2010. július 17. szombat

júl. 17
15:04
Vívó Eb: lemaradtak a magyar férfi kardozók az érmekről (She)
Egyik magyar férfi kardozónak sem sikerült a legjobbak közé kerülnie a lipcsei vívó Európa-bajnokság nyitó napján, szombaton. A legtovább Szilágyi Áron menetelt, de a negyeddöntőt már ő sem érte el, s végül a 11. helyen végzett.
júl. 17
15:18
Felkészülés: kétgólos hátrányból fordított a Pápa a Tatabánya ellen (She)
Az élvonalbeli Lombard Pápa labdarúgócsapata 0–2-es félidő után 4–2-es győzelmet aratott az NB II-es Tatabánya ellen felkészülési mérkőzésen.
júl. 17
15:18
Adriano Correiát szerződtette az FC Barcelona (Metropol)
Sevillából az FC Barcelona labdarúgócsapatához szerződött a brazil Adriano Correia. A 25 éves játékos, aki a védelemben és a középpályán is bevethető szombaton írta alá megállapodását, mely négy évre szól, s egy további esztendővel meghosszabbítható.
júl. 17
15:36
Vívó Eb: női tőrben sem lesz magyar a dobogón (She)
A férfi kardozókhoz hasonlóan női tőrben sem került magyar vívó dobogóközelbe szombaton, a lipcsei Európa-bajnokság első napján. Knapek Edina a 15., Mohamed Aida a 18., Varga Katalin a 26., Varga Gabriella pedig a 31. helyen végzett a 40 fős mezőnyben.
júl. 17
15:36
Prágai tenisztorna: Szávay döntős párosban is (Metropol)
A hetedik helyen kiemelt Szávay Ágnes szombaton két játszmában legyőzte a cseh Lucie Hradeckát, és bejutott a 220 ezer dollár összdíjazású, prágai salakpályás női tenisztorna vasárnapi döntőjébe. Párosban is döntős lett.
júl. 17
15:54
MotoGP: Lorenzo indulhat az élről, De Puniet bukott, Rossi az ötödik lett (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíjának időmérő edzésén a királykategóriában a spanyol Jorge Lorenzo volt a leggyorsabb, megelőzve az ausztrál Casey Stonert és honfitársát, Dani Pedrosát. A sérülése után visszatérő Valentino Rossi ötödik lett, míg a hetedik Randy De Puniet nagyot bukott egy olajfolton, ami után kórházba szállították kivizsgálásra. Az elvégzett tesztek nem mutattak ki…
júl. 17
16:30
Öttusa Eb: hirtelen jött vihar miatt felfüggesztették a női döntőt (She)
Hirtelen jött heves zivatar miatt mintegy fél órára felfüggesztették a szervezők a debreceni öttusa Európa-bajnokság női döntőjének lovasversenyét.
júl. 17
16:30
Akiken igenis fogott az idő vasfoga... (Behaviour)
A világ sporttörténelmében mindig is voltak, vannak és lesznek páratlanul nagy bajnokok, akik arany betűkkel írták be magukat sportáguk legendái közé. Sokan vannak olyanok, akik felmérik, mikor kell abbahagyniuk, hogy a nimbuszuk megmaradjon. De vannak olyanok is, akik nem tudják, mikor kell lelépni a színpadról, hogy hírnevük ne sérüljön. Akármilyen felkészültek is fizikálisan, az idő kerekét ők…
júl. 17
16:32
MotoGP: Iannone indulhat az élről, Talmácsi az ötödik lett (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíjának időmérő edzésén a Moto2 kategóriában az olasz Andrea Iannone indulhat az élről, mögötte a német Arne Tode és a spanyol Toni Elías zárt az időmérő edzésen. Talmácsi Gábor a végén robbantott, és ötödik helyével alig maradt le az első sorról.
júl. 17
16:48
Talmácsi az ötödik helyről rajtolhat (Infostart)
Talmácsi Gábor az ötödik helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíjának időmérő edzésén a Moto2 géposztályban.
júl. 17
16:48
Oroszország: Abramovics zsebből fizetheti ki Hiddink elmaradt járandóságát (She)
Orosz lapértesülések szerint Roman Abramovics zsebből fizeti ki azt a 95 millió rubelt, amellyel az Orosz Labdarúgó-szövetség (RFU) a válogatott volt szakvezetőjének, Guus Hiddinknek tartozik.
