2011. május 28. szombat

máj. 28
14:18
Június elsején hazaérnek a magyar Himalája - hódítók (Behaviour)
Kathmanduba érkeztek pénteken, hétfőn Delhibe repülnek, majd június 1-jén hajnalban hazaindulnak Budapestre a Himalájában lévő Lhoce csúcsot megmászó magyar csapat tagjai. Ezzel a csúcstámadással a csapat 11-re növelte a magyarok által megmászott, nyolcezer méternél magasabb hegyek számát.
máj. 28
14:18
A kieső MTK-ból igazolna az ETO (Agroinform)
A fővárosi együttes legértékesebb labdarúgóit, Pál Andrást, Pátkai Mátét, Szekeres Adriánt és a csapatkapitány, Kanta Józsefet is szívesen látná a Győr.
máj. 28
14:20
BL-döntő: Ferguson helyesen tette, hogy nem vett meg - Guardiola (She)
A ma esti Barcelona–Manchester United labdarúgó BL-döntőre készülődvén előkerült egy régi történet, amely arról szól, hogy Sir Alex Ferguson, az MU menedzsere tíz éve szívesen szerződtette volna Josep Guardiolát. A Barca mai trénere szerint Sir Alex jól tette, hogy nem vette meg.
máj. 28
14:36
Franciaország: Florent Malouda beszáll az újonc Dijon működtetésébe (She)
Florent Malouda, az angol Chelsea francia válogatott labdarúgója szombati sajtótájékoztatóján bejelentette: bekapcsolódik a francia bajnokság élvonalába (Ligue 1) pénteken feljutó Dijon működtetésébe.
máj. 28
14:54
Roland Garros: Nadal és Murray is simán vette a harmadik kört (She)
A francia nemzetközi teniszbajnokság harmadik fordulójában a világelső Rafael Nadal mindössze négy játékot veszített a horvát Antonio Veic ellen, így három szettben megnyerte a találkozót. Andy Murray szintén simán jutott a nyolcaddöntőbe, ahol a szerb Viktor Troicki lesz az ellenfele.
máj. 28
14:54
BL-história 1956-tól 2010-ig (Agroinform)
A BL-, korábban BEK-sorozat történetére tekintünk vissza megfűszerezve a legfontasabb statisztikákkal, eredményekkel.
máj. 28
14:56
BL-döntő: Emmanuel Petit szerint a hosszabbításban nyer a Barcelona (She)
Emmanuel Petit is jósolt a Barcelona–Manchester United BL-döntő előtt. A francia labdarúgó Barca-győzelmet vár a ma esti mérkőzésen.
máj. 28
14:56
Scolarit és Allardyce-t is vinné az Al Jazira (Agroinform)
Allardyce nagyon lelkesen fogadta az arab klub ajánlatát, de őt a West Ham is szerződtetné. Lehet, hogy Scolari fut be a Jaziránál.
máj. 28
15:12
BL-döntő: Iniesta csatlakozhat a Puskás, Czibor, Müller, Zidane kvartetthez (She)
Andrés Iniesta lehet az ötödik játékos, aki pályafutása során gólt szerez világbajnoki döntőben és BEK/BL-fináléban is.
máj. 28
15:12
Patty Schnyder visszavonult (Metropol)
Patty Schnyder azt követően, hogy kedden az 1. fordulóban vesztett és kiesett a francia nyílt teniszbajnokságon, szombaton bejelentette visszavonulását a versenysporttól.
máj. 28
15:12
Gera Zoltánt Roy Hodgson csábíthatja vissza a WBA-hoz (Agroinform)
A Fulham magyar középpályása újra kedvenc edzőjével dolgozhat a Premier League-ben, amennyiben elfogadja a West Bromwich Albion ajánlatát.
máj. 28
15:14
Videó: nagy sporthagyományok, kiváló hangulat - családi foci Komlón (She)
Az E.ON Családi Foci programja ezúttal Komló nagy sporthagyományokkal büszkélkedő bányászvárosába látogatott el. A tíz szakosztállyal rendelkező Komlói Bányász Sport Klub kitűnő rendezvényeket szervezett a labdarúgócsapat pályáján. A Bányászvárosok Tornája és a gyermekeknek, családoknak szervezett sorversenyek egyaránt elnyerték a résztvevők tetszését.
