2010. április 1. csütörtök

ápr. 1
16:12
Bécsbe vándoroltak az eltűnt versenykerékpárok (Behaviour)
Bécsben találtak rá a szerda hajnalban még Olaszországban eltűnt 15 versenykerékpárra.
ápr. 1
16:14
Beljebb helyezik a tükröket az F1-es autókon (Behaviour)
A hétvégi Forma-1-es Malajziai Nagydíj után várhatóan beljebb helyezik a tükröket a versenyautókon, kisebb hangsúlyt fektetve ezzel a visszapillantók jelenlegi elhelyezéséből adódó aerodinamikai előnyökre.
ápr. 1
16:57
NS Magazin: megjelent az áprilisi szám, keresse az újságárusoknál! (She)
A Nemzeti Sport Magazin áprilisi számából megtudhatják, hogyan él Király Gábor Münchenben, a kiadvány összeállításából az is kiderül, ki minden idők legjobb labdarúgóedzője. A magazin új rovatában ezúttal Gera Zoltánt kérdezi a magyar közélet 25 ismert alakja. Olvashatnak továbbá Talmácsi Gáborról, aki elmondja, mit vár az új szezontól. A Nemzeti Sport Magazin továbbra is csak 375 Ft-os áron…
ápr. 1
16:59
Póker: maszkban ül asztalhoz az ismeretlen svéd játékos? (She)
A hírek szerint a magas tétű online játék egyik motorja, az „Isildur1" felhasználónevű svéd pókeres elfogadta a meghívást a PartyPoker Big Game elnevezésű eseményére.
ápr. 1
17:01
DVSC: továbbra sem tisztázott, hogy mi Dombi Tibor baja (She)
Dombi Tibor sérülése továbbra is gondot okoz az orvosi stábnak. Egyelőre nem tudják, milyen eljárást alkalmazzanak a felépülés érdekében. Erről a dvsc.hu adott tájékoztatást.
ápr. 1
18:09
Európa-liga: nyolc hiányzója van az Atléticót fogadó Valenciának (She)
Sérülés és eltiltás miatt nem kevesebb, mint nyolc játékosára nem számíthat Unai Emery, a Valencia labdarúgócsapatának vezetőedzője csapata Atlético Madrid elleni, hazai Európa-liga-mérkőzésén.
ápr. 1
18:12
Megpályázzuk az U20-as vb rendezési jogát (Metropol)
Magyarország megpályázza az U20-as labdarúgó világbajnokság megrendezését. A 2013-as és a 2015-ös viadalra a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) egyszerre írja ki a pályázatot.
ápr. 1
18:27
Labdarúgás: megpályázzuk az U20-as világbajnokság rendezési jogát (She)
Magyarország megpályázza az U20-as labdarúgó-világbajnokság megrendezését. A 2013-as és a 2015-ös viadalra a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) egyszerre írja ki a pályázatot.
ápr. 1
18:29
Manchester United: Fábio 2014-ig meghosszabbította a szerződését (She)
A Manchester United labdarúgócsapata 2014-ig meghosszabbította a 19 éves brazil hátvéd, Fábio Silva szerződését.
ápr. 1
18:45
Fabregas idényének vége (Infostart)
Ebben a klubszezonban már biztosan nem játszhat Francesc Fabregas, az Arsenal labdarúgója szárkapocscsont-törés miatt.
ápr. 1
19:21
Blog: Megteltek élettel a napjaim - Németh Norbert legújabb írása (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Németh Norbert, a Tom Tomszk magyar légiósa, aki a szibériai városban eltöltött napjairól osztja meg élményeit az olvasókkal.
ápr. 1
19:39
Női kosárlabda EK: az Athinaikosz Nagyezsdában szerzett előnyt a fináléban (She)
A női kosárlabda Európa-kupa döntőjének első mérkőzésén 3200 néző legnagyobb döbbenetére a görög Athinaikosz idegenben, az orosz Nagyezsda otthonában szerzett nyolcpontos előnyt.
ápr. 1
19:41
Premjer-liga: Husztiék nem léphetnek pályára a CSZKA ellen (She)
Biztonsági okokból elhalasztják az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) szombati rangadóját, a CSZKA Moszkva–Zenit találkozót.
