2011. május 21. szombat

máj. 21
17:38
Govorcova lesz Szávay ellenfele (Metropol)
A selejtezőből továbbjutott fehérorosz Olga Govorcova lesz Szávay Ágnes ellenfele a vasárnap kezdődő francia nyílt teniszbajnokság, a Roland Garros első fordulójában - a torna honlapja szerint.
máj. 21
17:38
Overdose a középmezőnyben végzett, de Mikóczy nem adja fel (Agroinform)
Overdose hetedik helyen végzett Andreas Suboriccsal a nyergében szombaton a Temple Stakes elnevezésű lóversenyen, az angliai Haydock Parkban.
máj. 21
17:54
NB II: négygólos döntetlent játszott az Újpest és az Orosháza (She)
Az Újpest második csapata hazai környezetben 2–2-es döntetlent játszott az Orosháza együttesével a labdarúgó NB II  27. fordulójának szombati játéknapján.
máj. 21
17:54
Anton és Contador a Monte Zoncolan királya (Agroinform)
A spanyol Igor Anton nyerte a Giro d'Italia szombati, 14. szakaszát.
máj. 21
18:12
Skócia: a Celtic 3-0-s diadallal zsebelte be 35. Skót Kupa-győzelmét (She)
A bajnokságban a Rangers elleni küzdelemben kudarcot valló Celtic a Skót Kupában vigasztalódott, miután szakadó esőben 3–0-ra megnyerte a Motherwell elleni finálét.
máj. 21
18:14
Serie B: Feczesin végigjátszotta a Kovácsikék elleni meccset (She)
Az olasz labdarúgó-másodosztály 41. fordulójában a Reggina gól nélküli döntetlent játszott az Ascolival.
máj. 21
18:30
Férfi vízilabda ob I: Steinmetz Ádám visszatért a Vasashoz (She)
A Vasas férfi vízilabdacsapata a klub hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a Primorac Kotor magyar olimpiai bajnok játékosát, Steinmetz Ádámot. A korábban már az angyalföldiekkel sikereket elérő center 2012 nyaráig írt alá az angyalföldiekhez.
máj. 21
18:30
Feczesinék nem bírtak a Regginával (Agroinform)
A Serie B-ben szereplő Ascoli gólnélküli döntetlent játszott a Reggina csapatával a 41. fordulóban.
máj. 21
18:32
Tenisz: Wozniacki Brüsszelben idei negyedik tornáját nyerte meg (She)
A brüsszeli női tenisztorna fináléjában Caroline Wozniacki három játszmában győzött kínai ellenfele, Peng Su-aj ellen. A 20 éves dán világelső szetthátrányból nyerte meg a mérkőzést, ezzel idei negyedik, élete során pedig már 16. alkalommal könyvelhetett el tornagyőzelmet.
máj. 21
18:34
Triatlon: újbudai és bajai siker született a klubcsapat ob-n (She)
A férfiaknál a Mogyi SE Baja, míg a nőknél az Uniqa-Újbuda nyerte meg a Triatlon tour-sorozat idei első, tiszaújvárosi állomásán rendezett klubcsapat országos bajnokságot szombaton.
máj. 21
18:48
Kerekesszékes vívó-vk: Krajnyák újabb aranyat nyert Lonatóban (She)
Krajnyák Zsuzsanna szombaton megszerezte második aranyérmét az olaszországi Lonatóban zajló kerekesszékes vívóvilágkupán.
máj. 21
18:50
Autósport: Kiss Pál Tamás a pole-ból rajtolhat vasárnap a GP3-ban (She)
Kiss Pál Tamás a 10. helyen ért célba a GP3-as sorozat szombat délutáni barcelonai versenyén, ami azt jelenti, hogy a vasárnap délelőtti második futamon a pole pozícióból rajtolhat.
máj. 21
18:52
Tenisz csapat-vb: a németek legyőzték az argentinokat a fináléban (She)
A párosmérkőzésnek köszönhetően a német válogatott nyerte meg a férfi teniszezők düsseldorfi csapat-világbajnokságát, miután a Philipp Petzschner, Philipp Kohlschreiber duó 6:3, 7:6-ra legyőzte a Juan Ignácio Chela és Máximo González alkotta kettőst.
