2011. február 9. szerda

febr. 9
15:20
Mayer Szabolcs második lett a WPT velencei állomásán (Agroinform)
Több mint nyolcórás küzdelem után a heads-upban "fyrtuk" végül alulmaradt olasz ellenfelével szemben, nyereménye így is 228 ezer euró.
febr. 9
15:36
A végsőkig harcolunk a bajnoki címért - Cavani (Agroinform)
A nyáron a Palermóból a Napoliba szerződő csatár szerint isteni beavatkozás áll klubváltása mögött.
febr. 9
15:51
Felkészülés: Futács és Stieber A. góljával U21-es siker a Siófok ellen (She)
Az U21-es labdarúgó-válogatott Futács Márkó és Stieber András találatával 2–1-re győzött az NB I-ben szereplő BFC Siófok ellen a Telkiben rendezett felkészülési mérkőzésen.
febr. 9
15:53
Felkészülés: szerb élvonalbeli ellenféllel hangol a Ligakupára a KTE (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét még két felkészülési mérkőzést játszik a február 19-i DVSC-TEVA elleni Ligakupa-meccs előtt. A szerb élvonalban szereplő Szombor Radnicski és a Csongrád megyei első osztályban szereplő Sándorfalva ellen is megmérkőzik Tomiszlav Szivics csapata.
febr. 9
15:55
Formula-1: márciustól tőzsdén vásárolhatók a Williams részvényei (She)
A Formula–1-es Williams-istálló márciusban a csapat 27 százalékos tulajdonrészét kínálja fel eladásra a frankfurti tőzsdén. A részvényekhez 24-29 eurós darabáron bárki hozzájuthat Nagy-Britanniából, Németországból, Ausztriából és Svájcból, míg Európa és a világ többi tájáról befektetőtársaságokon keresztül lehet tulajdonrészt szerezni.
febr. 9
16:09
Felkészülés: a Paks két góllal legyőzte másodosztályú ellenfelét (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks felkészülési mérkőzésen 3–1-re legyőzte Siófokon az NB II Nyugati csoportjának kilencedik helyén álló Szigetszentmiklóst.
febr. 9
16:11
Felkészülés: a DVSC Yannick és Coulibaly góljával nyert a Boleslav ellen (She)
A Törökországban edzőtáborozó DVSC labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–1-re győzött a cseh élvonalbeli FK Mladá Boleslav ellen.
febr. 9
16:12
A nőkért kampányoltak a klub labdarúgói (Agroinform)
A Nők a Pályán Egyesület kezdeményezéséhez csatlakozott a Diósgyőr is, a klub labdarúgói ezért mez nélkül álltak modellt. A mozgalom célja a kiállás a nők, azaz a női szerepek átértékelése mellett.
febr. 9
16:14
Varga József Szalai Ádám csapattársa lehet (Agroinform)
A Mainz állítólag 800 ezer eurót adna a Loki fiatal védekező középpályásáért, aki épp Dubajban van a magyar válogatottal.
febr. 9
16:27
Megtört a jég: lesz szponzori felirat a Barca mezén! (Infostart)
Július 1-től az UNICEF logó mellett új katari főszponzorának felirata is látható lesz majd az FC Barcelona labdarúgócsapatának mezén.
febr. 9
16:27
Formula-1: csak február végén dől el, ki helyettesíti Kubicát (She)
A Renault-istálló csak február végén dönt arról, hogy ki helyettesíti a vasárnap ralibalesetben súlyosan megsérülő Robert Kubicát a 2011-es idény versenyein. A csapat kedden Nick Heidfeldet, Vitantonio Liuzzit és Bruno Sennát nevezte meg a lengyel lehetséges helyetteseként.
febr. 9
16:29
Légióssors: Buzsáky Ákos fél órát kaphat a Tottenham ellen (She)
Négy hónappal a sérülése, és másfél héttel a visszatérése után a Tottenham elleni felkészülési mérkőzésen a tervek szerint félórányi játéklehetőséget kap szerdán Buzsáky Ákos, az angol másodosztályú QPR magyar középpályása, számolt be róla a fulhamchronicle.co.uk.
febr. 9
16:45
Felkészülés: a ZTE két góllal legyőzte a másodosztályú Ajkát (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszegi TE felkészülési mérkőzésen 3–1-re legyőzte az NB II Nyugati csoportjában ötödik helyen álló Ajkát.
