2009. november 25. szerda

nov. 25
15:48
Focibunda: bajban a Honvéd? (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szerdán bejelentette, hogy bundázás gyanúja miatt vizsgálja - többek között - a Fenerbahce-Budapest Honvéd Európa Liga selejtezős párharc július 30-i első, isztambuli mérkőzését (5-1).
nov. 25
15:49
Ligakupa: a Kecskemét hazai pályán döntetlent játszott az MTK-val (She)
A Kecskemét 2–2-es döntetlent játszott hazai pályán az MTK-val a labdarúgó Ligakupa A-csoportjának 10. fordulójában. A hazaiaknál Birtalan Botond a 92. percben egyenlített.
nov. 25
16:03
Bundabotrány: az UEFA öt érintett klubot nevezett meg, köztük a Honvédot (She)
Az UEFA hivatalos közleményében megnevezett öt klubot, amely az európai szövetség szerint érintett a bundabotrányban. Köztük van a Budapest Honvéd is.
nov. 25
16:06
Vizsgálják a Fenerbahce-Honvéd mérkőzést (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szerdán bejelentette, hogy bundázás gyanúja miatt vizsgálja - többek között - a Fenerbahce-Budapest Honvéd Európa Liga selejtezős párharc július 30-i első, isztambuli mérkőzését (5-1). A találkozó kapcsán a magyar klub is gyanúba került - erről a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) tájékoztatott szerdán.
nov. 25
16:08
Bemutatták a Marian Cozmáról szóló könyvet (Metropol)
Semmit Isten nélkül címmel jelent meg könyv Marian Cozma, az MKB Veszprém sportklub és a román kézilabda válogatott februárban meggyilkolt tagja emlékére.
nov. 25
16:24
Bundabotrány: magyar csapatnál is vizsgálódik az UEFA (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szerdán bejelentette, hogy bundázás gyanúja miatt tovább vizsgál hét nemzetközi kupatalálkozót - többek között a Fenerbahce-Budapest Honvéd Európa Liga-selejtezős párharc július 30-i első, isztambuli mérkőzését (5-1) -, s öt klubot, köztük a Honvédot nevezte meg érintettként.
nov. 25
16:39
NB II, Keleti csoport: lehet, hogy öt játékossal sem hosszabbít a REAC (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő REAC öt labdarúgójának lejár a szerződése december 31-én, és lehet, hogy egyikőjükkel sem hosszabbít szerződést a klub.
nov. 25
16:57
Bundabotrány: vizsgálják a Fenerbahce-Honvéd mérkőzést is (Blikk)
Az UEFA szerdán bejelentette, hogy bundázás gyanúja miatt vizsgálja - többek között - a Fenerbahce-Budapest Honvéd Európa Liga-selejtezős párharc július 30-i első, isztambuli mérkőzését
nov. 25
16:57
Bundabotrány: a főszponzorok felmondhatják a szerződéseket (She)
A német futballban meghatározó reklámszereplőnek számító Adidas, Puma és Audi is azonnal felmondja az együttműködését azokkal a klubokkal, amelyek érintettsége felvetődik a bundabotránnyal kapcsolatban.
nov. 25
16:59
Férfi kézilabda NB I: fellebbez az újrajátszás ellen a Balatonfüred (She)
Fellebbez a Balatonfüred férfi kézilabdacsapata az FTC elleni bajnoki mérkőzés újrajátszását elrendelő elsőfokú határozat ellen – jelezte szerdán a klub.
nov. 25
17:15
Barcelona: Abidal egy évvel meghosszabbította szerződését (She)
Egy évvel, 2012-ig meghosszabbította Éric Abidal szerződését az FC Barcelona – ezt a Bajnokok Ligája-címvédő spanyol futballklub jelentette be szerdán.
nov. 25
17:33
Vancouver 2010: ugrott az olimpia az ittasan kocsit lopó műkorisnak (She)
Egyéves eltiltást kapott Andrej Lutaj orosz műkorcsolyázó, aki így nem vehet részt a februári vancouveri téli olimpián.
nov. 25
17:35
Újpest: a lila-fehérek profi szerződést kötöttek Magos Mátyással (She)
Az Újpest labdarúgócsapata hároméves profi szerződést kötött Magos Mátyással – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
nov. 25
17:51
Tenisz: Söderling a Djokovics elleni mérkőzés után is veretlen (She)
A svéd Robin Söderling meglepetésre simán megverte Novak Djokovicsot a Londonban zajló ATP-világbajnokság második fordulójában. A svéd játékos 7:6, 6:1-re győzte le szerb ellenfelét, így két mérkőzés után százszázalékos, Djokovics 1/1-es mutatóval áll.
