2011. április 10. vasárnap

ápr. 10
17:03
41 éves kapussal nyert meccset az Arsenal a Premier League-ben (Infostart)
Az Arsenal 3-1-re győzött a Blackpool vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
ápr. 10
17:03
Videó: Rudolf Gergely remek szöglete után szerzett gólt a Bari (She)
Döntetlennel (1–1) ért véget a Bari–Catania olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzés a Serie A 32. fordulójában. Rudolf Gergely nagy szerepet játszott a hazaiak pontszerzésében, mert Gazzi gólja előtt a magyar válogatott támadója végezte el a szögletet.
ápr. 10
17:18
Krkic és Mascherano kihagyja az El Clásicót (Agroinform)
A csatár térdsérülés, míg a középpályás eltiltás miatt kénytelen kihagyni a jövő szombati, Real Madrid elleni szuperrangadót.
ápr. 10
17:21
Tömegsport: több mint 15 ezren futottak a Vivicittán (She)
Rekordszámú, több mint 15 ezer ember indult vasárnap a budapesti T-Home Vivicittá Városvédő Futáson.
ápr. 10
17:21
Rekordszámú induló a Vivicittán (Metropol)
Mint a szervezők elmondták, a T-Home Vivicittá Városvédő Futásoéves történetében abszolút rekordnak számít a 15. 050 induló. Nézzék meg Katona László képeit a képgalériában!
ápr. 10
17:23
Női kosár Euroliga: spanyol arany, a Salamancáé a bajnoki cím (She)
A Halcón Avenida Salamanca csapata diadalmaskodott a női kosárlabda Euroliga 2010–2011-es kiírásában, miután a döntőben 68–59-re legyőzte a 2007 és 2010 között négy sorozatot egymás után megnyerő Szpartak Moszkvát.
ápr. 10
17:25
Serie A: a Napoli pontszámban beérte a Milant, Rudolf gólpasszt adott (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 32. fordulójában a Napoli nyert Bolognában, így három bajnoki ponthoz jutott, s beérte a listavezető AC Milant. A milánóiak a forduló zárásaként este a Fiorentina otthonában lépnek pályára.
ápr. 10
17:36
Nyert a Lazio és a Napoli, ikszelt a Bari (Agroinform)
Rudolf Gergely gólpasszt érő szöglete kellett a Bari 1-1-es döntetlenjéhez a Catania ellen a Serie A 32. fordulójában.
ápr. 10
17:38
Kiütéses siker a sereghajtótól (Agroinform)
Lucien Favre csapata a sikerrel is maradt a mezőny végén, de egy döntetlen és két vereség után újra győzni tudott.
ápr. 10
17:39
NB II : debreceni sikerével keleten élre állt a Diósgyőr (She)
Kihasználta riválisa, a Nyíregyháza békéscsabai botlását a Diósgyőr, amely debreceni győzelmével a másodosztályú labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjának élére ugrott.
ápr. 10
17:39
Magyar futó nyerte az észak-sarki maratont (Behaviour)
A magyar Tóth István nyerte meg az Északi-sarkon rendezett maratonfutást, majdnem 12 perccel megelőzve a második helyen beérkezett versenyzőt - olvasható a verseny hivatalos oldalán. A világ leghidegebb futóversenyét péntekről szombatra virradó éjszakai napfényben tartották és vasárnapra már mindannyian elhagyták a verseny helyszínét.
ápr. 10
17:41
Torna Eb: Csillag Tünde a nyolcadik helyen végzett talajon (She)
Csillag Tünde a nyolcadik helyen végzett a tornászok egyéni összetett és szerenkénti Európa-bajnokságán a talaj fináléjában Berlinben.
ápr. 10
17:43
Labdarúgó NB I: Újpest-DVSC élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a labdarúgó NB I 22. fordulójának vasárnapi rangadója, az Újpest–Debreceni VSC összecsapás, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 10
17:45
Bundesliga: a sereghajtó Gladbach egy ötössel küldte haza a Kölnt (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság sereghajtója, a Borussia Mönchengladbach kiütéses, 5–1-es győzelmet aratott az 1. FC Köln felett a Bundesliga 29. fordulójában.
