2009. november 10. kedd

nov. 10
13:08
NSO Tv: díjeső az egyiptomi U20-as vb hőseinek (She)
Az MLSZ Telkiben díjazta az egyiptomi U20-as labdarúgó-világbajnokságon bronzérmet szerző magyar válogatottat. A kitüntetések és emlékplakettek mellett a csapatkapitány Koman Vladimir átvehette az őket illető 80 milliós extra jutalmat is, amit a Bariban légióskodó középpályás rögtön vicces kommentárjával egészített ki. Tekintse meg helyszíni videós beszámolónkat!
nov. 10
13:24
Hátország: a hétvége kézilabda-, vízilabda- és tekeeredményei (She)
Tekintsék át a kézilabda NB I B és NB II, a vízilabda OB I B, valamint a teke Szuperliga hétvégi eredményeit!
nov. 10
13:24
Agassi pénzét követeli Szafin (Behaviour)
A párizsi fedettpályás tenisztornán pályafutása utolsó versenyén részt vevő Marat Szafin szerint Andre Agassinak vissza kellene adnia megnyert címeit és pénzdíjait, miután életrajzi könyvében bevallotta, hogy doppingolt.
nov. 10
13:26
Azerbajdzsán: Berti Vogts két évvel meghosszabbította a szerződését (She)
Berti Vogts két évvel meghosszabbította a szerződését az Azerbajdzsáni Labdarúgó-szövetséggel, így továbbra is az ország labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya marad.
nov. 10
13:28
Dánia: Daniel Agger megsérült, Bendtnert megoperálták (She)
Nem léphet pályára a dán labdarúgó-válogatott Dél-Korea és Egyesült Államok elleni mérkőzésén Daniel Agger, a Liverpool hátvédje.
nov. 10
13:30
Autósport: a DTM-ben folytathatja karrierjét David Coulthard (She)
Német sajtóértesülések szerint elképzelhető, hogy a DTM túraautó-bajnokságban folytatja karrierjét David Coulthard.
nov. 10
13:32
Inter: Guti Sneijdernél érdeklődött az olasz klub felől (She)
A Sportmediaset.it értesülései szerint Guti kész elhagyni a Real Madridot – pályafutása eddigi egyetlen csapatát –, és az Interben folytatná a karrierjét.
nov. 10
13:34
Olaszország: Edin Dzeko a Milan helyett a Juventusban köthet ki (She)
A Tuttosport értesülései szerint a Juventus a Wolfsburg bosnyák támadóját, a nyári átigazolási szezonban a Milannal kapcsolatban gyakran emlegetett Edin Dzekót szemelte ki, ezért könnyen lehet, hogy Amauri elhagyja a torinóiakat.
nov. 10
13:42
Palermo: Fábio Simplício örül Dunga meghívójának, és már a vb-re készül (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Palermo brazil középpályása, Fábio Simplício örömét fejezte ki, hogy Dunga meghívót küldött neki a válogatottba.
nov. 10
13:42
„Agassi adja vissza a pénzdíjait” (Metropol)
A párizsi fedettpályás tenisztornán pályafutása utolsó versenyén részt vevő Marat Szafin szerint Andre Agassinak vissza kellene adnia megnyert címeit és pénzdíjait, miután életrajzi könyvében bevallotta, hogy doppingolt.
nov. 10
13:44
Vancouver 2010: pontszerzés a MOB célja (Metropol)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) pontszerzést vár a 14-18 fős magyar csapattól a 94 nap múlva kezdődő vancouveri téli ötkarikás játékokon.
nov. 10
14:00
Póker: „durrrr" a FullTilt profi csapatánál kötött ki (She)
Tom Dwan, az amerikai online profi megegyezett az internetes pókerteremmel, így a jövőben a FullTiltPokert képviseli a pókeres eseményeken.
nov. 10
14:00
Szerencsejátékból finanszírozná a sportot a Fidesz (Behaviour)
A Fidesz kormányra kerülése esetén az összes állami szerencsejátékból befolyó adó meghatározott százalékával támogatná a magyar sportot.
