2020. március 6. péntek

márc. 6
0:03
Megvan a harmadik koronavírusos beteg Magyarországon, átcsúszott a debreceni repülőtér ellenőrzésén (168 Óra Online)
Már három koronavírus-fertőzöttről tudnak a hatóságok Magyarországon - derül ki a koronavirus.gov.hu csütörtök esti adataiból.
márc. 6
0:15
Szijjártó: 13 magyar állampolgár kapta el a koronavírust, hat ország területén (24.hu)
Eddig nem lehetett tudni, összesen hányan kapták el a vírust.
márc. 6
0:21
Eltűnés miatt keresi a rendőrség Bányai István Jánost (Police)
Eltűnés miatt keresi a rendőrség Bányai István Jánost Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 03. 06., p - 00:10 A XV. kerületi rendőrök jelenleg is keresik a 82 éves férfit.
márc. 6
0:21
Négyre emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon (Magyar Nemzet)
Diagnosztizálták a negyedik koronavírusos fertőzöttet Magyarországon – jelentették be a koronavirus.gov.hu oldalon csütörtökön késő este.
márc. 6
0:27
Újabb koronavírus-fertőzöttet találtak Magyarországon, már négyen vannak (Propeller)
Diagnosztizálták a negyedik koronavírusos fertőzöttet Magyarországon – jelentették be a koronavirus.gov.hu oldalon csütörtökön késő este. A beteg a már ugyancsak koronavírussal diagnosztizált egyik iráni diák iráni barátnője. Fotó: Pixabay Mindketten már a Szent László Kórházban vannak. A közlés szerint a barátnőnek a Nemzeti Népegészségügyi Közpon
márc. 6
0:51
Kukában végezheti a koronavírus miatt felhalmozott élelmiszerek nagy része (Hírstart)
Egy átlagos magyar évente 33 kg élelmiszert dob a szemétbe csak azért, mert túl sokat vásárolt egyes termékekből vagy nem megfelelően tárolta azokat. Ez a mennyiség tovább nőhet, ha sokan a nagybevásárlás során beszerzett, esetleg...
márc. 6
0:51
A koronavírusos iráni diák barátnője a negyedik beteg (HVG)
A nő néhány napja karanténban van, most lett pozitív a laborvizsgálata.
márc. 6
1:33
A fertőzött iráni diák nem tartotta be a Semmelweis Egyetem utasítását (Hírstart)
A Semmelweis Egyetem közleménye szerint az egyik koronavírussal fertőzött iráni diák a kérés ellenére nem a Dél-pesti Centrumkórházba, hanem a Semmelweis Egyetem által biztosított háziorvoshoz ment.
márc. 6
1:33
„Megvédjük a határt!” (Magyar Hírlap)
Kovács Zoltán: Terveink szerint a március 15-e utáni héten kezdődhet az újabb nemzetikonzultáció íveinek postázása,ennél demokratikusabbeszközt nem tudok elképzelni
márc. 6
1:39
Megvan a harmadik koronavírusos beteg Magyarországon, átcsúszott a debreceni repülőtér ellenőrzésén (Hírstart)
Már három koronavírus-fertőzöttről tudnak a hatóságok Magyarországon - derül ki a koronavirus.gov.hu csütörtök esti adataiból.
márc. 6
1:39
Koronavírus: diagnosztizálták a 4. beteget Magyarországon (Pénzcentrum)
Diagnosztizálták a 4. számú koronavírus-fertőzöttet, aki a már ugyancsak fertőzéssel diagnosztizált egyik iráni diák iráni barátnője. Ő is már a Szent László Kórházban van. Diagnosztizálták a 4. számú koronavírus-fertőzöttet...
