2010. szeptember 13. hétfő

szept. 13
13:56
Manchester United: Rooney újra edzett, a Rangers ellen játszhat holnap (She)
Wayne Rooney jó hangulatban vett részt ma délelőtt a Manchester United edzésén, és várhatóan az Everton elleni bajnoki kihagyása után a Rangers ellen már a kezdőcsapatban kap helyet a Bajnokok Ligájában.
szept. 13
13:58
Edzősors: Sven-Göran Eriksson Szaúd-Arábiában folytathatja (She)
A brit The Guardian napilap beszámolója szerint Sven-Göran Eriksson minden bizonnyal a szaúd-arábiai Al-Hilal vezetőedzője lesz októbertől, ahol egy év alatt 1.2 millió fontot kereshet.
szept. 13
14:30
Franciaország: a rendőrség letartóztatott két monacói drukkert (She)
A francia rendőrség letartóztatott két monacói szurkolót, aki két Marseille-i drukkert sebesített meg a 2–2-re végződött Marseille–Monaco mérkőzésen.
szept. 13
14:32
Vitorlázás: katamaránokkal versenyeznek majd a 2013-as Amerika Kupán (She)
Az Amerika Kupa szervezői bejelentették, hogy a következő versenyt 2013-ban rendezik meg, amelyen már 72 láb hosszú katamaránok fognak szerepelni.
szept. 13
14:48
Vitorlázás: katamaránokkal versenyeznek majd az Amerika Kupán (She)
Az Amerika Kupa szervezői bejelentették, hogy a következő versenyt 2013-ban rendezik meg, amelyen már 72 láb hosszú katamaránok fognak szerepelni.
szept. 13
14:50
NFL: vizsgálat a Jets csinos riporternőt inzultáló játékosai ellen - videó (She)
Vizsgálatot indítottak az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New York Jets ellen, mivel a hírek szerint egy edző és a csapat több játékosa inzultált egy mexikói riporternőt, aki riportot készített az együttes mexikói-amerikai irányítójával, Mark Sanchezzel.
szept. 13
14:52
Ökölvívás: nem szerepelhetnek nemzetközi tornán a dél-koreaiak (She)
Nem léphetnek ringbe nemzetközi versenyen a dél-koreai amatőr ökölvívók, mert a Nemzetközi Amatőr Ökölvívó-szövetség (AIBA) felfüggesztette dél-koreai szervezetének tagságát. Az ország bokszolói így a 2012-es londoni olimpiáról is lemaradhatnak.
szept. 13
14:54
Golf: El Nino bemutatkozott a spanyol negyedosztályban (She)
A spanyol Sergio García golfozóként világszínvonalat képvisel, de labdarúgónak sem utolsó: a hétvégén a spanyol negyedosztályú bajnokságban átesett a debütáláson.
szept. 13
15:24
Kerékpár: Szalontai Sándor új magyar csúcsot tekert az Eb-n (She)
Szalontai Sándor új abszolút felnőtt magyar csúcsot ért el a szentpétervári pályakerékpáros Európa-bajnokság 200 méteres sprintszámában.
szept. 13
15:26
Újpest-Fradi: MLSZ-albizottság a rendbontások kivizsgálására (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség NB I-es Bizottsága egy albizottságot hozott létre, hogy vizsgálja a 2010. szeptember 11-én lezajlott Újpest FC–FTC mérkőzésen történt rendbontásokat.
szept. 13
15:42
Profi ökölvívás: Margarito edzője Pacquiao vereségeit elemzi (She)
Robert Garcia edzőre nem kis feladat vár, ugyanis Antonio Margaritót a világ legjobb bokszolójának tartott Manny Pacquiao ellen kell felkészítenie. Margaritót nagyrészt mindenki esélytelennek tartja Pacmannel szemben a november 13-i összecsapáson, de Garcia természetesen nem így gondolkodik.
szept. 13
16:00
Golf: El Nino bemutatkozott a spanyol labdarúgó negyedosztályban (She)
A spanyol Sergio García golfozóként világszínvonalat képvisel, de labdarúgónak sem utolsó: a hétvégén a spanyol negyedosztályú bajnokságban átesett a debütáláson.
