2011. február 12. szombat

febr. 12
16:45
Kubicát harmadszor is meg kell operálni (Infostart)
Harmadszor is meg kell operálni Robert Kubicát, a Renault Forma-1-es csapat lengyel pilótáját, aki múlt vasárnap szenvedett ralibalesetet - közölte szombaton az olasz média.
febr. 12
16:45
Felkészülés: a Siófok ikszelt a Pápa II-vel, a Budaörsöt megverte (She)
Kettéosztott kerettel két mérkőzést is játszott a BFC Siófok labdarúgócsapata: a Balaton-partiak 2–2-re végeztek a Pápa II-vel, majd simán legyőzték a Budaörs együttesét.
febr. 12
16:51
Ungvári Miklós döntőbe jutott a Hungária Kupán (Agroinform)
A 73 kg-os Ungvári Miklós bejutott a döntőbe szombaton a 46. cselgáncs férfi Hungária Kupán, amely az olimpiai kvalifikációs Világkupa-sorozat budapesti állomása.
febr. 12
17:03
Hat hetes kényszerpihenő vár a Milan sztárjára (Infostart)
Előreláthatólag hat hétig nem léphet pályára Andrea Pirlo, az AC Milan világbajnok olasz futballistája.
febr. 12
17:03
Ökölvívás: az orosz Ajrapetjan a fináléban állította meg Lakatost (She)
A döntőig tartott a 49 kilogrammos súlycsoportban versenyző Lakatos István menetelése az ökölvívó Bocskai István-emlékversenyen: a kecskeméti bunyóst a fináléban az orosz David Ajrapetjan győzte le.
febr. 12
17:21
Felkészülés: a Szabadka elleni második meccsét elveszítette az FTC (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros felkészülési mérkőzésen 3–0-s vereséget szenvedett az FK Zlatibor Szpartaktól – adta hírül az ulloi129.hu.
febr. 12
17:21
Rooney parádés gólja döntött a manchesteri rangadón (Metropol)
Az éllovas Manchester United Wayne Rooney parádés góljával legyőzte a városi rivális, vendég Cityt az angol labdarúgó Premier League 27. fordulójának szombat délutáni nyitómérkőzésén.
febr. 12
17:27
A Ferencváros elveszítette veretlenségét a Szabadka ellen (Agroinform)
A Ferencváros 3-0-ra kikapott a Szabadkától, és ezzel elveszítette a veretlenségét a felkészülési időszakban.
febr. 12
17:39
Heidfeld edzéselsőséggel mutatkozott be Kubica helyén (Infostart)
A Robert Kubicát helyettesítő Nick Heidfeld érte el a legjobb időt a Formula-1-es világbajnokság szezon előtti jerezi tesztjének harmadik napján. A német versenyzőt Fernando Alonso (Ferrari) és Michael Schumacher (Mercedes) követték.
febr. 12
17:39
Videó: körkép a válogatott háza tájáról - bajban a magyar kézilabda? (She)
Lezárult a Nagy László-ügy két év után. Mondhatnánk, hogy sikeresen, ha pozitívan értékeljük azt, hogy végleges válasz érkezett. Bár maga a felelet nemleges volt. Az NSO Tv utánajárt, mi zajlik a Magyar Kézilabda-szövetségben.
febr. 12
17:41
Bundesliga: Robben vezérletével 4-0-ra győzött a Bayern (She)
Összeállt „Robbery" – tehán Arjen Robben és Franck Ribéry párosa a Bayern Münchennél –, és a német rekordbajnok simán nyert is a Bundesliga 22. fordulójában. A Bayern a remeklő Robben vezérletével 4–0-ra kiütötte a Hoffenheimet. Hajnal Tamás kezdő volt, de csapata, a Stuttgart súlyos vereséget szenvedett. A Hamburg elrontotta Pierre Littbarski wolfsburgi bemutatkozását, nyert a Leverkusen és…
febr. 12
17:45
Panticcsal szerződést bontottak (Agroinform)
Közös megegyezéssel szerződést bontott a Debrecen a 30 éves Djordje Panticcsal, aki kevés lehetőséget kapott az utóbbi időben.