máj. 28
15:30
Sergio Pérez órásit bukott az időmérő edzésen - videó (Agroinform)
A Sauber mexikói pilótája a kvalifikáció harmadik szakaszában az alagútból kifelé törte össze csúnyán az autóját, majd a gumifalba ütközött.
máj. 28
15:48
Újabb szörnyű baleset Monacóban - videó (Infostart)
A mexikói Sergio Perez balesete miatt félbeszakadt a Formula-1-es világbajnokság Monacói Nagydíjának időmérő edzése.
máj. 28
15:48
Zalaegerszeg: nézőcsalogató akciók és kedvezmények a diákoknak (She)
Újszerű kezdeményezéssel szeretné megkedveltetni a futballt a fiatalokkal és növelni a nézőszámot hazai mérkőzésein a ZTE csapata.
máj. 28
15:48
Pérez nagyot bukott, Vettel nyerte az időmérőt (Agroinform)
Hamilton az első két szakaszban megszorongatta Vettelt, de a harmadikban nem tudott mért kört menni Pérez bukása előtt, utána pedig már esélytelen volt.
máj. 28
15:50
Pápa: újabb három év, marad a csapatnál a fiatal jobbhátvéd (She)
Az egyik pápai szurkolói portál értesülései szerint három évet hosszabbított a Lombard Pápa labdarúgócsapatával Nagy Sándor.
máj. 28
16:06
Vettel nyerte az időmérőt Monacóban (Infostart)
A Red Bull címvédő pilótája, a német Sebastian Vettel indulhat az élről a Formula-1-es világbajnokság hatodik futamán, a vasárnapi Monacói Nagydíjon.
máj. 28
16:06
Evezés: a Simon, Juhász duó döntős a müncheni vk-versenyen (She)
A kormányos nélküli kettesek között szereplő Simon Béla, Juhász Adrián duó bejutott a döntőbe, azaz a legjobb hat közé az evezősök idei első világkupa-viadalán, a müncheni regattán.
máj. 28
16:06
BEK és BL-döntők magyarokkal (Agroinform)
A BEK és BL-döntőkben szép számú magyar fordult már meg korábban játékosként, edzőként vagy akár játékvezetőként.
máj. 28
16:08
Öttusa: élcsoportban a magyarok a csengtui női döntőben (She)
Gyenesei Leila az ötödik, Kovács Sarolta a hatodik, Tóth Adrienn pedig a 13. helyen végzett szombaton az öttusázók kínai világkupaversenyén.
máj. 28
16:24
Súlyemelés: Halász István helyett Takács Mária a szövetség főtitkára (She)
Főtitkárcsere történt a hazai súlyemelőknél: a sportági szövetség (MSSZ) szombati rendkívüli elnökségi ülésén felmentették a tisztet 2005 vége óta ellátó Halász Istvánt, akinek a helyére a versenyzőként sokszoros világ- és Európa-bajnoki érmes elnökségi tag, Takács Mária került.
máj. 28
16:24
Balesetek a monacói nagydíj időmérőjén és szabadedzésén (Metropol)
A Red Bull címvédő pilótája, a német Sebastian Vettel indulhat az élről a 62. Forma-1-es autós gyorsasági vb hatodik futamán, a vasárnapi Monacói Nagydíjon.
máj. 28
16:24
Nadal simán, Murray sérülten jutott tovább (Agroinform)
Rafael Nadalnak 100 percre volt szüksége ahhoz szombaton, hogy bejusson a legjobb 16 közé a francia nyílt teniszbajnokságon.
