2011. április 23. szombat

ápr. 23
13:45
Japán FIFA-segítségért folyamodott (Metropol)
Mintegy 85 milliárd forintnyi értékben pénzügyi segítséget kért Japán futballszövetsége (JFA) a sportág nemzetközi szövetségétől (FIFA) azoknak a károknak az enyhítésére, amelyeket a március 11-i földrengés és az azt követő cunami okozott a távol-keleti országban.
ápr. 23
13:45
Kiütéses magyar győzelem (Behaviour)
A magyar válogatott nagy gólkülönbséggel győzte le a spanyolokat a Divízió I-es jégkorong világbajnokságon. A magyar csapat szombaton Olaszországgal mérkőzik a feljutásért.
ápr. 23
13:46
Férfi röplabda: a MAFC is nyert hazai pályán, még nincs 7. helyezett (She)
Hazai pályán szetthátrányból fordítva 3:1-re nyert a MAFC a Csepel ellen, így 1–1-re alakította a férfi röplabda Extraliga 7. helyéért folyó párharc állását. A döntés a szerdai csepeli harmadik mérkőzésre maradt.
ápr. 23
14:00
Cselgáncs Eb: Joó Abigél a bronzéremért küzdhet Isztambulban (She)
A 78 kilogrammos hölgyek versenyében címvédő Joó Abigél a bronzéremért küzdhet az Isztambulban zajló olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokság szombati versenynapján.
ápr. 23
14:18
Sznúker-vb: a második akadályt is sikerrel vette a 21 éves Trump (She)
A címvédő Neil Robertson után Martin Gould ellen is magabiztos győzelmet aratott a sheffieldi sznúker-világbajnokságon Judd Trump, aki ezzel a legjobb nyolc közé jutott. A viadalra a China Openen aratott tornagyőzelemmel melegítő 21 éves játékos a negyeddöntőben Ali Carterrel vagy Graeme Dott-tal csap össze, az utóbbi két játékos a szombat délutáni folytatás előtt 8:8-ra áll.
ápr. 23
14:18
Itt az olasz meccs - most kell keménynek lenni (Agroinform)
Az „A”-csoportba történő feljutás a tét ma este a Papp László Sportarénában, ahol a várva várt magyar-olasz találkozóval zárul a világbajnokság.
ápr. 23
14:20
Joó Abigél a bronzéremért lép szőnyegre (Agroinform)
A 78 kg-ban címvédő Joó Abigél a bronzéremért küzdhet az Isztambulban zajló olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokság szombati versenynapján.
ápr. 23
14:21
Dodig elrontotta a száz százalékos spanyol sikert (Behaviour)
Dodig elrontotta a száz százalékos spanyol sikert a barcelonai teniszverseny negyeddöntőjében. Az 1.995 ezer euró összdíjazású Barcelona Open Banc Sabadell elődöntőjébe három spanyol kiemelt mellett jutott be és a horvát Ivan Dodig. (Sporthírek - tenisz, jégkorong, vízilabda)
ápr. 23
14:36
Női kézilabda: négygólos magyar siker Hollandia ellen a Batta-kupán (She)
A magyar női kézilabda-válogatott 28–24-re legyőzte Hollandiát Dabason a Batta-kupa felkészülési torna második játéknapján. A mieink holnap Brazília ellen játszanak az első helyért.
ápr. 23
14:36
A Roma Perrotta korai góljával nyert a Chievo ellen (Agroinform)
A fővárosiak többször is végleg eldönthették volna a találkozót a motiválatlan Chievo ellen, ám végül csak 1-0-ra tudtak nyerni.
ápr. 23
14:38
Serie A: elmaradt a gólzápor, a Roma egy góllal nyert a Chievo ellen - videó (She)
A Roma hozta a kötelezőt a Chievo ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának nyitó mérkőzésén, és 1–0-s győzelmével négy pontra növelte az előnyét a 7. helyezett Juventus előtt.
ápr. 23
14:54
Videó: Vucsinics a Chievo ellen sem találta el a kaput ziccerben (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Roma hazai pályán egy góllal legyőzte a Chievót az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 34. fordulójának nyitó mérkőzésén. A meccsen Mirko Vucsinics, a fővárosiak montenegrói légiósa nagy ziccerben négy méterről sem tudta eltalálni a kaput Francesco Totti nagyszerű passza után.
