2010. június 13. vasárnap

jún. 13
19:30
Vb 2010: Vidics amondó, a szerbek magukat okolhatják a kudarcért (She)
Önkritikusan fogalmazott Nemanja Vidics, a szerb labdarúgó-válogatott középhátvédje a világbajnoki csoportmérkőzésen Ghánától elszenvedett 1–0-s vereséget követően.
jún. 13
19:32
Motorcsónak: kuvaiti siker, Cserni pontszerző lehet az F2-es vb-futamon (She)
A kuvaiti Juszef al-Robajan nyerte meg vasárnap a Dunaújvárosban rendezett F2-es motorcsónak világbajnoki futamot, amelyen 11 országból 16 versenyző vett részt.
jún. 13
19:48
Vb 2010: Müller, Özil és Podolski Klose mögött - kezdőcsapatok a német-ausztrálra (She)
Joachim Löw, a német, és Pim Verbeek, az ausztrál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya is kihirdette kezdőcsapatát a 20.30-kor Durbanben kezdődő világbajnoki csoportmérkőzésre.
jún. 13
19:50
Formula-1: Hamilton nyerte meg a kaotikusan induló futamot (She)
Kettős McLaren-sikerrel ért véget a Formula–1-es világbajnoki sorozat Kanadai Nagydíja, miután az élen záró Lewis Hamilton mögött Jenson Button végzett. A harmadik a ferraris Fernando Alonso lett.
jún. 13
20:06
Formula-1: Újabbb kettős McLaren győzelem a montreali gumiháborúban (Infostart)
A McLarenek totális sikerével zárult a Formula-1 Kanadai Nagydíja. A versenyt Lewis Hamilton nyerte Jenson Button előtt, a Red Bullok lemaradtak a dobogóról a büntetésektől tarkított futamon.
jún. 13
20:06
Vb 2010: Rajevac sajnálja a szerbeket, szerencsés ghánai sikerről beszél (She)
Nagyon sportszerűen nyilatkozott Milovan Rajevac, a ghánai labdarúgó-válogatott szerb szövetségi kapitánya a szülőhazája felett aratott 1–0-s győzelmet követően.
jún. 13
20:08
Férfi kézilabda: a magyar válogatott két góllal kikapott Szlovéniában (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott a Szlovénia elleni világbajnoki selejtező első meccsén Ljubljanában többször is vezetett két góllal, de végül 27–25-re kikapott.
jún. 13
20:36
Hamilton győzött, ismét tarolt a McLaren (Metropol)
Kettős McLaren-siker született vasárnap a Forma-1-es Kanadai Nagydíjon: a brit Lewis Hamilton nyert, honfitársa Jenson Button lett a második Montrealban.
jún. 13
20:36
Németország - Ausztrália 4-0 (Behaviour)
Élvezetes mérkőzésen Ausztrália nagy zakót kapott a németektől. A pártatlan drukkerek viszont örülhettek, mert az eddigi meccsek közül ezen az összecsapáson született a legtöbb gól.
jún. 13
20:38
A hajrában lőtt 11-es döntött (Behaviour)
Ghána rúghatta a világbajnokság első tizenegyesét. Asamoah Gyan értékesítette is, ami egyben az afrikai válogatottnak három pontot ért.
jún. 13
20:42
Vb 2010: Németország-Ausztrália mérkőzés élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a Németország–Ausztrália mérkőzés a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság D-csoportjában. A találkozót ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
jún. 13
20:44
Férfi kézilabda: A döntetlen reálisabb lett volna - Mocsai Lajos (She)
Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a magyar férfi kézilabda-válogatott 27–25-ös vereséget szenvedett Szlovéniától világbajnoki selejtezőn. Mocsai Lajos szövetségi kapitány szerint a végjátékban nem mértek egyenlő mércével a játékvezetők, Gál Gyula a veszprémi közönségben bízik a visszavágón.
jún. 13
21:30
Férfi kézilabda vb-selejtező - Kétgólos vereség Ljubljanában (Behaviour)
A magyar férfi kézilabda-válogatott a végletekig kiélezett csatában 27-25-re kikapott a szlovén csapattól a világbajnoki selejtezős párharc vasárnapi, ljubljanai mérkőzésén.
jún. 13
21:36
NBA: Larry Drew-t nevezték ki az Atlanta Hawks edzőjének (She)
Larry Drew-t nevezték ki az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban szereplő Atlanta Hawks főedzőjének.
jún. 13
22:12
Videó: Zidane-t a díszpáholyba menekítették Algéria vb-meccsén (She)
A franciák algériai származású korábbi csillaga, Zinedine Zidane a helyszínen tekintette meg az Algéria–Szlovénia találkozót Dél-Afrikában, de a nézőtéren „megrohamozták” a szurkolók, így a rendezőknek a díszpáholyba kellett menekíteniük. Nézze meg az esetet videón!
jún. 13
22:30
Vb 2010: Németország bemutatkozásként lefocizta Ausztráliát (She)
A német labdarúgó-válogatott első dél-afrikai mérkőzésén kétgólos félidei vezetés után 4–0-ra legyőzte Ausztráliát a világbajnokság D-csoportjában.
jún. 13
22:42
Parádés versenyen Hamilton győzelem (Behaviour)
A délelőti esőzés után, délután már napos időben autózhattak a versenyzők a Kanadai nagydíjon. Egyértelműen a gumicserék versenye volt, amiből a McLarenesek jöttek ki jobban, így Törökország után Kanadában is Hamilton állhatott a dobogó legfelső fokára.
jún. 13
22:48
Vb 2010: osztályozza a Németország-Ausztrália mérkőzés résztvevőit! (She)
Ön szerint hogyan játszottak az egyes futballisták a labdarúgó-világbajnokság D-csoportjának második mérkőzésén, a Németország–Ausztrália találkozón? Osztályozza a játékosok teljesítményét!
jún. 13
23:06
Vb 2010: Ostoba hibáinkért drágán fizettünk - mondja az ausztrál kapitány (She)
Az ausztrál labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Lucas Neill elkeseredetten nyilatkozott az SBS-nek a socceroos súlyos, Németországtól elszenvedett 4–0-s veresége után.
jún. 13
23:24
Videó: így arattak gólgazdag sikert a németek az ausztrál válogatott ellen (She)
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, meggyőző teljesítménnyel és kiütéssel nyert a német válogatott Ausztrália ellen a D-csoport második mérkőzésén (4–0). Nézze meg a találkozó összefoglalóját videón!

Keresés