2010. július 24. szombat

júl. 24
15:56
Felkészülés: a Videoton második csapata legyőzte az Újpest II-t (She)
A Videoton II csapata szombaton 4–0-s különbséggel nyert az Újpest II vendégeként – olvasható a fehérvári klub hivatalos honlapján.
júl. 24
15:58
MLSZ: Csányi Sándornak a nagypályás foci mellett a futsal is fontos (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség új elnöke, Csányi Sándor szombaton egy labdarúgótornát látogatott meg Csornán, ahol elbeszélgetett a győri Duna Takarék ETO elnökével, Horváth Cs. Attilával. Csányi elmondta, hogy számára is fontos a futsal, majd biztosította Horváthot a szakág támogatásáról.
júl. 24
16:12
MLSZ: Csányi Sándornak a futball mellett a futsal is fontos (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség új elnöke, Csányi Sándor szombaton egy labdarúgótornát látogatott meg Csornán, ahol elbeszélgetett a győri Duna Takarék ETO elnökével, Horváth Cs. Attilával. Csányi elmondta, hogy számára is fontos a futsal, majd biztosította Horváthot a szakág támogatásáról.
júl. 24
16:14
Rögbi: Dél-Afrika kikapott Ausztráliában, pont nélkül térhet haza (She)
Kikapott Ausztráliában, így pont nélkül kénytelen hazautazni hárommeccses idegenbeli turnéjáról a címvédő dél-afrikai rögbiválogatott a Három Nemzet kupájában.
júl. 24
16:30
Chelsea: Carvalho szívesen dolgozna újra Mourinhóval a Realnál (She)
Angol és spanyol hírek is arról számolnak be, hogy a Chelsea labdarúgócsapatának portugál védője, Ricardo Carvalho szívesen eligazolna a Real Madridba, hogy újra együtt dolgozhasson a szintén portugál José Mourinhóval.
júl. 24
16:32
Tenisz: Bacsinszky Tímea jutott elsőként a Bad Gastein-i fináléba (She)
A svájci színekben versenyző Bacsinszky Tímea jutott be elsőként a Bad Gastein-i női tenisztorna fináléjába, miután az elődöntőben hátrányból fordítva legyőzte a hazai közönség előtt játszó Yvonne Meusburgert.
júl. 24
16:48
Dél-Korea: 1.64 millió dolláros büntetés a monopolizáló tévécsatornának (She)
A dél-koreai SBS televízió-társaságot hatalmas, 1.97 milliárd vonos (1.64 millió amerikai dolláros) bírsággal sújtották, miután monopolizálta a labdarúgó-világbajnokság közvetítéseit.
júl. 24
16:48
Vajda és Sarudi fej-fej mellett (Behaviour)
Csak egy számban lesz szükség úgynevezett szétlövésre 1000 m-en - derült ki a kajakosok és kenusok szegedi országos bajnokságának, egyben világbajnoki válogatójának szombat délelőtti programja után.
júl. 24
16:50
Manchester City: Kolarov a negyedik nagy nyári szerzemény (She)
Angol sajtóértesülések szerint most már biztos, hogy a Lazio szerb labdarúgója, Alekszandr Kolarov a Manchester Citybe igazol. Az angolok a hírek szerint 19 millió fontot fizetnek a 24 éves játékosért.
júl. 24
16:50
Tizenhárom magyar az élvonalban (Behaviour)
Tizenhárom magyar sportoló kapott meghívást az augusztus 28. és szeptember 4. között Pekingben rendezendő Küzdősportok Világjátékára.
júl. 24
16:52
Csányi felmentette Koemant, kinevezte Egervárit (Behaviour)
Egervári Sándort nevezte ki a felmentett Erwin Koeman helyett a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke. Csányi Sándor határozatlan idejű szerződést kötött az új szövetségi kapitánnyal, aki leszögezte, a válogatottnak a 2014-es brazíliai világbajnokságon a helye, más célt "nem tudok elfogadni." Koeman Csányi szavaival élve "rugalmasan" fogadta a felmentéséről szóló döntést, és végkielégítése a sajtóban…
júl. 24
17:24
Anglia: Gróf Dávid hétfőn Craig Short együtteséhez igazol (She)
Az angol harmadik ligás Notts County együttese – a világ legrégebbi profi labdarúgócsapata – hivatalos honlapján bejelentette: szerződtetni kívánja Gróf Dávidot és Krystian Pearce-t.