febr. 9
16:48
24 érintett ország, Mészárost és Polekszicset márciusban hallgatják meg (Agroinform)
Huszonnégy európai ország érintett a futball bundabotrányban. A Debrecen játékosait a Sportdöntőbíróság hallgatja ki.
febr. 9
17:03
Tenisz: Kirilenko elherdált három meccslabdát és kiesett Pattayában (She)
A múlt heti zágrábi tornán hazai pályán a negyeddöntőben elbúcsúzó Marin Cilic két játszmában könnyedén legyőzte az osztrák Jürgen Melzert a rotterdami férfi tenisztorna második fordulójában. A pattayai női tornán már az első fordulóban búcsúzott a harmadik kiemelt orosz Marija Kirilenko, akit a kazah Galina Voszkobojeva vert meg szetthátrányból és három meccslabdáról fordítva.
febr. 9
17:03
Kimi ül Kubica helyére? (Blikk)
Párizs - Világbajnok pilótával pótolja a Lotus Renault GP lengyel versenyzőjét, a múlt vasárnap súlyos balesetet szenvedett Robert Kubicát (26)? Kimi Räikkönen (31), a száguldó cirkusz 2007-es győztese a kiszemelt – minden valószínűség szerint az anyagiakon múlik, hogy lesz-e megegyezés.
febr. 9
17:05
Meztelenül a focisták (Blikk)
Miskolc - Anyaszült meztelenül álltak fényképezőgép elé a Diósgyőr NB II-es focicsapatának játékosai. Dobos Attila (32) és társai egy országos méretű kezdeményezéshez adták nevüket, a nők hátrányos megkülönböztetésére kívánják felhívni a figyelmet.
febr. 9
17:07
Ricco otthonában vérdoppingolt (Blikk)
Modena — Kis híján belehalt saját vérének átömlesztésébe Riccardo Ricco (27).
febr. 9
17:24
Bendtner távozik, ha nem kap több lehetőséget (Agroinform)
A napokban egyébként véget ért a focista kapcsolata a nemesi gyökerekkel bíró, bárónői címet viselő, nála 13 évvel idősebb Caroline Luel-Brockdorffal.
febr. 9
17:42
Újabb Ferencváros-győzelem Horvátországban (Agroinform)
Tutoric talált be a Gorica ellen. Pályán volt a korábban gyengélkedő Marek Heinz, valamint a zöld-fehérek próbajátékosai is.
febr. 9
17:44
A legnagyobb klubok vinnék Andrea Pirlót (Agroinform)
A Real Madrid, a Barcelona, a Milan, a Manchester City, sőt a városi rivális Inter is bejelentkezett a világbajnok középpályásért.
febr. 9
17:48
Levetkőzött a diósgyőri focicsapat (Behaviour)
Levetkőzött a diósgyőri focicsapat, a sportolók egy csoportképen meztelenül pózolnak. Az akciójukkal egy, a nők jogaiért küzdő egyesület mellé álltak. A szervezet azt akarja elérni, hogy a nők nagyobb szerepet vállalhassanak a közéletben, akciójukhoz a sportklubon kívül korábban több, hazai híres embert sikerült levetkőztetniük.
febr. 9
17:57
AS Roma: Pizarro felépült decemberi sérüléséből, újra edz (She)
Az olasz labdarúgó élvonalban szereplő AS Roma játékosa, David Pizarro felépült december közepe óta tartó térdsérüléséből, ma délelőtt már újra csapattársaival együtt tréningezett.
febr. 9
18:00
Moldova kicsikarta a győzelmet (Agroinform)
San Marino kikapott Liechtensteintől a miniállamok "rangadóján".
febr. 9
18:15
2-0-ra győzött a magyar válogatott Dubajban (Infostart)
2-0-ra győzött a magyar válogatott Dubajban Azerbajdzsán válogatottja ellen. Az első gólt Rudolf Gergely lőtte, a 37. percben, majd a 81. percben Hajnal Tamás növelte az előnyt.
febr. 9
18:15
Felkészülés: élő eredménykövetés az NSO-n - argentin siker Portugália ellen (She)
Válogatott meccsdömping van szerdán világszerte: Máltától Malajziáig, Dániától Spanyolországig felkészülési mérkőzések sorozatát vívják. Kövesse a történéseket a Nemzeti Sport Online-on – a nap összes válogatott meccse, gólszerzőkkel!