nov. 10
14:02
Tottenham: rekordprofittal zárta az üzleti évet a Spurs (She)
Rekordnyereséget jelentett be a Tottenham Hotspur labdarúgócsapata: a londoni klub 33.4 millió fontos adózás előtti profittal zárta az üzleti évet.
nov. 10
14:04
Olaszország: influenza miatt maradhat ki a válogatottból Buffon (She)
A Sky Sport Italia értesülései szerint könnyen elképzelhető, hogy az olasz labdarúgó-válogatott első számú kapusa, Gianluigi Buffon kénytelen lesz kihagyni a Hollandia elleni szombati, majd a Svédországgal szembeni jövő szerdai találkozót is.
nov. 10
14:18
Csehország: a hétfőn visszavonult Smicer lett a csapatmenedzser (She)
A Cseh Labdarúgó-szövetség hivatalosan is bejelentette, hogy a visszavonulását hétfőn tudató Vladimír Smicer lesz a felnőttválogatott csapatmenedzsere.
nov. 10
14:36
Vb 2010: bemutatták a Nationalelf 2010-es vb-mezét - fotókkal! (She)
Hivatalosan bemutatták a német labdarúgó-válogatott 2010-es mezét, melyben a Nationalelf pályára lép majd a dél-afrikai világbajnokságon.
nov. 10
14:54
Vb 2022: Katar szívesen látná az izraeli válogatottat is (She)
Katar is kandidál a 2022-es labdarúgó-világbajnokság megrendezésére, és esélyei növelése érdekében több „engedményre” is hajlandó. Ezek egyike, hogy pályázati bizottsága elnökének szavaival élve „szívesen látnák” az izraeli válogatottat is (amennyiben az kivívná a részvétel jogát), valamint az alkoholtilalmat is rugalmasabban kezelnék.
nov. 10
14:54
Vladimir Smicer visszavonul (Metropol)
A 81-szeres cseh válogatott Vladimir Smicer sérüléseire hivatkozva hétfőn bejelentette, hogy befejezi profi labdarúgó pályafutását.
nov. 10
14:56
Tenisz: Davigyenko a nyolcaddöntőben, Almagro lesz Nadal ellenfele (She)
A Párizsban zajló férfi Master-torna második fordulójában a hatodik helyen kiemelt orosz Nyikolaj Davigyenko két sima szettben legyőzte a német Benjamin Beckert, így elsőként bejutott a nyolcaddöntőbe.
nov. 10
15:30
Vb 2010: C. Ronaldo orvosi vizsgálaton a válogatottnál (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid és a portugál labdarúgó-válogatott sztárja hazájába utazott, hogy átessen az orvosi vizsgálaton a 2010-es vb pótselejtezői előtt.
nov. 10
15:30
Csing Csao világcsúcsot úszott, Phelps leszerepelt (Metropol)
A 19 esztendős, kínai Csing Csao (Jing Zhao) világcsúcsot javított 50 m női háton az úszók rövidpályás Világkupa-sorozatának stockholmi állomásán.
nov. 10
15:48
MotoGP: időpontot cserélt a motorosok Brit és Olasz Nagydíja (She)
A Nemzetközi Motorkerékpár-szövetség (FIM) kedden kiadott előzetes versenynaptára szerint a gyorsaságimotoros-világbajnokság Brit Nagydíját jövőre az eddigiekhez képest két héttel később rendezik meg Silverstone-ban, amely 24 év után váltja a doningtoni pályát.
nov. 10
15:50
U16-os válogatott: egygólos vereség Szerbiától Szabadkán (She)
Az U16-os magyar labdarúgó-válogatott kedden Szerbia korosztályos csapatával játszott előkészületi mérkőzést Szabadkán. A meccset 0–0-s félidőt követően a szerbek nyerték meg 2–1-re, együttesünk gólját Sipőcz János szerezte a 65. percben.