nov. 25
17:53
Formula-1: Hamilton szerint Vettel lesz a legveszélyesebb riválisa (She)
A 2008-as Formula–1-es világbajnok Lewis Hamilton nem saját csapattársát, a címvédő Jenson Buttont, hanem Sebastian Vettel tartja legveszélyesebb ellenfelének.
nov. 25
17:55
Kecskemét: 44 éves korában elhunyt a klub korábbi kapusa (She)
Hétfő este hosszú szenvedés után elhunyt Marian Sinescu, a Kecskemét korábbi kapusa, aki az 1990-es évek közepén védte a lila-fehér csapat kapuját – adta hírül a klub honlapja a nyugatijelen.com-ra hivatkozva.
nov. 25
17:57
Arsenal: Arsene Wenger 15 millió eurót is megadna az „új Henryért” (She)
Az angol Arsenal labdarúgócsapat francia menedzsere, Arsene Wenger megtalálta az „ágyúsok” korábbi klasszisának, Thierry Henrynak az utódját. Angol lapértesülések szerint a szakvezető tizenöt millió eurós ajánlatot készül tennie a nyáron Loic Rémyért.
nov. 25
18:12
Emléket állítottak az Aranycsapatnak (Metropol)
Az Aranycsapatnak emléket állító kopjafát avattak az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban szerdán, a Magyar Labdarúgás Napján, a magyar válogatott angolok felett aratott 6-3-as győzelmének 56. évfordulóján.
nov. 25
18:27
Haladás: megköszönték két légiós, Maikel és Carr munkáját (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Haladás nem tart igényt két légiósára, Michael Thiago Barbosa de Araujo „Maikelre” és Victor Prince Carr-re – írja a szombathelyi klub honlapja.
nov. 25
18:45
Bajnokok Ligája: CSZKA Moszkva-Wolfsburg élőben az NSO-n! (She)
A továbbjutás szempontjából kulcsfontosságú mérkőzést játszik egymással a Bajnokok Ligája C-csoportjában a CSZKA Moszkva és a VfL Wolfsburg. A találkozóról élő, szöveges tudósítást olvashatnak a Nemzeti Sport Online-on!
nov. 25
18:47
Asztalitenisz: jövőre Magyarország is Pro Tour-versenyt rendez (She)
Jövőre – első alkalommal – Magyarország is házigazdája lesz egy versenynek az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatában.
nov. 25
18:49
Formula-1: Kobajasi Kamui lehet a második Renault-pilóta (She)
Robert Kubica mellé a japán Kobajasi Kamui ülhet be a második Renault-ba a 2010-es Formula–1-es szezonban – írta a francia Auto Hebdo magazin.
nov. 25
19:03
Magyar Kupa: Diego góljával Győrben vívta ki a továbbjutást a Honvéd (She)
A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján a Honvéd 1–0-ra legyőzte idegenben a Győrt, így 2–1-es összesítéssel elődöntőbe jutott.
nov. 25
19:39
Női kosárlabda Euroliga: a Brno is győzni tudott Szegeden (She)
A női kosárlabda Euroliga csoportkörében a Szeviép-Szeged hazai pályán tizenhét pontos vereséget szenvedett a cseh Brnótól. A vendégek a kezdés után 11–0-ra megléptek, onnantól pedig nem volt megállás. A Szeged negyedik fellépésén a negyedik vereségét szenvedte el – a másodikat egymás után a Tisza-partján –, a Brno negyedik sikerét aratta.
nov. 25
19:57
Női kosárlabda Euroliga: súlyos soproni vereség Prágában (She)
A női kosárlabda Euroliga csoportkörében az MKB Euroleasing-Sopron huszonhárom ponttal kikapott a cseh ZVVZ USK Prague otthonában. A csehek harmadik győzelmüket aratták, a magyar bajnoki címvédő a harmadik vereségét szenvedte el.
nov. 25
19:59
Kézilabda: a 2. félidőben nyerte meg a meccset a Szeged Újvárosban (She)
A Pick-Szeged remek második félidei játékának köszönhette bajnoki győzelmét a Dunaferr elleni rangadón. A vendégcsapat a szünetben még 17–14-es hátrányban volt, a második félidőben dobott húsz gólnak köszönhetően azonban 34–28-ra nyert Dragan Djukics együttese.
