2009. november 11. szerda

nov. 11
13:10
RM Castilla: a Castellón elnöke nem mondott le Szalai megszerzéséről (She)
José Laparra, a Castellón labdarúgócsapatának elnöke az As napilapnak elmondta, nagyon nehéznek tartja a Real Madrid Castilla magyar légiósa, Szalai Ádám megszerzését, de nem mondtak le a támadó átigazolásáról.
nov. 11
13:12
Póker: amerikai és finn pókerőrült egymás ellen (She)
Tom „durrrr" Dwan az utóbbi időben kissé unatkozhat, sorra hívja ki a pókervilágot különböző ötleteivel.
nov. 11
13:24
Bayern München: Rensing nem hosszabbít, és távozik (She)
Nem hosszabbít szerződést a Bayern München labdarúgócsapatával Michael Rensing, a bajorok második számú kapusa.
nov. 11
13:24
Olimpia 2020 - egy jelentkezőt máris elutasítottak (Behaviour)
Bari is be akart szállni az olasz versengésbe a 2020-as nyári olimpia rendezéséért, ám a helyi olimpiai bizottság (CONI) "elfogadhatatlannak" nevezte a kandidálást.
nov. 11
13:26
Felkészülés: Buffon felgyógyult, csatlakozhat az olasz válogatotthoz (She)
Gianluigi Buffon felgyógyult az influenzából, így szerda délután csatlakozhat a Rómában tartózkodó olasz labdarúgó-válogatotthoz, amely szombaton Hollandia, szerdán pedig Svédország ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen.
nov. 11
13:28
Tenisz: Djokovics és Söderling is két szettben jutott tovább Párizsban (She)
A 3. helyen kiemelt Novak Djokovics két szettben búcsúztatta az argentin Juan Mónacót a Párizsban zajló férfi tenisztorna második fordulójában, így a szerb bejutott a nyolcaddöntőbe.
nov. 11
13:42
Évek óta depressziós volt Robert Enke (Infostart)
Évek óta súlyos depresszióban szenvedett Robert Enke, a német labdarúgó-válogatott és a Hannover kapusa, aki kedden öngyilkosságot követett el. Erről az őt évek óta kezelő kölni orvos és a sportoló felesége, Teresa számolt be a hannoveri klub vezetői által tartott délelőtti sajtóértekezleten.
nov. 11
13:42
Tragédia: Enkét már többször is kezelték depresszióval (She)
Elkezdte sajtótájékoztatóját Robert Enke tragikus halálával kapcsolatban a Hannover 96 labdarúgócsapata, az elhunyt német válogatott kapus özvegye, illetve dr. Valentin Markser, a kapuvédő pszichológusa.
nov. 11
14:00
Anglia: Luke Young nem kíván többé a válogatottban szerepelni (She)
Luke Youngnak lehetősége lett volna csatlakozni az angol labdarúgó-válogatotthoz – amely szombaton a brazilok ellen játszik felkészülési mérkőzést –, ám a sérült Glen Johnson helyére behívott védő ehelyett meglepetésre lemondta a válogatottságot.
nov. 11
14:18
Corinthians: a „kövér" Ronaldo nem tenné be magát a brazil válogatottba (She)
A Corinthians támadója, Ronaldo elmondta, jelenleg ő sem válogatná be magát a selecaóba Dunga helyében. A csatár szerint ezért még dolgoznia kell, és bevallotta, hogy kövérnek tartja magát.
nov. 11
14:20
Liverpool: Pölöskei Zsoltra kilenc hónap kihagyás vár (She)
Mint korábban megírtuk, a Liverpool tartalékcsapatában szereplő Pölöskei Zsolt a múlt héten keresztszalag-szakadást szenvedett az Everton elleni bajnoki meccsen. A fiatal középpályásra – aki egy éve ugyanígy dőlt ki a sorból – a hírek szerint kilenc hónap kihagyás vár.
nov. 11
14:36
Súlyos depressziós volt Robert Enke (Metropol)
Évek óta súlyos depresszióban szenvedett Robert Enke, a német labdarúgó-válogatott és a Hannover 96 kapuvédője, aki előző nap öngyilkosságot követett el. Németország lemondta a Chile elleni találkozót.
