2008. január 10. csütörtök

jan. 10
3:01
Kovács Ágnes vissza is vonul, meg nem (Behaviour)
A pekingi olimpián már nem indul, de pályafutását egyelőre nem fejezi be Kovács Ágnes: az olimpiai bajnok úszó a júliusi országos bajnokságon még rajtkőre áll.
jan. 10
6:10
Dzsudzsákot dicsérik a PSV-nél (Blikk)
„Ő volt az egyetlen fénypontja a második félidőnek”
jan. 10
6:12
Focisták csak 185 centi felett! (Blikk)
Újpesten a méret a lényeg
jan. 10
6:14
Még mindig Várhidi a legesélyesebb? (Blikk)
Egyre több külföldit emlegetnek jelöltként a kapitányi posztra
jan. 10
6:16
Hat pont mínusz az MTK-nak! Oda a bajnoki cím? (Blikk)
Átigazolás utáni jutalékát követeli az MLSZ
jan. 10
10:44
Kovács Ági visszavonul (Blikk)
Az úszó bejelentette, Pekingben már nem indul
jan. 10
11:29
36 milliárdos Forma–1-biznisz (Blikk)
A Mercedes gyár évi 500 millió eurót öl az autóversenyzésbe
jan. 10
11:40
Már csak egy szabad hely van a Forma-1-ben (Infostart)
A 2008-as újonccsapatnak számító Force India hivatalosan is megerősítette, hogy az olasz Giancarlo Fisichellát szerződtetik Adrian Sutil mellé.
jan. 10
15:26
Tévez ott lesz a brazil-argentinon (Behaviour)
Carlos Tévez mégis játszhat az argentin válogatottban a Brazília elleni vb-kvalifikációs örökrangadón, ugyanis egyre csökkentették két nemzetközi találkozóra szóló eltiltását.
jan. 10
17:00
Deschamps: Tonit, Militót és Tourét akartam! (Infostart)
A Juventus az olasz B liga "bugyraiban" eltöltött éve lassan a feledés homályába vész, mint ahogy az is, hogy Didier Deschamps, a klub egykori játékosa vezette vissza a csapatot az élvonalba. Az 1998-as világbajnok és a 2000-es Európa-bajnok francia válogatott kapitánya kegyvesztett lett a feljutás után - összeveszett a vezérkarral. De már nem bánja.
jan. 10
18:35
MLSZ: jogerősen levontak három pontot a Soprontól (Behaviour)
Csütörtökön jogerősen levontak három pontot a labdarúgó Soproni Ligában szereplő FC Sopron csapatától. A magyar szövetség (MLSZ) hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a fegyelmi bizottság december 11-én hozta meg a soproniakat sújtó elsőfokú döntését, mert a klub nem rendezte pénzügyi tartozását az MLSZ-szel.
jan. 10
20:58
Fehérvár: megállapodtak a játékosokkal (Infostart)
Újabb fontos lépést tett a Fehérvár FC új vezetősége az irányba, hogy teljesítse a licencfeltételeket. Egyezségre jutott a teljes kerettel, minden labdarúgó rábólintott a közös folytatásra.
jan. 10
21:09
Forma-1: a Toyota bemutatta új autóját (Infostart)
A Toyota istálló csütörtökön Kölnben mutatta be az idei versenyévadra szánt, TF108-as kódjelű autóját. A csapat a szokottnál visszafogottabban várja az új évet.
jan. 10
21:33
UEFA: 16 helyett 24 csapat az Eb-n? (Behaviour)
Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) január 31-i zágrábi kongresszusán foglalkozik a kontinensbajnokság mezőnyének lehetséges bővítésével 16-ról 24 válogatottra. William Gaillard, az UEFA szóvivője elmondta: a tanácskozáson minden ország részletes tanulmányt kap a változtatás előnyeiről és hátrányairól. A végső döntést ebben a kérdésben a végrehajtó bizottság hozza meg egy későbbi, egyelőre még nem…

Keresés