2011. május 16. hétfő

máj. 16
12:12
Atlétika: elköltözik a Madison Square Gardenből a híres amerikai viadal (She)
Csaknem egy évszázad elteltével elköltözik a Madison Square Gardenből az Egyesült Államok egyik leghíresebb atlétikai viadala, a Millrose Games.
máj. 16
12:12
Cristiano Ronaldo már spanyol csúcstartó (Metropol)
Már 39 bajnoki találatnál tart Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál támadója, aki így egy fordulóval a spanyol labdarúgó-bajnokság vége előtt a góllövőlista abszolút csúcstartója lett.
máj. 16
12:12
Cristiano Ronaldo 39 góljával spanyol csúcstartó lett (Agroinform)
A Real Madrid portugál támadója egy fordulóval a spanyol bajnokság vége előtt a góllövőlista abszolút csúcstartója lett.
máj. 16
12:30
Kajak-kenu: Benedek Dalma és három társa autóval az árokba borult (She)
Közúti balesetet szenvedett hatszoros világbajnok kajakosunk, Benedek Dalma és három versenyzőtársa. Az idei szegedi vb-re, illetve a 2012-es londoni olimpiára gőzerővel készülő egyik favoritunk a kajak.hu oldalon vezetett blogjában részletesen beszámolt a szombat délelőtti esetről.
máj. 16
12:32
Európa-liga: spanyol játékvezető fújja a sípot a portugál döntőben (She)
A spanyol Carlos Velasco Carballo vezeti a Porto–Braga mérkőzést szerdán az Európa-liga döntőjében.
máj. 16
12:34
Pápa: Anyukám biztos jól érezte magát a szombati meccs után - Véber (She)
A Lombard Pápa labdarúgócsapatának vezetőedzője, Véber György már szombaton, az MTK-tól elszenvedett hazai vereséget követően is arról beszélt, mennyire megbántották egyes szurkolói megnyilvánulások, és ezt hangsúlyozta a klub honlapján megjelent mai nyilatkozatában is.
máj. 16
12:36
BL: az UEFA elutasította a vádakat, Busquets játszhat a döntőben - sajtóhír (She)
A katalán Sport napilap internetes oldalának beszámolója szerint az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága nem találta bűnösnek a rasszizmussal vádolt Sergio Busquetset, a Barcelona középpályását, aki így játszhat a Bajnokok Ligája döntőjében a Manchester United ellen.
máj. 16
12:48
BL: az UEFA elutasította a vádakat, Busquets játszhat a döntőben (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága nem találta bűnösnek a rasszizmussal vádolt Sergio Busquetset, a Barcelona középpályását, aki így játszhat a Bajnokok Ligája döntőjében a Manchester United ellen.
máj. 16
12:48
Az anyukám biztosan jól érezte magát - Véber György (Agroinform)
A Lombard Pápa vezetőedzője nagyon szégyelli az elmúlt hónapokban történteket, és egy személyben szégyenkezik mindenért.
máj. 16
12:50
Arsenal: A középcsapatok elleni hazai bajnokikon buktunk el - Wenger (She)
Arsene Wenger szerint az Aston Villától vasárnap elszenvedett 2–1-es hazai vereség hűen jellemezte az Arsenal szezonbeli bajnoki teljesítményét: a francia menedzser szerint együttese elsősorban a középcsapatok elleni találkozókon nem tudta hozni a várt teljesítményt, ezért maradhat le a dobogóról.
máj. 16
12:52
Tenisz: Novak Djokovics már hatodik a ver(het)etlenségi örökrangsorban (She)
Az idén még veretlen, római diadalával már 37 győzelemnél tartó szerb Novak Djokovics feljött a hatodik helyre a legtovább veretlen férfiteniszezők örökranglistáján.
máj. 16
12:54
Jégkorong: a világranglista élén még Oroszország, Magyarország a 20. (She)
Annak ellenére megőrizte a világranglistán az első helyét az orosz jégkorong-válogatott, hogy csak negyedik lett a vasárnap zárult szlovákiai világbajnokságon.
máj. 16
13:06
Kézilabda: még tárgyal a Zagreb a sérült Katzirz Dáviddal (She)
A CO Zagreb továbbra is tárgyal a Pick-Szeged balátlövőjével, Katzirz Dáviddal, jóllehet a horvát sajtó már azt találgatja, hogy a magyar válogatott játékos vajon Tonci Valcic helyére, avagy helyettesének, netán első átlövőnek érkezik-e a klubba.
