2010. április 2. péntek

ápr. 2
10:21
Hamiltoné a második szabadedzés (Metropol)
A pénteki második szabadedzésen is Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Malajziai Nagydíjon, Szepangban.
ápr. 2
10:48
NBA: Dallasban nyert az Orlando (Behaviour)
Az Orlando Magic magabiztosan nyert a Dallas Mavericks otthonában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
ápr. 2
11:06
Győzelmével egyre közelebb a rájátszáshoz a Kings - NHL-eredmények! (Behaviour)
A Los Angeles Kings hazai környezetben többek között Dustin Brown mesterhármasának köszönhetően 8-3-ra nyert a Vancouver Canucks ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.
ápr. 2
11:15
Overdose májusban újra futhat (Metropol)
Várhatóan májusban ismét rajthoz áll Overdose az eddigi 12 futamán veretlen magyar ló, ráadásul elképzelhető, hogy hazai közönség előtt.
ápr. 2
11:33
Lósport: Overdose májusban akár itthon is versenyezhet (She)
Mikóczy Zoltán, Overdose tulajdonosa a PannoniaOverdose.hu internetes oldalnak elmondta, májusban versenyezhet újra a magyar csodaló, és még az is előfordulhat, hogy Magyarországon.
ápr. 2
11:42
Overdose májusban újra versenyezhet (Behaviour)
Várhatóan májusban ismét rajthoz áll Overdose az eddigi 12 futamán veretlen magyar ló, ráadásul elképzelhető, hogy hazai közönség előtt.
ápr. 2
11:51
Májusban versenyezhet újra a szülinapos Overdose (Infostart)
Várhatóan májusban ismét rajthoz áll Overdose az eddigi 12 futamán veretlen magyar ló, ráadásul elképzelhető, hogy hazai közönség előtt.
ápr. 2
11:51
Formula-1: Hamilton még sohasem érezte magát ilyen jól Sepangban (She)
A Formula–1-es vb Malajziai Nagydíjának mindkét pénteki szabadedzésén a 2008-as világbajnok Lewis Hamilton volt a leggyorsabb. A tréningek után a brit pilóta elmondta, hogy még sohasem érezte magát ilyen jól a McLarenben a sepangi pályán.
ápr. 2
11:53
Még várni kell Pars ezüstérmére (Infostart)
Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke válaszolt Schmitt Pál keddi levelére, s jelezte, hogy a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) döntését követően a lehető leghamarabb megteszik a szükséges lépéseket a pekingi olimpia kalapácsvető érmeivel kapcsolatban.
ápr. 2
12:54
A futball megmutatta igazi szépségét (Behaviour)
A Bajnokok Ligájánál izgalmasabb, látványosabb, érzelemgazdagabb sorozat aligha van a földön. Amit szerda este az Arsenal és a Barcelona véghezvitt a BL-negyeddöntőjének első meccsén (2-2), arról csak szuperlatívuszokban illendő szólni. A másik meccsen az Inter mourinhós eredményt (1-0) ért el a moszkvai CSZKA ellen, korántsem mourinhós játékkal.
ápr. 2
13:21
Internazionale: José Mourinho továbbra sem beszél az újságírókkal (She)
Továbbra sem hajlandó az olasz újságíróknak nyilatkozni José Mourinho, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője, mivel megítélése szerint azok szeretnék megakadályozni együttesét a címvédésben.
ápr. 2
13:39
Sportlövészet: Igaly Diána az idei évben sem versenyez (She)
Igaly Diána, Athén skeetlövő olimpiai bajnoka lőtér- és egészségügyi gondjai miatt – a tavalyi évhez hasonlóan – az idén sem versenyez, de bízik benne, hogy 2011-től minden feltétel adva lesz a nyugodt, eredményes munkához.
ápr. 2
13:39
Játékosokat és támogatókat ígért az új elnök (Metropol)
Óriási előrelépést az utánpótlás-nevelésben, az éljátékosok visszacsábítását és új támogatókat ígért Nagy Tünde, a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) új elnöke.
ápr. 2
13:57
Arsenal: Arsavin úgy érzi, lehet, hogy ugrott a szezonja (She)
Bár korábban arról számolt be az Arsenal labdarúgócsapatának hivatalos honlapja, hogy Andrej Arsavinnak a francia William Gallashoz hasonlóan három hetet kell kihagynia, az orosz támadó ezzel szemben úgy érzi, ennél sokkal súlyosabb a sérülése.
