2011. április 15. péntek

ápr. 15
18:33
Nadal nem hibázott Monte Carlóban (Metropol)
A világelső spanyol Rafael Nadal és a harmadik helyen kiemelt brit Andy Murray könnyedén jutott a négy közé a 2,75 millió euró összdíjazású, salakpályás monte-carlói férfi tenisztorna pénteki negyeddöntőjéből.
ápr. 15
18:51
Fehéroroszország: a Budaörsről útra kelt Sándor belőtte első gólját (She)
A télen az NB II-es Budaörsből szerződtetett Sándor István megszerezte első gólját a Naftan Novopolock színeiben a fehérorosz labdarúgó-bajnokság első osztályában.
ápr. 15
18:53
Profi ökölvívás: a „Ragadozó” visszatér, Mészáros András újrakezdi (She)
A Felix Promotionnél kezdi újra bokszkarrierjét Mészáros András, akivel hárommeccses próbaszerződést kötött az iroda.
ápr. 15
19:09
NB I: nem rúgott gólt Szolnokon az Újpest, így kikapott 1-0-ra (She)
A sereghajtó Szolnok Fitos László 31. percben rúgott góljával 1–0-ra legyőzte hazai pályán az Újpestet a labdarúgó NB I 23. fordulójának nyitó mérkőzésén.
ápr. 15
19:11
NB I: Ferencváros-Vasas derbi élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a labdarúgó NB I 23. fordulójában megrendezésre kerülő budapesti derbi, a Ferencváros–Vasas összecsapás, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 15
19:24
Fitos góljával győzte le a Szolnok a gyengén játszó Újpestet (Agroinform)
A lila-fehérek kevés helyzetet tudtak kialakítani Szolnokon, így az utolsó helyezett győzelemmel kapaszkodott a mezőny után.
ápr. 15
19:27
NB I: Elfogadhatatlan ez a teljesítmény - Mészöly Géza (She)
Mészöly Géza, az Újpest vezetőedzője egyszerűen nem is érti, hogy csapata hogy játszhatott ilyen gyengén a Szolnok ellen. Mint ismert, Fitos László góljával a ligautolsó hazai pályán 1–0-ra legyőzte a lila-fehéreket az élvonal 23. fordulójának nyitó mérkőzésén.
ápr. 15
19:29
Női kosárlabda NB I: a Szeged egyenlített a ZTE elleni bronzcsatában (She)
Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokságban a Mediteam-Szeged hazai környezetben 17 ponttal nyert a ZTE ellen, így összetettben kiegyenlítette hátrányát az egyik fél második győzelméig tartó párharcban, amelynek tétje a bronzérem.
ápr. 15
19:31
NB I: Egy góllal ma jobbak voltunk az Újpestnél - Simon (She)
Simon Antal szerint csapata egy góllal mindenképpen jobb volt az Újpestnél. A Szolnok vezetőedzője a lila-fehérek ellen 1–0-ra megnyert bajnokit követően nyilatkozott a találkozót közvetítő Sport Tv-nek.
ápr. 15
19:45
NB I: Egy góllal ma jobbak voltunk az Újpestnél - Simon Antal (She)
Simon Antal szerint csapata egy góllal mindenképpen jobb volt az Újpestnél. A Szolnok vezetőedzője a lila-fehérek ellen 1–0-ra megnyert bajnokit követően nyilatkozott a találkozót közvetítő Sport Tv-nek.
ápr. 15
20:00
Elfogadhatatlan volt a játékunk - Mészöly Géza (Agroinform)
Az Újpest vezetőedzője nem értette csapata gyenge játékát, amit a Szolnok ellen idegenben 1-0-ra elvesztett meccsen látott.
ápr. 15
20:03
Férfi kosárlabda NB I: a Paks és a Körmend egy sikerre az elődöntőtől (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén az Atomerőmű a végén bedarálta a magát sokáig jól tartó ZTE-t, míg a Körmend egy végtelenül kiegyenlített csatában bizonyult jobbnak a Kecskemétnél. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban az Atomerőmű és a Körmend 2–1-es vezetésre tett szert.
