2010. szeptember 23. csütörtök

szept. 23
13:18
Tenisz: a Csakvetadzét legyőző Rogyina tovább menetel Taskentben (She)
A taskenti WTA-tornán kiesett az első helyen kiemelt román Alexandra Dulgheru, akit honfitársa, Monica Niculescu győzött le három szettben. Az Anna Csakvetadzét legyőző Jevgenyija Rogyina viszont továbbra is versenyben van, ezúttal a svájci Vögelét búcsúztatta.
szept. 23
13:18
2012-ben már új stadionban ünnepelhet a DVSC (Behaviour)
- Ha minden a terveink szerint alakul, akkor 2012-ben már a felújított Nagyerdei Stadionban ünnepelheti alapításának 110. évfordulóját a DVSC labdarúgócsapata - jelentette be Kósa Lajos, Debrecen polgármestere csütörtökön a felújítandó stadion kapujánál tartott sajtótájékoztatóján.
szept. 23
13:20
Lazio: Reja szerint igazságos az AC Milan elleni döntetlen (She)
Elégedetten nyilatkozott Edy Reja, az olasz élvonalbeli Lazio labdarúgócsapatának vezetőedzője az AC Milan elleni szerdai hazai döntetlen (1–1) után.
szept. 23
13:36
Twente: kétséges az osztrák gólvágó játéka az Ajax elleni rangadón (She)
Elképzelhető, hogy térdsérülése miatt ki kell hagynia az Ajax elleni holland bajnoki rangadót Marc Jankónak, a címvédő Twente osztrák csatárának.
szept. 23
13:54
Futsal: hivatalosan is bemutatta brazil légiósát a bajnok Rába ETO (She)
Hivatalosan is bemutatta új brazil légiósát a Bajnokok Ligájának megfelelő UEFA Futsal Cup jövő heti csehországi csoportkörére készülő magyar bajnoki címvédő és kupagyőztes Rába ETO.
szept. 23
14:12
Női kézilabda-vk: pozitív a mieink mérlege a vb-ezüstérmes franciák ellen (She)
A női kézilabda-világkupa 2. csoportjában eddig egy győzelemmel és egy vereséggel álló magyar válogatott ma délután Franciaország ellen folytatja szereplését.
szept. 23
14:14
Videó: különös összetűzés a kapus és a labdaszedő között (She)
Érdekes jelenet játszódott le a belga labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában lejátszott Lierse SK–Anderlecht (1–1) meccsen. A vendégek kapusa, Silvio Proto kirúgáshoz készülődvén vissza akarta hozni a labdát a kapu mögül, amikor egy érzelmektől túlfűtött labdaszedő beszólt neki.
szept. 23
14:30
Zenit: Huszti sérüléssel bajlódik, nem játszhat a Szaturn ellen (She)
A Zenit Szentpétervár magyar játékosa, Huszti Szabolcs ágyéksérüléssel bajlódik, így biztosan nem léphet pályára a Szaturn elleni szombati bajnoki mérkőzésen.
szept. 23
15:06
AS Roma: Júlio Sergio könnyeket hullajtva védett, egy hónapot kihagy (She)
Egy hónap kihagyásra kényszerül Júlio Sergio, az AS Roma labdarúgócsapatának első számú kapusa, aki a Brescia elleni bajnokin (1–2) szenvedett bokasérülést. A kapus könnyeket hullajtva védett rendkívüli fájdalmai miatt, de nem kérhetett cserét, mert a Roma már kihasználta összes változtatási lehetőségét.
szept. 23
15:08
Magyar válogatott: már kaphatók a jegyek a San Marino elleni mérkőzésre (She)
Elkezdődött a San Marino elleni október 8-i hazai Eb-selejtezőre szóló jegyek árusítása – olvasható az mlsz.hu-n. A belépők az ország összes IBUSZ-irodájában megvásárolhatók, illetve a www.ibusz.hu-n igényelhetők 1500, 3000 és 5000 forintos áron.
szept. 23
15:24
Nemzetközösségi Játékok: megdöbbentő fotók a sportolók szállásáról - galéria (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, veszélybe került az október 3-án kezdődő Nemzetközösségi Játékok megrendezése Újdelhiben, miután a résztvevők egyre keményebben bírálják a szervezőket. A napokban megdöbbentő felvételek jelentek meg a sportolók elszállásolására szánt faluról, miközben Skócia után immár Új-Zéland és Kanada is jelezte, egyelőre nem indítja útnak csapatát a játékokra.
szept. 23
15:26
Arsenal: Úgy gondolom, a Chelsea ellen már játszhatok - Fabregas (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, Cesc Fabregasnak, az Arsenal csapatkapitányának – aki a Sunderland elleni bajnoki mérkőzésen sérült meg – 2-3 hetet kell kihagynia. A középpályás azonban úgy gondolja, felépül majd a Chelsea elleni október 3-i derbire.