ápr. 23
14:54
Micah Richards a Juventus legújabb célpontja (Agroinform)
Nyáron nagy változások várhatók a Zebrák háza táján, a vezetők a Serie A-ban vergődő együttes romjain új csapatot kívánnak építeni.
ápr. 23
14:56
Labdarúgás: Japán 85 milliárd forintnyi segélyt kért a FIFA-tól (She)
Mintegy 85 milliárd forintnyi értékben pénzügyi segítséget kért Japán futballszövetsége (JFA) a sportág nemzetközi szövetségétől (FIFA) azoknak a károknak az enyhítésére, amelyeket a március 11-i földrengés és az azt követő cunami okozott a távol-keleti országban.
ápr. 23
14:56
A Realnak ismét Valenciában kell nyernie (Agroinform)
A Real elleni kupadöntőt elbukó Barcelona könnyűnek tűnő feladat előtt áll, a Camp Nouban fogadják a Vadócz Krisztiánt foglalkoztató Osasunát.
ápr. 23
15:12
Serie A: Internazionale-Lazio élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött az olasz labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának Internazionale–Lazio mérkőzése. A találkozó alakulását ön is figyelemmel követheti folyamatosan frissülő, élőképes cikkünkben!
ápr. 23
15:14
Labdarúgó NB I: Videoton-Pápa mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 24. fordulójában a bajnokságot tíz ponttal vezető Videoton a Lombard Pápát fogadja, és javíthat a Haladástól elszenvedett vereség után. Hogy így lesz-e, megtudhatják, ha nyomon követik a mérkőzést élő szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 23
15:15
Serie A: Laczkóék ejtették ki Rudolfékat (Metropol)
Kiesett az élvonalból Rudolf Gergely csapata, a Bari, miután hazai pályán egygólos vereséget szenvedett a Sampdoriától. A sereghajtó együttesben a magyar válogatott csatár végig a pályán volt, akárcsak a vendégeknél Laczkó Zsolt, ugyanakkor a bennmaradásért küzdő genovai alakulatban Koman Vladimir nem kapott játéklehetőséget.
ápr. 23
15:30
Túraautó-vb: Michelisz hetedik lett az idei első időmérő edzésén (She)
Michelisz Norbert a 7. rajtkockából kezdheti meg az első idei versenyét a túraautó-világbajnokságban (WTCC). A télen SEAT-ról BMW-re váltó magyar versenyző az idénynyitó brazíliai futamot kihagyta, és csak egy tesztelésen vett rész az új narancs-fekete 320 TC-vel, ehhez képest márkatársai közül egyedül a dán Kristian Poulsen előzte meg a belgiumi Zolderben.
ápr. 23
15:30
Katasztrófa lenne, ha csak a bajnokságot nyernénk meg - Guardiola (Agroinform)
A Barcelona vezetőedzője, Pep Guardiola az Osasuna elleni meccset megelőzően saját leváltásával tréfálkozott, amennyiben csupán a bajnoki címet nyerné el idén a katalánokkal.
ápr. 23
15:32
Wilshere olimpiai aranyról álmodik (Agroinform)
A fiatal középpályás biztos benne, hogy a Manchester United botlani fog, és az Arsenal befuthat a Premier League első helyére.
ápr. 23
15:34
Biztos győzelem a hollandok ellen (Agroinform)
A júniusi, németek elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar női kézilabda-válogatott 28-24-ra legyőzte a holland csapatot a Batta Kupa szombati játéknapján, Dabason.
ápr. 23
15:48
Premier League: nehezen győzte le az MU a hősiesen védekező Evertont (She)
A Manchester United végig fölényben játszva kilencven percen keresztül óriási nyomás alatt tartotta a Premier League 34. fordulóját hatmeccses veretlen bajnoki szériával váró Evertont, de csak a 84. percben sikerült feltörnie a kék mezesek védelmét: ekkor Javier Hernández közvetlen közelről fejelt az addig bravúrok sorozatát bemutató Tim Howard kapujába. Az MU ezzel kilenc pontra növelte az…
ápr. 23
15:48
A Manchester United kiszenvedte a győzelmet (Agroinform)
Sir Alex Ferguson csapata hozta a kötelezőt, és hazai pályán 1-0-ra legyőzte az Evertont a Premier League 34. fordulójában.
ápr. 23
16:06
Championship: óriási lehetőséget szalasztott el Buzsáky csapata (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 43. fordulójában a Buzsáky Ákost foglalkoztató Queens Park Rangers 2–2-es döntetlent játszott Cardiffban. A listavezető QPR nagy lehetőséget szalasztott el, győzelmével ugyanis biztossá tehette volna feljutását a Premier League-be.