febr. 9
18:15
Ruud Gullitot hősként fogadták Groznijban (Metropol)
Hősnek kijáró fogadtatásban részesült a csecsen fővárosban Ruud Gullit korábbi holland futballsztár, aki január óta az orosz élvonalban szereplő Terek Groznij vezetőedzője.
febr. 9
18:17
Válogatott: Azerbajdzsán-Magyarország élőben az NSO-n! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott első idei mérkőzésén Azerbajdzsánnal csap össze. A múlt évet jó eredményekkel záró Egervári-csapatnak a tavasszal a sérült Szalai Ádám nélkül kell helytállnia, többek között a Hollandia elleni Eb-selejtezőkön is. Kövesse nyomon a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
febr. 9
18:18
A pécsi Zamostny Balázs nyártól Újpesten játszik (Agroinform)
A PMFC neveltje megfordult már az MTK-ban is, a pécsi felnőtt csapatban a 2010-11-es szezonban mutatkozott be.
febr. 9
18:33
Felkészülés: az MTK 2-1-re győzött a szerb élvonalbeli Jagodina ellen (She)
A Törökországban edzőtáborozó MTK felkészülési mérkőzésen 2–1-re nyert a szerb élvonalbeli Jagodina ellen.
febr. 9
18:35
Videó: pazar találattal győztek a görögök Kanada ellen - a legfrissebb gólok (She)
Szerdán világszerte több válogatott labdarúgó-mérkőzést rendeznek. Magyarország Dubaiban Azerbajdzsán ellen játszik, de a Franciaország–Brazília és a Németország–Olaszország rangadók is érdekesnek ígérkeznek. Folyamatosan frissülő cikkünkben megtekinthetik a legújabb gólokat!
febr. 9
18:51
Videó: Ime az első magyar gól az azeriek ellni meccsen (She)
Rudolf Gergely góljával a 37. percben vezetést szerzett a magyar válogatott Dubaiban, Azerbajdzsán ellen.
febr. 9
19:09
Felkészülés: Messi-Cristiano Ronaldo párharc hetedszer (She)
Hetedszer találkozik egymással ellenfélként a jelenkori labdarúgás két legnagyobb alakja, Lionel Messi és Cristiano Ronaldo. A szerda esti Argentína–Portugália felkészülési mérkőzés előtt egyértelműen a Barcelona dél-amerikai légiósának jobbak a mutatói.
febr. 9
19:11
Felkészülés: 90. percben kapott góllal szenvedtek vereséget az oroszok (She)
Az orosz labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen vereséget szenvedett Irántól Abu-Dzabiban. Az iráni gólt Mohammad Halatbari szerezte a 90. percben, a gólszerzőt két perccel később kiállította a játékvezető, de az eredmény már nem változott.
febr. 9
19:12
Melzer kiesett, Tsonga a negyeddöntőben (Agroinform)
Az ötödik helyen kiemelt osztrák Jürgen Melzer kikapott, nyolcadik helyen rangsorolt francia Jo-Wilfried Tsonga három játszmában nyert az 1,45 millió euró összdíjazású fedettpályás rotterdami férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében.
febr. 9
19:27
Videó: óriási cselek és remek befejezés az iráni csatártól - a legfrissebb gólok (She)
Szerdán világszerte több válogatott labdarúgó-mérkőzést rendeznek. Magyarország Dubaiban Azerbajdzsán ellen játszik, de a Franciaország–Brazília és a Németország–Olaszország rangadók is érdekesnek ígérkeznek. Folyamatosan frissülő cikkünkben megtekinthetik a legújabb gólokat!
febr. 9
19:30
Mi lesz veled Lotus-Renault? (Agroinform)
Mint ismeretes, Robert Kubica sajnálatos balesete miatt nem vezethet ebben az idényben – no de ki kerüljön a helyére?
febr. 9
19:45
Alpesi sí: a tengerparton lazít Ivica Kostelic, két vb-számot kihagy (She)
Kihagyja a lesiklást és a kombinációt a favoritnak tartott Ivica Kostelic a németországi alpesisí-világbajnokságon. Az összetett világkupa horvát éllovasa – aki szerdán bronzérmet nyert szuper-óriásműlesiklásban – a következő három napot a tengerparton tölti, majd három napig edz, és csak utána tér vissza a vb-nek jövő vasárnapig otthont adó Garmisch-Partenkirchenbe.