szept. 23
15:28
Charleroi: László Csabát nevezték ki vezetőedzőnek - hivatalos (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Charleroi hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 2010–2011-es szezonra szerződtette László Csabát az együttes vezetőedzőjének.
szept. 23
15:42
F-1: Ecclestone ismét aranyérmekkel döntene a vb-címről (She)
Bernie Ecclestone, a Formula–1 első embere ismét szót emelt amellett, hogy az olimpiai éremtáblázat számításának mintájára kellene átalakítani a sportág pontrendszerét, így az a pilóta lenne a világbajnok, aki a legtöbb versenyt nyeri meg.
szept. 23
16:00
Spanyol válogatott: a játékosok még nem kapták meg a vb-jutalmukat (She)
A madridi Marca napilap beszámolója szerint a Spanyol Labdarúgó-szövetség még nem fizette ki a spanyol válogatott játékosoknak a világbajnoki sikerért ígért 600 ezer eurós jutalmat fejenként.
szept. 23
16:02
Barcelona: Messi nélkül minden sokkal nehezebb - Piqué (She)
A Barcelona labdarúgócsapatának játékosa, Gerard Piqué elmondta, nagyon fontos volt, hogy tegnap 1–0-ra legyőzték a Sporting Gijónt, és a sérült Lionel Messi nélkül minden sokkal nehezebb.
szept. 23
16:04
Real Madrid: Casillas kimagyarázta barátnője beszólását Ronaldónak (She)
Iker Casillas, a Real Madrid kapusa elmondta, nem tartja önzőnek Cristiano Ronaldót a szó negatív értelmében, csak annyira, ami a blancóknak is kedvező.
szept. 23
16:18
Magyar futballedző vett át egy belga élvonalbeli csapatot (Infostart)
A legutóbb a skót Heartsot irányító László Csaba lett a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Charleroi vezetőedzője az idény végéig.
szept. 23
16:18
Profi ökölvívás: a drogozó Hattont megfosztották versenyengedélyétől (She)
A profi ökölvívást Nagy-Britanniában felügyelő szervezet megfosztotta versenyzői engedélyétől Ricky Hatton korábbi világbajnokot, aki kábítószerbotrányba keveredett.
szept. 23
16:18
László Csaba a Charleroi vezetőedzője (Metropol)
A legutóbb a skót Heartsot irányító László Csaba lett a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Charleroi vezetőedzője az idény végéig.
szept. 23
16:20
Formula-1: Barrichello az esős szingapúri időjárás miatt aggódik (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a meteorológusok esőt jósolnak a hétvégi Szingapúri Nagydíjra. Az eddigi két szingapúri futamon kegyes volt az időjárás a pilótákkal, így Rubens Barrichello érthetően aggódik az ismeretlen körülmények miatt.
szept. 23
16:36
AS Roma: a dühöngő Mexest három meccsről eltiltották (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága három bajnoki mérkőzésről eltiltotta Philippe Mexest, az AS Roma védőjét, aki piros lapot kapott tegnap a Brescia ellen elveszített találkozón (2–1).
szept. 23
16:38
Rg-vb: magyar siker hatalmas izgalmak után, Vass a 24-es elitben (She)
Óriási izgalmak közepette kivívta a moszkvai ritmikusgimnasztika-világbajnokságon az egyéni összetett 24-es döntőjébe jutást a magyar Vass Dóra, ezzel egymás után másodszor került be a sportág szűk elitjébe.
szept. 23
16:40
Sakk: agyvérzéssel kórházba került a legidősebb élő világbajnok (She)
Kórházba szállították Borisz Szpasszkijt, a sportág jelenlegi legidősebb, 73 éves világbajnokát. A francia állampolgárságú legenda, aki 1969-től 1972-ig birtokolta a bajnoki címet, még múlt szombaton került az intenzív osztályra, miután félig öntudatlan állapotban találtak rá az orosz fővárosban levő lakásában.
szept. 23
16:42
Napoli: Hamsík otthon érzi magát, 2015-ig hosszabbított (She)
Marek Hamsík 2005-ig meghosszabbította szerződését az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Napolival.
szept. 23
16:44
Női kosárlabda-vb: az oroszok és a fehéroroszok is győzelemmel kezdtek (She)
Elkezdődött a csehországi női kosárlabda-világbajnokság. Az A-csoportban Fehéroroszország a negyedik negyedben elhúzott, és végül legyőzte Kínát, míg a D-csoportban Oroszország simán nyert Japán ellen.