ápr. 23
16:06
Gyepes és Buzsáky nélkül játszott döntetlent a QPR a Cardiffal (Agroinform)
Döntetlent játszott a listavezető QPR a Cardiff City otthonában, így még nem biztosította helyét a Premier League-ben. A vendégeknél Buzsáky Ákos a kispadról figyelhette a találkozót, míg a hazaiaknál Gyepes Gábort nem nevezték.
ápr. 23
16:08
NFL: Brandon Marshallt leszúrták, intenzív osztályon fekszik (She)
Az ESPN sportcsatorna értesülései szerint szúrt sebekkel intenzív osztályon fekszik Brandon Marshall, a Miami Dolphins klasszis amerikaifutball-játékosa.
ápr. 23
16:08
Királyék magabiztosan nyertek hazai pályán (Agroinform)
Király Gábor csapata magabiztosan verte hazai pályán a Fürth együttesét a német bajnokság másodosztályában, a magyar hálóőr végig a pályán volt.
ápr. 23
16:24
Premier League: nehezen győzte le a MU a hősiesen védekező Evertont (She)
A Manchester United végig fölényben játszva kilencven percen keresztül óriási nyomás alatt tartotta a Premier League 34. fordulóját hatmeccses veretlen bajnoki szériával váró Evertont, de csak a 84. percben sikerült feltörnie a kék mezesek védelmét: ekkor Javier Hernández közvetlen közelről fejelt az addig bravúrok sorozatát bemutató Tim Howard kapujába. A MU ezzel kilenc pontra növelte az előnyét…
ápr. 23
16:26
Golf: tíz vetélytársát megelőzte az ifjú magyar az amerikai viadalon (She)
Kővári Dániel a 44. helyen végzett az egyesült államokbeli Graniteville-ben megrendezett, rangos mezőnyt felvonultató meghívásos junior golfversenyen.
ápr. 23
16:42
Bundesliga 2.: Király gólpasszt, csapata esélyt sem adott a Fürthnek (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 31. fordulójában az 1860 München magyar kapusa, Király Gábor gólpasszt adott, csapata pedig 3–0-ra győzött hazai pályán a Greuther Fürth ellen.
ápr. 23
16:42
Jól hajrázott a Manchester United (Infostart)
A listavezető Manchester United hazai pályán a hajrában szerzett góllal 1-0-ra legyőzte az Evertont az angol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
ápr. 23
16:45
Torres megszerezte első gólját a Chelsea-ben (Metropol)
A listavezető Manchester United hazai pályán a hajrában szerzett góllal 1-0-ra legyőzte az Evertont az angol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának szombati nyitómérkőzésén. A Gera Zoltánt foglalkoztató Fulham 1-1-es döntetlent játszott a bennmaradásért küzdő Wolverhampton otthonában, a magyar válogatott futballista ezúttal nem került a keretbe.
ápr. 23
17:00
NFL: Brandon Marshallt leszúrták, intenzív osztályon fekszik (She)
Az ESPN sportcsatorna értesülései szerint szúrt sebekkel intenzív osztályon fekszik Brandon Marshall, a Miami Dolphins klasszis amerikaifutball-játékosa.
ápr. 23
17:00
A Videoton legyűrte a Pápát (Agroinform)
A fehérváriak második félidei remeklésüknek köszönhetően 4-0-ra győztek a Lombard Pápa ellen az NB I 24. fordulójában.
ápr. 23
17:02
Bundesliga 2.: Király gólpasszt adott - a Fürth nem kapott esélyt (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 31. fordulójában az 1860 München magyar kapusa, Király Gábor gólpasszt adott, csapata pedig 3–0-ra győzött hazai pályán a feljutásért küzdő Greuther Fürth ellen.
ápr. 23
17:02
Fiatalodtunk, de nem gyengültünk - Tischler Patrik (Agroinform)
Az MTK-Fradi örökrangadó előtt Tiscler Patrik és Hrepka Ádám, a kék-fehérek játékosai, illetve Garami József vezetőedző nyilatkozott a Hathárom TV-nek.