nov. 25
20:15
Magyar Kupa: az Újpest otthon is legyőzte a Videotont, így elődöntős (She)
Az Újpest hazai pályán is megverte 1–0-ra a Videotont a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében, így kettős győzelemmel jutott a négy közé.
nov. 25
20:33
Bajnokok Ligája: a CSZKA életben tartotta továbbjutási reményeit (She)
A hazai pályán játszó CSZKA Moszkva 2–1-re legyőzte a német bajnok VfL Wolfsburgot a Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában, így életben tartotta továbbjutási reményeit. A „farkasoknak” már egy döntetlen is elég lett volna a nyolcaddöntő eléréséhez, és Dzeko révén vezettek is a Luzsnyiki Stadionban, de az orosz együttes Necid és Kraszics góljaival megfordította a mérkőzést.
nov. 25
20:35
Arsenal: Alexandre Song 2014-ig meghosszabbította szerződését (She)
A tizenkétszeres kameruni válogatott labdarúgó, Alexandre Song 2014-ig meghosszabbította szerződését az angol Arsenal labdarúgócsapatával.
nov. 25
20:51
Videó: Dzeko hibája és Kraszics hatalmas gólja a Wolfsburgnak (She)
Mint már beszámoltunk róla, a CSZKA Moszkva hazai pályán 2–1-re legyőzte a német bajnok VfL Wolfsburgot a Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
nov. 25
20:53
Bajnokok Ligája: hét mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Sorsdöntő csata Milánóban, a bukás fenyegeti a Bayern Münchent, fiatal csapattal fogadja a Manchester United a Besiktast: hét mérkőzést követhet figyelemmel a Bajnokok Ligája 5. fordulójából az NSO-n! Az AC Milan–Marseille meccsről élő, szöveges kommentárral jelentkezünk, a többi találkozót livescore-szolgáltatásunk segítségével követhetik!
nov. 25
21:09
Bajnokok Ligája: győzött a Madrid, Ronaldo visszatért (Infostart)
A Bajnokok Ligája mai játéknapján egy mérkőzést korábban rendeztek a többinél: Moszkvában a CSZKA 2-1-re győzött a Wolfsburg ellen.
nov. 25
21:09
Brazília: apja álmát teljesíti Romário, visszatér egy meccsre (She)
Egy mérkőzés erejéig visszatér a labdarúgópályára Romário, minden idők egyik legjobb brazil csatára: a „kicsi” a másodosztályú riói América RJ-ben tér vissza.
nov. 25
21:11
Ausztria: Kuljic mesternégyessel küldte padlóra a linzieket (She)
Két mérkőzést rendeztek szerdán az osztrák labdarúgó-élvonalban: a Wiener Neustadt LASK elleni győzelme Sanel Kuljic kitűnő egyéni teljesítményéről marad emlékezetes.
nov. 25
21:13
Portsmouth: Avram Grant veheti át a menesztett Paul Hart helyét (She)
A Portsmouth vezetői szeretnék, ha Avram Grant lenne a csapat menedzsere. A Premier League utolsó helyén álló csapat kedden vált meg korábbi szakvezetőjétől, Paul Harttól.
nov. 25
21:27
Szerb Kupa: elődöntős a „nagy négyes” minden tagja (She)
A négy legnagyobb nevű szerb labdarúgócsapat jutott be az elődöntőbe a kupában: a fináléba jutásért a Crvena zvezda, a Partizan Beograd, a Vojvodina és az OFK Beograd harcolhat.
nov. 25
21:29
Kerékpár: megkapta az UCI-licencet 2010-re az Astana (She)
A Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) szerdán megadta a kazah kerékpáros kirakatcsapatnak, az Astanának a 2010-es versenyzési engedélyt, de még mindig elvárja, hogy bankgaranciákat mutassanak be a vezetők.
nov. 25
21:45
Női kézilabda: eltört a Vincze helyére behívott Juhász Gabriella orra (She)
Vincze Melinda sérülése után került a december 5-én kezdődő világbajnokságra készülő női kézilabda-válogatottunk keretébe Juhász Gabriella, most azonban az ő utazása is bizonytalanná vált. A DVSC-Korvex balszélsőjének ugyanis eltört az orrcsontja – írja a debreceni klub hivatalos honlapja, a dvsckezilabda.hu.
