2011. február 16. szerda

febr. 16
12:15
Bravúrt remél az Egervári-csapattól az MLSZ (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége keddi ülésén elfogadta Egervári Sándor szövetségi kapitány beszámolóját az utóbbi fél évről.
febr. 16
12:21
Megtisztelő az újpesti szukolók bizalma - Lázár Bence (Agroinform)
A fiatal tehetség bízik benne, hogy lehetőséghez juthat az Újpestben, és beszél Simon Krisztiánról valamint Tisza Tiborról is.
febr. 16
12:23
Crouch szerint tökéletes eredmény született, Flamini nyerni megy Londonba (Agroinform)
A Tottenham Hotspur 1-0-ra idegenben is nyerni tudott az AC Milan ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, de a továbbjutás a milánóiak szerint még közel sem dőlt el.
febr. 16
12:33
Videó: az argentin Vélez zseniális gólokkal aratott győzelmet (She)
A labdarúgó Libertadores-kupa csoportkörének 1. fordulójában az argentin Vélez Sársfield otthon 3–0-ra legyőzte a venezuelai Caracast. A hazaiak első két gólja parádésra sikeredett. Először Maximiliano Moralez lőtt 19 méterről bombagólt a jobb felső sarokba, majd David Ramírez a tizenhatos bal sarkáról tekert pazarul a vendégek kapujába, úgy, hogy a labda a keresztlécet is érintette.
febr. 16
12:39
Raúl még mindig klasszis - Magath (Agroinform)
A Real Madrid egykori támadója nyolc hónap után tért vissza Spanyolországba, és rögtön gólt szerzett a Schalke színeiben a Mestalla stadionban.
febr. 16
12:51
Véletlenül is doppingolhat egy sportoló, ha nem figyel arra, mit eszik (Infostart)
Fokozott óvatosságra inti a Magyar Antidopping Csoport a Kínába utazó sportolókat. A hazai doppingellenes szervezet vezetője, Tiszeker Ágnes az InfoRádiónak azt mondta: jelentős kockázata van annak, hogy a versenyzők az ázsiai országban a klenbuterol nevű tiltott szerrel nem szándékos doppingvétséget követnek el.
febr. 16
12:51
Alpesisí-vb: Franciaország nyerte meg a csapatbajnoki címet (She)
Franciaország szerezte meg az első helyet a csapatversenyben a garmisch-partenkircheni alpesisí-világbajnokságon. A Taina Barioz, Anemone Marmottan, Tessa Worley, Gauthier de Tessieres, Thomas Fanara, Cyprien Richard összeállítású csapat a döntőben Ausztriát múlta felül.
febr. 16
12:57
Videó klippel készülnek a vb-re a norvégok - videó (Agroinform)
Akik nézik a közvetítéseket, tudják, hogy a síugrók nem faarcukról híresek. A norvégok különösen bevállalósak...
febr. 16
13:09
Wolfsburg: Littbarski Diego után Madlungot és Kahlenberget is eltiltotta (She)
Vaskézzel irányít Pierre Littbarski a német élvonalbeli Wolfsburg labdarúgócsapatánál: a „farkasok" trénere korábban egy mérkőzéstől eltiltotta a brazil Diegót, most pedig Thomas Kahlenberg és Alexander Madlung is ugyanilyen büntetést kapott.
febr. 16
13:11
Kolumbia: féléves kihagyás a válogatott játékosnak, ugrott a Copa América (She)
Súlyos térdsérülése miatt féléves pihenőre kényszerül Giovanni Moreno, az argentin Racing Club és a kolumbiai válogatott támadó középpályása.
febr. 16
13:15
A játékosok nem koncentráltak eléggé - Scasny (Agroinform)
A DVSC-TEVA cseh szakvezetője szerint játékosai indiszponáltan futballoztak a dán AC Horsens elleni felkészülési mérkőzésen.
febr. 16
13:27
A szervezők szerint nincs veszélyben a bahreini Forma-1-es idénynyitó (Metropol)
Teljes mértékben szavatolják a résztvevők és a nézők biztonságát a március 13-i Forma-1-es idénynyitó futam, a Bahreini Nagydíj szervezői.