máj. 21
19:06
Videó: pofátlan kezezés a Celtic ellen a skót FA-kupa döntőjében (She)
Mint arról beszámoltunk, a bajnokságban a Rangers elleni küzdelemben kudarcot valló Celtic a Skót Kupában vigasztalódott, miután szakadó esőben 3–0-ra megnyerte a Motherwell elleni finálét. A zöld-fehérek egygólos előnyben hiába reklamáltak remek helyről szabadrúgást egy pofátlan Stephen Craigan-kezezés után, a játékvezető hajthatatlan maradt. A védő később öngólt szerzett…
máj. 21
19:06
Overdose tulajdonosa nem adja fel (Behaviour)
Overdose megmutatta, hogy a legjobbak közé tartozik, és az előtte álló háromhetes felkészülés elegendő lesz rá, hogy Ascotban, a világ egyik legnevesebb sprintversenyében az utolsó métereket is bírja - mondta Mikóczy Zoltán a verseny után a PannoniaOverdose.hu-nak.
máj. 21
19:06
A Celtic 35-ödször kupagyőztes (Agroinform)
A Celtic Glasgow nyerte a labdarúgó Skót Kupát, a zöld-fehérek a szombati fináléban magabiztosan, 3-0-ra győzték le a Motherwellt.
máj. 21
19:08
Fehéroroszország: Sándor István góllal vette ki a részét csapata sikeréből (She)
A fehérorosz labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Naftan idegenben 3–1-re legyőzte az FK Minszk együttesét. A vendégek harmadik találatát Sándor István szerezte tizenegyesből.
máj. 21
19:24
Bulgária: a Liteksz megvédte bajnoki címét, negyedszer lett első (She)
A Liteksz Lovecs nyerte meg a bolgár labdarúgó-bajnokságot, miután a 29. (utolsó előtti) fordulóban 3–1-re legyőzte a Lokomotiv Szófiát, ezzel behozhatatlan előnybe került a Levszki Szófiával szemben. A Liteksz megvédte címét, és története negyedik elsőségét gyűjtötte be.
máj. 21
19:24
Steinmetz Ádám újra a Vasasban pólózik (Agroinform)
A center a Primorac Kotornál töltött két év után tér vissza a Komjádi-uszodába.
máj. 21
19:26
NB I: bár kétszer is vezetett az MTK, a végén mégis a Paks örülhetett (She)
A labdarúgó NB I 30. fordulójában a már kiesett MTK a második helyen végzett Paks gárdáját fogadta. A vendégek gyorsan el akarták dönteni a találkozót, Csehi már a 2. percben megszerezte a vezetést. Tischler a 35. percben egyenlített, de ehhez szüksége volt Pokorni kapus ügyetlen labdaérintéséhez is. Az 52. percben már a vezetést is megszerezte a csatár, mely után négy percen belül három gól…
máj. 21
19:28
NB I: a kihagyott büntető után kettőt vágott az ETO a Kaposvárnak (She)
A labdarúgó NB I utolsó fordulójában a Győri ETO 2–0-ra győzött hazai pályán a Kaposvár ellen. A 28. percben Rati Alekszidze büntetőt hibázott, majd négy perccel később jóvátette hibáját, és akcióból volt eredményes. A végeredményt Dinjar állította be Kiss Máté kitűnő átadása után.
máj. 21
19:42
NB I: bár kétszer vezetett az MTK, a végén a Paks örülhetett (She)
A labdarúgó NB I 30. fordulójában a már kiesett MTK a második helyen végzett Paks gárdáját fogadta. A vendégek gyorsan el akarták dönteni a találkozót, Csehi már a 2. percben megszerezte a vezetést. Tischler a 35. percben egyenlített, de ehhez szüksége volt Pokorni kapus ügyetlen labdaérintéséhez is. Az 52. percben már a vezetést is megszerezte a csatár, mely után négy percen belül három gól…
máj. 21
19:42
Alekszidze vezetésével 2-0-ra nyert az ETO a Kaposvár ellen (Agroinform)
A grúz támadó előbb kiharcolt egy tizenegyest, amit kihagyott, majd három percre rá szép gólt szerzett hazai pályán a Rákóczi ellen.
máj. 21
19:44
Videó: a kapus nem tudta, mit akar, a csatár pimaszul megbüntette (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában a Szpartak Moszkva magabiztos, 4–0-s győzelmet aratott hazai pályán a Kuban Krasznodar ellen. A fővárosiaknál a brazil támadó, Ari duplázott. Második gólját a 93. percben szerezte egy remek megoldásból, amikor egy hosszú passzt az ellenfél kapusának csak el kellett volna rúgnia, ám bizonytalankodott, így Ari megszerezte és átemelte a labdát.
máj. 21
19:44
Tischler triplájára Böde duplával válaszolt, és nyert a Paks (Agroinform)
A Paks 4-3-ra győzött a kiesett MTK vendégeként a labdarúgó Monicomp Liga 30., utolsó fordulójának szombati játéknapján, ezzel tavaszi bajnok lett az összességében a Videoton mögött ezüstérmes együttes.