ápr. 15
20:18
A padozó magyarok nyertek, a pályára lépő kikapott (Agroinform)
Király Gábor végigvédte az 1860 München mérkőzését, de csapata vereséget szenvedett, míg az Ingolstadt és a Düsseldorf nyert.
ápr. 15
20:21
Férfi kézilabda NB I: a Szeged győzelmével zárult az alapszakasz (She)
A Szeged hét góllal győzött a Pécs ellen a férfi kézilabda-bajnokság alapszakaszának utolsó mérkőzésén.
ápr. 15
20:23
Bundesliga 2.: Király kétszer kapitulált, csapata 2-1-re kikapott (She)
Király Gábor két gólt kapott a második félidőben a szenegáli válogatott Momar N’Diayétől, így az FSV Frankfurt fordított az 1860 München ellen, és 2–1-re nyert a német másodosztályú bajnokság péntek esti mérkőzésén.
ápr. 15
20:25
Súlyemelő Eb: Baranyai országos csúcsot lökött, összetettben 5. (She)
Baranyai János összetettben ötödik lett az oroszországi súlyemelő Európa-bajnokságon a 85 kilogrammos férfikategória péntek esti versenyében, lökésben pedig országos csúccsal végzett a negyedik helyen.
ápr. 15
20:27
Női kézilabda NB I: hazai pályán nyert az Alcoa és az Érd (She)
A női kézilabda NB I rájátszásának közép- és alsóházi rájátszásában az Alcoa illetve az Érd hazai pályán nyert.
ápr. 15
20:36
Baranyai országos csúcsot lökött, ötödik lett összetettben (Agroinform)
Baranyai János összetettben ötödik lett az oroszországi súlyemelő Európa-bajnokságon a 85 kg-os férfikategóriában.
ápr. 15
20:39
Női vízilabda ob I: az Eger sorrendben harmadszor bronzérmes (She)
Az élvonalbeli női vízilabda-bajnokság, a Vodafone ob I rájátszásában az Eger hazai pályán két góllal nyert a Szeged ellen. Így összesítésben 3–0-lal bizonyult jobbnak riválisánál az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban, és szerezte meg ezzel a bronzérmet, sorrendben harmadszor.
ápr. 15
20:39
Sapinát kiengedték az előzetesből (Behaviour)
A bochumi bíróság pénteken kiengedte az előzetes letartóztatásból a labdarúgó-mérkőzések eredményeinek manipulálásra szakosodott banda egyik vezetőjét, Ante Sapinát.
ápr. 15
20:41
Videó: óriásit hibázott az újpesti védelem, kikaptak a lilák Szolnokon (She)
Mint arról beszámoltunk, a sereghajtó Szolnok Fitos László 31. percben rúgott góljával 1–0-ra legyőzte hazai pályán az Újpestet a labdarúgó NB I 23. fordulójának nyitó mérkőzésén. Mészöly Géza együttese egyetlen idegenbeli győzelmét így továbbra is a második fordulóból – a Kaposvár legyőzésével – tudja felmutatni, míg a tavasszal vendégként még gólt sem szerzett.
ápr. 15
20:56
Győzelemmel zárta a Szeged az alapszakaszt (Agroinform)
A Szeged könnyedén nyert Pécsen a Budapest Bank férfi kézilabdaliga alapszakaszának utolsó, pénteki mérkőzésén.
ápr. 15
21:12
Öngóllal nyert a Vasas a Ferencváros vendégeként (Agroinform)
Végig többet támadott a zöld-fehér együttes, mint vendége, mégis az angyalföldiek nyertek egy rossz mozdulatnak köszönhetően.
ápr. 15
21:15
Férfi kosárlabda NB I: az Albacomp másodszor is legyőzte a Falcót (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén az Albacomp hazai pályán 13 ponttal győzött a Falco ellen. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban a fehérváriak a 2–1-es vezetésre tettek szert. A negyedik mérkőzést hétfőn, Szombathelyen játsszák.