ápr. 10
17:57
Sakk: a Nagykanizsa nyerte meg a zalai rangadót a csapatbajnokságban (She)
Az Aquaprofit Nagykanizsa 8.3:3.5 győzött idegenben a Csuti-Hydrocomp Zalaegerszeg ellen a honi csapatbajnokság első osztályának (Szabó László-csoport) 8. fordulójában. Ezzel együtt a kanizsaiak előnye nyolcról hét pontra csökkent, mert a Paks 9.5 pontot szerzett a Mátyásföldi Lawn Tennis Club ellen.
ápr. 10
17:57
Kiss László iskolapadba ül (Blikk)
Hatvankét évesen ül be ma az iskolapadba a Pécstől a közelmúltban menesztett tréner. A szakember az UEFA-rendszerű edzőképzés pro-licences kurzusát kezdi meg.
ápr. 10
18:12
Csillag Tünde nyolcadik talajon (Agroinform)
Csillag Tünde nyolcadik helyen végzett talajon a berlini tornász Európa-bajnokság vasárnapi szerdöntőiben.
ápr. 10
18:14
Fazekasék nyerték a nyitófutamot (Agroinform)
A Fazekas Károly, Horn Albert kettős győzelmével ért véget a hét futamos UNIQA tereprali országos bajnokság nyitóversenye.
ápr. 10
18:15
Tereprali ob: Fazekas sikere, Korda a második, Szalay a harmadik (She)
A Fazekas Károly, Horn Albert kettős győzelmével ért véget vasárnap a Hajdúszoboszló környékén rendezett a hétfutamos Uniqa tereprali országos bajnokság nyitóversenye.
ápr. 10
18:16
Spanyol siker a női Euroligában (Agroinform)
A spanyol Salamanca legyőzte a négyszeres címvédő Szpartak Moszkvát, így története során először nyerte meg a női kosárlabda Euroliga sorozatot.
ápr. 10
18:17
Ausztria: az Austria Wien csak egy ponttal lépett meg Szabicséktól (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában az Austria Wien idegenben 3–3-as döntetlent játszott a Kapfenberggel. A találkozón a vendégeknél Sáfár Szabolcs nem kapott lehetőséget.
ápr. 10
18:18
Győzelmével élre ugrott a Diósgyőr (Agroinform)
A Diósgyőr győzelmet aratott Debrecenben a labdarúgó NB II 21. fordulójában, így élre ugrott a Keleti csoportban.
ápr. 10
18:33
Tereprali ob: Fazekas nyert, Korda a második, Szalay a harmadik (She)
A Fazekas Károly, Horn Albert kettős győzelmével ért véget vasárnap a Hajdúszoboszló környékén rendezett a hétfutamos Uniqa tereprali országos bajnokság nyitó versenye.
ápr. 10
18:33
Vivicitta-rekord: több mint 15 ezren futottak Budapesten (Behaviour)
Rekord született a vasárnapi Vivicittá Városvédő Futáson a fővárosban. Összesen már 15 050-en vettek részt a különféle távokon, szemben a tavalyi, eddigi legmagasabb 12 400-as létszámmal. Az idei 26. rendezvényen már mindenki választhatott az alkatának, teherbírásának megfelelő távot és mozgásformát, hiszen lehetett gyalogolni, de akár 21 kilométeres fél maratont is futni. A jelszó most is ugyanaz…
ápr. 10
18:35
Női kézi KEK: a Fradi öt góllal vezet az elődöntőben Metzben (She)
A női kézilabda KEK-elődöntő első mérkőzésének szünetében a Ferencváros 17–12-re vezet a Metz otthonában.