febr. 16
13:33
A nemzetközi szövetség elnöke bírálja a Contadort védőket (Agroinform)
Pat McQuaid, a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) elnöke nemtetszését fejezte ki amiatt, hogy a doppingügybe keveredett, s végül felmentett Alberto Contadort az eljárás során nyíltan támogatták a spanyol politikusok.
febr. 16
13:45
Gattuso nem fordította le, hogy mi okozta a balhét - videók (Infostart)
Bocsánatot kért viselkedéséért Gennaro Gattuso, a Milan futballistája, aki a Tottenham elleni vesztes Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő végén lefejelte Joe Jordant, az angolok másodedzőjét. A középpályást eltilthatja az UEFA. A Milan edzője még bízik benne, hogy fordítani tudnak.
febr. 16
13:51
El tudtuk végezni azt a munkát, amit fél éve nem – Pintér Attila (Agroinform)
Pintér Attila, a Győri ETO vezetőedzője a nyugatmagyar.hu-nak adott videóinterjúban beszélt csapata téli felkészüléséről, a tavaszi várakozásokról, és játékosai folyamatos sérüléseiről is.
febr. 16
13:53
47 éves nagypapa indul a világbajnokságon (Agroinform)
Jean-Pierre Roy, 47 éves, két éve nagypapa, de Haiti érdekében mégis elindul a garmischi világbajnokságon.
febr. 16
14:03
El: 16 éves támadó a Liverpool keretében, Gulácsi is utazik Prágába (She)
Bekerült a Liverpool labdarúgócsapatának prágai utazó keretébe Raheem Sterling, a „vörösök" egyik legtehetségesebb ifjúsági játékosa. Ha a 16 éves és 71 napos tini pályára lép a Sparta Praha elleni Európa-liga-mérkőzésen, megdönti Jack Robinson klubrekordját (16 év és 250 nap), és ő lesz a legfiatalabb labdarúgó, aki tétmeccsen valaha pályára lépett a Liverpoolban.
febr. 16
14:27
A játékosai félnek Magathtól - Rafinha (Agroinform)
Az öt évig a Schalke 04 színeiben játszó brazil futballista a német szakvezető miatt távozott nyáron a gelsenkircheni csapattól.
febr. 16
14:29
Schiavone és Zvonarjova is továbbment (Agroinform)
A kiemelt versenyzők győzelmeivel folytatódott szerdán a 2,05 millió dollár összdíjazású, keménypályás dubaji női tenisztorna.
febr. 16
14:31
Franciaországé a csapatverseny (Agroinform)
A világbajnokságok történetében harmadszor rendeztek csapatversenyt, ahol ezúttal Franciaország győzött.
febr. 16
14:39
Női kosárlabda: a török szövetség felmentette Diana Taurasit (She)
A Török Kosárlabda-szövetség szerdán felmentette a doppingvádak alól a korábban pozitív mintát produkált amerikai sztárjátékost, Diana Taurasit.
febr. 16
14:57
Alpesi sí: Benjamin Raich bukott, és súlyosan megsérült (She)
Vélhetően hosszú kihagyásra kényszerül az osztrákok alpesisí-válogatottjának kétszeres olimpiai bajnok klasszisa, Benjamin Raich, aki a világbajnokság csapatversenye közben sérült meg súlyosan.
febr. 16
14:59
Felkészülés: Vasas-siker Ferenczi góljaival, Lisztes bemutatkozott (She)
A labdarúgó NB I rajtjára készülő Vasas felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte a szlovák második ligában szereplő LAFC Lucenecet.
febr. 16
15:03
A Haladás továbbment, a Ferencváros kiesett (Agroinform)
A Haladás és a Ferencváros II egy langyos mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszott a Ligakupa 4. fordulójában, amivel a hazaiak továbbmentek, a vendégek kiestek a sorozatból.