febr. 12
17:47
A Robben-Ribéry duó elintézte a Hoffenheimet (Agroinform)
A második Bayer Leverkusen is javította múlt heti botlását, a Gyógyszergyáriak a Frankfurtot páholták el három góllal.
febr. 12
17:48
Röplabdás világrekord-kísérlet Debrecenben (Behaviour)
Már több mint 50 órája röplabdáznak folyamatosan a debreceni Eötvös utcai Általános Iskola tornacsarnokában. A 24 elszánt játékos csütörtök óta a teremröplabdázás világrekordjának megdöntésére készül. A jelenleg érvényes, 76 és fél órás csúcsot egy lengyel csapat tartja.
febr. 12
17:57
AC Milan: Andrea Pirlo újra megsérült, ezúttal hat hétig harcképtelen (She)
Andrea Pirlónak, az olasz AC Milan labdarúgójának hat hetet kell kihagynia térdsérülése miatt. A középpályás pénteken állt újra edzésbe combsérülése után, azonban újra kidőlt.
febr. 12
17:57
Hajnalék veresége, sima Bayern-siker (Metropol)
A VfB Stuttgart Hajnal Tamással a kezdőcsapatban, hazai környezetben 4-1-es vereséget szenvedett az 1.FC Nürnbergtől a német labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombati játéknapján. A listavezető Dortmund botlott.
febr. 12
17:59
Sírepülés: Evensen és Schlierenzauer holtversenyben nyert (She)
Nem várt poén: Johan Remen Evensen és Gregor Schlierenzauer holtversenyes győzelmével ért véget az első világkupaverseny az új vikersundi repülősáncon. A norvég és az osztrák egyaránt 498.6 pontot ért el. A harmadik a svájci Simon Ammann lett.
febr. 12
18:01
Videó: Robben duplája és a Bayern sima győzelme a Hoffenheim ellen (She)
Arjen Robben duplázott, a Bayern München pedig könnyed, 4–0-s győzelmet aratott a Hoffenheim ellen a Bundesliga 22. fordulójában. A találkozón már a 2. percben megszerezte a vezetést a Bayern Mario Gomez révén, az első negyedóra végén pedig Thomas Müller növelte az előnyt. A második félidőben Arjen Robben kétszer is betalált, második gólja igazi mestermunka volt.
febr. 12
18:03
Kiszenvedte a győzelmet a Schalke, Hajnal gólpassza sem segített a Stuttgarton (Agroinform)
A St. Pauli magabiztosan verte a sereghajtó Mönchengladbachot, a Stuttgart Hajnal Tamással a soraiban kapott ki 4-1-re a Nürnbergtől.
febr. 12
18:15
Premier League: Van Persie kettesével nyert az Arsenal, ikszelt a Pool (She)
Az Arsenal Robin van Persie két góljával 2–0-ra nyert hazai pályán a Wolverhampton ellen a Premier League 27. fordulójában. A Liverpool Gulácsi Péterrel a kispadján 1–1-es döntetlent játszott a Wigannel.
febr. 12
18:17
Championship: Priskinnel és Fülöppel a soraiban ikszelt az Ipswich (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának 31. fordulójában a Priskin Tamással és Fülöp Mártonnal felálló Ipswich idegenben 1–1-es döntetlent ért el a Barnsley ellen. Fülöp végig a kapuban állt, míg Priskint a 74. percben lecserélték.
febr. 12
18:19
Videó: nézze meg Van Persie Wolverhampton elleni dupláját! (She)
Az Arsenal Robin van Persie két góljával 2–0-ra nyert hazai pályán a Wolverhampton ellen a Premier League 27. fordulójában. Nézze meg a találatokat videón!
febr. 12
18:21
Megtorpant a Liverpool, könnyedén nyert az Arsenal (Agroinform)
A Liverpool a Chelsea elleni bravúros győzelem után ezúttal hazai pályán szenvedett a Wigan ellen, az Arsenal könnyedén intézte el a Wolvest.