ápr. 10
18:37
Kerékpár: meglepetés a Párizs-Roubaix-n, Vansummeren diadalmaskodott (She)
Karrierje legnagyobb diadalát aratta a belga Johan Vansummeren, a Garmin-Cervélo kerékpárosa: a 30 éves kerekes meglepetésre győzelmet aratott a legnevesebb egynapos klasszikuson, a Párizs–Roubaix versenyen.
ápr. 10
18:39
Hollandia: Dzsudzsákék a 91. percben mentettek pontot Eindhovenben (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 30. fordulójában a PSV Eindhovenben 2–2-es döntetlent játszott a Heerenveennel. Dzsudzsák Balázsék az 58. percben jutottak előnyhöz, de a vendégek a villámléptű csereember, a két gólpasszig jutó Luciano Narsingh vezérletével három perc alatt szerzett duplával fordítottak. A PSV a kispadról a hajrára beszálló Ola Toivonen 91. percben szerzett…
ápr. 10
18:41
Ciprus: a rekordbajnok APOEL huszonegyedik aranyát ünnepelheti (She)
Huszonegyedik alkalommal szerezte meg a ciprusi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság aranyérmét az APOEL csapata, mely 2–0-ra legyőzte legnagyobb riválisát, az Omonia Nicosiát.
ápr. 10
18:48
Dzsudzsákéknak csak döntetlenre futotta (Agroinform)
A PSV előtt adott volt a lehetőség az első hely visszaszerzésére a Twente botlása miatt, de a mérkőzés összeképe alapján az egy ponttal is elégedettek lehetnek.
ápr. 10
18:51
Kerékpár: meglepetés a Párizs-Roubaix-n, Vansummeren diadalmaskodott (She)
Karrierje legnagyobb diadalát aratta a belga Johan Vansummeren, a Garmin-Cervélo kerékpárosa: a 30 éves kerekes meglepetésre győzelmet aratott a legnevesebb egynapos klasszikuson, a Párizs–Roubaix versenyen.
ápr. 10
18:53
Eredivisie: Dzsudzsákék a 91. percben mentettek pontot Eindhovenben (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 30. fordulójában a PSV Eindhovenben 2–2-es döntetlent játszott a Heerenveennel. Dzsudzsák Balázsék az 58. percben jutottak előnyhöz, de a vendégek a villámléptű csereember, a két gólpasszig jutó Luciano Narsingh vezérletével három perc alatt szerzett duplával fordítottak. A PSV a kispadról a hajrára beszálló Ola Toivonen 91. percben szerzett…
ápr. 10
18:55
Tenisz: Pablo Andújar győzelmével ért véget a casablancai torna (She)
Pablo Andújar győzelmével ért véget a casablancai férfi torna, miután a spanyol teniszező a fináléban két szettben legyőzte az olasz Potito Staracét.
ápr. 10
19:06
Hátrányból mentett pontot a Zenit (Agroinform)
Huszti Szabolcs csapata otthon játszott 1-1-es döntetlent a CSZKA Moszkva ellen a Premjer-liga 4. fordulójában.
ápr. 10
19:08
Vadóczék kikaptak Gijónban (Agroinform)
A kiesőjelölt csapatok közül egy sem örülhetett igazán, ikszelt a Hércules ás a Málaga is.
ápr. 10
19:09
Videó: Bodor Boldizsár 17 méterről lőtt a Twente kapujába (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Bodor Boldizsár gólt szerzett a Rodában a Twente ellen a holland bajnokság (Eredivisie) 30. fordulójában. Most nézze meg a magyar játékos találatát!
ápr. 10
19:11
NB II: a Bozsik-stadionban győzött a Gyirmót, Barcson a Vidi II (She)
Tovább halad az élvonal felé a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában a Gyirmót, mely 3–1-re győzött Weitner Ádám, Baumgartner Attila és Kiss Zsolt góljának köszönhetően a Honvéd-MFA ellen idegenben.
ápr. 10
19:13
Primera División: a Real után Vadóczék skalpját is megszerezte a Gijón (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 31. fordulójában a Vadócz Krisztiánt foglalkoztató Osasuna Gijónban a Sporting vendégeként szenvedett egygólos vereséget. A magyar középpályás irányítóként kezdte a mérkőzést, amelynek minden percét a pályán tölthette.
