2010. június 15. kedd

jún. 15
18:54
Vb 2010: nemsokára megérkezik az ötszázezredik vb-turista (She)
Eddig pontosan 456 423 külföldi utazott Dél-Afrikába azzal a céllal, hogy megtekintse a labdarúgó-világbajnokság valamelyik mérkőzését.
jún. 15
18:56
Manchester United: Tosics a CSZKA Moszkvába igazolt - hivatalos (She)
A Manchester United hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerb középpályása, Zoran Tosics a CSZKA Moszkvában folytatja pályafutását. A jelenleg a világbajnokságon szereplő tehetség ötéves szerződést kötött az orosz klubbal.
jún. 15
18:58
Tenisz: hullottak a kiemeltek az Eastbourne-ben zajló WTA-tornán (She)
Az első helyen kiemelt dán Caroline Wozniacki és a másodikként rangsorolt, friss Roland Garros-bajnok olasz Francesca Schiavone is vereséget szenvedett az angliai Eastbourne-ben zajló WTA-torna 1. fordulójában. Az ugyancsak olasz Flavia Pennetta, valamint a lengyel Agnieszka Radwanska is befejezte szereplését egyesben a kiemeltek közül.
jún. 15
19:00
Vb 2010: a játékvezetői bizottság szerint szabálytalan volt Heinze gólja (She)
A FIFA játékvezetői bizottsága szerint Wolfgang Stark játékvezető hibázott, amikor az Argentína–Nigéria mérkőzésen megadta Gabriel Heinze fejes gólját a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon. A találat előtt ugyanis Walter Samuel szabálytalankodott egy nigériai játékossal szemben.
jún. 15
19:48
Vb 2010: a Kaká, Robinho, Luís Fabiano trióval támadnak a brazilok (She)
Kijelölte kezdőcsapatát a két szövetségi kapitány a ma esti Brazília–Észak-Korea mérkőzésre. A dél-amerikaiaknál már korábban borítékolni lehetett a kezdő tizenegyet, az ellenfélnél viszont apróbb változások történtek az előzetesen megadottakhoz, sőt a taktikai felálláshoz képest is.
jún. 15
20:06
Férfi kézilabda: Császár Gábor újra a kerettel edz Veszprémben (She)
Keddtől tovább készül Veszprémben a férfi kézilabda-válogatott, amelyben ismét edz Császár Gábor.
jún. 15
22:48
PMFC: Kiss László szakmai igazgató lesz, egyelőre Várhidi a vezetőedző (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Pécsi MFC vezetősége szombaton bejelentette, hogy közös megegyezéssel szerződést bontanak Várhidi Péter vezetőedzővel, utódja Kiss László. A pécsiek ma arról adtak tájékoztatást, hogy Kiss László szakmai igazgató lesz, a csapat vezetőedzője pedig még mindig Várhidi Péter.
jún. 15
22:48
Egy félidőt bírt Brazília ellen Észak-Korea (Blikk)
A brazil válogatott 2-1-re győzött az észak-koreai csapat ellen a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság G csoportjának kedd esti mérkőzésén.
jún. 15
23:03
Egy félidőt bírt Brazília ellen a Koreai NDK (Metropol)
A brazil válogatott 2-1-re győzött az észak-koreai csapat ellen a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság G csoportjának kedd esti mérkőzésén.
jún. 15
23:39
Ronaldo hatalmas kapufát lőtt (Behaviour)
A halálcsoportnak elkeresztelt G kvartett első mérkőzése inkább halál unalmas volt mint izgalmakkal teli. Sem Cristiano Ronaldo sem a csereként beállt Drogba nem mutatta meg igazi tudását. Ezek után nem is meglepő a 0-0-ás végeredmény.
jún. 15
23:42
Videó: nézze meg a foci-vb keddi játéknapjának összes gólját! (She)
Három mérkőzés, öt gól. Ez a dél-afrikai labdarúgó világbajnokság ötödik játéknapjának mérlege. Tekintettel az eddigi viszonylagos gólínségre, ez egészen jónak számít.

Keresés