júl. 24
17:24
Menezes a Selecao új kapitánya (Metropol)
Mano Menezes, a Corinthians vezetőedzője elfogadta a Brazil Labdarúgó Szövetség (CBF) felkérését, azaz ő lesz a helyi futballválogatott új szakvezetője.
júl. 24
17:26
Felkészülés: Dzsudzsákék Nürnbergben nyertek egygólos meccsen (She)
A PSV Németországban, Nürnbergben játszott felkészülési mérkőzést, és nyert 1–0-ra Ola Toivonen 48. percben szerzett góljával. Dzsudzsák Balázs kezdőként 85 percet játszott a PSV-ben, amelyben két újonc is bemutatkozott: a brazil Marcelo és a Hamburgtól érkező Marcus Berg.
júl. 24
17:28
Brazília: Menezes elfogadta a felajánlott szövetségi kapitányi posztot (She)
Mano Menezes, a Corinthians labdarúgócsapatának vezetőedzője sajtótájékoztatóján bejelentette: elfogadja a Brazil Labdarúgó-szövetség (CBF) által felajánlott szövetségi kapitányi posztot.
júl. 24
17:30
Tour de France: Contador gyakorlatilag megnyerte a versenyt (She)
Alberto Contador 31 másodperccel gyorsabbnak bizonyult az összetettben mögötte második helyen álló Andy Schlecknél a Tour de France 19. szakaszán, így az utolsó szakasz előtt gyakorlatilag kijelenthető, hogy 2007 és 2009 után harmadszor is megnyerte a francia kerékpáros körversenyt. A Bordeaux és Pauillac közötti 52 km-es egyéni időfutamot – természetesen – Fabian Cancellara nyerte meg.
júl. 24
17:32
Ausztria: az özönvízszerű eső miatt nem játsszák le a nyugati derbit (She)
A pálya használhatatlansága miatt elhalasztották az osztrák labdarúgó Bundesliga 2. fordulójából a Red Bull Salzburg–Wacker Innsbruck mérkőzést.
júl. 24
17:42
Menezes lett a brazil szövetségi kapitány (Infostart)
Mano Menezes, a Corinthians vezetőedzője elfogadta a Brazil Labdarúgó Szövetség (CBF) felkérését, így ő lesz a válogatott új szakvezetője.
júl. 24
17:42
Formula-1: Rosberg szerint a Mercedes időmérője katasztrófa volt (She)
A Mercedes GP Formula–1-es pilótája, Nico Rosberg keményen bírálta az istálló teljesítményét a Német Nagydíj időmérő edzésén.
júl. 24
17:44
Felkészülés: Hajnalék döntetlent játszottak az 1860 Münchennel (She)
A Borussia Dortmund felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott az 1860 München együttesével. Hajnal Tamás a 64. percben állt be a fekete-sárgákhoz, nem sokkal később az „oroszlánok” büntetőből vezetést szereztek, de a 80. percben Hajnal jobb oldali szöglete után egyenlítettek a vendégek.
júl. 24
18:00
Torna: dobogós magyarok az ifjúsági olimpia felkészítő versenyén (She)
Az augusztusi szingapúri ifjúsági olimpiára készülő Vágner Levente a második, Mitykó Szabina pedig a harmadik helyen végzett a tornászok nemzetközi ifjúsági olimpiai felkészítő versenyén.
júl. 24
18:18
Tenisz: Melzer és Golubjov játssza a hamburgi finálét (She)
Jürgen Melzer és Andrej Golubjov jutott döntőbe a Hamburgban zajló salak pályás férfi tenisztornán.
júl. 24
18:20
Videó: parádés mozdulat okozta a Liverpool vesztét Németországban (She)
Kaiserslauternben vendégszerepelt felkészülési mérkőzésen a Liverpool. Az angol csapat a második találkozóján sem tudott gólt lőni – korábban Grasshoppers–Liverpool 0–0 –, és így győzni sem, ugyanis a német gárda a bolgár Ilijan Micsanszki pazar sarkazása után szerzett góljával nyert 1–0-ra.
júl. 24
18:22
Felkészülés: Gulácsi nélkül kapott ki a Liverpool a Kaiserlauterntől (She)
A Liverpool labdarúgócsapata 1–0-s vereséget szenvedett a Bundesliga első osztályába frissen feljutott Kaiserslautern együttesétől. Az angol csapatban ezúttal nem kapott lehetőséget Gulácsi Péter, bemutatkozott viszont a szerb válogatott Milan Jovanovics, aki először húzhatta fel magára a „vörösök” mezét.