ápr. 23
17:04
Videó: Chicharito a hajrában fejjel csapott le, a MU az Evertont verte (She)
Mint arról beszámoltunk, a Manchester United végig fölényben játszva 90 percen keresztül óriási nyomás alatt tartotta a Premier League 34. fordulóját hatmeccses bajnoki veretlenséggel váró Evertont, de csak a 84. percben sikerült feltörnie a kék mezesek védelmét: ekkor Javier Hernández közvetlen közelről fejelt az addig bravúrok sorozatát bemutató Tim Howard kapujába.
ápr. 23
17:06
Labdarúgó NB I: négygólos fehérvári siker a Pápa ellen (She)
A labdarúgó NB I 24. fordulójában a bajnokságot fölényesen vezető Videoton a Lombard Pápát fogadta, és győzelmének köszönhetően javított a Haladástól elszenvedett vereség után. A fehérváriak igazán a második félidőben indultak be, és André Alves duplájával, valamint Lencse László és Nikolics Nemanja egy-egy találatával 4–0-ra nyertek.
ápr. 23
17:18
Menetel a Videoton (Infostart)
A listavezető Videoton kiváló második félidei teljesítményének köszönhetően hazai pályán négygólos győzelmet aratott a Pápa felett a labdarúgó Monicomp Liga 24. fordulójának első szombati mérkőzésén
ápr. 23
17:18
Labdarúgó NB I: Vasas-DVSC meccs élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Vasas-Híd–DVSC-TEVA mérkőzés a labdarúgó NB I 24. fordulójából. A mérkőzésről élő szöveges tudósítást olvashat itt, a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 23
17:18
Tíz emberrel fordított a címvédő, Laczkóék kiejtették Rudolf csapatát (Agroinform)
Az Inter emberhátrányban nyert a Lazio ellen, a kieséséi rangadót pedig a Sampdoria nyerte meg Bariban egy büntetővel, így a hazaiak búcsúztak az élvonaltól.
ápr. 23
17:36
Cselgáncs Eb: Joó Abigél az ötödik helyen végzett Isztambulban (She)
A 78 kg-ban címvédő Joó Abigél ötödik lett az Isztambulban zajló olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokság szombati versenynapján.
ápr. 23
17:36
Király egészpályás gólpasszt adott az 1860 Münchenben (Agroinform)
Közel 80 méteres gólpasszt adott Király Gábor az 1860 München mérkőzésén a Greuther Fürth ellen a Bundesliga 2-ben.
ápr. 23
17:38
Bundesliga: ma nem lesz bajnokavatás; Hajnal gólpasszt adott (She)
Még nem lehet bajnok szombaton a Borussia Dortmund a német Bundesligában, mivel a Bayer Leverkusen 2–1-re legyőzte a Hoffenheimet. A Bayern München nehezen mentett pontot Frankfurtban, Hajnal Tamás újabb gólpasszal segítette a simán nyerő Stuttgartot, a St. Pauli és a Schalke otthon kapott ki.
ápr. 23
17:39
Négyet szórt a Videoton, a Loki és a KTE is (Metropol)
A listavezető Videoton kiváló második félidei teljesítményének köszönhetően hazai pályán négygólos győzelmet aratott a Pápa felett a labdarúgó Monicomp Liga 24. fordulójának első szombati mérkőzésén. Döntetlen a siófoki kiesési rangadón. A Kecskemét könnyen győzött a Kaposvár ellen. Első idegenbeli sikerét Angyalföldön aratta a Debrecen. Sorozatban harmadik sikerét aratta a Honvéd.
ápr. 23
17:39
Összeveszett a feleségével és kiugrott a 36. emeletről a sztárfocista (Behaviour)
Meghalt Hongkong legértékesebb és legismertebb focistája.
ápr. 23
17:54
Cselgáncs Eb: Bor Barna ezüstérmes (Infostart)
Bor Barna ezüstérmet nyert a +100 kg-os kategóriában az isztambuli olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokság szombati versenynapján.
ápr. 23
17:54
Videó: Alves hibázott, majd duplázott - a Videoton kiütötte a Pápát (She)
Szűcs Lajos, a vendégek kapusa letarolta Gosztonyi Andrást a tizenhatoson belül, a büntetőt először André Alves elhibázta, majd javított, ráadásul a folytatásban duplázni tudott. A Videoton összességében simán nyert 4–0-ra a Pápa ellen az NB I-ben.
ápr. 23
17:54
Győzött a Leverkusen, elmarad a bajnokavatás (Agroinform)
A címvédő Bayern München az utolsó 10 percet leszámítva csak vergődött a Frankfurt otthonában, és csak egy pontot szerzett, így ismét lecsúszott a dobogóról.

Keresés