All Star Chris Bosht.
ápr. 9
17:32
Vb 2010: Parreira bírálta a Dél-afrikai Labdarúgó-szövetséget (She)
Carlos Alberto Parreira a dél-afrikai labdarúgó-válogatott brazil szövetségi kapitánya nagyon sajnálja, hogy nem sikerült világklasszis csapattal felkészülési mérkőzést leszerveznie az ország labdarúgó-szövetségének a világbajnokság előtt.
ápr. 9
18:06
DVSC: Bernáth szerint a korábbi debreceniek felszívják majd magukat (She)
A DVSC csapatkapitánya, Bernáth Csaba szerint a Paks azon játékosai, akik korábban futballoztak Debrecenben, különösen felszívják majd magukat a két csapat hétvégi mérkőzésére. A védő erről a magyar bajnok hivatalos honlapjának beszélt.
ápr. 9
18:24
Súlyemelés: orosz címvédés a női 69 kg-ban a minszki Eb-n (She)
Az orosz Okszana Szlivenko megvédte elsőségét a női 69 kilogrammos kategóriában a fehéroroszországi súlyemelő Európa-bajnokság pénteki versenyében.
ápr. 9
18:26
MTK: a Real-drukker Hídvéginek most csak a Fradi elleni meccs számit (She)
Hídvégi Sándor szerint az elmúlt fordulók győzelmei jó alapot adhatnak a sikerre a Ferencváros elleni bajnokin. Az MTK futballistája az mtkhungaria.hu-nak adott nyilatkozatában beszélt arról, hogy milyen veszélyesek is az FTC csatárai.
ápr. 9
18:42
FTC: Inkább kaptunk volna ki kétszer, öt-hat győzelem mellett - Short (She)
A 100%Fradi tájékoztatása szerint Craig Short bizakodó a szombati MTK elleni Soproni Liga-találkozó előtt. A Ferencváros trénere büszke, hogy irányítása alatt kilenc bajnokin veretlen a csapata, de több döntetlenjét is elcserélné győzelemre még akkor is, ha egy-két vereség is becsúszna „cserébe".
ápr. 9
18:44
Kazahsztán: bemelegítés közben meghalt egy brazil labdarúgó (She)
Kazah élvonalbeli bajnoki mérkőzés előtt, bemelegítés közben meghalt egy brazil labdarúgó, Daniel Robert de Jesús, a pavlodari Irtisz légiósa.
ápr. 9
18:46
Kendó: két magyar érem a debreceni Eb nyitó napján (She)
Egy ezüst- és egy bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a Debrecenben zajló 23. kendó Európa-bajnokság nyitó napján.
ápr. 9
19:00
Meghalt egy brazil labdarúgó a bemelegítésnél, mégis lejátszották a meccset (Infostart)
Kazah élvonalbeli bajnoki mérkőzés előtt, bemelegítés közben meghalt egy brazil labdarúgó, Daniel Robert de Jesús, a pavlodari Irtis légiósa.
ápr. 9
19:00
Vasas: Mohamed Remili biztos nem játszik a Kaposvár ellen (She)
Holnap délután Kaposváron vendégszerepel a Vasas labdarúgócsapata. Gianni Dellacasa vezetőedző szerint hatékony támadójátékkal rendelkezik az angyalföldiek szombati ellenfele, ráadásul Mohamed Remili játékval továbbra sem számolhat az olasz szakember. Erről a vasassc.hu számolt be.
ápr. 9
19:18
Válogatott: a ZDF huszonkét kamerával közvetíti a magyarok elleni meccset (She)
Pénteken Michael Kirchner, a DFB szervezési osztályának vezetője irányításával a Német Labdarúgó-szövetség húszfős delegációja járt a Puskás Ferenc Stadionban, hogy a szakemberek alaposan szemügyre vegyék a május 29-én 20 órakor kezdődő Magyarország–Németország barátságos mérkőzés helyszínét. A találkozóra a német válogatott csak a mérkőzés napján, a déli órákban érkezik meg Budapestre.
ápr. 9
19:20
Soproni Liga: Újpest-Zalaegerszeg mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A magyar labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának nyitó találkozóját a Szusza Ferenc Stadionban rendezik, ahol a 6. helyen álló Újpest fogadja a harmadik Zalaegerszeget. Kövesse az összecsapást élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 9
19:22
Tenisz: Azarenka 4:0-s vezetésnél adta fel a mérkőzését (She)
Az első helyen kiemelt Viktorija Azarenka vélhetően simán nyert volna a spanyol María José Martínez Sánchez ellen a marbellai teniszverseny negyeddöntőjében, ám az első szettben 4:0-s vezetésnél fel kellett adnia a mérkőzést sérülés miatt.
ápr. 9
19:24
Vb 2010: robbantásról írtak az Egyesült Államok-Anglia meccsel kapcsolatban (She)
„Milyen csodálatos lenne, ha bomba robbanna az Egyesült Államok–Anglia világbajnoki mérkőzésen Rustenburgban" – írták az egyik militáns internetes magazinban. Ezzel kapcsolatban a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) főtitkára kiemelte: a biztonság a legmagasabb szintű lesz a június-júliusi dél-afrikai vb idején.
ápr. 9
19:26
Férfi kézilabda MK: a Veszprém jutott be elsőként a döntőbe (She)
Az MKB Veszprém 32–22-re győzött a PLER ellen a férfi kézilabda Magyar Kupa balatonfüredi elődöntőjében.
ápr. 9
19:54
Női röplabda: győzött a magyar csapat a junior Eb-selejtezőn (She)
A magyar női junior röplabda-válogatott a pénteki harmadik fordulóban 3-0-ra nyert az izraeliek ellen az Európa-bajnokság lengyelországi selejtezőtornáján, Krosnóban.
ápr. 9
19:56
Barcelona: az el clásico előtt hosszabbított a katalánok kapusa (She)
Meghosszabbította tartalék kapusa, José Manuel Pinto szerződését a spanyol bajnok Barcelona labdarúgócsapata.
ápr. 9
19:58
NB II: három másodosztályú meccs időpontja megváltozott (She)
Az MLSZ versenybizottsága megváltoztatta három NB II-es bajnoki kezdési időpontját.
ápr. 9
20:12
Bundesliga 2.: Királyék hazai pályán győzték le a Bielefeldet (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 30. fordulójában Király Gábor együttese, az 1860 München 3–1-re győzött az Arminia Bielefeld ellen.
ápr. 9
20:14
El clásico: Sztoicskov szerint a Barca nyerő típus - a Real Madrid nem (She)
Hriszto Sztoicskov, a Barcelona korábbi kiváló futballistája szerint a katalánok a holnapi el clásico esélyesei, mivel nyerő mentalitásúak, míg a Real Madrid nem.

Keresés