márc. 6
1:39
Jakab Péter tetten ért pálfordulása (Magyar Hírlap)
A Jobbik elnöke nem győzte bírálni Gyurcsányt
márc. 6
1:43
Szövevényes a csábítási ügy (Magyar Hírlap)
A DK elnöke most már arról beszél, a szocialista politikusok kifejezetten azért keresték meg, hogy átlépjenek a pártjába, miközben ő csak az ország dolgairól akart tárgyalni
márc. 6
1:45
Koronavírus: diagnosztizálták a 4. beteget Magyarországon (Pénzcentrum)
Diagnosztizálták a 4. számú koronavírus-fertőzöttet, aki a már ugyancsak fertőzéssel diagnosztizált egyik iráni diák iráni barátnője. Ő is már a Szent László Kórházban van. Diagnosztizálták a 4. számú koronavírus-fertőzöttet...
márc. 6
2:12
Kétperces nyelvtani teszt: tudtok annyit, mint egy felvételiző? (Eduline)
A következő teszthez a korábbi középiskolai felvételik nyolcadikosoknak szóló feladataiból válogattunk. Nektek hibátlan lesz az egész?
márc. 6
2:42
A nap képe: Boldog nőnapot! (Lokál)
Elképesztően cuki látvány, ahogy a fiatalság is megemlékezik a nemzetközi nőnapról. A Lokál szerkesztősége ezzel az aranyos képpel szeretne előre is nagyon sok virágot kívánni minden nőnek, lánynak, anyának, nagymamának ezen a szép napon és megköszönni mindent, amit a férfiakért tesznek.
márc. 6
2:48
Meghosszabbították az illegális bevándorlás miatt kihirdetett válsághelyzetet (Hírstart)
A magyar emberek biztonsága érdekében a kormány meghosszabbítja a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet, külön tekintettel a Törökország felől elindult migránsáradatra, annak biztonsági és járványügyi kockázatára.
márc. 6
3:06
Emelt szintű földrajzosok figyelem: ez a szóbeli követelmény az érettségin 2020-ban (Eduline)
A kötelező érettségi tárgyak követelményeiről biztosan mindenki sokat hall az iskolában. De mi a helyzet a választható tárgyak tételeivel? Íme a földrajz emelt szintű érettségi szóbeli témakörei.
márc. 6
3:24
Egy Milánóban dolgozó debreceni férfi a harmadik magyar koronavírusos beteg (Hírstart)
Egy Milánóban dolgozó debreceni férfi koronavírus tesztje is pozitív lett.
márc. 6
3:30
Nyolcszáz millió forint rádió- és tévéműsorok készítésére (Hírstart)
Összesen nyolcszáz millió forintos keret pályázható helyi és körzeti rádiók és televíziók műsortámogatására két programban, erről döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (Nmhh) Médiatanácsa a legutóbbi ülésén. Burkolt reklám és a műsortámogatási szabályok megsértése miatt a grémium megbírságolta az RTL Klub és a Balaton Televízió szolgáltató
márc. 6
4:00
A koronavírusos iráni diák barátnője a negyedik beteg (Hírstart)
A nő néhány napja karanténban van, most lett pozitív a laborvizsgálata.
márc. 6
4:12
Nyilvános szakmai beszélgetésre hívja Hajnal Gabriellát a CKP (Eduline)
A Civil Közoktatási Platform nyilvános szakmai beszélgetésre hívja Hajnal Gabriellát, a NAT megújulásáért felelős megbízott miniszteri biztost.
márc. 6
4:39
Négy magyarországi koronavírusos beteg van (24.hu)
Részleteket egyelőre nem közöltek.
márc. 6
5:06
Kiürítik a szenteltvíztartókat a magyarországi templomokban (Hírstart)
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia előírta továbbá a gyóntatóhelyiség rendszeres szellőztetését, és azt, hogy a gyóntatórácsra helyezzenek fóliát.
márc. 6
5:18
Négyre emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon (Hírstart)
Diagnosztizálták a negyedik koronavírusos fertőzöttet Magyarországon – jelentették be a koronavirus.gov.hu oldalon csütörtökön késő este.
