2011. április 28. csütörtök

ápr. 28
22:06
BL: Ha tőlem olyat láttok, mint Alvestől, lerúghattok - Rio Ferdinand (She)
Rio Ferdinand, a Manchester United védője keményen kritizálta a Barcelona játékosait, amiért színészkedtek a Real Madrid elleni tegnapi meccsen. A futballista szerint Daniel Alves és Pedro is sportszerűtlen volt.
ápr. 28
22:24
Videó: mesteri beadás és remek fejes a Villarreal középpályásától (She)
A Villarreal Cani fejes góljával vezet a Porto ellen a labdarúgó Európa-liga elődöntőjének első mérkőzésén. A spanyol középpályás a brazil Nilmar mértani pontosságú beadását bólintotta mindenkit megelőzve a portugálok kapujába.
ápr. 28
22:24
Félidőben vezet a Villarreal, a portugál házimeccsen nincs gól (Agroinform)
Hiába volt fölényben az első játékrészben a Porto, a Villarreal veszélyesebben játszott a Sárkány Stadionban, és gólt is szerzett.
ápr. 28
22:26
Svájci Kupa: Vanczák góljával jutott döntőbe a Sion a Basel-verő kiscsapat ellen (She)
A Sion 2–1-re legyőzte a másodosztályú Biel-Biennét a Svájci Kupa elődöntőjében, így bejutott a fináléba. A hazaiak győztes gólját Vanczák Vilmos szerezte a 85. percben.
ápr. 28
22:42
Svájci Kupa: Vanczák góljával jutott döntőbe a Sion a Baselt kiejtők ellen (She)
A Sion 2–1-re legyőzte a másodosztályú Biel-Biennét a Svájci Kupa elődöntőjében, így bejutott a fináléba. A hazaiak győztes gólját Vanczák Vilmos szerezte a 85. percben.
ápr. 28
22:44
Videó: mesteri fejes Portóban, pazar szabadrúgás Lisszabonban - a legfrissebb El-gólok (She)
A labdarúgó Európa-liga elődöntőinek első mérkőzéseit rendezik csütörtök este. Lisszabonban a Benfica a Bragát fogadja, míg a Porto a Villarreallal meccsel hazai pályán. Tekintse meg a találkozók eddigi góljait!
ápr. 28
23:18
El: egygólos előnyt szerzett a Benfica a portugál elődöntőben (She)
Az Európa-liga elődöntőjének első mérkőzésén a hazai pályán játszó Benfica 2–1-re legyőzte a Bragát. A hazaiak vezető gólját Jardel szerezte az 53. percben, majd két perccel később Vandinho révén egyenlítettek a vendégek. A győztes találatot az 59. percben Óscar Cardozo jegyezte egy remekbe szabott szabadrúgásgóllal.
ápr. 28
23:18
A Porto szinte továbbjutott, a Benfica még csak előnyben van (Agroinform)
Az egy kivételével portugál csapatok mérkőzései jóval látványosabban alakultak, mint a Bajnokok Ligája elődöntői.
ápr. 28
23:20
AC Milan: Seedorf, a lovag 52 éves koráig fog futballozni - Berlusconi (She)
Kitüntették Clarence Seedorfot, az AC Milan futballistáját: Hollandia lovagjává ütötték, és a ceremónián Silvio Berlusconi, az olasz miniszterelnök és a piros-fekete klub tulajdonosa is részt vett.
ápr. 28
23:36
Videó: mesteri fejesek Portóban, pazar szabadrúgás Lisszabonban - El-gólok (She)
A labdarúgó Európa-liga elődöntőinek első mérkőzéseit rendezték csütörtök este. Lisszabonban a Benfica a Bragát győzte le 2–1-re, míg a Porto 0–1-ről fordított – főleg a kolumbiai Falcao négy góljának köszönhetően – 5–1-re a Villarreal ellen. Tekintse meg a találkozók góljait!
ápr. 28
23:38
Jégkorong: Hári János a svéd Elitserienben folytatja pályafutását (She)
A 19 éves magyar tehetség, Hári János Svédországban, az Elitserien egyik együttesénél, a Modónál folytatja pályafutását, szerződése egy évre szól.
ápr. 28
23:40
Brescia: az edzőmeccsen Vass Ádám egy félidő alatt triplázott (She)
Három gólt szerzett az alacsonyabb osztályú Berretti ellen rendezett felkészülési mérkőzésen az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Brescia magyar középpályása, Vass Ádám.
ápr. 28
23:42
Nemzeti kupák: Balogh Balázsék bejutottak a Finn Kupa elődöntőjébe (She)
Balogh Balázs végigjátszotta a KuPS 2–0-ra megnyert meccsét a Haka ellen a Finn Kupa negyeddöntőjében, amivel a magyar légiós csapata bejutott az elődöntőbe. A Bosnyák Kupában a Zeljeznicar egygólos előnybe került a Celik ellen a finálé első találkozóján.
ápr. 28
23:54
Vanczák Vilmos juttatta a Siont a kupadöntőbe (Agroinform)
A másodosztályú Biel-Bienne szerzett vezetést az elődöntőben, de előbb egyenlített, majd a hajrában Vanczák révén fordított a Sion.
ápr. 28
23:56
Byron Mitchellel csaphat össze Erdei (Agroinform)
Várhatóan az amerikai Byron Mitchell lesz Erdei Zsolt korábbi világbajnok ellenfele a június 4-i, Atlantic Cityben sorra kerülő gálán.

Keresés