ápr. 15
21:17
NB I: Maróti öngólja döntött, nyert a Vasas az FTC ellen (She)
A labdarúgó NB I 23. fordulójának fővárosi derbijén a Vasas Maróti Béla szerencsétlen mozdulatát követő öngóljával 1–0-ra legyőzte idegenben a Ferencvárost. Az angyalföldiek sikerükkel feljöttek a 7. helyre.
ápr. 15
21:19
Norvégia: negyven perc alatt hat gól, Korcsmár Zsolték ikszeltek (She)
Gólzáporos első félidőt követően egy pontot szerzett a Haugesund otthonában Korcsmár Zsolt csapata, a Brann Bergen a norvég pontvadászat negyedik fordulójának péntek esti találkozóján. A magyar légiós végigjátszotta az összecsapást.
ápr. 15
21:21
Videó: Maróti öngólja után győzött a Vasas a Ferencváros otthonában (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 23. fordulójának fővárosi derbijén a Vasas Maróti Béla szerencsétlen mozdulatát követő öngóljával 1–0-ra legyőzte idegenben a Ferencvárost. Az angyalföldiek sikerükkel feljöttek a 7. helyre.
ápr. 15
21:23
Öttusa-vk: három magyar is bejutott a férfiak döntőjébe (She)
Mindhárom magyar induló bejutott a vasárnapi férfi döntőbe az öttusázók idei Világkupa-sorozatának második versenyén, az olaszországi Sassariban.
ápr. 15
21:33
Öngóllal kapott ki a Fradi (Infostart)
A Vasas egy öngóllal 1-0-ra győzött a Ferencváros otthonában a labdarúgó NB I 23. fordulójában.
ápr. 15
21:33
Férfi vízilabda ob I: remek védekezés és egri győzelem a Honvéd ellen (She)
A férfi vízilabda-bajnokság rájátszásának 1. fordulójában a ZF-Eger hazai medencében 4–3-ra legyőzte a Groupama Honvédot.
ápr. 15
21:48
A Kaposvár szerzett vezetést a döntőben (Agroinform)
A Kaposvár hazai pályán négy játszmában nyert a Kecskemét ellen a férfi röplabda Extraliga döntőjének első, pénteki mérkőzésén.
ápr. 15
21:50
Nyert a Fehérvár és az Érd (Agroinform)
Az Alcoa a Dunaújvárost, az Érd az Újbudát győzte le a rájátszásban hazai pályán.
ápr. 15
21:51
NB I: Prukner László szerint nem sikerült átlépniük a saját árnyékukat (She)
A labdarúgó NB I 23. fordulójának péntek esti mérkőzésén a Vasas 1–0-ra győzött a Ferencváros vendégeként. A találkozó után Prukner László, a hazaiak vezetőedzője a helyzetkihasználást okolta a vereségért.
ápr. 15
21:53
Férfi röplabda: a Kaposvár szerzett előnyt a döntő első felvonásán (She)
A Kaposvár férfi röplabdacsapata pályaválasztóként 3:1-re legyőzte a Kecskemét a bajnoki döntő első mérkőzésén, így előnyhöz jutott a három győzelemig tartó párharcban.
ápr. 15
22:06
Szoros győzelemmel nyitotta az Eger a rájátszást (Agroinform)
Az alapszakaszelső felettébb gólszegény meccsen legyőzte a Honvédot a vízilabda ob I rájátszásának pénteki nyitómérkőzésén.
ápr. 15
22:08
Minden párharcban a hazai együttes szerzett előnyt (Agroinform)
A Szolnok, az Albacomp, a Körmend és az Atomerőmű is megnyerte hazai pályán saját párharcának harmadik mérkőzését.
ápr. 15
22:09
NB I: Óriási dolog a Fradi-pályán nyerni - Lisztes Krisztián (She)
A jelenleg a Vasast erősítő, de korábban a Ferencvárosban futballozó Lisztes Krisztián szerint az a legfontosabb, hogy az angyalföldiek minél hamarabb megszerezzék a bennmaradáshoz szükséges pontokat.