máj. 16
13:06
Miroslav Klose az évezred helyzetét hagyta ki (Agroinform)
A Bayern München német válogatott támadója a VfB Stuttgart ellen Robben passza után 2 méterről lőtt az üres kapu fölé.
máj. 16
13:08
Busquetset nem tiltották el, ott lehet a BL-döntőn (Agroinform)
Az UEFA fegyelmi bizottsága nem találta bűnösnek a rasszizmussal vádolt Sergio Busquetset, a Barcelona középpályását, aki így játszhat a Bajnokok Ligája döntőjében a Manchester United ellen.
máj. 16
13:42
Folytatódik Maradona edzői pályafutása (Infostart)
A dubaji al-Vaszl labdarúgócsapatának edzője lesz Diego Maradona. A játékosként 1986-ban világbajnok argentin szakember - aki hazája válogatottjával a negyeddöntőig jutott a tavalyi világbajnokságon - szombaton megtekintette a klub edzőközpontját, találkozott a játékosokkal és vezetőkkel, majd utóbbiakkal megállapodott az együttműködésről.
máj. 16
13:42
Labdarúgás: Diego Maradona dubai klubnál lesz vezetőedző (She)
Diego Maradona elfogadta az al-Vaszl ajánlatát, így a dubai labdarúgóklub vezetőedzője lesz. Az együttes vezetői hétfőn jelentették be, hogy megállapodásra jutottak a korábbi argentin szövetségi kapitánnyal.
máj. 16
14:00
Férfi kézilabda: távozik a német válogatott kapitánya, Heiner Brand (She)
Távozik posztjáról Heiner Brand, a német férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
máj. 16
14:00
Az Ajax is madridi módra bánt a trófeával (Metropol)
Maarten Stekelenburg, a holland bajnoki címet nyert Ajax Amsterdam labdarúgócsapatának kapusa ünneplés közben leejtette a győzelemért járó trófeát az együttest szállító busz tetejéről.
máj. 16
14:02
Dubajban folytatódik Maradona edzői pályafutása (Metropol)
A dubaji al-Vaszl labdarúgócsapatának edzője lesz Diego Maradona. A játékosként 1986-ban világbajnok argentin szakember - aki hazája válogatottjával a negyeddöntőig jutott a tavalyi világbajnokságon - szombaton megtekintette a klub edzőközpontját, találkozott a játékosokkal és vezetőkkel, majd utóbbiakkal megállapodott az együttműködésről.
máj. 16
14:18
Kézilabda: Nagy László szombaton bajnoki címet ünnepel Barcelonában (She)
A spanyol férfi kézilabda-bajnokságban Nagy László és csapata, az FC Barcelona Borges szombaton hazai pályán már biztosan bajnoki címet ünnepelhet.
máj. 16
14:18
Dubajban folytatódik Maradona pályafutása (Agroinform)
A dubaji al-Vaszl labdarúgócsapatának edzője lesz Diego Maradona.
máj. 16
14:36
Bolton: Al-Habszi nem hajlandó a kispadon ücsörögni, ha visszatér (She)
„Hadüzenetet” fogalmazott meg a Wigan labdarúgócsapatának ománi kapusa, Ali al-Habszi. A Bolton kölcsönjátékosa elmondta: nem hajlandó egy csapatban sem a kispadot melegíteni – ha Al-Habszi visszatér a Wanderershez, a klublegenda Jussi Jääskeläinennel és az egyre több lehetőséget kapó Bogdán Ádámmal kell megharcolnia a kezdőcsapatbeli tagságért.
máj. 16
14:54
Úszás: Hosszú Katinka versenycsúccsal nyert 200 vegyesen Charlotte-ban (She)
Versenycsúccsal, 2:12.29 perccel nyerte meg a 200 méter vegyest Hosszú Katinka a charlotte-i nemzetközi úszóviadal vasárnapi programjában.
máj. 16
14:54
Minden idők legnagyobb szurkolói menekülése (Agroinform)
A baseball-mérkőzésre berohanó drukkert hiába próbálták megállítani, nem tudták elcsípni.
máj. 16
14:56
Férfi kosárlabda: Horváth Imrével nem hosszabbít az Atom (She)
Új vezetőedzője lesz a következő szezonban az Atomerőmű SE NB I-ben szereplő férfi kosárlabdacsapatának.
máj. 16
14:58
Németország: Király az 5., Stieber a 13. legjobb a Kicker osztályzatai alapján (She)
Két magyar is az élcsoportban végzett a német Kicker hagyományos osztályozókönyvében a másodosztályban játszó labdarúgók közül. Király Gábor a Bundesliga 2. ötödik legjobb játékosának bizonyult a szezonban (33 mérkőzés, 2.88-as átlag), Stieber Zoltán a 13. (34 mérkőzés, 3.03-as átlag).
