2010. június 22. kedd

jún. 22
19:48
Európa-liga: megvannak az FC Nitra és a Győr meccseinek időpontjai (She)
Elküldte az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Győri ETO-nak a szlovákiai FC Nitra elleni Európa-liga-selejtező első mérkőzésének időpontját – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jún. 22
20:39
Tizenegyen pályáznak nyolc helyre (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöki posztjára egyetlen jelölt lesz július 6-án, miután kizárólag Csányi Sándor kapott ajánlószelvényt a küldöttektől.
jún. 22
20:39
Mexikó a vereség ellenére továbbjutott (Behaviour)
Uruguay Suarez góljával 1-0-ra megverte Mexikót az A csoport utolsó, 3. fordulójában, ezzel első helyen jutott tovább ebből a négyesből. A vereség ellenére Mexikó lett a kvartett másik nyolcaddöntőse. A két válogatott az esti meccsek után már tudni is fogja, hogy ki ellen kell készülnie a legjobb tizenhat között.
jún. 22
21:18
ZTE: a klub megegyezett Ivancsiccsal, már csak a papírmunka van hátra (She)
A Soproni Ligában szereplő Zalaegerszegi TE megegyezett Ivancsics Gellérttel, már csak a papírmunka van hátra, hogy a labdarúgó a klub játékosának mondhassa magát.
jún. 22
21:20
Vb 2010: El sem tudom képzelni, hogy ne jussunk tovább - Kahn (She)
Oliver Kahn, a német válogatott korábbi legendás kapusa elmondta, egészen biztos benne, hogy a Nationalelf utolsó csoportmeccsén legyőzi Ghánát, és bejut a dél-afrikai világbajnokság legjobb 16 csapata közé.
jún. 22
22:48
Videó: Argentína remekül hajrázott a gyenge görögök ellen (She)
Sokáig jól működött a görögök rendkívül defenzív taktikája, de az utolsó negyedórában az argentinok két gólt is szereztek.
jún. 22
23:03
Az argentinok és a dél-koreaiak is a 16 között (Metropol)
Az argentin és dél-koreai válogatott jutott be a legjobb 16 közé a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság B csoportjából, a görög, valamint a nigériai együttes búcsúzott.
jún. 22
23:06
Videó: a vb eddigi legnagyobb kihagyott helyzete - Yakubutól (She)
A világbajnokság eddigi legnagyobb helyzetét hagyta ki Yakubu Aiyegbeni. Az Everton játékosa négy méterről nem tudott a teljesen üres kapuba találni.
jún. 22
23:08
Vb 2010: Messi, Higuaín vagy Verón az argentin sikerkovács? (She)
Az argentin válogatott magabiztos teljesítményt nyújtva, három győzelemmel jutott be a világbajnokság legjobb 16 csapata közé. Ön szerint ki a siker kovácsa? Lionel Messi, Gonzalo Higuaín vagy esetleg Juan Sebastián Verón? Értékelje Diego Maradona játékosainak eddigi mérkőzéseken mutatott teljesítményét!
jún. 22
23:10
Vb 2010: a szlovák kapitány veréssel fenyegetett meg egy újságírót (She)
Vladimír Weiss, a szlovák válogatott szövetségi kapitánya nehezen viselte, hogy az újságírók még mindig a Paraguay ellen elveszített mérkőzésen elkövetett hibákat rótták fel neki, és tettlegességgel fenyegette meg a sajtó egyik munkatársát.
jún. 22
23:21
Argentína hibátlanul végzett a B csoport élén (Behaviour)
Az argentin válogatott 2-0-ra nyert a görög csapat ellen a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság B csoportjának keddi 3. fordulójában, ezzel száz százalékos teljesítménnyel biztosította helyét a nyolcaddöntőben.

Keresés