febr. 12
18:23
Priskinék ikszeltek, Gyepes a kispadról nézte végig a Cardiff sikerét (Agroinform)
A Priskin Tamással és Fülöp Mártonnal a kezdőben felálló Ipswich idegenben 1-1-es döntetlent ért el a Barnsley ellen. Gyepes Gábort csapata, a Cardiff City hazai pályán 1–0-ra verte a Scunthorpe-ot.
febr. 12
18:33
Roberto Carlost zaklatják, szerződést bont (Metropol)
Közös megegyezéssel felbontotta szerződését klubjával Roberto Carlos, a brazil Corinthians világbajnok futballistája. A helyi sajtó beszámolója szerint a játékos Oroszországba, az Anzsi csapatához szerződik.
febr. 12
18:39
Nem küzdött meg egymással a két Ungvári a döntőben (Agroinform)
Ungvári Miklós visszalépett a Hungária Kupa döntőjének testvérpárharcától, így öccse, Attila lett az aranyérmes.
febr. 12
18:41
Sikeresen tért vissza az ötszörös olimpiai bajnok (Agroinform)
Sikeresen tért vissza a németek ötszörös olimpiai bajnok gyorskorcsolyázója, Claudia Pechstein, aki az erfurti versenyen 1500 méteren teljesítette a Világkupa-szintet.
febr. 12
18:43
Holtverseny született a világcsúcstartó és Schlieri között (Agroinform)
Az osztrák Gregor Schlierenzauer és a norvég Johan Remen Evensen holtversenyben nyerte a síugrók szombati, norvégiai Világkupa-fordulóját.
febr. 12
18:51
Cselgáncs Hungária Kupa: Karvaly nyerte a magyar "testvérharcot" (Infostart)
A fiatalabbik Ungvári fivér, Attila nyerte meg a 73 kg-os súlycsoport döntőjét szombaton a 46. cselgáncs férfi Hungária Kupán, miután bátyja, Miklós sérülésre hivatkozva nem állt ki ellene.
febr. 12
18:57
Mourinho Franciaországba utazott kémkedni (Agroinform)
A Real Madrid portugál trénere egy nappal csapata mérkőzése előtt magára hagyta csapatát, és elutazott Franciaországba, hogy személyesen térképezze fel a Lyont.
febr. 12
18:59
A Vasas lazán verte az Újpestet, a Pécs megszenvedett a BVSC-vel (Agroinform)
A Vasas az UTE, a Pécs pedig a BVSC felett aratott győzelmet a Vodafone férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
febr. 12
19:09
Imre Géza aranyérmes a katari párbajtőr Grand Prix-n (Infostart)
Nagyszerű vívással Imre Géza nyerte a férfi párbajtőrözők dohai Grand Prix-versenyét.
febr. 12
19:09
Sílövészet: Andrea Henkelt nem tudták utolérni Fort Kentben (She)
Andrea Henkel győzelmével ért véget az amerikai Fort Kentben a női sílövők üldözéses-világkupaversenye. A második honfitársa, Magdalena Neuner, a harmadik pedig a francia Marie Dorin lett.
febr. 12
19:15
Rezes góllal debütált a Vasasban (Agroinform)
A Vasas 1-1-es döntetlent játszott az osztrák második vonalban szereplő Admira Trenkwalder ellen.
febr. 12
19:27
Férfi vízilabda ob I: a Debrecen először nyert hazai medencében (She)
Az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság, a Vodafone ob I alapszakaszának 18. fordulójában a Szentes az egy góllal megnyert első negyeddel ráijesztett a Debrecenre, a házigazdák azonban kapcsoltak, és végül biztosan, négy találattal győztek.
febr. 12
19:33
Beugrott a majom a vízbe! - avagy Nick Heidfeld készen áll (Agroinform)
Sorrendben a harmadik napot töltötték kemény munkával a Forma-1-es pilóták Jerezben. A mezőny továbbra is szoros, ám már körvonalazódnak az erőviszonyok.