ápr. 2
14:21
Igaly Diána idén sem versenyez (Behaviour)
Igaly Diána, Athén skeetlövő olimpiai bajnoka lőtér- és egészségügyi gondjai miatt - a tavalyi évhez hasonlóan - az idén sem versenyez, de bízik benne, hogy 2011-től minden feltétel adott lesz a nyugodt, eredményes munkához.
ápr. 2
14:39
Rooney három héten belül visszatérhet (Behaviour)
Wayne Rooney három héten belül visszatérhet - közölte Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője.
ápr. 2
15:09
Műkorcsolya: akár egy évre is eltilthatják Jevgenyij Pljuscsenkót (She)
Akár egy évre szóló eltiltással is sújthatja a Nemzetközi Korcsolyázó-szövetség (ISU) az olimpiai és háromszoros világbajnok orosz Jevgenyij Pljuscsenkót, aki sérülésre hivatkozva kihagyta a múlt vasárnap véget érő torinói műkorcsolya vb-t, a héten azonban jégre lépett egy bemutatón.
ápr. 2
15:09
Rooney két hét múlva már játszhat (Blikk)
Wayne Rooney három héten belül visszatérhet kényszerpihenőjéből – közölte Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője. Leghamarabb április 17-én játszhat trénere szerint.
ápr. 2
15:09
Rooney három hét múlva játszhat (Metropol)
Wayne Rooney három héten belül visszatérhet, közölte Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője.
ápr. 2
15:11
Labdarúgás: öt helyszín adna otthont a hazai U20-as vb-nek (She)
Bánki Erik, az Országgyűlés Sport- és Turisztikai Bizottságának elnöke csütörtökön a Puskás Ferenc 83. születésnapja alkalmából Pécsett megtartott Puskás-nap szakmai fórumán bejelentette, hogy Magyarország megpályázza az U20-as labdarúgó-világbajnokság megrendezését. A 2013-as és a 2015-ös viadalra a FIFA egyszerre írja ki a pályázatot.
ápr. 2
15:13
Ligakupa: négy órával korábban lesz a Honvéd-Debrecen meccs (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint megváltozott az eredetileg április 7-én (szerda) 18 órára kiírt Budapest Honvéd–DVSC-TEVA Ligakupa-mérkőzés kezdési időpontja.
ápr. 2
15:15
Elcsúszik az orosz sztár? (Behaviour)
Akár egy évre szóló eltiltással is sújthatja a Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) az olimpiai- és háromszoros világbajnok orosz Jevgenyij Pljuscsenkót, aki sérülésre hivatkozva kihagyta a múlt vasárnap véget ért torinói műkorcsolya vb-t, a héten azonban jégre lépett egy bemutatón.
ápr. 2
15:27
Bundabotrány: Petry tagadja a vádakat, a törökök megfenyegették (She)
Perty Zsolt, a magyar válogatott és a Genclerbirligi korábbi kapusa a Nemzeti Sport kérdésére tagadta a török sajtóban vele kapcsolatban megjelent bundavádakat – elmondása szerint klubja megfenyegette, amikor távozni akart, hogy besározzák a nevét. A kapus ezzel hozza összefüggésbe a most megjelent vádakat.
ápr. 2
15:33
Veterántalálkozó Las Vegasban (Behaviour)
Csaknem tizenhét évvel első összecsapásuk után találkozik ismét a szorítóban a profi boksz két amerikai exvilágbajnoka, a 41 éves Roy Jones Jr. és a 46 esztendős Bernard Hopkins.
ápr. 2
15:45
Arsenal: úgy tűnik, William Gallas szezonjának is annyi (She)
A vártnál súlyosabb William Gallas sérülése. Az Arsenal labdarúgócsapatának francia hátvédje ebben a szezonban valószínűleg már nem lép pályára.
ápr. 2
16:03
Bayern München: Van Gaal nem akarja kockáztatni Robben játékát (She)
A Bayern München vezetőedzője, Louis van Gaal szerint nem valószínű, hogy szerepelteti sérüléssel bajlódó futballistáját, Arjen Robbent a szombati, Schalke elleni Bundesliga-bajnokin.
ápr. 2
16:03
Angol aranycsata: nem Wayne-nek való vidék (Infostart)
A bokasérülést szenvedett házi gólkirálya, Wayne Rooney nélkül fogadja a címvédő és listavezető Manchester United a második helyezett Chelsea-t az angol labdarúgó-bajnokság szombati rangadóján. Amelyik együttes győz, nagyot lép a bajnoki elsőség felé, míg a döntetlennel az Arsenal lehet a nevető harmadik.