szept. 23
16:46
Videoton: Mezey szerint Egervárinak nem szabad meghátrálnia (She)
Újabb blogbejegyzéssel jelentkezett Mezey György, az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Videoton vezetőedzője, melyben a válogatott munkájáról fejti ki véleményét. Mezey szerint Egervári Sándor szövetségi kapitánynak a kritikák ellenére sem szabad meghátrálnia, és tovább kell folytatnia a megkezdett munkát.
szept. 23
16:54
Sakkolimpia: újabb kettős siker, mindkét csapat százszázalékos (She)
Izgalmas csatákon vannak túl a magyarok a hanti-manszijszki sakkolimpián. A harmadik fordulóban a férfiak és a nők is 2.5:1.5-re nyertek, így továbbra is százszázalékos eredménnyel állnak az élmezőnyben.
szept. 23
16:56
Düsseldorf: 19 éve nem kezdett ilyen rosszul Torghelle együttese (She)
Noha a bajnokság kezdete előtt még a feljutásról álmodoztak a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2.) szereplő Fortuna Düsseldorf vezetői, a jelenlegi helyzet alapján a patinás klub nem az élvonalért, hanem a kiesés elkerülése ellen fog küzdeni a szezonban. Torghelle Sándorék mind az öt eddigi meccsüket elveszítették – a Fortuna 19 éve nem kezdett ilyen rosszul a bajnokságban.
szept. 23
16:58
Labdarúgás: Juve-Palermo és három spanyol bajnoki a ma esti programban (She)
A topligák hétközi fordulójának záró napján a Juventus a Palermóval csap össze a Serie A-ban, a Primera Divisiónban pedig három találkozót rendeznek. Tekintse meg az esti programot!
szept. 23
17:12
Női kézilabda-vk: a románok már bejutottak az elődöntőbe (She)
A román női kézilabda-válogatott már bejutott az elődöntőbe a dániai világkupán, miután 27–27-es döntetlent játszott Svédországgal a B-csoport utolsó fordulójában. A románoknak ez az egy pont is elég volt a biztos csoportelsőséghez.
szept. 23
17:14
Európa-liga: már kaphatóak a jegyek a Samp-DVSC meccsre Debrecenben (She)
A DVSC hivatalos honlapján tette közzé, hogy megérkeztek a belépők a Sampdoria elleni, idegenbeli Európa-liga-mérkőzésre.
szept. 23
17:16
Videó: a játékos a cselt választotta, hihetetlen öngól lett belőle (She)
A labdarúgó brazil másodosztályban szereplő Portuguesa 3–2-re legyőzte a Santo Andrét hazai pályán. Így elsőre keveseknek lenne érdekes a hír, ám ami a hazaiak második gólját megelőzően történt, az elképesztő volt. Történt, hogy a vendégek védője, Vitor Hugo nem akarta kapusának passzolni a labdát, inkább a cselt választotta a rárontó csatárral szemben, vesztére. Ugyanis elcsúszott és a labda a…
szept. 23
17:48
A szingapúri lehet az első esős, villanyfényes F1-es futam (Infostart)
Akár az első esős villanyfényes versenyre is fel kell készülniük a Forma-1-es pilótáknak Szingapúrban. Eközben a Koreai Nagydíj megrendezése továbbra sem teljesen biztos.
szept. 23
17:48
Női kézilabda-vk: vereség a franciáktól, nem jutottunk elődöntőbe (She)
A magyar női kézilabda-válogatott 29–26-ra kikapott a franciáktól a Dániában zajló világkupa A-csoportjának záró fordulójában, ezzel pedig eldőlt, hogy nem jut be az elődöntőbe. A franciák végig uralták a mérkőzést, a mieink erejéből csak a folyamatos felzárkózásra futotta, de fordítani nem tudtunk.
szept. 23
17:50
Videó: brutálisan összefejelt a Standard Liége két védője (She)
A belga labdarúgó-bajokság 8. fordulójában a Standard Liége 2–1-re legyőzte a Charleroit – amelyet már László Csaba irányít –. A szoros eredmény mellett a hazai szurkolóknak azonban már a meccs elején is volt miért izgulniuk, ugyanis a Standard két védője, a francia Eliaquim Mangala és a brazil Felipe egy felpattanó labdára egyszerre ugrott fel, és mivel nem szóltak egymásnak, így csúnyán…
szept. 23
17:52
Jégkorong: „Magyar hokilegendák” - új könyv a sportág szerelmeseinek (She)
A „Magyar hokisztori” után újabb jégkorongos könyv került a piacra, megjelent a Tejfalussy Béla, Kovács Attila szerzőpáros „Magyar hokilegendák" című kiadványa.
szept. 23
17:54
Női kosárlabda-vb: Dél-Korea meglepetésre legyőzte Brazíliát (She)
Már az első nap meglepetés született a női kosárlabda-világbajnokságon: Dél-Korea szoros meccsen győzött az 1994-ben vb-győztes, a legutóbbi tornán pedig a négy közé kerülő Brazília ellen. Az ázsiai válogatott 61–60-ra nyert egy hat másodperccel a meccs vége előtt szerzett kétpontossal.