nov. 11
14:36
Alpesi sí Vk - Több mint egy év után visszatér az osztrák vb-győztes (Behaviour)
Tizenhárom hónapos kihagyás után a hétvégén visszatér Marlies Schild, az osztrákok világbajnok női alpesi sízője.
nov. 11
14:54
Női kézilabda: Hornyák lemondta a szereplést a világbajnokságon (She)
Hornyák Ágnes, a Győr átlövője bejelentette Mátéfi Eszter szövetségi kapitánynak, hogy a világbajnokságon nem kíván szerepelni a válogatottban.
nov. 11
15:12
Labdarúgó MK: háromgólos előnyt szerzett idegenben a ZTE (She)
Gyakorlatilag már az első mérkőzésen eldöntötte a továbbjutást a ZTE labdarúgócsapata a Magyar Kupa negyeddöntőjében: Csank János együttese idegenben 3-0-ra verte meg a másodosztályú Szigetszentmiklóst.
nov. 11
15:12
Depresszióban szenvedett az öngyilkos focisztár (Behaviour)
Évek óta súlyos depresszióban szenvedett Robert Enke, a német labdarúgó-válogatott és a Hannover 96 kapusa, aki kedden öngyilkosságot követett el.
nov. 11
15:14
Barcelona: a katalánok 20 millió euróért nézelődnek Doneckben (She)
Az ukrán Doneck felé tekintget a spanyol Barcelona labdarúgócsapata, amelynek Robinho ugyan az első számú célpontja a következő átigazolási időszakban, ám abban az esetben, ha nem sikerülne megállapodásra jutniuk a Manchester Cityvel, januárban a Sahtar Doneck légiósát, Williant szerződtetnék.
nov. 11
15:16
MTK: december 31-ig szerződtették Kemenes Szabolcsot (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban 7. helyen álló MTK 2009. december 31-ig szerződtette Kemenes Szabolcsot. A kék-fehérek még két mérkőzést játszanak az őszi szezonban: november 21-én szombaton a Diósgyőrt fogadják, majd december 3-án a Debrecenhez látogatnak.
nov. 11
15:18
Tragédia: Enke halála miatt elmarad a német-chilei felkészülési meccs (She)
Robert Enke tegnapi tragédiája miatt elmarad a szombatra tervezett Németország–Chile válogatott felkészülési labdarúgó-mérkőzés.
nov. 11
15:30
Kapusa halála miatt Németország lemondta a Chile elleni találkozót (Infostart)
Robert Enke halála miatt a német labdarúgó-válogatott lemondta a Chile ellen szombatra, Kölnbe tervezett barátságos találkozót.
nov. 11
15:30
Tenisz: Marat Szafin búcsúzott Párizstól és a sportágtól (She)
A Párizsban zajló férfi Masters-torna második fordulójában az 5. helyen kiemelt Juan Martín Del Potro három játszmában legyőzte Marat Szafint, és bejutott a legjobb 16 közé. A korábbi világelső orosznak ez volt az utolsó mérkőzése a profi teniszezők között, ugyanis már korábban bejelentette: a torna után visszavonul.
nov. 11
15:48
Öttusa: Heim Péter a hatalmi harc miatt visszalép az elnökjelöltségtől (She)
Heim Péter visszalép a Magyar Öttusaszövetség elnöki posztjára való jelöléstől. Az üzletember szerdai közleményében azzal indokolta lépését, hogy az utóbbi időszak tapasztalatai azt mutatják, olyan hatalmi harc kezdődött meg a posztért, amelyben nem kíván részt venni.
nov. 11
15:48
Nem Heim Péter lesz az öttusaszövetség elnöke (Metropol)
Heim Péter visszalép a Magyar Öttusa Szövetség elnöki posztjára való jelöléstől. Az üzletember azzal indokolta lépését, hogy az utóbbi időszak tapasztalatai azt mutatják, olyan hatalmi harc kezdődött meg a posztért, amiben nem kíván részt venni.
nov. 11
16:06
U16-os válogatott: másodszor is kikaptunk a szerbektől, ezúttal 3-0-ra (She)
A keddi 2-1-es szabadkai vereség után U16-os válogatottunk szerdán Hajdújáráson is megmérkőzött Szerbia korosztályos együttesével. A Zsivoczky Gyula irányította gárda ezúttal sem futballozott rosszul, de gól nélküli első félidőt követőn végül 3–0-s vereséget szenvedett.