ápr. 1
19:57
Vb 2010: otthon keresnek kiegészítő embereket a kameruniak (She)
Paul Le Guen, a kameruni labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya ötnapos edzőtábort tart az afrikai bajnokságokban edződő játékosoknak – a 24-es keret legjobbjai akár a világbajnokságra utazó huszonhármak közé is bekerülhetnek.
ápr. 1
19:59
Női kosárlabda NB I: a Pécs egy híján 50 ponttal győzte le a Szekszárdot (She)
A női kosárlabda NB I negyeddöntőjének első mérkőzésén a MiZo Pécs 2010 közel 50 ponttal, 119-70-ra legyőzte a Szekszárdot, ezzel 1:0-ra vezet az egyik fél második győzelméig tartó párharcban.
ápr. 1
20:15
Olympique Lyon: a remeklő Bastost több olasz klub is figyeli (She)
Duro Ivanisevic, a Lyon labdarúgójának, Michel Bastosnak az ügynöke elmondta: a brazil szélső remek teljesítménye több nagycsapat érdeklődését is felkeltette.
ápr. 1
20:18
Női kosárlabda NB I - Magabiztos pécsi siker (Metropol)
A MiZo Pécs 2010 fölényes, 49 pontos győzelmet aratott a vendég Atomerőmű ellen a női kosárlabda NB I negyeddöntős párharcának első, csütörtöki mérkőzésén.
ápr. 1
20:33
Női kosár NB I: a harmadik negyedben lépett el a Győr a ZTE-től (She)
A női kosárlabda NB I negyeddöntőjének első mérkőzésén a Győr - főleg a harmadik negyedbeli remeklésének köszönhetően - 83-60-ra legyőzte a ZTE-t, ezzel 1:0-ra vezet az egyik fél második győzelméig tartó párharcban.
ápr. 1
20:51
Női kézilabda Eb-selejtező: győzelem Svédországban (Infostart)
Óriásit lépett az Európa-bajnoki részvétel felé a magyar női kézilabda-válogatott, miután a kontinensviadal selejtezőjének csütörtöki mérkőzésén 27-26-ra győzött az eddig szintén százszázalékos svéd csapat otthonában.
ápr. 1
20:51
Női kézilabda Eb-selejtező: magyar győzelem Svédországban (She)
A magyar női kézilabda-válogatott Svédországban 27–26-ra nyert Eb-selejtezőn a házigazda skandináv együttessel szemben. A félidőben három gól volt Mátéfi Eszter szövetségi kapitány csapatának előnye, amely így továbbra is őrzi hibátlan mérlegét és az élen áll a csoportban.
ápr. 1
21:09
Európa-liga: Fulham-Wolfsburg mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén a Fulham a Wolfsburgot fogadja. A mérkőzésről élő, szöveges tudósítást olvashat itt, az NSO-n!
ápr. 1
21:30
Svédország-Magyarország 26-27 (Metropol)
Óriásit lépett az Európa-bajnoki részvétel felé a magyar női kézilabda-válogatott, miután a kontinensviadal selejtezőjének csütörtöki mérkőzésén 27-26-ra győzött az eddig szintén százszázalékos svéd csapat otthonában.
ápr. 1
21:45
Tenisz elsőként Venus Williams jutott be a döntőbe Miamiban (She)
Elsőként a harmadik helyen kiemelt amerikai Venus Williams jutott döntőbe a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna női versenyében, miután csütörtökön két játszmában nyert a tizenharmadikként rangsorolt francia Marion Bartoli ellen.
ápr. 1
21:48
Venus Williams a döntőben (Metropol)
Elsőként a harmadik helyen kiemelt amerikai Venus Williams jutott döntőbe a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna női versenyében, miután csütörtökön két játszmában nyert a tizenharmadikként rangsorolt francia Marion Bartoli ellen.
ápr. 1
22:21
Svájc: Vanczákék gólzáporos mérkőzésen kaptak ki Bázelben (She)
Remek mérkőzést hozott a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétközi fordulójában az FC Basel–FC Sion találkozó, melyet végül a hazaiak 4–3-ra nyertek meg.
ápr. 1
22:23
Rögbi: erőltetett menet vár az angol válogatottra novemberben (She)
Remek felkészülést sikerült összehozni az angol rögbiválogatott számára, amely novemberben a déli félteke három sportági nagyágyújával, valamint az oda egyelőre kevés sikerrel pályázó Szamoával is megmérkőzik.
