2009. november 13. péntek

nov. 13
14:02
Lombard Pápa: Rebrik idén már nem léphet pályára (She)
Legközelebb 2010-ben léphet pályára Gyenyisz Rebrik, a Soproni Ligában szereplő Lombard Pápa labdarúgócsapatának csatára. Erről a klub hivatalos honlapja adott hírt.
nov. 13
14:04
Bundesliga: Luca Toni bocsánatot kért viselkedése miatt (She)
Saját internetes oldalán kért bocsánatot Luca Toni, a Bayern München labdarúgócsapatának csatára.
nov. 13
14:18
Kezdőcsapatot hirdetett Egervári az olaszok ellen (Infostart)
Pintér Ádám, a magyar olimpiai válogatott egyik alapembere reggelre belázasodott, így nem játszhat a pénteken 16 órakor kezdődő, olaszok elleni U21-es labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn.
nov. 13
14:18
Bp. Honvéd: Takács szerint borzasztó lesz üres lelátók előtt játszani (She)
A Soproni Liga 15. fordulójában a Ferencváros a Budapest Honvédot fogadja. Takács Ákos, a vendégek védője, aki korábbi csapata ellen lép pályára, győzelmet vár a mai mérkőzéstől. Ugyanakkor nem érti, hogyan lehet egy ilyen összecsapást nézők nélkül megrendezni.
nov. 13
14:36
Két évre eltiltották Bárdosi Sándort (Infostart)
Doppingvétség miatt két évre eltiltotta a versenyzéstől Bárdosi Sándort a Magyar Sumo Szakszövetség fegyelmi bizottsága.
nov. 13
14:36
Real Madrid: időt kell hagyni Manuel Pellegrininek - Scolari (She)
Luiz Felipe Scolari, aki jelenleg az üzbég Bunyodkor edzője, több időt hagyna a chilei Manuel Pellegrininek a Real Madrid kispadján a bizonyításra.
nov. 13
14:38
Románia: pert indított a Steaua ellen a menesztett edző (She)
Beperelte a román labdarúgó-bajnokságban szereplő Steaua Bucuresti együttesét Cristiano Bergodi.
nov. 13
14:54
NB II: elhagyta a miskolci érsebészetet a Mezőkövesd futballistája (She)
Kiengedték a miskolci érsebészetről az NB II Keleti csoportjában szereplő Mezőkövesd-Zsóry futballistáját, Haburcsák Bertalant, miután sérült combját megoperálták.
nov. 13
14:56
Olasz válogatott: Lippi kijelölte a hollandok elleni kezdőcsapatot? (She)
A football-italia.net értesülései szerint az olasz szövetségi kapitány, Marcello Lippi már kijelölte kezdőcsapatát a szombati, Hollandia elleni felkészülési mérkőzésre.
nov. 13
14:58
Belga-magyar: francia játékvezetői hármas a meccsen (She)
A Belgium–Magyarország felkészülési labdarúgó-mérkőzést francia játékvezető dirigálja.
nov. 13
15:12
Tenisz: továbbra is szettveszteség nélkül menetel Babos Tímea (She)
Jóllehet felnőttkarrierje eddigi legmagasabban jegyzett ellenfelével, a világranglista 233. helyezettjével, a francia Stéphanie Vongsouthival találkozott, továbbra is szettveszteség nélkül halad a 10 ezer dolláros tornán Jerseyben Babos Tímea.
nov. 13
15:14
Ligakupa: a Videoton hazai pályán 3-0-ra megverte a Paksot (She)
A labdarúgó Ligakupa 8. fordulójában a B-csoportban a Videoton hazai pályán 3–0-ra győzött a Paks ellen.
nov. 13
15:16
Ligakupa: egygólos meccsen nyert hazai pályán a ZTE a Győr ellen (She)
A labdarúgó Ligakupa 8. fordulójában a B-csoportban a ZTE hazai pályán 1–0-ra győzött a Győr ellen. Az egerszegiek találatát az egy perccel korábban csereként beállt Rajcomar szerezte.
nov. 13
15:30
Sakk: Anand a jövő héten bemutatkozik a magyar bajnokságban (She)
Viswanathan Anand bemutatkozik a magyar sakk csapatbajnokságban, az indiai nagymester jövő hét vasárnap a Nagykanizsa színeiben szerepel majd a Haladás elleni összecsapáson.