nov. 11
16:08
DVSC: Mészáros újra edz, Bíró hamarosan az NB II-es csapattal készül (She)
Ismét együtt készül a csapattal a Debreceni VSC védője, Mészáros Norbert. Hír még a Loki háza tájáról, hogy Bíró Péter a jövő héttől végezhet teljes értékű munkát – olvasható a hajdúsági klub hivatalos honlapján.
nov. 11
16:10
Atlético Madrid: a klub bejelentette, hogy hosszabbított Forlánnal (She)
Az Atlético Madrid hivatalosan bejelentette, hogy szerződést hosszabbított Diego Forlánnal, akit így 2013 júniusáig köt megállapodás a madridi klubhoz.
nov. 11
16:24
Férfi kézilabda: lemondott Laluska és Putics csapatának edzője (She)
A bajnoki címre pályázó szlovén Cimos Koper (Laluska Balázs és Putics Barna csapata) a héten elszenvedte második bajnoki vereségét, és edzője, Matjaz Tominec benyújtotta lemondását, melyet a klub vezetősége elfogadott.
nov. 11
16:26
Elismerés: Junior Prima-díjat kapott Csillag Péter, lapunk munkatársa (She)
Második alkalommal ítélték oda a Junior Prima-díjakat a magyar sajtó kategóriában; az elismerést tíz fiatal tehetség vehette át szerdán Budapesten, a Művészetek Palotájában rendezett ünnepségen.
nov. 11
16:28
Soproni Liga: kiállítás nyílt a Ferencváros-Újpest rangadókról (She)
Kiállítás nyílt az Újpest és a Ferencváros labdarúgócsapatainak mérkőzéseiről a Ráday utcában – olvasható a lila-fehér klub hivatalos honlapján, az ujpestfc.hu-n.
nov. 11
16:42
Szafin végleg búcsúzott (Metropol)
A 2,75 millió euró összdíjazású párizsi fedettpályás férfi tenisztorna második fordulójában elszenvedett vereséggel fejezte be pályafutását az orosz Marat Szafin.
nov. 11
17:00
Vb 2010: Szudánban lesz az esetleges Egyiptom-Algéria rájátszás (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) bejelentette, hogy Szudánban rendezik a világbajnoki részvételről döntő Egyiptom–Algéria kontinentális pótselejtezőt, ha a két csapat egyformán végez csoportjában.
nov. 11
17:18
Öngyilkossága előtt a kapus elutasította a kórházi kezelést, mert félt, hogy elveszik örökbefogadott kislányát (Infostart)
Évek óta súlyos depresszióban szenvedett Robert Enke, a német válogatott és a Hannover 96 kapuvédője, aki kedden öngyilkosságot követett el. A történtek nem csak a német sportéletet, hanem az egész országot megrázták.
nov. 11
17:18
Férfi kézilabda: edzőt cserélt a PLER és a Gyöngyös (She)
Gyorsan lezárult az edzőválság a PLER-nél: a Nemzeti Sport információja szerint a lemondó Nagy Károly helyére Adorján Gábor érkezik. Ugyanakkor Nagyot – a két klub jó kapcsolatára való tekintettel – a Gyöngyös szerződtette.
nov. 11
17:20
Groningen: elhagyja a csapatot az edző Ron Jans (She)
A 2009-2010-es szezon végén távozik posztjáról a Groningen labdarúgócsapatának vezetőedzője, Ron Jans.
nov. 11
17:22
Formula-1: Baguette vezetheti a Renault-t a jerezi teszten (She)
A Renault Formula–1-es istálló a Formula Renault 3.5-versenysorozat bajnokának, a belga Bertrand Baguette-nek biztosít lehetőséget, hogy a spanyolországi Jerezben tesztelhessen az autóval.
nov. 11
17:36
Sakk: döntetlen a moszkvai szupertorna sereghajtók rangadóján (She)
Nem bírt egymással Lékó Péter és Pjotr Szvidler az orosz fővárosban zajló Mihail Tal-emlékverseny hatodik fordulójában.