ápr. 1
23:15
Európa-liga: előnyt szerzett a Fulham, Gera gólpasszt adott (She)
A Fulham együttese 2–1-re győzte le a Wolfsburgot a labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén. A hazai találatokon Bobby Zamora és Damien Duff osztozott, Gera Zoltán egy gólpasszt osztott ki. A németektől Alexander Madlung szépített a 89. percben.
ápr. 1
23:17
Európa-liga: három perc alatt fordított a Hamburg a Standard ellen (She)
Az Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén a német Hamburg hátrányból felállva, 2–1-re győzött a belga Standard Liege ellen. A vendégek szereztek vezetést a 31. percben, amit három perc alatt megfordított a Hamburg még a szünet előtt.
ápr. 1
23:19
Európa-liga: kétszer vezetett az Atlético, kétszer egyenlített a Valencia (She)
A labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjének első felvonásán a Valencia hazai környezetben 2-2-es döntetlent játszott a honi színtéren is riválisnak számító Atlético Madriddal. A találkozón a vendégek kétszer jutottak vezetéshez, a házigazdák kétszer egyenlítettek.
ápr. 1
23:21
Videó: Gera remek átadása után szerzett vezetést a Fulham (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Fulham együttese 2–1-re győzte le a Wolfsburgot a labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén. A találkozó első gólját Bobby Zamora szerezte, aki Gera Zoltán remek passza után lőtt a hálóba.
ápr. 1
23:23
Európa-liga: a Benfica minimális előnnyel utazik Liverpoolba (She)
Hazai pályán minimális, egygólos előnyt szerzett a Benfica labdarúgócsapata a Liverpool ellen az Európa-liga negyeddöntőjében. A találkozón a Liverpool Agger parádés góljával hamar vezetést szerzett, de az angol csapat Babel kiállítása miatt egy órát tíz emberrel kényszerült játszani. A Benfica a második félidőben Óscar Cardozo két büntetőjével fordított és 2–1-re nyert.
ápr. 1
23:33
Videó: Agger okos, sarkazós gólja és Cardozo két tizenegyese (She)
Mint arról beszámoltunk, hazai pályán minimális, egygólos előnyt szerzett a Benfica labdarúgócsapata a Liverpool ellen az Európa-liga negyeddöntőjében. Íme, a találatok videón!
ápr. 1
23:51
Férfi kosárlabda Euroliga: teljes a párizsi négyes döntő mezőnye (She)
Kialakult a férfi kosárlabda Euroliga négyes döntőjének mezőnye, miután az egyik fél harmadik sikeréig tartó versenyfutás negyedik összecsapásán a Barcelona, a CSZKA Moszkva és az Olympiakosz idegenben, a Partizan Beograd hazai pályán szerezte meg a továbbjutáshoz szükséges harmadik győzelmet.

2010. április 2. péntek

ápr. 2
1:03
Tenisz: Tomás Berdych szetthátrányból ejtette ki Fernando Verdascót Miamiban (She)
A Miamiban zajló ATP-tornán a 16. helyen kiemelt cseh Tomás Berdych bejutott az elődöntőbe, miután a nyolc között három szettben nyert a tizedikként rangsorolt spanyol Fernando Verdasco ellen.
ápr. 2
2:51
Add már, Uram, az esőt! (Blikk)
SEPANG — Az eget kémleli és az időjárás-előrejelzéseket böngészi Fernando Alonso (28). Tavaly szó szerint elmosta az eső a Maláj Nagydíjat – félbe kellett szakítani a futamot –, ennek ellenére a világbajnokságot vezető Ferrari-pilóta nem bánná, ha a szabadedzésekkel ma kezdődő idei versenyhétvégén is leszakadna az ég.
ápr. 2
2:55
Fábregas fájdalmas hőstette (Blikk)
LONDON — Törött lábbal rúgott tizenegyest Cesc Fábregas (22). Az Arsenal futballcsapatának középpályása szerda este a Barcelona elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő 85. percében értékesítette a büntetőt, s állította be a 2-2-es végeredményt, amellyel az angol együttesnek még maradt esélye a továbbjutás kiharcolására.
ápr. 2
6:45
Újra győztek Geráék (Infostart)
Gera Zoltán csapata, a Fulham hazai pályán 2-1-re legyőzte a német bajnok Wolfsburgot a labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 2
6:45
Formula-1: a McLaren fölényét hozta az első szabadedzés Malajziában (She)
Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Formula–1-es világbajnokság Malajziai Nagydíjának első szabadedzésén, míg a McLaren másik pilótája, Jenson Button a harmadik legjobb időt érte el. Kettejük közé Nico Rosberg ékelődött be.
