2011. február 23. szerda

febr. 23
17:43
Villarreal: Marcos Senna sérülése miatt nem játszhat a Napoli ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Villarreal középpályása, Marcos Senna kihagyja a csütörtöki, Napoli elleni Európa-liga-párharc spanyolországi visszavágóját. Az első találkozón 0–0-s döntetlen született.
febr. 23
17:45
Videó: saját edzője lökte fel a hibázó amerikai kosarast (She)
Érdekes módon büntette meg saját játékosát John O'Connor, az amerikai Szent Család Egyetem kosárlabdaedzője. Gyakorlás közben igen elégedetlen lehetett Matt Kravchukkal, akit mérgében fellökött. Kravchuk feljelentette trénerét a rendőrségen, aminek következtében O'Connort felfüggesztették a munkavégzés alól.
febr. 23
17:45
Flavio Beck Junior nem lesz a Honvédé (Agroinform)
A brazil játékos előző,  iráni csapata megtagadta a játékengedély kiadását, így nem tudta a Budapest Honvéd leigazolni.
febr. 23
17:57
NBA: Deron Williamsszel vigasztalódik az Anthonyról lemaradó Nets (She)
Deron Williamsszel, a Utah Jazz irányítójával „vigasztalódik" a New Yorkba szerződő Carmelo Anthonyról lemaradó New Jersey Jets. Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő együttes három csapatot és hat játékost megmozgató ügylet keretében kerül a Netshez – írta a Yahoo! Sports.
febr. 23
17:59
Birkózás: sajtótájékoztató a független könyvvizsgálói jelentésről (She)
Sajtótájékoztatót tart csütörtök 10 órakor a Magyar Birkózószövetség. A téma a 2005-ös budapesti világbajnokság rendezésével kapcsolatos költségek elszámolásáról szóló könyvvizsgálói jelentés, amely hibákat és hiányosságokat talált a könyvelésben.
febr. 23
18:01
Barcelona: Messi társaitól külön edzett a kétnapos pihenő után (She)
Kétnapos pihenőt követően állt ismét edzésbe Lionel Messi, a spanyol Barcelona labdarúgócsapatának légiósa. Az aranylabdás argentin szélső viszont nem tartott a társakkal az edzőpályára, hanem tőlük külön, speciális tornatermi munkát végzett. A hétvégi, Mallorca elleni játéka azonban aligha van veszélyben.
febr. 23
18:03
Lazio: Muslera bokája kificamodott, többhetes kihagyás vár rá (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Lazio első számú kapusa, Fernando Muslera a vasárnapi, Bari ellen 1–0-ra megnyert hazai bajnokin megsérült, így két vagy három hét kihagyás vár rá.
febr. 23
18:03
Priskin csak balszerencse miatt nem kezdő - Paul Jewell (Agroinform)
Bár a szakember első ipswichi meccsein rendre a magyar csatárt játszatta, Priskin mostanra kiszorulni látszik a kezdőtizenegyből.
febr. 23
18:15
Videó: „Szeretnénk, ha komolyabb tétje lenne a Vidi elleni meccsnek.” (She)
A labdarúgó NB I tavaszi időszaka e hét pénteken elrajtol. A tabella közepének első részét elfoglaló négy csapat, a Honvéd, a Pápa, a Paks és a Debrecen is odaérhet a dobogóra, sőt a címvédőnél úgy számolnak, hogy a bajnoki arany sem elérhetetlen. Beharagozó sorozatunk harmadik része.
febr. 23
18:15
Sarapova focizni is tud (Blikk)
Marija Sarapova az egyhangú teniszedzéseket olykor egy kis focival teszi színesebbé. A sportszelep.hu videóján a szép orosz teniszező bebizonyítja, hogy nem is bánik olyan rosszul a labdával.
febr. 23
18:17
Dortmund: Weidenfeller játéka kérdéses a Bayern elleni rangadón (She)
Kisebb sérülése miatt kérdéses Roman Weidenfeller szereplése a Bayern München–Borussia Dortmund német élvonalbeli rangadón.
febr. 23
18:21
Milánóban a Bayern a favorit? - szavazás (Agroinform)
A müncheni topcsapat a történelme során csak nyert a San Siróban, ha az Inter volt az ellenfél. Tartják magukat a jó szokáshoz?