júl. 24
18:36
Felkészülés: Bogdán Ádám védéseinek köszönhetően ikszelt a Bolton (She)
A Bolton Wanderers labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen a Rochdale-lel, kapujában Bogdán Ádámmal.
júl. 24
18:36
Egervári reméli, hogy rendeződik Gera ügye (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott pénteken kinevezett szövetségi kapitánya, Egervári Sándor bízik benne, hogy Gera Zoltán visszatér a csapatba.
júl. 24
18:54
Felkészülés: Bogdán védéseinek köszönhetően ikszelt a Bolton (She)
A Bolton Wanderers labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen a Rochdale-lel, kapujában Bogdán Ádámmal.
júl. 24
19:12
Formula-1: öthelyes büntetést kapott Adrian Sutil és Timo Glock is (She)
Adrian Sutil (Force India) és Timo Glock (Virgin Racing) is öthelyes büntetést kapott a Formula–1-es Német Nagydíj időmérő edzése után.
júl. 24
19:14
Ligakupa: szolnoki siker Kispesten, MTK-győzelem a Paks ellen (She)
Szombat délután két mérkőzéssel megkezdődtek a Ligakupa 2010–2011-es kiírásának küzdelmei. Az NB I-be a tavasszal feljutott Szolnok 2–1-re nyert a Bp. Honvéd otthonában, míg az MTK 4–2-re győzte le a Paksot.
júl. 24
19:16
Chelsea: holland és angol klubok is érdeklődnek Di Santo iránt (She)
A Premier League-ben szereplő Wigan Atheltic és a Blackburn Rovers, továbbá a holland bajnok Twente és az UEFA-kupa 2002-es győztese, a Feyenoord is bejelentkezett Franco Di Santóért.
júl. 24
19:18
Profi ökölvívás: Linares és Juarez keresztezi egymás útját (She)
Július 31-én rendkívül fontos mérkőzést vív egymással a nagypehelysúly két elismert bunyósa, Jorge Linares és Rocky Juarez. A szokásoknak megfelelően a két bunyós rövid nyilatkozatban beszélt a várható izgalmakról.
júl. 24
19:20
Skócia: forró vizet öntött saját lábára a kapus, lemarad a szezonnyitóról (She)
A skót Aberdeen labdarúgócsapatának kapusa, Jamie Langfield két-három hétig nem edzhet, mivel háztartási baleset érte. Langfield így lemarad a skót Premier League idénynyitójáról is.
júl. 24
19:30
Serie A: Garics György Bolognában folytathatja pályafutását (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság első osztályából (Serie A) búcsúzó Atalanta magyar származású, de 23-szoros osztrák válogatott játékosát, Garics Györgyöt szeretné leigazolni a Bologna.
júl. 24
19:32
Boca Juniors: az új edző Riquelme nélkül is kész felvenni a harcot (She)
Claudio Borghi, a Boca Juniors új vezetőedzője sajnálja, hogy a szurkolók kedvencének, Juan Román Riquelmének a szerződésével kapcsolatban vitája van klubjával, de kész arra, hogy a válogatott játékos nélkül állítsa össze csapatát.
júl. 24
19:34
Kajak-kenu: minden esélyes a döntőben 200 és 5000 méteren (She)
A szövetség tájékoztatása szerint az összes esélyes gond nélkül döntőbe jutott a legrövidebb távon a kajak-kenu országos bajnokságon és világbajnoki válogatón.
júl. 24
19:48
Anglia: Daren Bent elgondolkodott a válogatottság lemondásáról (She)
Daren Bent elgondolkodott azon, hogy lemondja az angol válogatottbeli szereplést, miután Fabio Capello kihagyta a Dél-Afrikába utazó keretből.
júl. 24
19:50
Felkészülés: nagyot égett az újonc St. Pauli a göttingeni villámtornán (She)
Nem lehet büszke a göttingeni minitornán nyújtott teljesítményére a német labdarúgó Bundesliga újonca, a St. Pauli: a hamburgiak a Bezirksoberligában (hatodosztály) szereplő házigazdáktól és az Oberligában (ötödosztály) játszó Eintracht Northeimtől is kikaptak (1–2, 0–2 a 45 perces meccseken).