ápr. 2
6:54
Palkovics pihen, Peterdit és Kisst behívták (Behaviour)
Elkezdte felkészülését a magyar válogatott az április 17-én rajtoló divízió I-es jégkorong-világbajnokságra.
ápr. 2
6:56
Élet a BL-en kívül (Behaviour)
Bár a labdarúgó Bajnokok Ligája jelenti a központi témát, az élet nem állt meg a legelőkelőbb európai kupasorozatban nem érdekelt kluboknál sem. Lapunk a legérdekesebb hírmorzsákat szedte össze az MTI kiadásából, de teljesen nem tudott elszakadni a BL-től.
ápr. 2
6:58
Özönvíz várható Sepangban (Behaviour)
Ki ne emlékezne még a tavalyi, özönvízben leintett futamra, amikor Jenson Button 50 percet ült a kocsijában, és úgy nyerte meg élete harmadik futamát? Az időjósok vasárnapra a hőség mellé felhőszakadást is jósolnak. Vajon a Formula-1 öt újonc pilótája miként készül a nem mindennapi megméretésre?
ápr. 2
7:39
Videoton: Nikolics szerint Mezey a legjobb edző Magyarországon (She)
A Videoton labdarúgócsapatának két szerb légiósa, Nemanja Nikolics és Ilija Radovics tegnap este egy székesfehérvári klubban egy szurkolói klub vendége volt. A játékosok többek között arról is beszéltek, hogy véleményük szerint Magyarország legjobb edzőjével dolgozhatnak.
ápr. 2
7:41
Libertadores-kupa: az otthon nyerő Ronaldóék a továbbjutás küszöbén (She)
A Corinthians hazai pályán 2–1-re legyőzte a Cerro Portenót a Libertadores-kupa 1. csoportjában, így a továbbjutás küszöbére került. A brazil csapat – amelynek első gólját Ronaldo szerezte – már biztosan az első két hely valamelyikén végez kvartettjében, ám a legjobb 16 közé – ahol a mexikói Guadalajara és San Luis kiemeltként már ott van – csak a csoportelsők és a legjobb hat második kerülhet be.
ápr. 2
9:09
Íme Balzsay kislánya (Blikk)
Budapest — Nagy az öröm Balzsay Károly (30) családjában.
ápr. 2
9:27
Malajziai Nagydíj: a Ferrari a legmegbízhatóbb, de a Red Bull a leggyorsabb (Infostart)
A három év kihagyás után visszatért Michael Schumachertől futamról futamra jobb teljesítmény várható - mondta az InfoRádiónak Farkas Péter, az A5.hu portál Formula-1-es rovatvezetője.
ápr. 2
9:27
NHL: a Los Angeles nyolc gólt lőtt a Vancouvernek (She)
A Los Angeles Kings 8–3-ra nyert a Vancouver Canucks ellen az NHL legutóbbi játéknapján, míg a New York Islanders 15 mérkőzés után tudta újra legyőzni a Philadelphia Flyerst.
ápr. 2
9:29
NBA: az Orlando 15 ponttal nyert idegenben a Dallas ellen (She)
Az NBA 151. játéknapján az Orlando 97–82-re nyert idegenben a Dallas ellen, míg a Denver hazai pályán győzte le a Portlandet.
ápr. 2
9:36
Hamiltoné az első szabadedzés Malajziában (Behaviour)
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb a pénteki első szabadedzésen a Forma-1-es Malajziai Nagydíjon, Szepangban.
ápr. 2
10:03
Videó: saját térfeléről dobott hárompontost a ZTE fiatal játékosa (She)
Simon László, a Zalakerámia-ZTE KK (korábban már a magyar válogatottban is bemutatkozó) játékosa a saját térfeléről talált az ellenfél gyűrűjébe a 108–84-es zalai győzelemmel végződő hétközi kupamérkőzésen a Dombóvár ellen – olvasható a kosarinfo.com-on. Íme, a jelenet videón!
ápr. 2
10:21
Juventus: sajtóhírek szerint Rafa Benítez az első számú célpont (She)
A Corriere dello Sport szerint a Juventus labdarúgócsapatának legfontosabb célja, hogy a nyáron megszerezze a kispadjára Rafael Benítezt, a Liverpool menedzserét.

Keresés