2010. június 25. péntek

jún. 25
21:18
Arsenal: Hamarosan igazolunk egy védőt - Arsene Wenger (She)
Arsene Wenger, az Arsenal hivatalos honlapján adott interjújában elismerte, hogy hamarosan új védővel erősíti meg a keretét.
jún. 25
21:20
Felkészülés: Waltner egy félidőt kapott a Trnava ellen veszítő Mattersburgban (She)
Felkészülési mérkőzésen kétgólos vereséget szenvedett a szlovák Trnavától Waltner Róbert együttese, az osztrák Mattersburg. A magyar légiós kezdőként lépett pályára, és egy félidő játéklehetőséget kapott.
jún. 25
22:30
Spanyolország és Chile a két utolsó továbbjutó (Blikk)
jún. 25
22:45
Továbbjutottak a spanyolok és chileiek (Metropol)
Az Európa-bajnok Spanyolország 2-1-re legyőzte az eddig százszázalékos Chilét, de mindkét gárda nyolcaddöntőbe jutott a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság H csoportjából, miután a svájciak 0-0-ás döntetlent értek el Honduras ellen.
jún. 25
22:48
Vb 2010: ön szerint Villa vagy Iniesta tett többet a spanyol sikerért? (She)
A Chile felett aratott 2–1-es győzelemmel biztosította helyét a spanyol labdarúgó-válogatott a nyolcaddöntőben a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon. Osztályozza a játékosok mérkőzésen mutatott teljesítményét!
jún. 25
23:06
Vb 2010: a megsérülő Xabi Alonso játszani akar Portugália ellen (She)
Xabi Alonsót, a spanyol válogatott középpályását bokasérülés miatt kellett lecserélni a selección Chile ellen (2–1) megnyert meccsén. A Real Madrid futballistája bízik abban, hogy Portugália ellen játszhat a nyolcaddöntőben.
jún. 25
23:08
Vb 2010: a spanyolok megismételték a magyarok 1986-os teljesítményét (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott úgy jutott a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjébe, hogy egyik játékosa sem kapott sárga vagy piros lapot a csoportkör egyetlen mérkőzésén sem.
jún. 25
23:21
Kínos svájci döntetlen (Behaviour)
Döntetlennel végződött a Svájc-Honduras találkozó, miután a pénteki összecsapásukon nem született gól. Ezzel az eredménnyel mindkét válogatott kiesett 2010-es világbajnokságról. A svájciak számára különösen fájó lehet a kiesés, mivel a másik találkozón Spanyolország megverte Chilét, így kétgólos sikerükkel ők jutottak volna a legjobb 16 közé.

Keresés