febr. 23
18:23
Hasznos javaslatokat kaptunk az uniós sportminiszterektől - Czene Attila (Agroinform)
Elégedetten, a megbeszéléseket sikeresnek ítélve távoztak Magyarországról az európai uniós sportminiszterek a kedden és szerdán Budapesten és Gödöllőn rendezett informális találkozójuk után.
febr. 23
18:33
Tenisz: Djokovics nehéz mérkőzésen győzte le Feliciano Lópezt (She)
A Dubaiban zajló férfi tenisztorna második fordulójában a címvédő Novak Djokovics nehéz, háromszettes mérkőzésen győzte le Feliciano Lópezt.
febr. 23
18:35
Ökölvívás: Hánynom kell, akárhányszor előkerül ez a téma - Csagajev (She)
Kali Meehan legyőzésével a WBA-nál világbajnok profi ökölvívó, David Haye hivatalos kihívója lett a szervezet korábbi bajnoka, Ruszlan Csagajev. Azonban korántsem biztos, hogy az üzbég megküzdhet majd Haye-jel, hepatitis fertőzöttsége miatt valószínűleg nem bokszolhat Nagy-Britanniában, így nemrég a ranglista második helyén álló Alekszandr Povetkin neve vetődött fel befutóként. Mindez…
febr. 23
18:37
Lech Poznan: Bakero arról álmodozik, hogy döntőbe jutnak az El-ben (She)
José María Bakero, a Lech Poznan futballcsapatának vezetőedzője szerint együttese arra is képes, hogy döntőbe jusson az Európa-ligában.
febr. 23
18:51
Férfi vízilabda: német győzelemmel indult Miskolcon a Volvo-kupa (She)
A német férfi vízilabda-válogatott négygólos győzelmet aratott Kanada ellen a Miskolcon zajló Volvo-kupa első fordulójában.
febr. 23
18:53
Kosárlabda NB I: szponzorra talált az anyagi gondokkal küzdő ZTE (She)
Több hónapos tárgyalássorozatot követően sikerrel zárultak a megbeszélések a ZTE Kosárlabda Klub és a Flextronics International Kft. között, melynek eredményeként szponzori szerződést kötöttek a felek. Ennek köszönhetően az idén súlyos anyagi gondokkal küszködő klub pénzügyi problémái enyhültek.
febr. 23
19:09
Atlético Madrid: bokaficam miatt kérdéses Forlán Sevilla elleni játéka (She)
Diego Forlán bokája kificamodott az Atlético Madrid labdarúgócsapatának szerda délelőtti edzésén, így kérdésessé vált a csatár játéka a Sevilla elleni szombati bajnokin.
febr. 23
19:15
Vérfrissítés Kispesten (Agroinform)
Supka Attila visszatérésével és az új igazolásokkal a Honvéd újra tényezővé válhat az NB I-ben.
febr. 23
19:27
Felkészülés: a Békéscsaba kétgólos vereséget szenvedett az Aradtól (She)
Az NB II Keleti csoportjában szereplő Békéscsaba labdarúgócsapata nemzetközi felkészülési mérkőzésen 3–1-es vereséget szenvedett az UTA Aradtól. Az aradiak a román Liga II 5. helyén állnak az őszi szezon után.
febr. 23
19:29
Dopping: a CAS felmentette az olimpiai bajnok kínai dzsúdóst (She)
Felmentette a doppingvádak alól az olimpiai bajnok kínai cselgáncsozót, Tung Vent a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS).
febr. 23
19:31
Videó: ez ám az álsérülés - gyorsan kapcsolt a labdát elvesztő kapus (She)
Érdekes jelenet játszódott le a Rayo Vallecano–Gimnástic (1–1) másodosztályú spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés 84. percében, a Gimnáctic vezetésénél. Rubén Pérez, a vendégek kapusa kézből való kirúgáshoz készülődött, ám a mozdulatot óvatlanul kezdte meg, így a mellette álló Piti megszerezte a labdát. A kapus villámgyorsan eszmélt, földre vetette magát sérülést színlelve. A csel bejött, Piti…
febr. 23
19:33
A Sportdöntőbíróság felmentette az olimpiai bajnok kínai judóst (Agroinform)
Felmentette a doppingvádak alól az olimpiai bajnok kínai cselgáncsozót, Tung Vent a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS).
febr. 23
19:45
Atlétika: hat magyar indul a fedett pályás Eb-n, két döntő a cél (She)
Hat magyar atléta indul a március 4–6. között esedékes párizsi fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon.