júl. 17
17:06
Birkózás: Sastin Marianna győzött a Golden Grand Prix bakui döntőjében (She)
Sastin Marianna a birkózó Golden Grand Prix-sorozat bakui záró versenyén, az 59 kg döntőjében három menetben legyőzte a svéd Európa-bajnok Johanna Mattssont. Visszavágott a tavalyi fináléban elszenvedett vereségéért, és az aranyérem mellett a győzteseknek járó 10 ezer dollárt is átvehette.
júl. 17
17:08
Női kézilabda: döntetlen Brazília ellen a junior-vb nyitányán (She)
A 24 csapatot felvonultató dél-koreai női junior kézilabda-vb csoportküzdelmeinek első fordulójában a magyar együttes 25–25-ös döntetlent játszott Brazíliával.
júl. 17
17:10
Felkészülés: a Rákóczi 3-1-re győzött a Veszprém otthonában (She)
Az élvonalbeli Kaposvári Rákóczi 3–1-es győzelmet aratott az NB II-es újonc Veszprém ellen felkészülési labdarúgó-mérkőzésen.
júl. 17
17:12
Tenisz: Söderling Almagróval játszik majd a bastadi döntőben (She)
Az első helyen kiemelt Robin Söderling három játszmában, 4:6, 6:3, 6:2-re győzött a spanyol David Ferrer ellen a bastadi salakpályás tornán. A svéd teniszező ellenfele a döntőben Nikolás Almagro lesz, aki honfitársát, Tommy Robredót búcsúztatta.
júl. 17
17:14
Tenisz: Babos Tímea tornagyőztes lett Wokingban (She)
Babos Tímea nyerte meg a 25 ezer dollár összdíjazású challengertornát az angliai Wokingban. A 17 éves teniszező a harmadik kiemelt brit O'Brient győzte le a fináléban.
júl. 17
17:16
Úszás: Risztov győzött a hosszútávúszó EK-sorozat törökországi állomásán (She)
Risztov Éva győzött 5 km-en a hosszútávúszók Európa Kupa-sorozatának harmadik állomásán, a törökországi Kocaeliben – tájékoztatta szombaton a magyar szövetség az MTI-t.
júl. 17
17:24
Úszás: Risztov Éva győzött a hosszútávúszó Ek-sorozatban (She)
Risztov Éva győzött 5 km-en a hosszútávúszók Európa-kupa-sorozatának harmadik állomásán, a törökországi Kocaeliben – tájékoztatta szombaton a magyar szövetség az MTI-t.
júl. 17
17:26
Felkészülés: Lipcsei Péter győzelemmel debütált edzőként (She)
A Ferencváros NB II-es labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte a Szarvast. Lipcsei Péter tehát győzelemmel debütált a kispadon.
júl. 17
17:28
Tenisz: Balázs Attila Iránban szerzett trófeát (She)
Szettveszteség nélkül nyerte meg Balázs Attila a Teheránban zajló 15 ezer dollár összdíjazású tornát.
júl. 17
17:42
Öttusa Eb: majdnem hibátlan lovaglást mutattak be a magyarok (She)
Mind a négy magyar versenyző jól lovagolt a debreceni öttusa Európa-bajnokság szombati női döntőjében.
júl. 17
17:42
Német Nagydíj: Talmácsi ötödik az időmérőn (Metropol)
Talmácsi Gábor az ötödik helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíjának időmérő edzésén a Moto2 géposztályban. A szombati kvalifikáción az olasz Andrea Iannone volt a leggyorsabb.
júl. 17
17:44
Tour de France: Vinokurov a végén robbantott, és nyerte meg a 13. szakaszt (She)
A kazah Alekszandr Vinokurov nyerte meg a francia kerékpáros-körverseny, a Tour de France 13. szakaszát.
júl. 17
18:00
Tour de France: Vinokurov a végén robbantott, és nyerte meg a szakaszt (She)
A kazah Alekszandr Vinokurov nyerte meg a francia kerékpáros-körverseny, a Tour de France 13. szakaszát.
júl. 17
18:02
Tenisz: Serena Williams lábát elvágta egy szilánk, meg kell műteni (She)
Kisebb műtét miatt három tornát ki kell hagynia Serena Williamsnek, a női tenisz-világranglista éllovasának.