ápr. 10
19:15
Premier League: a Newcastle elleni győzelme után fellélegezhet a Villa (She)
Fontos mérkőzésen nyert 1–0-ra az Aston Villa a Premier League 32. fordulójában. A birminghami csapat James Collins találatának köszönhetően gyűjtötte be a három pontot, amivel a tabella 16. helyéről a tizennegyedikre lépett előre.
ápr. 10
19:17
Videó: futószalagon jöttek az újpesti helyzetek, de csak egy lett gól (She)
A félidőben 1–1-re állt az Újpest és a Debrecen csatája a labdarúgó NB I 22. fordulójában. Az eredmény elsősorban a vendégekre hízelgő, mert a fővárosiak rengeteg ziccert elhibáztak.
ápr. 10
19:24
Otthon nyert az Aston Villa (Agroinform)
Hazai pályán győztek a birminghamiek James Collins góljával 1-0-ra a Newcastle ellen a Premier League 32. fordulójában.
ápr. 10
19:26
Bravúros FTC-győzelem Franciaországban (Agroinform)
A Fradi nagyon közel került ahhoz, hogy bejusson a fináléba, miután a vasárnapi első mérkőzésen 31-27-es győzelmet aratott a francia Metz otthonában.
ápr. 10
19:27
Primera División: a Real után Vadóczékat is felülmúlta a Gijón (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 31. fordulójában a Vadócz Krisztiánt foglalkoztató Osasuna egygólos vereséget szenvedett Gijónban a Sportingtól. A magyar középpályás irányítóként kezdte a mérkőzést, amelynek minden percét a pályán tölthette.
ápr. 10
19:27
A döntő küszöbén az FTC (Metropol)
A Ferencváros 31-27-es győzelmet aratott a francia Metz otthonában a női kézilabda KEK elődöntőjének vasárnapi első mérkőzésén.
ápr. 10
19:29
Női kézi KEK: bravúros Fradi-siker a metzi elődöntőben (She)
A női kézilabda KEK-elődöntő első mérkőzésén a Ferencváros szenzációs, 31–27-es győzelmet aratott a francia Metz otthonában.
ápr. 10
19:31
Ligue 1: csak ikszelt az OM, eggyel került közelebb a Lille-hez (She)
Nagy lehetőséget hagyott ki a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) az Olympique Marseille, mivel hazai pályán csak 2–2-t játszott a Toulouse-zal.
ápr. 10
19:42
Pontokat szórakozott el az Újpest a Debrecen ellen (Agroinform)
Bár többnyire szebben játszottak a lila-fehérek, védőik határozatlansága miatt kétszer is hátrányból kellett felállniuk.
ápr. 10
19:44
Megszenvedett a három pontért a Leverkusen (Agroinform)
A sikerrel a Bayer öt pontra közelítette meg a listavezető Borussia Dortmundot.
ápr. 10
19:45
NB I: kétszer vezetett, mégsem nyert a Loki Újpesten (She)
A labdarúgó NB I 22. fordulójának vasárnapi rangadóján a DVSC-TEVA hiába vezetett kétszer is az Újpest otthonában, a lila-fehérek Jarmo Ahjupera révén mindkétszer egyenlíteni tudtak, így továbbra is várat magára a címvédő első szezonbeli vendégsikere.
ápr. 10
19:47
Bundesliga: a Leverkusen hátrányból győzött a St. Pauli ellen (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 29. fordulójában a Bayer Leverkusen hazai pályán nyert minimális különbséggel a St. Pauli ellen.
ápr. 10
20:03
Belgium: a Club Brugge megleckéztette Juhász Rolandékat (She)
A belga labdarúgó-bajnokság élvonalának playoffkörében a Club Brugge hazai pályán 3–0-s győzelmet aratott az Anderlecht ellen.

Keresés