ápr. 15
22:09
Öngóllal nyert a Vasas a Fradi vendégeként (Metropol)
Egy öngólnak köszönhetően a Vasas idegenben 1-0-ra legyőzte a Ferencvárost a labdarúgó Monicomp Liga 23. fordulójának péntek esti mérkőzésén
ápr. 15
22:11
Férfi kosárlabda NB I: a Szolnok 18 pontos győzelemmel került előnybe (She)
A Szolnoki Olaj hazai pályán 87–69-re legyőzte a Pécset a férfi kosárlabda NB I rájátszásának első fordulójában, így 2–1-es vezetéshez jutott a párharcban.
ápr. 15
22:27
Bundesliga: Lőw Zsolt a kispadról nézhette végig a Mainz győzelmét (She)
A német labdarúgó-bajnokság élvonalának 30. fordulójában a Mainz hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Mönchengladbachot, s ezzel megszilárdította ötödik helyét a tabellán.
ápr. 15
22:45
Belgium: Juhászék két góllal legyőzték Tőzséréket a rájátszásban (She)
Az Anderlecht a harmadik fordulóban megszerezte első rájátszás-győzelmét a belga labdarúgó-élvonal 2010–2011-es szezonjában: a brüsszeli csapat a Racing Genk ellen nyert hazai pályán. A „magyar mérkőzést” a hazaiak védője, Juhász Roland és a vendégek középpályása, Tőzsér Dániel egyaránt végigjátszotta. Köteles László a Genk kispadjáról figyelte végig a mérkőzést. A brüsszeliek gólját Dalibor…
ápr. 15
23:00
A Vasas is a nagycsapatok közé tartozik - Komjáti András (Agroinform)
Az angyalföldi edző érthető módon elégedett volt csapatával a Ferencváros legyőzése után, szerinte a támadójáték is javult.
ápr. 15
23:02
Szalai kiszurkolta a Mainz győzelmét (Agroinform)
Az ötödik helyezett Mainz 1-0-ra legyőzte a sereghajtó Mönchengladbachot a Bundesliga 30. fordulójának nyitómérkőzésén.
ápr. 15
23:18
Juhászék legyőzték és megelőzték Tőzséréket (Agroinform)
Mindkét magyar játékos végigjátszotta az Anderlecht-Genk mérkőzést a belga bajnokság rájátszásának harmadik körében.
ápr. 15
23:21
Jégkorong: Írország a horvátok ellen sem úszta meg húsz gól alatt (She)
A zágrábi divízió 2-es jégkorong-világbajnokság B-csoportjában Horvátország és Románia is könnyed győzelemmel készült az egymás elleni döntő mérkőzésre. A románoktól 22 gólt kapó írek a hazaiakkal szemben sem úszták meg húsz gól alatt, a házigazda 21 góllal tömte ki ellenfele hálóját. Horvátország és Románia szombaton egymás elleni mérkőzéssel dönt a továbbjutásról. A divízió 3-as vb-n még nyílt a…
ápr. 15
23:54
A Vasast nem lehet egy kézlegyintéssel elintézni - Komjáti András (Agroinform)
A Ferencváros-Vasas (0-1) NB I-es mérkőzés után a vendégek szakvezetője, Komjáti András és a hazaiak trénere, Prukner László sajtótájékoztatón értékelte a látottakat.
ápr. 15
23:57
Eredmények: ezúttal a Genclerbirligi ellen bukott pontokat a Besiktas (She)
A török labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának péntek esti mérkőzésén a Genclerbirligi ellen újabb kellemetlen eredményt ért el a Besiktas. A nagy múltú klub Simao Sabrosa és Ibrahim Toroman találatával ugyan 2–0-ra vezetett, mégis csak 2–2-es döntetlenre volt képes a Genclerbirligi ellen. A Besiktas jelenleg csupán ötödik a Süperligben, hat ponttal lemaradva az El-szereplést érő helyen tanyázó…

Keresés