máj. 21
20:00
Csehország: győzelmével bajnok a Plzen, búcsúzik az élvonaltól a Brno (She)
A cseh labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában a listavezető Viktoria Plzen 3–1-re győzött az Ostrava ellen, így hiába nyert ugyanilyen különbséggel a második Sparta Praha, már nem foghatja be riválisát. A Plzen története első bajnoki címét szerezte meg.
máj. 21
20:00
Győzelemmel zárta a bajnoki idényt a Barcelona (Agroinform)
A bajnok katalánok a Málaga otthonában tudtak 3-1-re nyerni a Primera División 38. fordulójának nyitó mérkőzésén.
máj. 21
20:02
Primera Divsión: a tarcsik is győzelemre vezették a Barcelonát (She)
A Primera División 38., utolsó fordulójában a Barcelona 3–1-re győzött a Málaga otthonában. Az ebben a szezonban eddig kevesebb játéklehetőséget kapó futballistákkal felálló bajnokcsapat az első félidőben hátrányba került, de végül győzelemmel zárta a szezont.
máj. 21
20:18
Primera División: a tarcsik is győzelemre vezették a Barcelonát (She)
A Primera División 38., utolsó fordulójában a Barcelona 3–1-re győzött a Málaga otthonában. Az ebben a szezonban eddig kevesebb játéklehetőséget kapó futballistákkal felálló bajnokcsapat az első félidőben hátrányba került, de végül győzelemmel zárta az évadot.
máj. 21
20:18
Győzelemmel zárt a bajnok Barca (Metropol)
A bajnok Barcelona 3-1-re győzött a Málaga vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság szombati zárófordulójának nyitómérkőzésén.
máj. 21
20:20
Női kézilabda NB I: a Fehérvár és az Érd is győzelemmel zárt (She)
A női kézilabda NB I rájátszásának 6. fordulójában az Alcoa Fehérvár KC 32–28-ra legyőzte hazai pályán a Békéscsabát, míg az Érd 29–28-ra múlta felül a Siófokot.
máj. 21
20:22
Videó: a Barca szép góllal hátrányba került, mégis nyert a szezonzárón (She)
Győzelemmel fejezte be a spanyol labdarúgó-bajnokság 2010–2011-es szezonját a bajnok Barcelona. A katalánok ugyan hátrányba kerültek a Málaga otthonában – Sebastián Fernández okos csel után lőtt a kapuba –, Bojan Krkic büntetőjével, Ibrahim Afellay 18 méteres, lapos találatával és a fiatal spanyol, Marc Bartra védhetetlen fejesével fordítottak és nyertek 3–1-re.
máj. 21
20:24
NB II: nyert a Nyíregyháza, egyelőre nem lehet bajnok a DVTK (She)
A Keleti csoportban második Nyíregyháza könnyedén nyert a vendég Makó ellen a labdarúgó NB II  27. fordulójának szombati játéknapján, ezzel biztossá vált, hogy ezen a héten a listavezető Diósgyőr még nem ünnepelheti bajnoki címét és feljutását.
máj. 21
20:26
Férfi kézilabda NB I: életben maradt Mezőkövesden a Dunaferr (She)
A férfi kézilabda NB I rájátszásának 5. fordulójában 26–25-re nyert a Dunaferr a Mezőkövesd vendégeként, így továbbra is harcban van a bennmaradásért. Pontvesztésük esetén a dunaújvárosiak már biztosan búcsúztak volna az élvonaltól.
máj. 21
20:28
Videó: büntetőt hibázott, majd nagy gólt lőtt a Győr grúz csatára (She)
A labdarúgó NB I 30. fordulójában a Győri ETO hazai pályán 2–0-ra nyert a Kaposvári Rákóczi ellen. Ugyan Rati Alekszidze az első fél óra végén büntetőt hibázott, szép egyéni megoldás után javított. A mindent eldöntő gólt Marko Dinjar szerezte, amikor szép kiugratást követően lőtt a vendégek kapujába.
máj. 21
20:36
Férfi kézilabda NB I: otthon győzött a Csurgó, idegenben a Dunaferr (She)
A férfi kézilabda NB I rájátszásának 5. fordulójában a Dunaferr 26–25-re nyert a Mezőkövesd vendégeként, az 5–8. helyért rendezett összecsapáson a Csurgó 33–29-re legyőzte otthon a Kecskemétet.
máj. 21
20:36
Steinmetz Ádám visszatér a Vasashoz (Behaviour)
Visszatér a Vasashoz Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázó.
máj. 21
20:36
Ismét botlott a Gyirmót, előzhet a Pécs (Agroinform)
Az NB II Nyugati csoportjában újra pontokat veszített a feljutásra pályázó Gyirmót, amely 2-2-es döntetlent játszott Kozármislenyben.