febr. 23
19:47
Női kézilabda: a Vác kiejtette a Fradit, így bejutott az elődöntőbe (She)
A Vác női kézilabdacsapata hazai pályán 35–31-re legyőzte a Ferencvárost, így a negyeddöntőből bejutott a legjobb négy közé a Magyar Kupában, ahol a címvédő Győri Audi ETO KC, a DVSC-Korvex és az Alcoa FKC-RightPhone lehet az ellenfele.
febr. 23
19:49
Férfi kézilabda: Mocsai Lajos is felkerült a vb-hősök listájára (She)
A svédországi férfi kézilabda-világbajnokságot követően a handball-planet.com internetes szakportál közzétette a vb-hősök tízes listáját. A kézilabdázás világának legsikeresebb személyiségei között helyet kapott Mocsai Lajos, a magyar férfiválogatott szövetségi kapitánya.
febr. 23
19:51
F1: Mindenki a Ferrariról álmodik, de sokan nem vallják be - Alonso (She)
Fernando Alonso nem lepődött meg azon, hogy a tavalyi Formula–1-es világbajnokságot megnyerő Sebastian Vettel álmai csapatának nevezte a Ferrarit. A Scuderia spanyol pilótája egy televíziós interjúban azt is elárulta, szerinte a Renault fejlődött a legtöbbet a tavalyi idény óta.
febr. 23
20:03
Női kézilabda MK: a Vác kiejtette a Fradit, így bejutott az elődöntőbe (She)
A Vác női kézilabdacsapata hazai pályán 35–31-re legyőzte a Ferencvárost, így a negyeddöntőből bejutott a legjobb négy közé a Magyar Kupában, ahol a címvédő Győri Audi ETO KC, a DVSC-Korvex és az Alcoa FKC-RightPhone lehet az ellenfele.
febr. 23
20:05
Bajnokok Ligája: Eto'o az Inter, Gomez a Bayern egyetlen éke - kezdőcsapatok (She)
Leonardo, az Internazionale és Louis van Gaal, a Bayern München vezetőedzője kihirdette kezdőcsapatát a 20.45-kor kezdődő Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőre.
febr. 23
20:07
Ligakupa: idegenben lőtt góllal ejtette ki a Paks a Videotont (She)
A Ligakupa negyeddöntőjének visszavágóján a Paks 0–0-s döntetlent játszott hazai pályán a Videotonnal, így az első mérkőzésen elért 1–1-nek köszönhetően idegenben lőtt góljával továbbjutott Kis Károly legénysége.
febr. 23
20:09
Férfi kosárlabda MK: a Pécs nyert, de az Albacomp jutott tovább (She)
A férfi kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján a Pécs hazai pályán 14 ponttal nyert az Albacomp ellen, de a továbbjutást így is a fehérváriak ünnepelhették.
febr. 23
20:09
Millió helyzetet kihagyott, ki is kapott, mégis továbbment a Porto (Agroinform)
Főleg Hulk járt élen a ziccerek kihagyásában, és könnyen bajba is kerülhettek volna, de kis szerencsével továbbjutottak a portugálok.
febr. 23
20:11
Európa-liga: kitűnő mérkőzést követően a Porto kiejtette a Sevillát (She)
Látványos, rengeteg helyzetet hozó mérkőzésen a Sevilla labdarúgócsapata ugyan 1–0-ra győzni tudott Portóban Luís Fabiano góljával, de az Európa-liga legjobb 16 csapata közé a házigazda portugálok jutottak 2–2-vel, idegenben szerzett több góllal.
febr. 23
20:13
Bajnokok Ligája: Rooney és Berbatov a MU csatársorában - kezdőcsapatok (She)
Wayne Rooneyval és Dimitar Berbatovval a csatársorában kezd a Manchester United Marseille-ben a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
febr. 23
20:15
Férfi kézilabda NB I: a Veszprém és a Tatabánya sem hibázott (She)
Nem született meglepetés a férfi kézilabda NB I szerdai játéknapjának mérkőzésein, az élmezőny tagjai közül az MKB Veszprém, a Tatabánya-Carbonex, a Balatonfüred és a Ferencváros-Celebi is begyűjtötte a két pontot.
febr. 23
20:21
A Paks kiejtette a Videotont a Ligakupából (Infostart)
A Paks hazai környezetben gólnélküli döntetlent játszott a bajnokságban listavezető Videotonnal a labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjének szerdai visszavágóján, így Kis Károly együttese az idegenben elért 1-1-nek köszönhetően bejutott a legjobb négy közé.