szept. 13
16:02
Formula-1: Nick Heidfeld váltja De la Rosát a Saubernél - lapértesülés (She)
A BBC és számos egyéb forrás értesülései szerint Nick Heidfeld váltja Pedro de la Rosát a Formula–1-ben szereplő Sauber-Ferrari istállónál.
szept. 13
16:04
F1: nagy energiákat mozgósított a Webberrel való csata - Hülkenberg (She)
Jó hétvégét zárt az Olasz Nagydíjon a Formula-1-es Williams-Cosworth, hiszen a csapat mindkét versenyzője, Rubens Barrichello és Nico Hülkenberg is pontszerzőként ért célba. Előbbi a tizedik helyen végezve egy, míg utóbbi a hetedikként zárva hat ponttal lett gazdagabb.
szept. 13
16:06
Hércules: a Barca ellen duplázó Valdez szerint jobban játszottak, mint az Inter (She)
Nelson Valdez, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hércules paraguayi támadója – aki a Barcelona ellen 2–0-ra megnyert bajnoki góljait szerezte – úgy nyilatkozott, az alicantei együttes jobban játszott a Camp Nouban, mint az olasz Inter a BL-ben a katalánok ellen a legutóbbi szezonban.
szept. 13
16:18
Videoton: Érdemes lenne a büntetők védését gyakorolnom - Bozsovics (She)
A Videoton montenegrói válogatott kapusa, Mladen Bozsovics csapata hivatalos honlapjának elmondta, mivel együttese utolsó két bajnokiján büntetőt rúghatott az ellenfél, talán érdemes lenne külön gyakorolnia ezek hárítását.
szept. 13
16:18
Olasz Nagydíj: a Ferrari felizzította a vb-t (Metropol)
A nemzetközi sajtó a ferraris Fernando Alonso diadalát, illetve a világbajnoki pontversenybe visszatért izgalmakat taglalja a vasárnapi Forma-1-es Olasz Nagydíj másnapján.
szept. 13
16:36
Asztalitenisz Eb: nem jutottak elődöntőbe a nők, a férfiak nyertek (She)
A magyar női válogatott óriási csatában, meccslabdáról kikapott a hétfői negyeddöntőben a tavaly ezüstérmes lengyelektől, így a folytatásban az 5–8. helyért küzdhet az asztaliteniszezők ostravai Európa-bajnokságának csapatversenyében. A másodosztályban szereplő férfiak legyőzték az olaszokat, így már csak egy sikerre vannak az élvonalba jutástól.
szept. 13
16:38
Videó: veszélyes balesetet okozott az egyik szerelő Monzában (She)
Nagy hibát vétett a Hispania Cosworth nyalókás embere a hétvégi, Olasz Nagydíjon. A boxba beérkező Jamamoto Szakon autóján még nem végeztek a kerékcserével, amikor a szerelő elindította a japán pilótát. Ám közben az egyik kollégája még az autón tevékenykedett, így a jobb hátsó kerék hatalmas erővel eltalálta. Szerencsére nagy baj nem történt.
szept. 13
16:54
Videó: köszönt az ellenfelének, majd a földhöz vágta (She)
Alig pár másodpercig tartott Anai Takamasza és Ariel Ze'evi összecsapása a tokiói cselgáncs-világbajnokságon, a 100 kilogrammosok versenyében, az elődöntőbe jutásért. A japán versenyző pár pillanattal a meghajlás után máris a tatamira dobta az ellenfelét, méghozzá ippont érően. Nézze meg hogyan!
szept. 13
16:56
Belgium: Kovács Péter nem elégedett a lieri bemutatkozással (She)
Mint beszámoltunk róla, Kovács Péter bemutatkozott a belga labdarúgó-bajnokságban a Lierse SK Gent elleni, 2–2-es döntetlennel zárult meccsén, és bár együttese első pontját szerezte meg ebben az idényben, a támadó nem volt elégedett.
szept. 13
17:12
Románia: a rossz rajt után máris edzőcsere a kolozsvári CFR-nél (She)
Hétfőn hivatalossá vált, hogy a jövőben Sorin Cartu lesz a román labdarúgó-bajnokság legutóbbi idényét megnyerő kolozsvári CFR vezetőedzője. Elődjét vasárnap váltották le.
szept. 13
17:30
Genk: a pontot érő gólt szerző Tőzsér tudta, hova lője a szabadrúgást (She)
Tőzsér Dániel, a Genk magyar futballistája pontot érő gólt szerzett tegnap az FC Bruges ellen, és a játékos elmondta, tudta, hogy hova érdemes helyeznie a labdát.