márc. 6
5:48
Orbán uszító ámokfutása generációkat tesz tönkre (Ez a lényeg)
Szél Bernadett és Szabó Szabolcs nem csak a levegőbe beszél. Személyesen látogattak el Gyöngyöspatára. Orbán undorító uszításának a maradványait találták.
márc. 6
5:54
Farkasréten temetik el Csukás Istvánt (Infostart)
A Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas magyar költő, író, a Digitális Irodalmi Akadémia tagja február 24-én hunyt el, 84 éves volt.
márc. 6
5:54
Megint meghosszabbították a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet (HVG)
A kormány a döntés meghozatalakor külön tekintettel volt a Törökország felől elindult migránsáradatra, annak biztonsági és járványügyi kockázatára.
márc. 6
5:54
Mindenkit felfalhat a baloldali kisgömböc (Magyar Nemzet)
Gyurcsány Ferenc célja, hogy az Mszp támogatottsága év végére öt százalék alá essen, jövőre pedig ráér ráfordulni a Momentum legyilkolására – mondta a Magyar Nemzetnek Kiszelly Zoltán.
márc. 6
6:06
Ingázó diákok: rosszabbul teljesítenek, mint akiknek közel van az iskola? (Eduline)
Befolyásolhatja a napi ingázás az iskolai teljesítményt? Angol kutatók megnézték, mennyi utazási idő hat már negatívan a diákok eredményeire.
márc. 6
6:12
Koronavírus: extra figyelmet kap a bulinegyed (Infostart)
A koronavírus terjedése miatt Erzsébetváros vezetése összehangolt és szigorú higiéniai intézkedéseket kért a bulinegyed vendéglátóhelyeitől is. A szórakozóhelyek képviselői szerint egyre nehezebb a fertőtlenítőszerek beszerzése.
márc. 6
6:12
„Hazugság, hogy nem volt egyeztetés” (Magyar Nemzet)
Az elmúlt két évtizedben sok iskola a csökkenő tanulólétszámra rea­gált azzal, hogy bővítette a tantárgyi kínálatot, az órarendek túlzsúfolásának azonban gátat szab a módosított Nemzeti alaptanterv.
márc. 6
6:18
Két nap alatt lezárták a nyomozást a rendőrök (Police)
Két nap alatt lezárták a nyomozást a rendőrök Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 03. 06., p - 06:01 A Baja térségében kedden elfogott embercsempész ügyében bíróság elé állítást javasolnak a nyomozók.
márc. 6
6:18
Vegetálni fognak a települések az iparűzési adó csökkentésével? (ATV)
Az állam és az önkormányzatok közötti feladat- és forrásmegosztást Gémesi György szerint is újra kellene gondolni. A Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke szerint Gödöllő esetében – ahol már évtizedek óta városvezető – a következő években a település bevétele már csak az óvodákat és bölcsődéket lesz képes fenntartani.
márc. 6
6:18
Metrófelújítás: hétfőtől lezárják az Arany János utca és a Ferenciek tere állomást (Propeller)
Hétfőtől lezárják az Arany János utca és a Ferenciek tere metróállomást a 3-as metró felújítása miatt. A BKK korábbi tájékoztatása szerint hétfőtől a 3-as metró hétköznapokon továbbra is Újpest-központ és a Nagyvárad tér között közlekedik, azonban az Arany János utca és a Ferenciek tere állomáson megállás nélkül halad majd át. A két lezárt állomás
márc. 6
6:21
Közel hat évvel a hivatalos alapkőletétel után végre elkezdhetik építeni a gazdagréti tanuszodát (168 Óra Online)
Felgyorsulhat a gazdagréti tanuszoda építése, miután egy frissen megjelent kormányhatározat közel 554 millió forintot csoportosít át erre a célra – vette észre a 168 Óra. Ugyanakkor a XI. kerületi önkormányzat nem álmodozhat a működtetéséről, mivel a létesítmény és a keretében létrejövő vagyonelemek a Nemzeti Sportközpontok vagyonkezelésébe kerülne
márc. 6
6:24
Pénteki forgalomkorlátozások Budapesten (Police)
Pénteki forgalomkorlátozások Budapesten Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 03. 06., p - 06:08 A mai napon, 2020. március 6-án filmforgatás, fasorok, díszfák karbantartása és gallyazás, valamint rendezvények miatt forgalomkorlátozás lesz Budapest III., V., VI., és XIV. kerületében.