ápr. 2
16:05
Profi ökölvívás: Jones és Hopkins 86 év tapasztalatát viszi a ringbe (She)
Csaknem tizenhét évvel első összecsapásuk után találkozik ismét a szorítóban a profi boksz két amerikai exvilágbajnoka, a 41 éves Roy Jones Jr. és a 45 esztendős Bernard Hopkins.
ápr. 2
16:21
FTC: nem lesznek vendégszurkolók a Kaposvár elleni meccsen (She)
A 100%Fradi értesülései szerint nem lesz kaposvári szurkoló a Ferencváros hét végi Soproni Liga-bajnokiján.
ápr. 2
16:23
Jordán rali: Sébastien Loeb állt az élre, Sébastien Ogier a második (She)
Az utóbbi hat vb-n győztes francia Sébastien Loeb vezet a Jordán rali második, pénteki versenynapja után.
ápr. 2
17:16
Bundázással vádolták meg a törökök Petry Zsoltot (Infostart)
Bundázással vádolta meg Petry Zsoltot egy török lap. A pénteken megjelent cikk szerint a magyar válogatott hajdani kapusa 1995-ben 25 ezer dollárért eladta a Törökország elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzést. Petry cáfol, és azt mondja: ez csupán egykori labdarúgócsapata, a Genclerbirligi elnökének bosszúhadjárata ellene.
ápr. 2
17:51
Paraguay: Cabanasnak még további 18 hónapot kell várni a pályára lépéssel (She)
A legújabb orvosi vizsgálatok szerint még további 18 hónapig nem léphet pályára Salvador Cabanas, a januárban fejbe lőtt paraguayi válogatott futballista.
ápr. 2
18:09
MTK: valószínű nem lesz zártkapus az FTC elleni örökrangadó (She)
Egy hét múlva rendezik meg az MTK–FTC élvonalbeli labdarúgó-mérkőzést, miután az örökrangadónak nevezett összecsapást a rendőrség kiemelt kockázatú találkozónak minősítette, ezért pénteken az illetékesek pályabejárást tartottak a Hidegkuti Nándor Stadionban, amelynek eredményéről a rendező kék-fehér klub honlapja számolt be.
ápr. 2
18:09
Az MLSZ ártatlannak tekinti Petryt (Metropol)
Bizonyítékok hiányában ártatlannak tekinti a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a bundázással vádolt Petry Zsoltot, akiről egykori csapata, a Genclerbirligi elnöke azt állította egy 2005-ös parlamenti vizsgálóbizottsági ülésen, hogy 25 ezer dollárért eladta az 1995. szeptember 6-án Isztambulban 2-0-ra elveszített Törökország-Magyarország Európa-bajnoki selejtezőt.
ápr. 2
18:11
Bundabotrány: az MLSZ szerint nincsenek bizonyítékok Petry ellen (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) bizonyítékok hiányában ártatlannak tekinti a Petry Zsoltot, akit bundázással vádolt egykori csapata, a Genclerbirligi elnöke azt állítva, hogy 25 ezer dollárért eladta az 1995. szeptember 6-án Isztambulban 2–0-ra elveszített Törökország-Magyarország Európa-bajnoki selejtezőt.
ápr. 2
18:27
Bundabotrány: Mészöly Géza és Illés sem feltételezi Petryről a bundázást (She)
Szinte elképzelhetetlennek tartja két válogatottbeli csapattársa, Mészöly Géza és Illés Béla a bundázással gyanúsított Petry Zsoltról, hogy eladta volna az 1995. szeptember 6-án Isztambulban 2-0-ra elveszített Törökország-Magyarország Európa-bajnoki selejtezőt.
ápr. 2
18:45
Kecskemét: Csertői Aurél otthon tartaná a három pontot a Pápa ellen (She)
A labdarúgó Soproni Liga 21. fordulójában a 12. helyen álló Kecskeméthez látogat a hetedik helyezett Pápa. A házigazdák vezetőedzője, Csertői Aurél a találkozót illetően a pápaiak honlapján nyilatkozott elképzeléseiről és reményeiről.
ápr. 2
19:03
Ligue 1: a Lille kiügyeskedett több mint félmillió eurót a Lyontól (She)
A lille-i gazdasági bíróság döntése értelmében a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Lyon további 598 ezer eurót köteles fizetni a Lille-nek a 2007-ben szerződtetett Abdulkader Keitáért.