júl. 17
18:04
Túraautó-vb: Michelisz a kilencedik helyről rajtolhat Angliában (She)
Michelisz Norbert a kilencedik helyet szerezte meg a túraautó-világbajnokság Brands Hatch-i időmérőjén, így ezúttal is a legjobb újoncként zárta a kvalifikációt.
júl. 17
18:06
Tenisz: Szávay párosban is döntőbe jutott a prágai versenyen (She)
A Szávay Ágnes, Monica Niculescu magyar, román kettős bejutott a 220 ezer dollár összdíjazású, prágai salakpályás női tenisztorna páros versenyének döntőjébe, miután két szettben legyőzte a fehérorosz Jekatyerina Dzshalevics, Tatyjana Pucsek párost.
júl. 17
18:18
Vívó Eb: hat magyar maradt versenyben vasárnapra (She)
Hat magyar vívó léphet pástra vasárnap, a lipcsei Európa-bajnokság második napján, amikor a női párbajtőrözők és a férfi tőrözők egyéni versenyében a 32-es tábla küzdelmeit bonyolítják le.
júl. 17
18:36
Liverpool: a Chelsea 59 millió eurót ajánl Torresért - sajtóértesülés (She)
Angol sajtóhírek szerint a Chelsea labdarúgócsapata 59 millió eurós ajánlatot tesz a Liverpool világbajnok csatáráért, Fernando Torresért. Ha ennyiért sikerülne megszerezni a támadót, akkor a spanyol rekordösszegű igazolásnak számítana a klubnál.
júl. 17
18:36
Kazah szakaszgyőzelem a Touron (Behaviour)
A kazah Alekszandr Vinokurov nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny szombati, 13. szakaszát, a Rodez és Revel közötti 195 km-es távot.
júl. 17
18:38
FTC: Mester Tamás klubjával megegyeztek a zöld-fehérek (She)
Az ftc.hu tájékoztatása szerint a Ferencváros labdarúgócsapata megegyezett a Kozármislennyel Mester Tamás átigazolásáról, így már csak a játékossal kell megegyeznie a klubnak.
júl. 17
18:40
Fogathajtó-vk: Lázár Zoltán ötödik lett Aachenben (She)
Legjobb magyarként Lázár Zoltán ötödik helyen végzett a négyesfogathajtók szombaton véget érő aacheni világkupa-fordulóján.
júl. 17
18:54
Újpest: jól haladnak a tárgyalások Korcsmár ügyében a Brann-nal (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint az Újpest FC előrehaladott tárgyalásokat folytat a norvég Brann-nal Korcsmár Zsolt átigazolásáról.
júl. 17
19:12
Anglia: Martin Jol lehet Gera Zoltánék új menedzsere (She)
Angol sajtóhírek szerint Martin Jol lehet az Európa-liga első döntőjét elveszítő Fulham labdarúgócsapatának új menedzsere.
júl. 17
19:14
Öttusa Eb: ezüstérmet szerzett a magyar női csapat Debrecenben (She)
A Gyenesei Leila, Tóth Adrienn, Kovács Sarolta összeállítású magyar csapat ezüstérmet nyert szombaton a debreceni öttusa Európa-bajnokságon.
júl. 17
19:30
Férfi kosárlabda: a 4. negyed elején nyertük meg a Grúzia elleni meccset (She)
Felkészülési mérkőzésen 90–82-es győzelmet aratott Grúzia ellen a magyar férfi kosárlabda-válogatott. A szombathelyi mérkőzésen a szünetben még egy ponttal vezettek a vendégek, a negyedik negyed elején azonban egy jó magyar periódus eldöntötte a találkozót.
júl. 17
19:30
Ezüstérmes a női öttusa csapat! (Behaviour)
A Gyenesei Leila, Tóth Adrienn, Kovács Sarolta összeállítású magyar csapat ezüstérmet nyert a debreceni öttusa Európa-bajnokságon.
júl. 17
19:32
Felkészülés: négyet lőtt az MTK a Nyíregyházának (She)
Az MTK labdarúgócsapata sima, 4–1-es győzelmet aratott felkészülési mérkőzésen a másodosztályba visszacsúszott Nyíregyháza ellen.