márc. 6
6:24
Honfitársaink nem estek kétségbe (Magyar Nemzet)
A Magyar Nemzet által megkérdezettek között olyanok is voltak, akik a Magyarországra történő beutazások korlátozásával előznék meg a hazai járványt.
márc. 6
6:24
Tocsog a pénzben az OTP (Propeller)
Az OTP Bankcsoport az elemzői várakozásokat meghaladó, az egy évvel korábbit 32 százalékkal felülmúló, 102,979 milliárd forint konszolidált adózott rekordnyereséget ért el 2019 utolsó negyedévében, így éves adózott eredménye 412,582 milliárd forint lett, 30 százalékkal több az előző évinél, és magasabb minden korábbinál. Az igazgatóság a 2019-es é
márc. 6
6:24
Őrsi Gergely óvintézkedéseket vezet be a II. kerületben (Ez a lényeg)
A kerület MSZP-s polgármestere szakemberekkel való egyeztetések után átfogóbb és gyakoribb fertőtlenítéseket javasol a közintézményekben, valamint arra kéri a szülőket, ha gyermekük megbetegszik inkább ne küldjék közösségbe.
márc. 6
6:30
Megint meghosszabbította a kormány a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet (444)
Magyarország és a magyar emberek biztonsága érdekében.
márc. 6
6:36
Figyelem! Hétfőtől két metróállomást is lezárnak (ATV)
Hétfőtől lezárják az Arany János utca és a Ferenciek tere metróállomást a 3-as metró felújítása miatt.
márc. 6
6:36
Meghalt Szabadi Béla (Hírstart)
Az első Orbán-kormány agrárminisztériumának politikai államtitkára, a Fidesz és az FKGP koalíciós harcainak központi alakja, az FTC volt alelnöke 72 évet élt.
márc. 6
6:36
Kiáll a Fidesz a lex CEU mellett (Magyar Nemzet)
A Fidesz szerint a felsőoktatási törvény nem szorul módosításra, annak a külföldi diplomákat is kiadó intézmények közül csak a Ceu nem tudott megfelelni.
márc. 6
6:38
Őrsi Gergely óvintézkedéseket vezet be a II. kerületben (Hírstart)
A kerület MSZP-s polgármestere szakemberekkel való egyeztetések után átfogóbb és gyakoribb fertőtlenítéseket javasol a közintézményekben, valamint arra kéri a szülőket, ha gyermekük megbetegszik inkább ne küldjék közösségbe.
márc. 6
6:48
Koronavírus: újabb magyarországi fertőzöttről jött hír (Infostart)
Csütörtök éjjel, éjfél előtt került ki egy közlemény a kormányzati koronavírus-tájékoztatási portálra arról, hogy egy negyedik fertőzött is van Magyarországon. Közben új információk érkeztek a debreceni betegről, és megszólalt a Wizz Air is.
márc. 6
6:48
Kiemelt beruházások lettek a konténerbörtönök (Napi)
A kormány a konténer börtönök létrehozására irányuló beruházásokkal összefüggő közigazgatási hatósági ügyeket nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé, továbbá a beruházásokat kiemelten közérdekű beruházásokká nyilvánította.
márc. 6
6:48
Koronavírus: diagnosztizálták a negyedik fertőzöttet Magyarországon (Népszava)
A beteg az egyik iráni diák iráni barátnője.
márc. 6
6:48
Kovács Zoltán reméli, hogy a koronavírus nem fog bekavarni a nemzeti konzultációnak (444)
Csak azt ne.
márc. 6
6:48
Megint meghosszabbította a kormány a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet (Hírstart)
Magyarország és a magyar emberek biztonsága érdekében.

Keresés