ápr. 2
19:21
Soproni Liga: világítás problémák miatt még mindig nincs kezdés (She)
Habár 19 órára volt kiírva a Soproni Liga nyitó mérkőzése, a világítás hiánya miatt még mindig nem kezdődött el a Nyíregyháza–DVSC találkozó.
ápr. 2
19:57
Futsal: a Vesta a női kupagyőztes, több mint tízes gólátlaggal (She)
A papírformának megfelelően a Vesta-CityLine 7–1-re legyőzte a Tolna-Mözs csapatát az első ízben kiírt futsal női Magyar Kupa pénteki móri döntőjében.
ápr. 2
19:57
Elmaradt a nyíregyházi bajnoki labdarúgó-mérkőzés (Infostart)
A világítóberendezés meghibásodása miatt nem tudták megrendezni a 19 órára kiírt Nyíregyháza Spartacus- Debrecen bajnoki labdarúgó-mérkőzést.
ápr. 2
19:59
Soproni Liga: technikai problémák miatt elhalasztották a mérkőzést (She)
Technikai problémák miatt nem lehetett lejátszani, így elhalasztották a Nyíregyháza–DVSC-TEVA Soproni Liga mérkőzést.
ápr. 2
20:15
Soproni Liga: tíz percre visszajött a világítás, otthon edzenek a debreceniek (She)
Egy órával a hivatalos kezdés után megjavultak a reflektorok a nyíregyházi labdarúgó-stadionban, így világítás már van a pályán, ahol a debreceni játékosok rögtönzött edzést tartanak az elmaradt mérkőzés helyett.
ápr. 2
20:33
Férfi kézilabda NB I: nem bírt egymással a Balatonfüred és a PLER (She)
A férfi kézilabda NB I 5-8. helyéért folytatott rájátszásában a Balatonfüred 26–26-os döntetlent játszott a PLER csapatával. A Csurgó a Kecskemét otthonában nyert egy góllal.
ápr. 2
21:27
Soproni Liga: április 20-án pótolhatják a Nyíregyháza-DVSC-t (She)
Dr. Róka Géza, az MLSZ főtitkára arról tájékoztatta a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapját, hogy a jelenlegi állás szerint az április 20-i időpont lenne alkalmas arra, hogy pótolják a Nyíregyháza–DVSC Soproni Liga-bajnokit.
ápr. 2
21:45
Futsal: hatot lőtt az ETO, és megnyerte az idei Magyar Kupát (She)
A Duna Takarék-ETO FC százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a futsal Magyar Kupát. Az aranymeccset először elérő, bajnoki listavezető győriek 6–2-re győzték le a háromszoros kupagyőztes Üllő FC Cső-Montage csapatát a pénteki móri döntőben.
ápr. 2
21:47
Tenisz: a Rafael Nadalt verő Andy Roddick az első döntős Miamiban (She)
A Miamiban zajló ATP-torna első elődöntőjében a hatodik helyen rangsorolt amerikai Andy Roddick szetthátrányból fordított és nyert a negyedikként kiemelt spanyol Rafael Nadal ellen. A két klasszis ezt megelőző hét összecsapása közül ötöt nyert meg a spanyol,  kemény pályán 2–2 volt a mérlegük. Péntekig...
ápr. 2
22:03
Utánpótlás: FTC-siker a Milan ellen, a Puskás Akadémia kikapott a Real Madridtól (She)
Két mérkőzést rendeztek meg a Puskás Suzuki Kupa nemzetközi labdarúgó utánpótlástorna csoportkörének első fordulójában. Magyar szemszögből egy győzelem és egy vereség a mérleg.
ápr. 2
22:21
Curling-vb: második nemzetként védhetik meg címüket a skótok (She)
Április 3-11-ig az olaszországi Cortina d'Ampezzóban rendezik meg a férfi curlingvilágbajnokságot. A német Andy Kapp tizenharmadik vb-szereplésére készül, nála többször csak a sportágban úttörőnek számító norvég Eigil Ramsfjell lehetett ott a legjobbak 1959 óta tartó küzdelmében.
ápr. 2
22:57
Románia: szűken nyert Bukarestben a Steaua és a Dinamo (She)
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Liga 1) 25. fordulójában a Steaua és a Dinamo is egygólos győzelmet aratott Bukarestben, így előbbiek pontszámban beérték, utóbbiak pedig egy pontra megközelítették a listavezető, a fordulóban szombaton pályára lépő kolozsváriakat.

Keresés