2011. február 16. szerda

febr. 16
21:55
Női kézilabda: Bradeanu nem marad a Győri Audi átlövője (She)
A szerdai Győr–Érd bajnoki találkozót követően a bajnokcsapat vezetői bejelentették, hogy a román Aurelia Bradeanu elhagyja az egyesületet.
febr. 16
21:57
Nyert a Honvéd a LEN Kupában, nagyon kikapott a Vasas az Euroligában (Agroinform)
A Honvéd háromgólos előnyből várja az előndötő visszavágóját, a Vasas még javíthat a második csoportkörben.
febr. 16
21:57
Videó: David Villa gólra váltotta Lionel Messi zseniális passzát (She)
David Villa góljával a Barcelona megszerezte a vezetést idegenben az Arsenal ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A vendégek támadója Lionel Messi nagyszerű passza után talált a kapuba.
febr. 16
22:09
F1: Kubica nyolcórás műtéten esett át, most a könyöke került sorra (She)
Robert Kubica szerdán átesett az utolsó tervezett operáción a Santa Corona kórházban, ahol a másfél héttel ezelőtti ralibalesete óta kezelik.
febr. 16
22:11
Videó: a Sahtar egy félidő alatt hármat rámolt be a Romának (She)
A Sahtar Doneck 3–1-es vezetésre tett szert idegenben a Roma ellen a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésének első félidejében. Perrotta ugyan megszerezte a vezetést a hazaiaknak, ám utána az ukránok percei következtek...
febr. 16
22:13
Férfi vízilabda Euroliga: Kásással és Madarassal a soraiban nyert a Recco (She)
A férfi vízilabda Euroliga 2. csoportkörének első mérkőzéseit rendezték ma, a Kásás Tamást és a Madaras Norbertet is foglalkoztató Pro Recco idegenben 9–5-re legyőzte a Mladost Zagrebet. Mint ismeretes, a csoport másik mérkőzésén a Vasas 13–6-os vereséget szenvedett a Rijeka otthonában.
febr. 16
22:15
NHL: kórházba kellett szállítani a címvédő Chicago vezetőedzőjét (She)
Kórházba szállították Joel Quenneville-t, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) címvédő Chicago Blackhawks vezetőedzőjét, állapota stabil.
febr. 16
22:27
Lazio: A BL-be is bejuthatunk ezzel a kerettel - Lichtsteiner (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) élvonalában szereplő Lazio játékosa, Stephan Lichtsteiner szerint elég jó a csapatuk ahhoz, hogy kivívják a Bajnokok Ligájában való indulás jogát, illetve a sikereik kulcsáról is szót ejtett.
febr. 16
22:45
Bajnokok Ligája: a hajrában fordított az Arsenal a Barcelona ellen (She)
Az Arsenal Robin van Persie és Andrej Arsavin hajrában szerzett találatával 2–1-re legyőzte hazai pályán a Barcelonát a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A vendégek gólját David Villa szerezte az első félidőben.
febr. 16
22:47
Bajnokok Ligája: a Sahtar az olasz fővárosban lepte meg a Romát (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Sahtar Doneck 3–2-re nyert az AS Roma otthonában. Az olaszok Simone Perrotta góljával ugyan még vezettek, ám a vendégek már az első félidőben fordítottak három brazil légiós góljával. Jérémy Menez elegáns találata már csak a szépítésre volt elég.
febr. 16
22:51
A Barcelona 75 percig irányított, mégis megérdemelten nyert az Arsenal (Agroinform)
A Roma védelme nem bírta a brazil rohamokat, idegenben szerzett előnyt a Sahtar. Soha rosszabb Bajnokok Ligája mérkőzéseket!
febr. 16
23:03
Belgium: fordulatos mérkőzésen mentett pontot a Gent (She)
A belga első osztályú labdarúgó-bajnokságban két elhalasztott mérkőzés pótlására is sor került ma este.
febr. 16
23:05
BL: Semmit nem ér, ha a Camp Nouban nem ismételünk - Fabregas (She)
Az Arsenal Robin van Persie és Andrej Arsavin hajrában szerzett találatával 2–1-re legyőzte hazai pályán a Barcelonát a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A találkozót követően Cesc Fabregas és Robin van Persie adott rövid értékelést az angol televíziósoknak.
febr. 16
23:21
Belgium: fordulatos mérkőzésen mentett pontot a harmadik Gent (She)
A belga első osztályú labdarúgó-bajnokságban két elhalasztott mérkőzés pótlására is sor került ma este.
febr. 16
23:21
Gattuso elnézést kért, Raúl listavezető lett (Metropol)
Legalább három hőse volt a nyolcaddöntők első mérkőzésének a Bajnokok Ligájában. Az igazi a gólszerző Peter Crouch.
febr. 16
23:23
BL: Semmit sem ér, ha a Camp Nouban nem ismételünk - Fabregas (She)
Az Arsenal Robin van Persie és Andrej Arsavin hajrában szerzett találatával 2–1-re legyőzte hazai pályán a Barcelonát a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A találkozót követően Cesc Fabregas és Robin van Persie rövid értékelést adott az angol televíziósoknak.
febr. 16
23:25
Videó: Villa gurításától Menez bombájáig - szerdai BL-gólok (She)
Két mérkőzésen összesen nyolc gól született a Bajnokok Ligája szerdai nyolcaddöntőin. Az Arsenal 2–1-re megverte a Barcelonát, míg a Sahtar Doneck meglepetésre 3–2-re legyőzte a Romát idegenben. Íme, a játéknap találatai!
febr. 16
23:27
Bajnokok Ligája: Képesek vagyunk kiharcolni a továbbjutást - Villa (She)
David Villa, a Barcelona támadója az Arsenal elleni 2–1-re elveszített Bajnokok Ligája-mérkőzés után elmondta, képesnek érzi csapatát a továbbjutásra.
febr. 16
23:39
Bajnokok Ligája: Szerencsénk is volt, de fantasztikus a sikerünk - Fabregas (She)
Cesc Fabregas, az Arsenal spanyol játékosa nevelőklubja, a Barcelona elleni 2–1-es siker után elmondta, az angol csapat a saját stílusában játszott, ezért nyert, bár egy kis szerencse is kellett a győzelemhez.
febr. 16
23:39
Az Arsenal fordított a Barcelona ellen (Metropol)
Az Arsenal hazai pályán egygólos győzelmet aratott szerdán az FC Barcelona felett a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.. A játéknap másik mérkőzésén az ukrán Sahtar Donyeck vendégként nyert az AS Roma ellen, amely - bár a 28. percben megszerezte a vezetést - alig 15 perc alatt három gólt kapott.
febr. 16
23:41
Bajnokok Ligája: Riise elnézést kért, és még bízik a sikerben (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Sahtar Doneck 3–2-re nyert az AS Roma otthonában. Az ukrán csapat harmadik góljánál nagyot hibázó norvég védő, John Arne Riise a találkozót követően elnézést kért a szurkolóktól.
febr. 16
23:57
Bajnokok Ligája: a szomorú Riise elnézést kért, és még bízik a sikerben (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Sahtar Doneck 3–2-re nyert az AS Roma otthonában. Az ukrán csapat harmadik góljánál nagyot hibázó norvég védő, John Arne Riise a találkozót követően elnézést kért a szurkolóktól.
febr. 16
23:59
Bajnokok Ligája: Látványos lesz a barcelonai visszavágó - Guardiola (She)
Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője a katalánokat 2–1-re legyőző Arsenal érdemeit méltatta a meccs után, és úgy véli, látványos lesz a visszavágó, amelyen mindkét együttes támadni fog.

Keresés