febr. 16
15:21
Vége Benjamin Raich szezonjának - videó (Agroinform)
Nagy árat fizetett a csapatversenyben történő indulásért az osztrák síző, Benjamin Raich, aki keresztszalag szakadást szenvedett.
febr. 16
15:33
Kerékpár: Lance Armstrong végleg befejezte, semmit sem bánt meg (She)
Véglegesen befejezte pályafutását, és kizárta egy második visszatérés lehetőségét Lance Armstrong, az amerikaiak hétszeres Tour de France-győztes kerékpárosa.
febr. 16
15:33
Lance Armstrong végleg befejezte (Metropol)
Véglegesen befejezte pályafutását, és kizárta egy második visszatérés lehetőségét Lance Armstrong, az amerikaiak hétszeres Tour de France-győztes kerékpárosa.
febr. 16
15:51
Manchester City: Mancini megértő Dzekóval, ám többet vár tőle (She)
Roberto Mancini, a Manchester City menedzsere nem igazán volt elégedett játékosaival az Arisz Szaloniki otthonában játszott El-mérkőzés után (0–0-s döntetlennel zárult a 16 jutásért zajló párharc első felvonása). Az olasz szakember Edin Dzekót külön kiemelte, mondván, sokkal többet vár a télen igazolt bosnyák csatáruktól.
febr. 16
15:57
Szétesik a címvédő Zalakerámia ZTE (Agroinform)
Ahogy arra a klub keddi közleményéből számítani lehetett, több meghatározó játékos is távozik a bajnoki címvédő Zalaegerszegből.
febr. 16
16:09
Felkészülés: a Honvéd 2-1-re nyert az Eger ellen, Danilo duplázott (She)
A Budapest Honvéd NB I-es labdarúgócsapata 2–1-re győzött az NB III-as Eger ellen a Bozsik-stadionban rendezett felkészülési mérkőzésen.
febr. 16
16:11
Videó: nem mindennapi lövés és tett az amerikai hokiszurkolótól (She)
Valószínűleg élete végéig emlékezni fog 2011. február 12-re az a szurkoló, aki az Indiana Ice jégkorongcsapatának egyik hazai mérkőzésén egy verseny keretében 50 ezer dollárt nyert. A szerencsés játékos az alapvonal közeléből lőtt a pálya végében található kapuba úgy, hogy azt egy tábla takarta el, amelyen csak egy korongméretű lyuk volt. A parádés lövés után a drukker felajánlotta az összeget a…
febr. 16
16:13
Alpesi sí: a lábadozó Grugger újabb koponyaműtéten esett át (She)
Újabb műtéten esett át Hans Grugger, osztrák alpesi síző, aki január 20-án bukott hatalmasat a kitzbüheli világkupa edzésén – adta hírül az Osztrák Síszövetség.
febr. 16
16:15
Gattuso eltiltásra számíthat (Agroinform)
Gattuso ügyét február 21-én, hétfőn tárgyalja az UEFA fegyelmi bizottsága.
febr. 16
16:27
Arsenal-Barcelona: mi változott egy év alatt? (Infostart)
A tavalyi negyeddöntő után idén a nyolcaddöntőben találkozik az Arsenal és a Barcelona szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A londoni együttes ezen a találkozón mérheti le, hogy mennyit fejlődött egy év alatt.
febr. 16
16:27
Felkészülés: a Fradi győzelemmel zárta a horvátországi edzőtábort (She)
A Ferencváros győzelemmel zárta a horvátországi edzőtábort, miután utolsó mérkőzésén 3–1-re nyert Csáktornyán az NK Medjimurje ellen.
febr. 16
16:29
Alpesi sí: Janka tavasszal kés alá fekszik, megműtik a szívét (She)
Carlo Janka szerdán a blogjában jelentette be, hogy a tavasszal szívműtét vár rá.
febr. 16
16:33
Gomes legnagyobb védései a Milan ellen (Agroinform)
Sokat köszönhet a Tottenham Hotspur Heurelho Gomesnek. A brazil kapus két hatalmas védésén múlt, hogy a Milan nem szerezte meg a vezetést az angolok ellen a második félidőben.