máj. 21
20:38
Szlovénia: győzelmével kilencedszer bajnok az NK Maribor (She)
A szlovén élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában az NK Maribor fordított és végül 2–1-re győzött a Primorje otthonában, ezzel bajnoki címet szerzett – története során a kilencediket.
máj. 21
20:40
Videó: Ma kikaptunk, de tudtunk igazolni egy-két játékost - Sisa Tibor (She)
A labdarúgó NB I utolsó fordulójában a Győri ETO 2–0-ra győzött hazai pályán a Kaposvár ellen. A találkozó után a két vezetőedző a Sport Televíziónak értékelte a látottakat.
máj. 21
20:42
Premjer-liga: továbbra is uralják a mezőnyt a moszkvaiak (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában a moszkvai csapatok közül a Dinamo és a Szpartak is hazai pályán gyűjtötte be a három pontot: előbbi a Krilja Szovjetovot győzte le 1–0-ra, míg utóbbi az FK Krasznodart verte meg 4–0-ra.
máj. 21
20:54
Női vízilabda-világliga: a spanyoloktól is kikapott a magyar csapat (She)
A görögöktől elszenvedett pénteki vereséget követően szombaton a spanyol csapattól is kikapott a magyar női vízlabda-válogatott a világliga A jelű európai selejtezőcsoportjában.
máj. 21
20:54
A spanyoloktól is kikapott a magyar csapat (Agroinform)
A görögöktől elszenvedett pénteki vereséget követően szombaton a spanyol csapattól is kikapott a női vízilabda-válogatott.
máj. 21
21:12
Szlovákia: győzött és ’93 óta hatodszor lett bajnok a Slovan (She)
A pozsonyi Slovan nyerte meg a szlovák labdarúgó-bajnokság 2010–2011-es kiírását, miután a fővárosiak hazai pályán 3–1-re legyőzték a Dubnicát, ráadásul a fő üldözőiknek számító szeniceiek 3–2-re kikaptak Rózsahegyen.
máj. 21
21:30
Románia: a Galati győzelemmel ünnepelt, a temesváriak is BL-indulók (She)
A már bajnok Otelul Galati sikerrel vette a román labdarúgó-bajnokság utolsó fordulóját, és az Astra Ploiesti otthonában aratott 1–0-s győzelemmel ünnepelte elsőségét. A második helyet a temesváriak szerezték meg a pontvadászatban, miután az utolsó fordulóban hazai pályán 4–1-re legyőzték a Dinamo Bucuresti együttesét.
máj. 21
21:30
Nyert, és feljutó helyen áll a Pécs (Agroinform)
A Pécs hazai környezetben 1-0-ra legyőzte a Barcs együttesét a labdarúgó NB II  27. fordulójának szombati játéknapján, ezzel feljött a Nyugati csoport második helyére.
máj. 21
21:32
NB II: a Barcs elleni győzelmével feljutó helyre került a Pécs (She)
A Pécs hazai pályán 1–0-ra nyert a Barcs ellen a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 27. fordulójában. A mecsekaljaiak így feljöttek a második helyre a bajnokságban, de mivel az előttük álló Videoton Puskás Akadémia nem indulhat az NB I-ben, a Pécs jelenleg feljutó pozícióban van.
máj. 21
21:48
NB II: Barcs elleni győzelmével feljutó helyre került a Pécs (She)
A Pécs hazai pályán 1–0-ra nyert a Barcs ellen a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 27. fordulójában. A mecsekaljaiak így feljöttek a második helyre a bajnokságban, de mivel az előttük álló Videoton Puskás Akadémia nem indulhat az NB I-ben, a Pécs jelenleg feljutó pozícióban van.
máj. 21
21:48
Nyert, és feljutó helyen áll a Pécs, egy lépésre az NB I-től a DVTK (Agroinform)
A Pécs hazai környezetben 1-0-ra legyőzte a Barcs együttesét a labdarúgó NB II  27. fordulójának szombati játéknapján, ezzel feljött a Nyugati csoport második helyére.
máj. 21
21:50
Horvátország: a spliti csapatok közül a Hajduké az ezüst - végeredmény (She)
A bajnok győzelmével ért véget a horvát labdarúgó-bajnokság élvonalának 2010–2011-es szezonja. Az már korábban eldőlt, hogy a Dinamo Zagreb magabiztosan nyeri meg a pontvadászatot és hogy a két spliti csapat végez a második és a harmadik helyen. Mai sikerének köszönhetően a Hajduk zárt ezüstérmes pozícióban.

Keresés