máj. 28
16:42
Mennyi pénzt zsebel be a BL-győztes? (Infostart)
Anyagi szempontból jackpottal ér fel a döntőbe jutás a labdarúgó Bajnokok Ligájában - mondta az InfoRádió által megkérdezett sportközgazdász. Egy tanulmány szerint a győztes klub 53 millió euróval többet kasszírozhat ellenfelénél, összesen 126 millió eurót, vagyis egy magyar élvonalbeli futballcsapat éves költségvetésének több mint negyvenszeresét. Dénes Ferenc szerint az, hogy a nemzeti…
máj. 28
16:42
Roland Garros: Djokovics 40. idei győzelmét Del Potro ellen aratta (She)
Novak Djokovics négy szettben legyőzte az argentin Juan Martín del Potrót a Francia nemzetközi teniszbajnokság harmadik fordulójában, így bejutott a nyolcaddöntőbe. A szerb teniszező ellenfele a francia Richard Gasquet lesz a negyeddöntőbe jutásért vívott küzdelemben.
máj. 28
16:42
Chicharito fontolóra venné a Real Madrid ajánlatát (Agroinform)
A Manchester United mexikói támadójának menedzsere, Eduardo Hernández nem zárja ki a klubváltást, bár szerinte még nincs itt az ideje.
máj. 28
16:44
Videó: BL-város London közepén, a Hyde-parkban minden a döntőről szól (She)
Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is szurkolói falu várta a BL-döntőre érkezőket London központjában. A Hyde Park közepén felépített "miniváros" rengeteg színes programmal, labdarúgómeccsekkel, BL-múzeummal és játékokkal várta a fanatikusokat. Akinek volt türelme, hosszas sorban állás után a BL-serleggel is fényképezkedhetett. Péntek délután és szombat kora délelőtt is rengetegen keresték fel a BL…
máj. 28
17:00
Cselgáncs: Karakas Hedvig ötödik lett a moszkvai vk-n (She)
Az 57 kg-ban szereplő Karakas Hedvig ötödik helyen végzett az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat moszkvai állomásának szombati versenynapján.
máj. 28
17:00
Különvonattal indultak a diósgyőri szurkolók Mezőkövesdre (Agroinform)
Diósgyőri drukkerek különvonattal indulnak a Mezőkövesd-Zsóry SE - DVTK labdarúgó mérkőzésre. A rendőrség megerősített létszámmal biztosítja Mezőkövesden a Diósgyőr labdarúgócsapatának vendégszereplését, ezen a mérkőzésen eldőlhet, hogy a DVTK feljut-e az NB-I-be.
máj. 28
17:02
Csepel: 3000 dollár értékű kupát kaptak a palesztinai sikerért (She)
Az NB III-ban szereplő csepeli labdarúgócsapat májusban egyetlen európai résztvevőként megnyerte a nemzetközi szövetség (FIFA) által szervezett palesztinai nemzetközi tornát.
máj. 28
17:02
Simon és Juhász döntős a müncheni világkupán (Agroinform)
A kormányos nélküli kettesek között szereplő Simon Béla, Juhász Adrián duó bejutott a döntőbe az evezősök idei első Vk-viadalán.
máj. 28
17:04
Élcsoportban a magyarok a női döntőben (Agroinform)
Gyenesei Leila az ötödik, Kovács Sarolta a hatodik, Tóth Adrienn pedig a 13. helyen végzett az öttusázók kínai Vk-versenyén.
máj. 28
17:18
Férfi kézilabda BL: a Löwent legyőző Barcelona az első döntős (She)
A Barcelona 30–28-ra megnyerte a Löwen ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének első elődöntőjét, ezzel bejutott a fináléba. A másik ágon a Ciudad Real és a Hamburg csap össze 18 órától.
máj. 28
17:18
Leváltották a súlyemelő szövetség főtitkárát (Agroinform)
A Magyar Súlyemelő Szövetség rendkívüli elnökségi ülésén felmentették a főtitkári tisztet 2005 vége óta ellátó Halász Istvánt.
máj. 28
17:20
Karakas Hedvig ötödik lett Moszkvában (Agroinform)
Az 57 kg-ban szereplő Karakas Hedvig ötödik helyen végzett az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Vk-sorozat moszkvai állomásán.
máj. 28
17:36
Giro d'Italia: Kirijenka jó ütemű szökése szakaszgyőzelmet ért (She)
Az Olasz kerékpáros körverseny utolsó előtti etapján a mintegy 35 kilométerrel a befutó előtt élre álló Vaszil Kirijenka szökési kísérlete sikerrel járt, ezzel megnyerte a szakaszt. Az összetettben vezető Alberto Contador és a második Michele Scarponi is remekül bírta a hegyi hajrát, így azonos idővel értek célba. A spanyol klasszis több mint ötperces előnnyel várhatja az utolsó szakaszt.
