2009. április 18. szombat

ápr. 18
16:33
Tenisz: Djokovics szetthátrányból nyert Wawrinka ellen (She)
Novak Djokovics jutott be elsőként a monte-carlói tenisztorna döntőjébe, miután 4:6, 6:1, 6:3-ra megverte az elődöntőben a svájci Stanislas Wawrinkát.
ápr. 18
16:33
A Veszprém az első döntős (Metropol)
A Veszprémben most először játszott a szerb Zarko Sesum azóta, hogy február 8-án, a román Marian Cozma meggyilkolásakor súlyos fejsérülést szenvedett.
ápr. 18
16:35
Air Race-vb: osztrák siker az első futamon, Besenyei tizedik (She)
Besenyei Péter a 10. helyen végzett a Red Bull Air Race gyorsaságiműrepülő-világbajnokság Abu-Dzabiban rendezett első futamán, amelyet az osztrák Hannes Arch nyert meg.
ápr. 18
16:51
Bundesliga: Diego kihagyja a Werder berlini meccsét (She)
Nem léphet pályára a Hertha BSC elleni vasárnapi Bundesliga-mérkőzésen Diego, a Werder Bremen irányítója.
ápr. 18
16:53
Bundesliga: visszafizeti a Cottbus az utazó drukkerek költségeit (She)
A csapat rendkívül gyenge játéka miatt az Energie Cottbus vezetősége visszatéríti a gárdát Gelsenkirchenbe elkísérő összes szurkoló útiköltségét.
ápr. 18
17:09
Soproni Liga: kétgólos hátrányból nyert az Újpest (She)
A listavezető Újpest alaposan megizzadt a Kaposvár ellen a Soproni Liga 23. fordulójában, de kétgólos hátrányból sikerült nyerniük.
ápr. 18
17:09
Kétgólos hátrányból nyert az Újpest Kaposváron (Metropol)
A listavezető Újpest FC már kétgólos hátrányban is volt, végül azonban elhozta a három pontot a Kaposvár otthonából a labdarúgó Soproni Liga 23. fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 18
17:11
NB II, Keleti csoport: a Fradi simán megverte a Vácot (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában a Keleti csoportot vezető Ferencváros a négy gólt szerző Ferenczi István vezérletével hazai pályán sima, 6–1-es győzelmet aratott a mérkőzést tíz emberrel befejező Vác ellen. A meccsen súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Dragóner Attila, akit a szünetben mentő szállított kórházba.
ápr. 18
17:27
Férfi kézilabda MK: a Szeged lesz a Veszprém ellenfele a döntőben (She)
A Pick-Szeged nyerte meg a férfi kézilabda Magyar Kupa második elődöntőjét. A Tisza-partiak 32–23-ra verték meg a Gyöngyöst a budapesti Syma-csarnokban, és vasárnap az MKB Veszprémmel vívják a döntőt.
ápr. 18
17:45
Bundesliga: ismét nyert és maradt az élen a Wolfsburg (She)
Kitűnő és nagyon izgalmas, rengeteg helyzetet hozó mérkőzésen a Wolfsburg 2–1-re legyőzte a Leverkusent a Bundesliga 28. fordulójában. A „farkasok” sorozatban tizedik sikerüket aratták, így továbbra is vezetik a tabellát a Bielefeldben nyerő Bayern előtt. A bajnoki címre esélyesek közül győzött még (Gomez mesterhármasával) a Stuttgart; három pontnak örülhetett Hajnal Tamás, miután csapata simán…
ápr. 18
17:45
Hat gólt rúgott az FTC (Metropol)
A keleti listavezető Ferencváros kiütéses, 6-1-es győzelmet aratott a vendég Vác felett a labdarúgó NB II 22. fordulójában, szombaton.
ápr. 18
17:45
Az FTC kiütötte a Vácot, Dragóner a kórházban (Behaviour)
A keleti listavezető Ferencváros kiütéses, 6-1-es győzelmet aratott a vendég Vác felett a labdarúgó NB II 22. fordulójában, szombaton.
ápr. 18
18:03
Az FTC kiütötte a Vácot (Infostart)
A keleti listavezető Ferencváros kiütéses, 6-1-es győzelmet aratott a vendég Vác felett a labdarúgó NB II 22. fordulójában, szombaton.
ápr. 18
18:03
AC Milan: Carlo Ancelotti szerint nincs vége az érának (She)
A Serie A-ban jelenleg harmadik helyen álló AC Milan brazil aranylabdás játékosa, Kaká szerint véget ért egy korszak a Milannál, szükségesek a személyi változások a csapatban, és felvetette Steven Gerrard nevét is, ám az együttes edzője, Carlo Ancelotti más véleményen van.
ápr. 18
18:05
Videó: egy Toni-góllal maradt életben a Bayern aranyálma! (She)
Továbbra is élnek a Bayern München aranyálmai, miután a BL-ből kieső bajoroknak sikerült idegenben legyőzniük a Bielefeldet 1–0-ra. A mindent eldöntő gólt Ribéry beadásából Luca Toni fejelte a 64. percben.
ápr. 18
18:21
Serie B: Komanék ikszeltek, Vassék idegenben nyertek (She)
Az Avellino hazai pályán játszott 1–1-es döntetlent a Serie B 36. fordulójában. A házigazdáknál Koman Vladimir végig a pályán volt, Vaskó Tamást viszont nem cserélte be edzője.
ápr. 18
18:21
Dragónert szájba rúgták, állapota súlyos (Infostart)
A Ferencváros 6-1-es győzelmet aratott a vendég Vác felett a labdarúgó NB II 22. fordulójában, szombaton. A mérkőzésen szájba rúgták Dragóner Attilát, akit az InfoRádió értesülései szerint a Szájsebészeti Klinikára kellett átszállítani.