febr. 23
20:21
Ligakupa: idegenben lőtt góllal a Paks kiejtette a Videotont (She)
A Ligakupa negyeddöntőjének visszavágóján a Paks 0–0-s döntetlent játszott hazai pályán a Videotonnal, így az első mérkőzésen elért 1–1-nek köszönhetően idegenben lőtt góljával továbbjutott Kis Károly legénysége.
febr. 23
20:23
Európa-liga: kitűnő mérkőzésen a Porto kiejtette a Sevillát - videó (She)
Látványos, rengeteg helyzetet hozó mérkőzésen a Sevilla labdarúgócsapata ugyan 1–0-ra győzni tudott Portóban Luís Fabiano góljával, de az Európa-liga legjobb 16 csapata közé a házigazda portugálok jutottak 2–2-vel, idegenben szerzett több góllal.
febr. 23
20:25
Férfi vízilabda: négygólos magyar siker született Ausztrália ellen (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott négygólos győzelmet aratott Ausztrália ellen a Miskolcon zajló Volvo-kupa első fordulójában.
febr. 23
20:27
NB II: kialakult a REAC kerete, öt játékossal erősítettek a palotaiak (She)
Összesen öt játékost igazolt a téli átigazolási időszakban a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő REAC.
febr. 23
20:27
A Paks az elődöntő negyedik résztvevője (Agroinform)
A Paks hazai környezetben gólnélküli döntetlent játszott a Videotonnal a Ligakupa negyeddöntőjének szerdai visszavágóján.
febr. 23
20:39
Montella győzelemmel mutatkozott be az AS Roma kispadján (Infostart)
Vincenzo Montella győzelemmel debütált az AS Roma kispadján, miután a hétfőn kinevezett tréner csapata egygólos sikert aratott Bolognában az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójából elhalasztott, és szerdán bepótolt mérkőzésén.
febr. 23
20:39
Videó: esélyes ecuadori pályázat az év kihagyott helyzete címre (She)
Nagy ziccert hagyott ki Jaime Ayovi a Toluca–Necaxa (2–3) mexikói bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A hazaiak játékosa 0–0-s állásnál lőtt közelről az üres kapu fölé. Bár az ecuadori később betalált, az elmaradt gól nagyon hiányzott a végén.
febr. 23
20:39
Volvo Kupa: győzelemmel kezdett a magyar válogatott (Metropol)
Az ausztrál nemzeti csapat felett aratott 4 gólos diadallal kezdte meg szereplését a magyar férfi vízilabda-válogatott az 5.Volvo Kupán, Miskolcon.
febr. 23
20:41
Győzelemmel kezdett a magyar válogatott a Volvo Kupán (Infostart)
Az ausztrál nemzeti csapat felett aratott 4 gólos diadallal kezdte meg szereplését a magyar férfi vízilabda-válogatott az 5. Volvo Kupán, Miskolcon.
febr. 23
20:57
A Bayern az utolsó percben szerzett gólt (Infostart)
Két mérkőzést játszottak ma este a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A címvédő Inter a Bayern Münchent, az Olympique Marseille a Manchester Unitedet fogadta. Mindössze egy gól esett, az is a milánói meccs utolsó percében: Julio Cesar hibája után Mario Gomez a Bayernnek szerzett győzelmet.
febr. 23
20:57
Serie A: Montella győzelemmel mutatkozott be a Roma kispadján (She)
Győzelemmel mutatkozott be az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma kispadján a hétfőn kinevezett Vincenzo Montella, akinek csapata Daniele De Rossi góljával 1–0-ra nyert Bolognában.
febr. 23
20:59
Videó: nagy védelmi hiba kellett a Roma idegenbeli győzelméhez (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, győzelemmel mutatkozott be az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma kispadján a hétfőn kinevezett Vincenzo Montella, akinek csapata Daniele De Rossi góljával 1–0-ra nyert Bolognában. Most nézze meg a gólt!
febr. 23
21:01
Bajnokok Ligája: Inter-Bayern és Marseille-MU élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai nyolcaddöntőiben a két tavalyi döntős, az Inter és a Bayern München csap össze egymással Milánóban, míg a Manchester United Marseille-be látogat. Kövesse a találkozókat élő, szöveges tudósításaink segítségével!

Keresés