nov. 13
15:48
Magyar válogatott: Koeman a dánok elleni harcos felfogást várja el (She)
A szokásos délelőtti programot (gyúrás, séta, csoportos foglalkozás Nagy Sándor pszichológussal) követően Erwin Koeman megtartotta első taktikai megbeszélését játékosaival a holnap esti (Gent, 20.45 óra, Duna TV és Sport1), Belgium elleni barátságos találkozóval kapcsolatban.
nov. 13
15:50
Vb 2010: Lippi reméli, hogy az írek kiverik a franciákat (She)
Marcello Lippi, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Írország jut tovább Franciaországgal szemben a 2010-es dél-afrikai világbajnokság pótselejtezőjén.
nov. 13
16:06
Manchester United: Rooney hamarosan szerződést hosszabbíthat (She)
Wayne Rooney, a Manchester United klasszisa hamarosan megkezdi a tárgyalásokat klubjával szerződésének meghosszabbításáról.
nov. 13
16:06
Anand magyar bajnokin játszik (Metropol)
Jövő vasárnap szerepel először magyar bajnoki mérkőzésen Viswanathan Anand, az indiai sakkvilágbajnok.
nov. 13
16:08
U21-es Eb-selejtező: magyar-olasz találkozó, élőben az NSO-n! (She)
A magyar U21-es válogatott Európa-bajnoki selejtezőn Olaszországot fogadja Győrben. Kövesse velünk a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 13
16:24
Kézilabda: a női válogatott Telkiben készül a Pannon-kupára (She)
Az MLSZ telki edzőközpontja a jövő hét első felében nagy és különleges premier színhelye lesz: először fordul elő, hogy nem valamelyik labdarúgócsapat készül a minden igényt kielégítő komplexumban! Hétfőtől csütörtökig ugyanis a decemberi, Kínában sorra kerülő világbajnokságuk előtt a Pannon-kupán főpróbát tartó női kézilabdázóink költöznek a négycsillagos szállodába, és tréningeznek majd a…
nov. 13
16:42
Két góllal nyert az olimpiai válogatott az olaszok ellen (Infostart)
A néhány 21 éves játékossal megerősített vb-harmadik válogatott fogadta Győrben, olimpiai selejtezőn a sztárokkal érkező olaszokat. A vendégek közül Vito Mannone védett már idén az Arsenal első csapatában, Davide Santon és Mario Balotelli pedig a bajnok Inter játékosa. Ehhez képest a magyarok az első negyedóra végén megszerezték a vezetést - a játék képe alapján egyáltalán nem érdemtelenül.
nov. 13
16:42
Tragédia: Robert Enke temetésére tízezreket várnak (She)
Németország történetének egyik legnagyobb temetésére készül Hannover városa: a helyi futballklub kedden elhunyt kapusa, Robert Enke vasárnapi búcsúztatójára több tízezer embert várnak.
nov. 13
16:44
U21-es Eb-selejtező: Németh Krisztiánt kórházba szállították (She)
A magyar válogatott támadóját, Németh Krisztiánt kórházba szállították kivizsgálásra, miután az olaszok elleni U21-es Európa-bajnoki selejtezőn rosszul érkezett a földre, és le kellett cserélni.
nov. 13
17:00
Tenisz: Novak Djokovics jutott elsőként az elődöntőbe Párizsban (She)
A szerb Novak Djokovics jutott a négy közé a Párizsban zajló, 2.75 millió euró összdíjazású férfi mesterversenyen, mert három játszmában megverte a svéd Robin Söderlinget.
nov. 13
17:02
Póker: versenysorozat indul az NSO és a P24 olvasói számára (She)
Az NSO pókerrovata újabb kiváló lehetőséget kínál olvasóinak! Játsszon az ingyenes pókerversenyeken, és vegye ki a részét a nyereményekből!
nov. 13
17:04
Felkészülés: sérülése miatt Robinho sem játszhat Anglia ellen (She)
Véglegessé vált, hogy Robinho, a brazil válogatott labdarúgója nem léphet pályára az Anglia elleni felkészülési mérkőzésen.
