2010. június 11. péntek

jún. 11
20:06
Női vízilabda: a német együttest is legyőzte a magyar válogatott (She)
A Nagy-Britannia ellen aratott kiütéses győzelem után Németországot is legyőzte a magyar női vízilabda-válogatott a világliga budapesti selejtezőjében.
jún. 11
20:24
Férfi kézilabda: a szlovének csak a kötelező jegyeket adják a magyaroknak (She)
A ljubljanai média szerint a Szlovén Kézilabda-szövetség biztosította a magyar szurkolók számára a kötelező tíz százalék (vagyis 150) belépőt, de a vendégszurkolók körében sokkal nagyobb az érdeklődés. A szlovénok azonban nem hajlandók több belépőt adni.
jún. 11
21:36
Vb 2010: Iniesta külön edzett a társaktól, játéka továbbra is kérdéses (She)
A spanyol válogatott Andrés Iniesta a társaktól külön edzett, így továbbra is kérdéses játéka csapata első meccsén a világbajnokságon.
jún. 11
21:38
Vb 2010: De Rossi kisebb sérülést szenvedett a pénteki edzőmeccsen (She)
A vb-bemutatkozásra készülő olasz labdarúgó-válogatott pénteki edzőmeccsén kisebb vádlisérülést szenvedett Daniele De Rossi, de a gyors orvosi konzílium megállapította, hogy nincs veszélyben játéka csapata hétfői, első mérkőzésén Paraguay ellen.
jún. 11
21:40
Férfi kézilabda: Iváncsik Gergő világválogatott, Császár és Liszkai kimaradó (She)
A kerettel a szlovénok elleni vasárnapi vb-selejtezőre készülő Iváncsik Gergőt , az MKB Veszprém balszélsőjét meghívták a világválogatottba. A Ljubljanába utazó keretből Császár és Liszkai kimaradt.
jún. 11
22:12
Vb 2010: hatgólos győzelemmel hangoltak az olaszok (She)
Hétfőn Paraguayjal játssza nyitó mérkőzését az olasz válogatott, most pedig a Guateng All Stars ellen vívott egy könnyed, ráhangoló meccset.
jún. 11
22:14
Formula-1: Sebastian Vettelé a legjobb idő a második szabadedzésen (She)
A Red Bull Renault-val versenyző Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Formula–1-es Kanadai Nagydíj második szabadedzésén. A német pilóta mögött a Ferrari spanyol versenyzője, Fernando Alonso és a mercedeses Niko Rosberg végzett.
jún. 11
22:30
Vb 2010: felépült a rajtra a ghánai középpályás (She)
A pénteki edzésen kiderült: vállalhatja a játékot a ghánai Sulley Muntari, az Internazionale légiósa.
jún. 11
22:42
Dél-Afrika - Mexikó 1-1 (Behaviour)
A mérkőzés összképét tekintve igazságosnak mondható a döntetlen. Mexikó ugyan erősebben kezdett, de aztán mégis a hazai csapat szerezte meg a vezetést. Egyenlítésre még futotta a közép-amerikai válogatottnak, de a győzelmet már egyik fél sem tudta megszerezni.
jún. 11
23:06
Vb 2010: egálos meccs volt, mondta Forlán, a mérkőzés legjobbja (She)
Nem bírt egymással (0–0) a francia és az uruguayi labdarúgó-válogatott a dél-afrikai világbajnokság A-csoportjának első fordulójában. A dél-amerikaiak meghatározó játékosa szerint „egálos" meccset játszottak a franciákkal.

Keresés