febr. 16
16:45
Kerékpár: „Botrány! Contadort jogtalanul mentették fel” - Gazzetta (She)
Felemás sajtóreakciókat váltott ki Spanyolországban, illetve azon kívül, hogy a Spanyol Kerékpáros-szövetség (RFEC) kedden felmentette a doppingügybe keveredett, háromszoros Tour de France-győztes Alberto Contadort.
febr. 16
16:51
Heti 6:3 (Agroinform)
Most induló sorozatunkban hétről hétre beszámolunk a sportvilág elmúlt hetének legtanulságosabb eseteiről.
febr. 16
17:03
Kajak-kenu: immár hivatalos a londoni nyári olimpia programja (She)
A kajak.hu információi szerint hivatalossá vált a londoni nyári olimpia végleges kajak-kenu-programja. Amint arra számítani lehetett, a tizenkét döntőt három nap alatt, de négy napon át rendezik meg.
febr. 16
17:05
Divízió I-es jégkorong-vb: öt felkészülési meccset vív a válogatott (She)
Öt felkészülési mérkőzést vív az áprilisi divízió I-es jégkorong-világbajnokságra házigazdaként készülő magyar válogatott.
febr. 16
17:09
Újabb klasszikus Arsenal-Barcelonára várva (Agroinform)
A Roma a Sahtart fogadja, Ranieri az állásáért küzd. Olaszországban és Németországban bajnokikat is pótolnak szerda este.
febr. 16
17:21
Kosaras fieszta a Sportmax-Hegyvidékben (Metropol)
Ismét Budapesten rendezik meg február 19-én a hazai All-Star Kosárlabda Gálát. Látványos gálaprogram izgalmas meccsekkel és showműsorral!
febr. 16
17:27
Cuche törött ujjal is indul (Agroinform)
A szerdai edzésen eltört bal kezének hüvelykujja, mégis vállalja a pénteki versenyt a svájci Didier Cuche.
febr. 16
17:39
NSO-leállás: az oldal frissítése technikai problémák miatt akadozik (She)
Tájékoztatjuk tisztelt Olvasóinkat, hogy az elmúlt néhány órában a szerkesztőségi rendszerünkben technikai problémák léptek fel, ezért akadozik a Nemzeti Sport Online anyagainak elérése, a hozzászólások és a fórum használata.
febr. 16
17:41
MLSZ: a szövetség megszüntette Csák János munkaviszonyát (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség megszüntette Csák János munkaviszonyát. Mint ismert, a játékvezető Lengyel Kolossal és Selmeczi Krisztiánnal együtt működött közre a Bulgária–Észtország (2–2) válogatott mérkőzésen – a szövetség engedélye nélkül.
febr. 16
17:43
Győri ETO: Két meghatározó játékost igazoltunk - Pintér Attila (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO vezetőedzője, Pintér Attila sajtótájékoztató keretein belül értékelte a klub felkészülését. Az eseményen hivatalosan bemutatták az utóbbi hetekben igazolt Vedran Niksicet és Takács Ákost.
febr. 16
17:45
Dzsudzsák érkezhet Hazard helyére a Lille-be (Agroinform)
Eden Hazardot, a Lille 20 éves szélsőjét Anglia négy sztárcsapata is le szeretné igazolni nyáron, ezzel megnyitva az utat Dzsudzsák Balázs Franciaországba szerződésének.
febr. 16
17:47
Öt mérkőzéssel készül a válogatott (Agroinform)
Öt felkészülési mérkőzést vív az áprilisi divízió I-es jégkorong-világbajnokságra házigazdaként készülő magyar válogatott.
febr. 16
17:57
Tenisz: Csakvetadze összeesett a pályán, Wozniacki továbbjutott (She)
Anna Csakvetadze az első szett elvesztése után a második játszmában 5:3-ra vezetett Caroline Wozniacki ellen a dubai tenisztorna 2. fordulójában, amikor egy hosszú labdamenet után összeesett a pályán.

Keresés