szept. 13
17:48
Vuelta: Nieve nyerte a 16. szakaszt, Rodríguez megelőzte Nibalit (She)
Az Euskaltel-Euskadi versenyzője, Mikel Nieve nyerte meg a Vuelta a Espana 16. szakaszát a luxemburgi Frank Schleck és a belga Kevin De Weert előtt. A negyedik helyen Joaquín Rodríguez végzett, aki így megelőzte a hajrát elrontó Vincenzo Nibalit az összetettben.
szept. 13
18:06
Oroszország: átállnak a bajnokságban őszi-tavaszi szezonra (She)
Az Orosz Labdarúgó-szövetség (RFU) hétfői ülésén úgy döntött, hogy megváltoztatja a bajnoki lebonyolítást: ezentúl őszi-tavaszi rendszerben bonyolítják le a küzdelemsorozatot.
szept. 13
18:24
Oroszország: őszi-tavaszi szezonra állnak át a bajnokságban (She)
Az Orosz Labdarúgó-szövetség (RFU) hétfői ülésén úgy döntött, hogy megváltoztatja a bajnoki lebonyolítást: ezentúl őszi-tavaszi rendszerben bonyolítják le a küzdelemsorozatot.
szept. 13
18:42
Észak-Korea: első brit csapatként a Boro látogat az országba (She)
A Middlesbrough női labdarúgócsapata lesz az első brit együttes, mely észak-koreai túrára indul.
szept. 13
19:18
Svájc: felébresztették a mesterséges kómából a Young Boys légiósát (She)
Felébresztették a mesterséges kómából Emiliano Dudart, a svájci Young Boys argentin labdarúgóját, aki – mint beszámoltunk róla – az FC Basel elleni bajnokin szenvedett fejsérülést.
szept. 13
19:20
Franciaország: edzőjük ellen fordultak az újonc futballistái (She)
A L'Équipe francia sportnapilap információja szerint a francia labdarúgó-bajnokságot rosszul kezdő újonc Arles-Avignon futballistái azt kérték a klubelnöktől, hogy váltsa le Michel Estevan vezetőedzőt.
szept. 13
19:54
Női U19-es Eb-selejtező: hazai pályán vereség Portugáliától (She)
Háromgólos vereséget szenvedett a magyar női U19-es labdarúgó-válogatott Portugáliától hétfőn Telkiben a hazai rendezésű Eb-selejtezőcsoport 2. fordulójában.
szept. 13
20:12
U16-os válogatott: kedden és csütörtökön meccs Svájc ellen (She)
A magyar U16-os válogatott kedden és csütörtökön Zürichben a házigazda svájci korosztályos csapattal játszik felkészülési mérkőzést, Tuboly Frigyes szövetségi edző együttese hétfőn utazott el a találkozókra.
szept. 13
20:14
Válogatott: Egervári Sándort is Madridba várják a jövő héten (She)
A többi európai szövetségi kapitánnyal együtt Egervári Sándort is Madridba várják, ahol szeptember 20. és 22. között a kontinens labdarúgó-válogatottjait irányító szakemberek hagyományos tanácskozását tartják.
szept. 13
20:30
Algéria: utánpótlásedző került a felnőtt válogatott élére (She)
Az Algériai Labdarúgó-szövetség Abdelhak Bensihát, az eddigi megbízott szövetségi kapitányt véglegesítette az A-válogatott élén.
szept. 13
20:30
Phelps edzője szerint most Lochte a világ legjobbja (Metropol)
Bob Bowman, a 14-szeres olimpiai bajnok Michael Phelps edzője szerint jelenleg nem tanítványa, hanem Ryan Lochte a világ legjobb úszója.
szept. 13
20:48
Lengyelország: szerződést bontottak a Barcelona volt csillagával (She)
A lengyel labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Polonia Warszawa szerződést bontott José María Bakero vezetőedzővel.
szept. 13
21:24
AC Milan: Thiago Silva valószínűleg kihagyja az Auxerre elleni BL-meccset (She)
Valószínűleg nem léphet pályára az Auxerre elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen Thiago Silva, az AC Milan labdarúgócsapatának brazil védője.