máj. 16
15:00
Eredivisie: Dzsudzsák zárta az élen a liga kanadai táblázatát (She)
Dzsudzsák Balázs zárta az élen a holland élvonal alapszakaszának kanadai táblázatát, azaz a PSV magyar légiósa szerezte összesen a legtöbb gólt és gólpasszt az Eredivisie-ben. A kanadai táblázat első hat helyén légiós zárt, a top 10-ben (amely egy holtverseny miatt top 11) a PSV-t három játékosa képviseli.
máj. 16
15:02
Hollandia: Bodor távozik a Rodától, országváltás előtt áll (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság alapszakasza a hétvégén befejeződött ugyan, de a bennmaradásért és az Európa-liga-helyekért még rájátszást rendeznek. Az El-rájátszásban van érdekelve Bodor Boldizsár csapata, a Roda is. A 29 éves futballista a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, az ADO Den Haag elleni két mérkőzés alighanem a búcsút jelenti számára, s nemcsak Rodától, hanem…
máj. 16
15:12
Frankfurt: Daum vezetőedzősége 55 napig tartott, távozik a tréner (She)
Távozik az Eintracht Frankfurt labdarúgócsapatától a vezetőedző Christoph Daum – adta hírül a SiD német hírügynökség. A tréner sajtótájékoztatón jelenti be hivatalosan távozását.
máj. 16
15:12
Grant lemondott, McClaren is esélyes a helyére (Agroinform)
A West Ham United menedzsere a kiesés után rögtön bejelentette lemondását, többen is pályáznak a helyére.
máj. 16
15:30
Magyar Kupa: Iványi Zoltán vezeti a KTE-Videoton döntőt (She)
A 35 éves Iványi Zoltán játékvezető dirigálja kedden a KTE-Ereco–Videoton Magyar Kupa-döntőt a Puskás-stadionban – adta hírül a vidi.hu.
máj. 16
15:32
Franciaország: a másodosztályú csapat az NB I-ből igazolt brazil játékost - sajtóhír (She)
Az L’Équipe napilap értesülései szerint a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Clermont Foot hároméves szerződést kötött a Budapest Honvéd brazil támadójával, Guilherme Rodrigues Moreirával.
máj. 16
15:48
Jégkorong: Rajna Miklós és Jobb Dávid is visszatért Dunaújvárosba (She)
Újabb két, egykori dunaújvárosi jégkorongozó tért vissza a Dab.Doclerhez. Rajna Miklós az anyagi nehézségekkel küzdő Vasastól, míg Jobb Dávid az EBEL-ben szereplő, magyar bajnoki címvédő Sapa Fehérvár AV19-től igazolt az Acélbikákhoz.
máj. 16
15:48
Visszavonul a német szövetségi kapitány - sajtóhír (Agroinform)
Heiner Brand 14 éve vezeti a német férfi kézilabda-válogatottat, de az Európa-bajnoki selejtezők után be akarja fejezni a munkát.
máj. 16
15:50
Haladás: Oross Márton a szezon végéig eldönti, hosszabbít-e (She)
A Haladás hivatalos honlapjának beszámolója szerint Tóth Miklós, a szombathelyiek ügyvezetője ma délelőtt tárgyalt Oross Mártonnal a hosszabbításról, és a játékos a szezon végéig gondolkodási időt kért.
máj. 16
15:50
Stekelenburg Ramos nyomdokain: leejtette a trófeát (Agroinform)
Maarten Stekelenburg, az Ajax kapusa ünneplés közben leejtette a bajnoki címért járó trófeát az együttest szállító busz tetejéről.
máj. 16
16:06
A legerősebb összeállításban indulnak a magyarok a sakkcsapat vb-n (Infostart)
A legerősebb csapattal vesz részt Magyarország a júliusi sakkcsapat-világbajnokságon, Kínában.
máj. 16
16:06
Jégkorong: Rajna Miklós is visszatért Dunaújvárosba (She)
Újabb két, egykori dunaújvárosi jégkorongozó tért vissza a napokban Dab.Doclerhez. Rajna Miklós az anyagi nehézségekkel küzdő Vasastól, illetve ahogyan arról korábban már beszámoltunk: Jobb Dávid az EBEL-ben szereplő, magyar bajnoki címvédő Sapa Fehérvár AV 19-től igazolt az Acélbikákhoz.