febr. 12
19:35
Bacskai Balázs aranyérmet szerzett (Agroinform)
Az 55. Bocskai István nemzetközi emlékversenyen Bacskai Balázs aranyérmet szerzett, Lakatos István és Nagy Krisztián ezüstéremmel gazdagodott.
febr. 12
19:45
Női kézilabda EHF-kupa: a Vác öt góllal kapott ki „idegenben” (She)
A Syma-Vác női kézilabdacsapata ötgólos vereséget szenvedett a norvég Byasentől az EHF-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A találkozót a pályaválasztói jog felcserélése miatt Vácott rendezték meg, ahol holnap a visszavágón lép pályára a két együttes.
febr. 12
19:51
Drámai küzdelemben jutott tovább az FTC (Agroinform)
Az FTC hatalmas izgalmak közepette egy góllal legyőzte a vendég dán Viborgot a női kézilabda KEK nyolcaddöntőjének szombati visszavágóján, így idegenben lőtt több góljának köszönhetően bejutott a legjobb nyolc közé.
febr. 12
20:03
Serie A: a Milan Antonio Cassano vezetésével kiütötte a Parmát (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a listavezető AC Milan hazai pályán 4–0-ra nyert a Parma ellen. A mérkőzésen Antonio Cassano megszerezte első gólját a „vörös-feketék" mezében, valamint két gólpasszt is kiosztott.
febr. 12
20:03
Drámai csatában jutott tovább az FTC (Metropol)
Az FTC hatalmas izgalmak közepette egy góllal legyőzte a vendég dán Viborgot a női kézilabda KEK nyolcaddöntőjének szombati visszavágóján, így idegenben lőtt több góljának köszönhetően bejutott a legjobb nyolc közé.
febr. 12
20:05
Női kosárlabda NB I: a Sopron és a Szeged is megszórta ellenfelét (She)
Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 23. fordulójában az esélyeknek megfelelően a Mediteam-Szeged és az MKB-Euroleasing Sopron is biztosan nyert hazai pályán.
febr. 12
20:07
Férfi kosárlabda NB I: taroltak a hazaiak, hatból hatot nyertek (She)
A listavezető Szolnok, valamint az üldöző Albacomp is biztos győzelmet aratott a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján. Simán nyert a Kecskemét, az Atomerőmű és a Falco is, a Körmend Marcus Moore kitűnő egyéni teljesítményének köszönhetően verte meg a Szegedet.
febr. 12
20:09
A Milan kiütötte a Parmát (Agroinform)
Az AC Milan kettőt lőtt az első félidőben, kettőt a másodikban, így 4-0-ra kiütötte a pocsék napot kifogó Parmát.
febr. 12
20:21
Drámai csatában jutott tovább a Fradi (Infostart)
Az FTC hatalmas izgalmak közepette egy góllal legyőzte a vendég dán Viborgot a női kézilabda KEK nyolcaddöntőjének visszavágóján, így idegenben lőtt több góljának köszönhetően bejutott a legjobb nyolc közé.
febr. 12
20:21
Videó: Cassano parádéja és a Milan négygólos győzelme a Parma ellen (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a listavezető AC Milan hazai pályán 4–0-ra nyert a Parma ellen. Az alábbi videón megtekintheti Antonio Cassano első milánói gólját és a Milan sikerét.
febr. 12
20:21
Bocskait nyert Bacskai (Blikk)
Debrecen – Senki nem tudta megállítani Bacskai Balázst (23) az 55. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékversenyen.
febr. 12
20:27
Kovács gólt szerzett a Herefordban (Agroinform)
Kovács János csapata, a Hereford 3-0-ra nyert idegenben a Cheltenham ellen a League Two-ban.
febr. 12
20:29
Hazai pályán nyertek Vanczákék (Agroinform)
A Vanczák Vilmossal felálló Sion és a címvédő Basel is nyerni tudott a svájci bajnokságban.
febr. 12
20:39
Férfi vízilabda ob I: az FTC jó rajt után elaludt, de így is nyert (She)
Az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság, a Vodafone ob I alapszakaszának 18. fordulójában a Ferencváros hazai pályán két góllal nyert az OSC ellen.

Keresés