szept. 13
22:00
Asztalitenisz Eb: feljutott a magyar válogatott az első osztályba (She)
A belga együttest is legyőzte a másodosztályban szereplő magyar férfi válogatott az asztaliteniszezők ostravai Európa-bajnokságán, s ezzel biztosan feljutott az első osztályba.
szept. 13
22:18
Videoblog: nincs egység a válogatottnál - Verebes József (She)
Verebes József videoblogjában ezúttal a magyar labdarúgó-válogatott körüli problémákról beszél, és elmondja, hogy szerinte a követelmények nem egyértelműek.
szept. 13
22:36
Bundesliga 2.: a Karlsruhe ötöt lőtt zsinórban, de ez is csak 5-5-höz volt elég (She)
Egészen fantasztikus mérkőzéssel zárult a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 3. fordulója: az Energie Cottbus és a Karlsruhe 5–5-ös döntetlenre végzett egymással.
szept. 13
22:38
US Open: King és Svedova győzött a női páros fináléjában (She)
Esőisten kegyes volt Vania Kinghez és Jaroszlava Svedovához: az amerikai-kazah teniszduónak a legjobbkor jött a US Open női páros döntőjében a vasárnapi eső, hétfőn pedig fordítani tudtak a fináléban Liezel Huber és Nadja Petrova ellen (2:6, 6:4, 7:6).
szept. 13
22:54
NB I: változott az MTK-Vasas és a Kaposvár-Paks időpontja (She)
Az MLSZ versenybizottsága megváltoztatta két hétvégi NB I-es bajnoki kezdési időpontját. Az MTK péntek helyett csütörtökön játszik a Vasassal, a Kaposvár–Paks találkozót pedig szombat helyett pénteken rendezik  – adta hírül a szövetség hivatalos honlapja.
szept. 13
22:56
Futsal NB I: történelmi meccs Budaörsön, ETO-siker, Fradi-iksz (She)
A Paco Araujo személyében az új szezonnak új edzővel nekivágó címvédő Rába ETO győzelemmel kezdte meg szereplését a futsalbajnokságban. A hétfő esti nyitányon a Ferencváros és az újonc Újpest egyaránt döntetlent ért el.
szept. 13
23:12
FTC: Edelényben játszik jótékonysági mérkőzést a Fradi, soraiban Lipcseivel (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata a 2010-es árvizek által sújtott borsodi településen, Edelényben játszik jótékonysági mérkőzést – adta hírül az ftc.hu.
szept. 13
23:14
Kaposvár: Bojan Pavlovicsra hosszabb kényszerpihenő vár (She)
Hosszabb pihenőre kényszerül az NB I-es listavezető Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapatának szerb légiósa, Bojan Pavlovics.
szept. 13
23:16
Premier League: drámai hajrá, vége a Stoke rossz sorozatának (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 2010–11-es idényét három vereséggel kezdő Stoke City hétfő este a 93. percben szerzett góllal 2–1-re legyőzte az Aston Villát.
szept. 13
23:18
Törökország: Kewell büntetővel segített a bajban levő Rijkaardnak (She)
Ismét szenvedett, de most nyert a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Galatasaray, mely Harry Kewell büntetőjével verte meg a Gaziantepsport. A győzelemmel kicsit talán fellélegezhet Frank Rijkaard, aki alatt nagyon inog a kispad.
szept. 13
23:20
Primera División: kétszer egyenlített az Almería, másodszor a végén (She)
A 90. percben szerzett góllal akadályozta meg az Almería, hogy az újonc Real Sociedad két győzelemmel kezdje meg a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának 2000–2011-es idényét.
szept. 13
23:30
Videó: a Cottbus és a Kalsruhe tíz góllal lepte meg a drukkereket (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, fantasztikus meccset játszott egymással a Cottbus és a Kalsruhe a Bundesliga 2-ben. A hazaiak két góllal is vezettek már, de a vendégek sorozatban ötöt vágva fordítottak. Ám még nem volt vége, a Cottbus felállva a padlóról innen is egyenlített. Így lett 5–5 a mérkőzés végeredménye. Íme, a mérkőzés összefoglalója 11 és fél percben.
szept. 13
23:32
Eredmények: megtáltosodott a brazil veterán Romániában (She)
Bajnoki labdarúgó-eredmények a román élvonaltól az olasz másodosztályig.

Keresés