febr. 9
20:03
EURO-2012: már nem fenyegeti a felfüggesztés veszélye Ukrajnát (Infostart)
Már nem fenyegeti a felfüggesztés veszélye az ukrán tagszövetséget a Nemzetközi (FIFA) és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) közlése szerint.
febr. 9
20:03
Euro 2012: elmúlt az ukrán szövetség felfüggesztésének veszélye (She)
Már nem fenyegeti a felfüggesztés veszélye az ukrán tagszövetséget a Nemzetközi (FIFA) és az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szerdai közlése szerint.
febr. 9
20:05
Női kézilabda MK: a címvédő Győr is bejutott az elődöntőbe (She)
A címvédő Győri Audi ETO KC is bejutott a női kézilabda Magyar Kupa elődöntőjébe, miután 18 góllal nyert a Szekszárd ellen.
febr. 9
20:06
Legyőztük Azerbajdzsánt is (Agroinform)
A magyarok legjobbjai a két gólszerző, Rudolf és Hajnal voltak, de Szalai nagyon fog hiányozni elöl.
febr. 9
20:08
Győzött az U-21-es válogatott (Agroinform)
A Siófok elleni edzőmeccsen 2-1-re nyertek a 21 éven aluliak Futács és Stieber góljaival.
febr. 9
20:21
Győzelemmel kezdett az Egervári-csapat (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott Dubajban felkészülési mérkőzésen 2-0-ra nyert az azeri csapat ellen. A magyarok az első félidő 37. percében Rudolf Gergely találatával szerezték meg a vezetést, majd a fordulást követően Hajnal Tamás állította be a végeredményt.
febr. 9
20:39
Válogatott: Fáradtnak éreztem magam - Rudolf Gergely (She)
Kétgólos (2–0) győzelmet aratott Dubaiban a magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen Azerbajdzsán ellen. Első gólunkat a 37. percben Rudolf Gergely szerezte, aki a mérkőzés utáni nyilatkozatában elárulta: fáradtnak érezte magát a találkozón.
febr. 9
20:41
Tenisz: Clijsters egy győzelemre került a világelsőségtől Párizsban (She)
Kim Clijsters szetthátrányból fordítva 4:6, 6:2, 6:0-ra legyőzte a német Kristina Barroist a párizsi női Open GDF Suez tenisztorna második fordulójában, és az Australian Open győztesét már csak egy győzelem választja el attól, hogy hétfőtől átvegye a vezetést a női világranglistán Caroline Wozniackitól.
febr. 9
20:43
Válogatott: Tornyinak a bal szélünk, majd a középpályánk tetszett (She)
Kétgólos (2–0) győzelmet aratott Dubaiban a magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen Azerbajdzsán ellen. A találkozót a helyszínen tekintette meg és drukkolt a magyar honfitársak sikeréért Tornyi Barnabás.
febr. 9
20:57
Férfi kosárlabda NB I: a Körmend 127 pontot dobott Salgótarjánban (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság 14. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Körmend 127 pontot szerezve nyert a Salgótarján vendégeként.
febr. 9
21:15
Videó: hatgólos őrület Zágrábban, remek fejes a dán védőtől - a legfrissebb gólok (She)
Szerdán világszerte több válogatott labdarúgó-mérkőzést rendeznek. Magyarország Dubaiban Azerbajdzsán ellen játszott, de a Franciaország–Brazília és a Németország–Olaszország rangadók is érdekesnek ígérkeznek. Folyamatosan frissülő cikkünkben megtekinthetik a legújabb gólokat!
febr. 9
21:33
Videó: a Real Madrid játékosai egymás kapujába találtak be - a legfrissebb gólok (She)
Szerdán világszerte több válogatott labdarúgó-mérkőzést rendeznek. Magyarország Dubaiban Azerbajdzsán ellen játszott, de a Franciaország–Brazília és a Németország–Olaszország rangadók is érdekesnek ígérkeznek. Folyamatosan frissülő cikkünkben megtekinthetik a legújabb gólokat!

Keresés