nov. 10
16:06
NFL: a Kansas City Chiefs kivágta klasszis futóját, Larry Johnsont (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Kansas City Chiefs kirúgta klasszis futóját, Larry Johnsont.
nov. 10
16:08
Inter: Lippi nem ért egyet Mourinhóval, szerinte Balotelli nagyszerű (She)
Marcello Lippi, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem ért egyet José Mourinhóval, az Internazionale vezetőedzőjével, aki élesen kritizálta csapata olasz támadóját, Mario Balotellit a milánóiak hétvégi bajnokija után.
nov. 10
16:24
Elismerés: a szurkolók Messit választották a legutóbbi BL legjobbjának (She)
A spanyol Marca és az olasz Gazzetta dello Sport napilap közös díjat alapított, amellyel a Bajnokok Ligája legjobbját jutalmazzák az olvasók szavazatai alapján. A legutóbbi BL legkiválóbb futballistájának Lionel Messit választották a szurkolók.
nov. 10
16:26
Moto2: De Rosa és Takahasi is az új géposztályban folytatja (She)
Az új Moto2-es kategóriában folytatja Raffaelle De Rosa és Takahasi Juki: a két motoros a Tech3 Team versenyzője lesz.
nov. 10
16:42
Ferencváros: Rafe Wolfe-ot három mérkőzésről tiltották el (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága három mérkőzésről tiltotta el a Ferencváros jamaicai futballistáját, Rafe Wolfe-ot, aki súlyos sérülést okozott a Pápa játékosának, Vadims Zulevsnek.
nov. 10
17:00
Vb 2010: bemutatták a mexikóiak vb-dresszét is - fotók! (She)
Németországhoz hasonlóan Mexikóban is bemutatták a labdarúgó-válogatott 2010-es, „világbajnoki" mezét – a Mexikóvárosban megrendezett látványos prezentáción ott volt Sepp Blatter, a FIFA elnöke is.
nov. 10
17:02
Hearts: László Csaba nem akarja eladni játékosát Priskinéknek (She)
László Csaba, a Hearts menedzsere klubja hivatalos honlapjának elmondta, nem szeretné eladni fiatal skót játékosát, Lee Wallace-t, akit az Ipswich Town nézett ki magának.
nov. 10
17:04
Olaszország: a harmadik ligában folytatja a korábbi soproni edző (She)
Az olasz harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Pescina Valle del Giovenco vezetőedzője lesz Dario Bonetti.
nov. 10
17:18
Bulgária: elvenné a licencet a CSZKA Szófiától a helyi sportminiszter (She)
Adóssága miatt kizárná a bolgár élvonalból a CSZKA Szófia labdarúgócsapatát a helyi sportminiszter.
nov. 10
17:20
Spanyolország: történelmet írt a félkezű futballista a Primera Divisiónban (She)
Történelmet írt vasárnap Alex Sánchez, aki az első félkezű futballistája lett a spanyol élvonalnak.
nov. 10
17:36
Sakk: Lékó kikapott a világbajnoktól a moszkvai szupertornán (She)
Lékó Péter kikapott Viswanathan Anandtól az orosz fővárosban zajló 4. Mihail Tal-emlékversenyen.
nov. 10
17:36
Lékónak nem megy Moszkvában (Metropol)
Lékó Péter sötéttel vereséget szenvedett a világbajnok indiai Viswanathan Anandtól a Moszkvában zajló, IV. Mihail Tal sakk emlékverseny keddi, 5. fordulójában.
nov. 10
17:38
Tenisz: Wawrinka már az első fordulóban búcsúzott Párizsban (She)
A Párizsban zajló férfi tenisztorna első fordulójában a világranglista 21. helyén álló svájci Stanislas Wawrinka két szettben vereséget szenvedett a francia David Gueztől, így máris búcsúzni kényszerült.