máj. 16
16:08
Kajak-kenu: naponta 20 900 néző szurkolhat a szegedi vb-n (She)
Mától árusítják az augusztusi MOL kajak-kenu világbajnokság jegyeit és bérleteit. A belépőket még az interneten is meg lehet rendelni.
máj. 16
16:24
Férfi gyeplabda: a Rosco meglepetése az Interligában (She)
Amíg a magyar élvonalban az Olcote/Ares HC vendége a Szent László Gimnázium volt Gödöllőn, addig a Rosco SE és az Építők HC Ausztriába utazott, ahol Interliga-mérkőzéseket játszott. Utóbbin magyar bravúrt is ünnepelhettek.
máj. 16
16:24
A gólszerző megvan, de hol a középcsatár? (Agroinform)
Sorozatunk második részben előreszaladunk a középpályáról, s arra keressük a választ, hogy vajon hová tűntek az igaz középcsatárok.
máj. 16
16:26
Pécsen biztosak benne, hogy a Gyirmót hibázni fog (Agroinform)
A Gyirmót hazai pályán kapott ki meglepetésre 3-2-re a Tatabánya ellen hétvégén, így a PMFC a Honvéd elleni győzelmével már csak egy pontra van Kiprich József csapatától az NB II Nyugati csoportjában.
máj. 16
16:42
Edzősors: Nehéz dolga lesz Paulo Sousának - László Csaba (She)
Tegnap hivatalossá vált a Nemzeti Sport által már korábban megszellőztetett információ: Mezey György helyett a portugál Paulo Sousa irányítja a nyártól a bajnoki címet szerző fehérvári labdarúgókat. A Digi Sport Reggeli Start című műsorának hétfői vendége László Csaba volt, aki ismerősei közé sorolhatja a portugál trénert, és személyes tapasztalata is van arról, milyen, amikor egy edző…
máj. 16
16:42
Christoph Daum 55 napig bírta a frankfurti kispadon (Agroinform)
Távozik posztjáról Christoph Daum, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból szombaton kiesett Eintracht Frankfurt vezetőedzője.
máj. 16
17:00
Kilencen távozhatnak a Manchester Unitedtől (Infostart)
Az angol bajnoki cím megszerzése után nagy átalakításra készül a nyáron a Manchester United menedzsere. Sir Alex Ferguson kilenc játékostól is megválhat.
máj. 16
17:00
Búcsú az olasz labdarúgó-élvonaltól (Blikk)
Genova - Elbúcsúztak a „magyar" csapatok az olasz labdarúgó-élvonaltól. Egy forduló ugyan még hátravan a Serie A 2010/2011-es szezonjából, de az már biztos, hogy a Koman Vladimirt (22) és Laczkó Zsoltot (24) a soraiban tudó Sampdoria, a Vass Ádámot (22) foglalkoztató - Feczesin Róbertet (25) pedig az Ascolinak kölcsönadó - Brescia, valamint a Rudolf Gergelyt (26) tavasszal harcba küldő…
máj. 16
17:00
Tenisz: Serena visszalépett, Clijsters viszont indul a Garroson (She)
Felgyógyult sérüléséiből, így vállalja az indulást a vasárnap rajtoló francia nemzetközi teniszbajnokságon Kim Clijsters. A világranglista második helyezettje boka-, váll- és csuklósérülésekkel bajlódott, mostanáig kérdéses volt  párizsi részvétele. Ugyanakkor lemondta a szereplést Serena Williams, aki továbbra is lábsérüléssel bajlódik.
máj. 16
17:18
Az jutott eszembe, milyen csúnyán össze fogjuk törni magunkat - Benedek Dalma (Agroinform)
"Majd jött a csattanás, a villanó fehér fény, ahogy beütöttem a fejem az ablakba, és a feleszmélés, hogy életben vagyok, és nem fáj semmim. Ezután volt még egy kemény pillanat, amikor megkérdeztem, hogy mindenki jól van-e, és Nóri nem válaszolt" - írja Benedek Dalma blogjában az autóbalesete részleteiről.
máj. 16
17:36
Mezey: Már három évet nem nagyon akarnék vállalni (Infostart)
A nemzetközi sajtó is beszámolt arról, hogy Paulo Sousát nevezték ki a Videoton labdarúgócsapata vezetőedzőjének. A klubtól távozó Mezey György közben elmondta, a fehérvári klub vezetői három éves nemzetközi ciklusban gondolkodnak, de vele már nem lehet hosszabb távra tervezni.

Keresés