máj. 28
17:36
Djokovics volt a jobb a félbeszakadt meccs folytatásában (Agroinform)
A szerb teniszező négy játszmában bizonyult jobbnak Juan Martin del Potrónál, s bejutott a legjobb 16 közé a francia nyílt bajnokságon.
máj. 28
17:38
Sakk: Erdős Viktor és Mádl Ildikó nyerte a zalakarosi fesztivált (She)
Erdős Viktor és Mádl Ildikó győzelmével ért véget szombaton az Aquaprofit sakkfesztivál Zalakaroson.
máj. 28
17:38
A braziloknak kötelező szép megoldásokat bemutatni a pályán - Alves (Agroinform)
A Videoton támadójának egy álma vált valóra a csapat bajnoki címével, és a gólkirályi cím megszerzésével, ám a finom megoldásokat sem hanyagolta el.
máj. 28
17:54
Kajak-kenu, maratoni ob: Csay, Noé és Györe is duplázott Győrben (She)
A kajakos Csay Renáta és Noé Milán, valamint a kenus Györe Attila is duplázott, azaz a pénteki egyes után társával a szombati párost is megnyerte a kajak-kenusok maratoni országos bajnokságán Győrben.
máj. 28
17:54
A győzelem a miénk - BL-reklám (Agroinform)
A Győzelem a miénk - ez a jelszava a Nike által készített reklámfilmnek, melyet a Bajnokok Ligája szombati fináléjának felvezetéseként készített a cipőgyártó óriás.
máj. 28
17:56
Torna: új és négy fővel kisebb elnökség a hazai szövetségben (She)
Az eddigi 11 fős helyett új, héttagú elnökség állt fel szombaton a Magyar Tornaszövetség (MATSZ) éves közgyűlésén.
máj. 28
18:12
Íme Messi és Rooney egyedi BL-döntős cipői (Agroinform)
A Barcelona és a Manchester United sztárja is egyedi készítésű lábbeliben játszik majd szombat este Londonban.
máj. 28
18:14
A Cegléd és a Békéscsaba megosztozott a pontokon (Agroinform)
A Békéscsaba gól nélküli döntetlent játszott Cegléden a labdarúgó NB II 28. fordulójának szombati játéknapján.
máj. 28
18:30
NB II: a Békéscsaba gól nélküli döntetlent játszott Cegléden (She)
A Békéscsaba gól nélküli döntetlent játszott a Cegléd otthonában a labdarúgó NB II 28. fordulójában.
máj. 28
18:30
Mi sem nagyon gondoltuk, hogy megnyerhetjük a kupát - Tököli (Agroinform)
A KTE-Ereco csatára szerint remek csapat jött össze Kecskeméten, de egy kis szerencse is kellett a Magyar Kupa megnyeréséhez.
máj. 28
18:48
Djokovic megállíthatatlan (Infostart)
Idei 40. mérkőzését is megnyerte a világelsőségre törő Novak Djokovic: a szerb teniszező négy játszmában bizonyult jobbnak az argentin Juan Martin del Potrónál, s ezzel bejutott a legjobb 16 közé a francia nyílt bajnokságon.
máj. 28
18:48
BL-döntő: „leszakadt az ég” Londonban, vizes pályára kell készülni (She)
Meglehetősen intenzíven elkezdett esni az eső Londonban az esti Barcelona–Manchester United Bajnokok Ligája-döntő előtt, így vizes pályára készülhetnek a játékosok.
máj. 28
18:48
Forma-1: Vettel indul az élről Monte Carlóban (Behaviour)
A Forma-1-ben a német Sebastian Vettel (RBR-Renault) indulhat az első helyről a vasárnapi Monacói Nagydíjon, Monte Carlóban. A szombati időmérőn a brit Jenson Button (McLaren-Mercedes) végzett a második, az ausztrál Marc Webber (RBR-Renault) a harmadik helyen.

Keresés