nov. 13
17:36
Úszás: Cseh László Európa-csúcsot úszott a rövid pályás ob-n (She)
Cseh László 1:52.85 perces idővel nyerte meg a 200 méteres vegyesúszást a Százhalombattán zajló rövid pályás úszó országos bajnokságon, eredménye Európa-csúcsot jelent.
nov. 13
17:38
Sakk: Lékó remizett az éllovas Kramnyikkal a Tal-emlékversenyen (She)
Lékó Péter sötéttel döntetlent játszott az éllovas orosz Vlagyimir Kramnyikkal a Moszkvában zajló IV. Mihail Tal sakk emlékverseny pénteki, nyolcadik fordulójában.
nov. 13
17:40
UEFA: a Labdarúgó Bizottság támogatja az ötbírós rendszert (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) Labdarúgó Bizottsága mai ülésén hozott határozata értelmében támogatja azt az elképzelést, mely szerint öt játékvezető vezessen egy mérkőzést.
nov. 13
17:42
U21-es Eb-selejtező: nem szakadt el Németh Krisztián bokaszalagja (She)
Az első rémhírekkel ellentétben nem súlyos Németh Krisztián sérülése. A magyar U21-es válogatott támadójának nem szakadt el a bokaszalagja.
nov. 13
17:54
Liverpool: Nem pótolhatom Fernando Torrest - David Ngog (She)
A Liverpool labdarúgócsapatának csatára, David Ngog úgy érzi, hogy korai még róla úgy beszélni, mint Fernando Torres helyetteséről.
nov. 13
17:54
Cseh Európa-csúcsot úszott, Gyurta ruhája elszakadt (Metropol)
Cseh László 1:52.85 perces Európa-csúccsal nyerte a 200 m vegyest a százhalombattai rövidpályás úszó ob nyitónapján, pénteken, Gyurta Dániel szakadt ruhában is nyert, Verrasztó Evelyn ezúttal nem úszott világcsúcsot.
nov. 13
17:56
Vasas: Remili lelkiismereti okok miatt nem lép pályára az Újpest ellen (She)
Mohamed Remili, a Vasas játékosa a klub és a játékos közös döntése értelmében nem lép pályára az őt Angyalföldre kölcsönadó Újpest elleni november 21-i bajnokin.
nov. 13
18:12
U21-es Eb-selejtező: bravúros győzelem az olaszok ellen (She)
A magyar U21-es válogatott Európa-bajnoki selejtezőn Olaszországot fogadta Győrben. A mieink Németh Krisztián találatával szereztek vezetést a 15. percben, a végeredményt pedig a hajrában Koman Vladimir állította be.
nov. 13
18:12
Kétgólos magyar győzelem (Metropol)
A magyar csapat kétgólos győzelmet aratott pénteken az olaszok ellen U21-es labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn, Győrben.
nov. 13
18:14
Ajax: fél évre kidőlt az Intertől kölcsönvett fókacseles brazil (She)
Súlyos sérülést szenvedett, s legalább féléves kényszerpihenő vár az olasz Inter Ajaxnál kölcsönben lévő brazil futballistájára, Kerlonra.
nov. 13
18:30
Fokozott rendőri ellenőrzés a Fradi meccs előtt (Infostart)
Fokozott rendőri ellenőrzésre kell számítani éjfélig a főváros VIII., IX., X. és XIX. kerületében az esti Ferencváros-Kispest NB I-es labdarúgó mérkőzés miatt. A zártkapus meccs este 7 órakor kezdődik az Üllői úti Albert-stadionban.
nov. 13
18:30
Primera División: Juan Mata új szerződést írt alá Valenciában (She)
Új szerződést írt alá Juan Mata és a Valencia. A spanyol labdarúgó kivásárlási árát az új kontraktus szerint 90 millió euróban határozták meg, és a játékos fizetését is jelentős mértékben emelték, ám a megállapodás időtartamán nem változtattak, az továbbra is 2012-ig köti a középpályást csapatához.
nov. 13
18:32
Atlétika: Semenya nemvizsgálatának eredménye egy hét múlva derülhet ki (She)
Caster Semenyát, az idei berlini világbajnokság női 800 méteres síkfutásának győztesét a Nemzetközi Atlétika-szövetség (IAAF) korábban nemvizsgálatnak vetette alá, és az eredményeket jövő pénteken hozzák nyilvánosságra.