nov. 11
17:38
Vb 2010: Dunne szerint a franciák jók, de Domenech mindent tönkretesz (She)
Vitriolos kritikát fogalmazott meg Raymond Domenech-sel, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával szemben Richard Dunne, az ír nemzeti csapat védője.
nov. 11
17:40
Formula-1: nem biztos, hogy tudja állni a Brawn Button fizetését (She)
Alternatív megoldás kidolgozására törekszik a Brawn GP Formula-1-es istálló, mert nem biztos, hogy állni tudja a világbajnok Jenson Button fizetési követeléseit.
nov. 11
17:54
Euro 2016: megnevezték a franciák a tervezett helyszíneket (She)
A Francia Labdarúgó-szövetség (FFF) bejelentette, hogy mely helyszínekkel pályázik a 2016-os Európa-bajnokság megrendezésére.
nov. 11
17:56
Everton: valószínűleg csak 2010-ben térhet vissza Jagielka (She)
Minden bizonnyal csak 2010-ben térhet vissza az Everton labdarúgócsapatába a liverpooliak kitűnő védője, Phil Jagielka.
nov. 11
18:12
Szudán: negyven korbácsütés italozásért az afrikai BL gólkirályának (She)
Egy szudáni bíróság ittas vezetésért negyven korbácsütés elszenvedésére ítélte Stephen Worgut, az élvonalbeli al-Merreik labdarúgóját.
nov. 11
18:12
Szudánban dőlhet el Algéria és Egyiptom vb-sorsa (Metropol)
Pótselejtezőt rendeznek - mégpedig Szudánban - az algériai és az egyiptomi labdarúgó-válogatott közreműködésével, ha a hétvégén nem dől el az elsőség a jövő évi világbajnokság afrikai selejtezőjének C csoportjában.
nov. 11
18:14
Ökölvívás: Ne is álmodjanak a visszavonulásomról - Valujev (She)
Nyikolaj Valujev november 7-én volt kénytelen átadni nehézsúlyú világbajnoki övét a brit David Haye-nek. A korábbi világbajnok most kijelentette, hogy esze ágában sincs visszavonulni, és szeretne „valódi” nehézsúlyú ellenféllel megmérkőzni legközelebb.
nov. 11
18:16
Sakk: újra együtt szállnak harcba a Polgár-nővérek (She)
Évente mindössze egy napra találkoznak a Polgár lányok (Judit, Zsófia és Zsuzsa) hármasban, hogy egyszerre üljenek asztalhoz – ez az Aquaprofit-Polgár Sakknap. November 13-án, pénteken 14 órától a Magyar Telekom székházában (Budapest, Krisztina krt. 55) láthatjuk újra a világhírű triót.
nov. 11
18:30
Manchester United: osztrák kapust tesztelnek a „vörös ördögök" (She)
A Manchester United labdarúgócsapata próbajátékon teszteli a német Freiburg osztrák kapusát, Michael Langert.
nov. 11
18:32
Ligakupa: három meccset is műfűre visznek a hazai csapatok (She)
Az MLSZ versenybizottsága hozzájárult három Ligakupa-találkozó helyszínének megváltoztatásához, mindháromra műfüves pályán kerül majd sor.
nov. 11
18:34
U21-es Eb-selejtező: az olaszok a rossz idő miatt nem tréningeztek (She)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatottal ellentétben az olaszok ma befutó korosztályos együttese nem tartott tréninget ma délután.
nov. 11
18:36
Női válogatott: szombaton Ukrajna ellen játszunk vb-selejtezőt (She)
Szombaton 17 órakor Sopronban Ukrajna ellen játszik világbajnoki selejtezőt női labdarúgó-válogatottunk.
nov. 11
18:48
Newcastle: a menedzser szívesen látná Sol Campbellt a csapatban (She)
A Newcastle United menedzsere, Chris Hughton szerint nem kizárható, hogy a korábbi 73-szoros angol válogatott labdarúgó, Sol Campbell a jelenleg másodosztályú egyesületben folytatja pályafutását.
nov. 11
18:50
Atlétika: örökre eltiltották a törökök volt Eb-győztesét (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság örökre eltiltotta a törökök középtávfutónőjét, a 2002-es Európa-bajnok, 2003-as vb-ezüstérmes Sureyya Ayhant.

Keresés