júl. 24
20:06
Felkészülés: Totti és Adriano győzelemhez segítette a Romát (She)
A Roma labdarúgócsapata megnyerte második nyári tesztmérkőzését az olasz harmadosztályú Südtirol-Alto Aldige csapata ellen. A „farkasoknál” a csapatkapitány Francesco Totti mellett Adriano is betalált, a hajrában pedig Jérémy Menez és Stafano Okaka Chuka növelte az előnyt.
júl. 24
20:08
Felkészülés: az MTK döntetlent játszott a Hapoel Haifával (She)
Az MTK labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott az izraeli Hapoel Haifával. A kék-fehérek gólját Tischler Patrik szerezte.
júl. 24
20:10
Svájc: a Loki ellenfele 93. percben fejelt góllal nyert Vanczákék ellen (She)
Győzelemmel hangolt a Debreceni VSC elleni Bajnokok Ligája-selejtezőre a svájci bajnok FC Basel: a piros-kékek Alexander Frei és David Angel Abraham góljával győztek 2–1-re Sionban.
júl. 24
20:24
Bayern: 5-1-es siker, az erőnléti edző játszott, a sportpszichológus nem (She)
A Bayern München labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 5–1-re győzött egy trentinói alkalmi válogatott ellen. A bajorok góljait José Sosa (2), Ivica Olic (2) és Andreas Ottl szerezték.
júl. 24
20:26
Férfi vízilabda: nem jutott döntőbe a válogatott Siracusában (She)
Nem jutott be a döntőbe a Siracusában és környékén zajló nemzetközi tornán a magyar férfi vízilabda-válogatott, miután az elődöntőben 11–9-re kikapott Németországtól.
júl. 24
20:28
Milan: a piros-feketék Mavubával pótolhatják Gattusót (She)
Korábban megírtuk, hogy Gennaro Gattuso elhagyhatja a Milan labdarúgócsapatát, a piros-feketék pedig a Corriere dello Sport szerint már a középpályás pótlásán gondolkodnak.
júl. 24
20:42
Ausztria: újra nyert a Sturm, Szabics Imre 86 percet kapott (She)
A Sturm Graz hazai pályán 2–0-ra győzött a Kapfenberg ellen az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában, ezzel továbbra is százszázalékos.
júl. 24
20:44
Premjer-liga: újra nyert a Zenit, Huszti Szabolcs padozott (She)
Szezonbeli tizennegyedik bajnokiján a 11. győzelmét aratta a Zenit az orosz labdarúgó-bajnokságban, miután 3–1-re legyőzte idegenben a Rosztovot. Luciano Spalletti a szombati találkozón nem küldte pályára Huszti Szabolcsot. A szentpétervári csapat – egyedüli veretlenként – magabiztosan vezeti a Premjer-liga táblázatát.
júl. 24
20:46
Birkózás: továbbra sincs magyar érem a junior vb-n, Tóth Rafael 5. (She)
Továbbra is érem nélküli a magyar birkózóválogatott a hazai rendezésű junior világbajnokságon. A mai nap során a 96 kg-os Tóth Rafael a szabadfogásúak között az ötödik helyen végzett. A bronzmérkőzésen a török Fatih Yasarlitól kapott ki.
júl. 24
21:00
U19-es Európa-bajnokság: a horvátok kiütötték a portugálokat (She)
Horvátország 5–0-ra legyőzte Portugáliát, így továbbjutott csoportjából a Franciaországban zajló U19-es labdarúgó Európa-bajnokságon.
júl. 24
21:02
Kerékpár: Fejes Gábor fehér trikóban, Mares nyerte a szakaszt (She)
Legjobb magyarként Fejes Gábor a nyolcadik helyen áll az országúti kerékpárosok Közép-európai Körversenyén (Central European Tour), a második szakasz után.
júl. 24
21:04
MotoGP: Lorenzo volt a leggyorsabb a második szabadedzésen (She)
A spanyol Jorge Lorenzo volt a leggyorsabb a második szabadedzésen a gyorsaságimotoros-világbajnokság Laguna Seca-i nagydíjának második szabadedzésén.
júl. 24
21:18
Ligakupa: gólpasszt adott a Pápát legyőző Haladás kapusa (She)
Bár a Haladás a 30. percben hátrányba került a Pápa elleni hazai Ligakupa-mérkőzésen, végül 2–1-re győzött.

Keresés