szept. 23
18:24
Nem jutott elődöntőbe a magyar csapat a kézilabda Világkupán (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott nem jutott be az elődöntőbe a dániai Világkupán, miután 29-26-ra kikapott a francia csapattól. A magyar válogatott a csoportjában a harmadik helyen végzett, s ezzel befejezte szereplését a viadalon.
szept. 23
18:24
Euro 2012: Matthäus optimista a bolgárok esélyeit illetően (She)
Az együttes gyenge Eb-selejtezős rajtja ellenére optimistán kezdi meg munkáját a bolgár labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként Lothar Matthäus, aki korábban a magyar nemzeti csapatot is irányította.
szept. 23
18:24
Női kézilabda VK - Nem jutott elődöntőbe a magyar csapat (Behaviour)
A magyar női kézilabda-válogatott nem jutott be az elődöntőbe a dániai Világkupán, miután csütörtökön 29-26-ra kikapott a francia csapattól.
szept. 23
18:26
Brazília: Pato és Robinho bekerült Menezes keretébe, Neymar nem (She)
Mano Menezes, a brazil válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a selecao soron következő két felkészülési mérkőzésére, amelyben helyet kapott az AC Milan két csatára, Alexandre Pato és Robinho.
szept. 23
18:26
Mattha:us nem csügged: a gyenge szereplés ellenére bízik a csapatban (Behaviour)
Az együttes gyenge Eb-selejtezős rajtja ellenére optimistán kezdi meg munkáját a bolgár labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként Lothar Mattha:us, aki korábban a magyar nemzeti csapatot is irányította.
szept. 23
18:42
Asztalitenisz vk: Tóth Krisztina nehéz csoportba került (She)
Tóth Krisztina nehéz csoportba került a csütörtöki sorsolás után a női asztaliteniszezők egyéni világkupáján, amely pénteken rajtol a malajziai fővárosban, Kuala Lumpurban.
szept. 23
18:44
Formula-1: De la Rosa lett a Pirelli új tesztpilótája Hedifeld helyett (She)
A spanyol Pedro de la Rosa lett a Formula–1-be jövőre egyedüli gumiszállítóként belépő Pirelli új tesztpilótája, miután a német Nick Heidfeld a szezon végéig a Sauber istállóhoz szerződött, épp De la Rosa helyére.
szept. 23
19:00
Labdarúgó MK: a Veszprém edzőjét október 10-ig eltiltották (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága számos játékost és a Veszprém edzőjét is eltiltással sújtotta a labdarúgó Magyar Kupa hétközi mérkőzései után – adta hírül az mlsz.hu.
szept. 23
19:00
Forma-1: ilyen még nem volt (Behaviour)
A Forma-1 60 éves történetében még egyszer sem fordult elő, hogy öt futammal a szezon vége előtt még öt pilótának legyen esélye az egyéni világbajnoki cím megszerzésére.
szept. 23
19:18
Rg-vb: megingott a tornászkirálynő Kanajeva fején a korona (She)
Talán az elmúlt 3-4 évben nem született annyi meglepetés ritmikus gimnasztika világversenyen, mint most a moszkvai világbajnokságon, igaz, egy dolog változatlan: még mindig az oroszok a legjobbak. A sportág olimpiai bajnoka, az elmúlt két évben elképesztő sikersorozatot bemutató Jevgenyija Kanajeva fején viszont megingott a korona: négy szerenkénti döntőből "csak" kétszer nyert, ráadásul most…
szept. 23
19:36
MLSZ: Egervári szerint hasznos volt a madridi kapitányi konferencia (She)
Az UEFA szeptember 20. és 22. között Madridban tartotta meg hagyományos edzőkonferenciáját, amelyre a kontinens labdarúgó-válogatottjainak szövetségi kapitányai kaptak meghívót. A háromnapos rendezvényen Egervári Sándor mellett Bazsánt József technikai igazgató vett részt. A magyar csapat kapitánya az mlsz.hu-nak elmondta, nagyon hasznos információkhoz jutottak az eseményen.
szept. 23
19:38
Videó: nézze meg Priskin Tamás Millwall ellen szerzett gólját! (She)
Az Angol Ligakupa 3. fordulójában a másodosztályú Ipswich Town 2–1-re legyőzte idegenben a szintén a Championshipben szereplő Millwallt. A vendégeknél 64 percet kapott a magyar válogatott támadója, Priskin Tamás, aki a 23. percben egy bal oldali beadás után remek mozdulattal csúsztatott a hazaiak kapujába.

Keresés