júl. 17
19:48
Felkészülés: döntetlent játszott a Ferencváros az RB Leipzig ellen (She)
A felkészülési időszakban másodszor nem szenvedett vereséget a Ferencváros labdarúgócsapata. Prukner László együttese 1–1-es döntetlent játszott a német RB Leipzig ellen.
júl. 17
19:50
Felkészülés: Sipos Norbert duplázott a Gyirmótot legyőző Haladásban (She)
Felkészülési mérkőzésen 2–1-es győzelmet aratott a Haladás labdarúgócsapata a Gyirmót ellen. Sipos Norbert duplázott.
júl. 17
19:52
Sakk: Lékó kihagyta a nagy ziccert, és remizett Kramnyikkal (She)
Döntetlennel ért véget Vlagyimir Kramnyik és Lékó Péter összecsapása a dortmundi szupertorna harmadik fordulójában. Az orosz és a magyar nagymester négy és fél óra, valamint 47 lépés után osztozott meg a ponton.
júl. 17
19:54
Videó: Essien arcon lőtt labdával egy kisfiút, majd megvigasztalta (She)
Mint arról beszámoltunk, a Chelsea együttesébe hosszú sérülés után visszatért Michael Essien, akinek felkészülési mérkőzésen szerzett találatával a „kékek" 1–0-ra legyőzték a Crystal Palace-t. A találkozó előtt Essien a bemelegítés során kissé célt tévesztett, és arcon talált egy kisfiút a labdával. A ghánai játékos az eset után azonnal odament megvigasztalni a gyermeket.
júl. 17
19:56
Premjer-liga: Husztival győzött a Zenit, s magabiztosan vezet (She)
Sima, 2–0-s győzelmet aratott az orosz Premjer-liga 13. fordulójában a szentpétervári Zenit. Luciano Spalletti csapata Nikolas Lombaerts és Roman Sirokov góljával nyert a Szibir Novoszibirszk ellen, így magabiztosan vezeti a bajnokságot. Huszti Szabolcs a 77. percben állt be a szentpétervári csapatba.
júl. 17
19:58
Felkészülés: a Paks két góllal kikapott a Polonia Warszawától (She)
Felkészülési mérkőzésen két góllal, 2–0-ra kikapott a Paks a lengyel Polonia Warszawától.
júl. 17
20:06
Veszprém-rali: Aschenbrenner vezet a szombati két gyorsasági után (She)
A pontversenyben eddig százszázalékos Aschenbrenner György vezet a Veszprém környékén zajló ralin, az országos bajnokság ötödik futamán.
júl. 17
20:06
Öttusa Eb: ezüstérmes a női csapat (Metropol)
Ezüstérmet nyert szombaton a Gyenesei Leila, Tóth Adrienn, Kovács Sarolta összeállítású magyar női csapat az öttusázók debreceni Európa-bajnokságán. Az első helyen a németek, a harmadikon pedig a britek végeztek.
júl. 17
20:08
Triatlon: Faldum Gábor és Csomor Erika győzött Szombathelyen (She)
A férfiaknál Faldum Gábor, míg a nőknél Csomor Erika nyerte meg a Triatlon Tour-sorozat szombaton rendezett szombathelyi versenyét.
júl. 17
20:10
Liverpool: Insúát eladják a Fiorentinának; elmaradt az edzőmeccs (She)
A Liverpool labdarúgócsapata bejelentette hivatalos honlapján: megegyezett Emiliano Insúa áráról a Fiorentinával, így a balhátvéd Olaszországba igazol, ha mindenben megállapodik a firenzeiekkel.
júl. 17
20:24
Felkészülés: kikapott az Újpest a Maccabi Netanyától (She)
Felkészülési mérkőzésen 2–1-es vereséget szenvedett az Újpest labdarúgócsapata az izraeli Maccabi Netanyától. A Telkiben rendezett összecsapáson a félidőben 1–1 volt az állás.
júl. 17
20:24
Több százan vettek részt a deszkás felvonuláson (Metropol)
A hőség ellenére is több százan vettek részt a budapesti gördeszkás felvonuláson. A mintegy 8 kilométeres útvonalon végigguruló fiatalok a sport népszerűsítése mellett arra kívánták felhívni a figyelmet, hogy ellentétben a többi európai fővárossal, Budapest belvárosában még mindig nincs gördeszkázásra alkalmas pálya.

Keresés