nov. 25
21:47
Női kosárlabda Euroliga: Vajda Anna vezérletével győzött Lille-ben a Pécs (She)
A női kosárlabda Euroliga csoportkörének ötödik fordulójában a Pécs a francia Lille vendégeként aratott tizenkilenc pontos győzelmet. A Pécs másodszor nyert - ahogy először, az előző körben, ezúttal is idegenben –, míg a Lille a negyedik vereségét szenvedte el, a negyediket egymást követően, a másodikat hazai környezetben.
nov. 25
21:49
Bulgária: tizenkét sárga, három piros lap, négy gól a rangadón (She)
„Vérgőzös” mérkőzést hozott a bolgár labdarúgó-élvonalban a Litex Lovecs szófiai vendégjátéka: a játékvezető tizenkét sárga és három piros lapot osztott ki a fejüket elvesztő játékosoknak. A Levszki-Litex rangadó végül 2-2-es döntetlennel végződött, a vendégek a 89. percben egyenlítettek.
nov. 25
22:03
Everton: a kormány megvétózta a klub új stadionjának terveit (She)
A brit kormány döntése értelmében az Everton nem kapta meg az engedélyt új stadionjának felépítésére.
nov. 25
22:05
Görögország: Németh Krisztiánt figyeli a Fiorentina - lapértesülés (She)
A firenzei La Nazione lap szerint mindenképpen szeretne még egy csatárt szerződtetni a Fiorentina labdarúgócsapata, és a lilák szakemberei Németh Krisztiánt is figyelik.
nov. 25
22:07
Videó: íme, a Vasas Ferencváros elleni Ligakupa-sikere! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Vasas 3–0-ra legyőzte Ligakupa-mérkőzésen a csoportból való továbbjutását már korábban biztossá tevő Ferencvárost. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját videón!
nov. 25
22:57
BL, A-csoport: első a Bordeaux, Juve-Bayern harc a 2. helyért (She)
Juventus elleni hazai, 2–0-s győzelmével megszerezte a csoportelsőséget a labdarúgó Bajnokok Ligája A jelű kvartettjében a Girondins Bordeaux. A Bayern München 1-0-ra kiszenvedte a győzelmet a Maccabi Haifa ellen, így a német rekordbajnok az utolsó fordulóban élet-halál meccset játszik Torinóban. A bajoroknak győzni kell a továbbjutásért, a Juventusnak elég az iksz is.
nov. 25
22:59
BL, B-csoport: a Besiktas meglepetésre legyőzte a Manchester Unitedet (She)
A Besiktas 1–0-ra legyőzte a tartalékos Manchester Unitedet a Bajnokok Ligája 5. fordulójában, ezzel véget vetett a „vörös ördögök” 23 mérkőzés óta tartó hazai veretlenségi sorozatának. Az MU utoljára 2005 februárjában veszített el BL-mérkőzést az Old Traffordon.
nov. 25
23:01
Premier League: későn ébredt az Everton a Halmosit nélkülöző Hull ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójából előrehozott összecsapáson a Hull City hazai pályán egy góllal nyert az Everton ellen.
nov. 25
23:03
BL, C-csoport: nyert a Real, ikszelt a Milan és az OM (She)
Az 5. forduló eredményei után is kérdéses a C-csoport továbbjutóinak kiléte a Bajnokok Ligájában. A Real Madrid hazai pályán Gonzalo Higuaín góljával 1–0-ra győzte le a Zürichet, míg a Milan és az Olympique Marseille 1–1-es döntetlent játszott a San Siróban. A csoportot a Real vezeti tíz ponttal, második a Milan nyolc ponttal, az OM pedig hétpontos.
nov. 25
23:05
Videó: Anelka gólja Portóban, ciprusi pontszerzés az Atlético ellen (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Bajnokok Ligája D-csoportjának 5. fordulójában a Chelsea 1–0-ra győzött Nicolas Anelka góljával Portóban, míg az Atlético Madrid 1–1-es döntetlent játszott a ciprusi APOEL otthonában. Az alábbi videókon megtekintheti a találkozók góljait videón!
nov. 25
23:07
Videó: nézze meg Tello győztes gólját a Manchester United ellen! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Besiktas 1–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet a Bajnokok Ligája 5. fordulójában. Íme, Tello győztes gólja videón!
nov. 25
23:15
Videó: a Real egygólos sikere, a Milan és a Marseille döntetlenje (She)
A Bajnokok Ligája C-csoportjának az 5. fordulójában a Real Madrid hazai pályán Gonzalo Higuaín góljával 1–0-ra legyőzte a Zürichet, míg a Milan és az Olympique Marseille 1–1-es döntetlent játszott a San Siróban. Nézze meg a két találkozó összefoglalóját videón!

Keresés