nov. 10
17:40
Soproni Liga: egy nappal később, december 3-án lesz a DVSC-MTK (She)
Az MLSZ versenybizottsága módosította a Soproni Ligában december 2-án (szerda) 18 órára kisorsolt DVSC-TEVA-MTK Budapest bajnoki mérkőzés kezdési időpontját, a találkozó egy nappal később, december 3-án, csütörtökön 18 órakor kezdődik.
nov. 10
17:54
Olaszország: Lippi már nem nagyon tervezi további emberek behívását (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marcello Lippi elmondása szerint abból a keretből szándékozik kiválasztani a Dél-Afrikába utazó 23 fős keretét, amellyel jelenleg is dolgozik, további játékosok behívása már nem túl valószínű.
nov. 10
17:56
Futsal: a brazilok elleni meccsekkel is készülnek a mieink a hazai Eb-re (She)
Futsal válogatottunk gőzerővel készül a hazai rendezésű Európa-bajnokságra, amelynek január 19. és 30. között a debreceni Főnix Csarnok és a budapesti Papp László Sportaréna ad otthont.
nov. 10
17:58
Kézilabda: visszatér a PLER-be a hússzoros válogatott átlövő (She)
A gondokkal birkózó PLER csak a hetedik a férfi NB I-ben, pedig az utóbbi négy évadban csupán hajszállal maradt le a bronzéremről.
nov. 10
18:00
Premier League: a német liga „gólpasszkirályát” vinné az Arsenal? (She)
A hírek szerint az Arsenal egyik új kiszemeltje Zvjezdan Misimovic, a német bajnoki címvédő Wolfsburg játékmestere.
nov. 10
18:12
Téli olimpia: Vancouver után Quebec is rendező szeretne lenni (She)
A 2010-es téli olimpia rendezési jogáért indított küzdelemben Vancouverrel szemben alulmaradt kanadai Quebec városa 2022-ben vagy 2026-ban rendezné meg az eseményt.
nov. 10
18:14
NBA: november 18-én térhet vissza a Houstonba Tracy McGrady (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Houston Rockets hétszeres All-Star-válogatott bedobója, Tracy McGrady hamarosan visszatérhet a pályára.
nov. 10
18:16
Videó: a "szögletkirály" újra lecsapott - Petkovics gólja a sarokból (She)
Lendületben a Flamengo a brazil bajnokságban, idegenbeli győzelmükkel továbbra is tartják a lépést az élbollyal - két pontos hátrányban követik a listavezető Sao Paolot. A legutóbbi mérkőzésükön a vezető gólt Dejan Petkovics jegyezte, aki ismét szögletből talált be az ellenfél kapujába (a legutóbbi öt meccsén már másodszor). Nézze meg a veterán szerb speciális gólját!
nov. 10
18:18
MotoGP: Talmácsi volt csapata kiszállt a királykategóriából (She)
A Scot Racing Team hivatalos közleményben tudatta, hogy 2010-ben már nem vesz részt a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának küzdelmeiben.
nov. 10
18:30
Törökország: Hamit Altintop a Galatasarayé - sajtóértesülés (She)
A török Bugün című lap szerint a következő szezontól a Galatasaray labdarúgója lesz Hamit Altintop.
nov. 10
18:32
Nyíregyháza: elküldték a francia-algériai játékost, másik érkezett (She)
Újabb francia-algériai játékost érkezett a Nyíregyházához: a Szapri hivatalos honlapjának beszámolója szerint a klub Fuad Buguerrát a Fradi ellen próbajátékosként próbálja ki.
nov. 10
18:34
FIFA: a fegyelmi bizottság vasárnap hallgatja meg Maradonát (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) fegyelmi bizottsága vasárnap hallgatja meg az argentin válogatott szövetségi kapitányát, Diego Maradonát, az Uruguay elleni világbajnoki selejtező-mérkőzés utáni nyilatkozata miatt.
nov. 10
18:48
Brazília: Dunga nem zárkózik el Ronaldinho beválogatásától (She)
Dunga, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya továbbra sem zárkózik el attól, hogy meghívja Ronaldinhót, az AC Milan játékmesterét a csapatba.

Keresés