nov. 13
18:48
Európa-rekordot repesztett Cseh László (Infostart)
Cseh László 1:52.85 perces Európa-csúccsal nyerte a 200 m vegyest a százhalombattai rövidpályás úszó ob nyitónapján.
nov. 13
18:48
U21-es Eb-selejtező: a szurkolók és a játékosok közös élménye - Egervári (She)
Egervári Sándor szövetségi edző szerint a szurkolók és a játékosok egy közös, felejthetetlen élményben részesültek a magyar U21-es válogatott Olaszország elleni mérkőzésén. Mint ismert: a mieink 2–0-ra nyerték meg az Európa-bajnoki selejtezőt.
nov. 13
18:48
Bárdosi Sándort két évre eltiltották (Blikk)
Két évig nem versenyezhet Bárdosi Sándor (32) doppingvétség miatt. A szumós a tavalyi tajvani világjátékokon használt tiltott szert, ami miatt az eltiltáson felül pénzbüntetést is kell fizetnie, illetve megfosztották aranyérmétől is.
nov. 13
19:06
Tenisz: Nadal Tsonga legyőzésével elődöntőbe jutott Párizsban (She)
A második helyen kiemelt Rafael Nadal bejutott az elődöntőbe a Párizsban zajló, 2.75 millió euró összdíjazású férfi mesterversenyen, miután két szettben diadalmaskodott a francia Jo-Wilfried Tsonga ellen.
nov. 13
19:24
Hiddink az oroszokat is révbe juttathatja (Infostart)
A pótselejtezőkön, vagyis a szombati első meccseket követő szerdai visszavágók nyomán tisztázódik, hogy mely négy válogatott foglalhatja el az Európa számára még kiadó helyeket a 2010-es, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság 32-es mezőnyében.
nov. 13
19:24
Soproni Liga: FTC-Honvéd találkozó, élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 15. fordulójának nyitó mérkőzésén az újoncként tizenegyedik Ferencváros zárt kapuk mögött fogadja a tizennegyedik Honvédot. Kövesse velünk a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 13
19:26
Argentína: Tévez visszavonulhat a válogatottságtól a vb után (She)
Az argentin Carlos Tévez, a Manchester City csatára latolgatja, hogy a 2010-es labdarúgó-világbajnokság után visszavonuljon a válogatottól.
nov. 13
19:42
Erdei Zsolt lemondott a WBO világbajnoki címéről (Infostart)
Az Universum Box Promotion hivatalosan is bejelentette, hogy mostantól az eddigi interim bajnok Jürgen Brähmer a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világelsője, miután Erdei Zsolt november 21-én a Boksz Világtanács (WBC) cirkálósúlyú világbajnokával, Giacobbe Fragomenivel bokszol. A magyar öklöző maga mondott le a 2004-ben megszerzett, tizenegyszer megvédett vb-övről.
nov. 13
19:42
Kézilabda: Kovács Ferenc lesz a Hypo megbízott edzője (She)
Mindössze szűk egy hétig tevékenykedhetett a Hypo-NÖ női kézilabdacsapatának vezetőedzőjeként Christian Maly, Gunnar Prokop menedzser ugyanis úgy döntött, hogy a szombati, Metz elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-találkozón már nem ő, hanem az eddigi segítő, Kovács Ferenc ül majd a kispadon.
nov. 13
19:42
Erdei Zsolt most nem világbajnok (Metropol)
Az Universum Box Promotion hivatalosan is bejelentette, hogy mostantól az eddigi interim bajnok Jürgen Brahmer a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világelsője, miután Erdei Zsolt november 21-én a Boksz Világtanács (WBC) cirkálósúlyú világbajnokával, Giacobbe Fragomenivel bokszol.
nov. 13
19:44
Úszás: egy Európa- és négy országos csúcs az első nap mérlege (She)
Cseh László 200 méteres vegyesen úszott 1:52.85 perces Európa-csúcsa mellett négy országos rekord is született a Százhalombattán zajló rövid pályás úszó országos bajnokságon. Női 50 méter gyorson Dara Eszter, 200 méter háton Szepesi Nikolett, míg a férfiak 50 méteres mellúszó számában Szele Dávid adta át a múltnak a korábbi csúcsot. Cseh László pedig a váltó tagjaként is országos rekordot úszott.

Keresés