ápr. 18
18:23
Premier League: a Sunderland Cissé góljával nyert a Hull ellen (She)
A Sunderland Djibril Cissé góljával 1–0-ra nyert a Hull City ellen a Premier League 33. fordulójában. A találkozón Fülöp Márton a hazaiak, Halmosi Péter pedig a vendégek kispadján ült végig a kispadon.
ápr. 18
18:25
Championship: feljutott a Wolves, hatot kaptak Gyepesék (She)
Egy hely már elkelt a feljutók közül: a Wolverhampton Wanderers QPR elleni 1–0-s győzelmével „osztályt váltott” a Championshipből a Premier League-be. Nagyon csúnya vereséget szenvedett a feljutásra hajtó Cardiff City csapata az angol másodosztály 44. fordulójában a Prestontól, amely 6–0-ra nyert. Gyepes Gábor végigjátszotta a mérkőzést.
ápr. 18
18:39
Férfi vízilabda ob I: nehezen nyert a Honvéd Pécsen (She)
Hiába vezetett már 5–1-re is a Domino-Honvéd vízilabdacsapata Pécsen az élvonal alapszakaszának utolsó előtti fordulójában, a hazaiak Hangody László vezérletével visszakapaszkodtak, és nagyon szorossá tették a meccset. A rutinosabb Domino egy góllal bizonyult jobbnak.
ápr. 18
18:39
Veszprém-Szeged döntő lesz a kézilabda Magyar Kupában (Metropol)
A címvédő Szeged lesz az MKB Veszprém ellenfele a Budapest Bank férfi kézilabda Magyar Kupa vasárnapi fináléjában, miután a szombati, második elődöntőben kilenc góllal verte a Gyöngyös együttesét a Syma Csarnokban.
ápr. 18
18:57
Tenisz: Nadal-Djokovics finálét rendeznek Monte-Carlóban (She)
A világelső Rafael Nadal az Indian Wells-i tenisztorna döntője után néhány héttel ismét két játszmában verte meg a britek üdvöskéjét, Andy Murrayt, akit ezúttal immár salakon, Monte-Carlóban győzött le 6:2, 7:6-ra.
ápr. 18
18:59
Skócia: győzött a Celtic, ikszelt László Csaba csapata (She)
Meglehetősen gólszegény fordulón vannak túl a csapatok a skót élvonalban: a szombati öt mérkőzésen mindössze hat találat született. Hazai pályán nyert a Celtic, és négy ponttal vezet a tabellán; László Csaba csapata, a Hearts a Falkirk otthonában ikszelt (Balogh János nem került be a keretbe).
ápr. 18
19:15
Soproni Liga: négy bajnoki mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Kövesse figyelemmel a labdarúgó Soproni Liga 23. fordulójának 19 órakor kezdődő négy találkozóját a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 18
19:33
Női kézilabda NB I: nem bírt egymással a Nyíradony és a Fehérép (She)
A női kézilabda NB I rájátszásának 1. fordulójában, az 5–8. helyért zajló mérkőzésen döntetlent játszott egymással a Nyíradony és a Fehérép. A hazaiak félidőben még három góllal vezettek a fehérváriak ellen, ám nem tudták megőrizni előnyüket.
ápr. 18
19:35
NB II, Keleti csoport: a Baktalórántháza nem bírt a Tököllel (She)
A labdarúgó NB II 22. fordulójában az utolsó helyen álló Tököl KSK vendége volt Baktalórántháza VSE, ám csupán gól nélküli döntetlenre volt képes. A Békéscsaba–MTK Budapest II összecsapás 1–1-es döntetlennel ért véget.
ápr. 18
19:37
Női vízilabda ob I: Szentesen is győzött és döntős a Honvéd (She)
Háromgólos, 6–3-as győzelmet aratott Szentesen a Domino Honvéd női vízilabdacsapata az ob I elődöntőjének második mérkőzésén, ezzel bejutott a fináléba.
ápr. 18
19:39
Férfi vízilabda ob I: rosszul sikerült a szegedi főpróba (She)
A LEN-kupa döntőjének szerdai visszavágójára készülő Szeged hazai környezetben kikapott a Ferencvárostól a Vodafone férfi vízilabda ob I szombati játéknapján. Fehérváron nyert a BVSC, nagyon simán győzött a Vasas, az Eger hat góllal verte meg idegenben az Újpestet.
ápr. 18
19:51
NB II, Keleti csoport: a Vecsés hazai pályán győzte le a DEAC-ot (She)
Az NB II Keleti csoportjában a Vecsési FC hazai pályán legyőzte a második helyen álló DVSC-DEAC-ot, így a Ferencváros délutáni győzelmének köszönhetően már 13 ponttal vezet.
ápr. 18
19:53
NB II, Nyugati csoport: győzött és az élre állt a Gyirmót (She)
Százhalombattán aratott 2–1-es győzelmével az élre állt a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában a Gyirmót, igaz, a nagy rivális PMFC egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. Felcsútról hozott el egy pontot a Budaörs.
ápr. 18
19:55
Férfi kosárlabda NB I: nagy hajrával jött be a 4. helyre a ZTE (She)
Hatalmas mérkőzésen, 14 pontos hátrányból felállva győzte le az alapszakaszelső Pécset a Zalaegerszeg a férfi kosárlabda-élvonal alapszakaszának utolsó fordulójában. A ZTE megszerezte ezzel a 4. helyet az alapszakaszban, így a hazai pálya előnyét élvezheti a nyolc között.
ápr. 18
19:57
Női kézilabda NB I: a Fradi legyőzte a Lokit a rangadón (She)
A női kézilabda NB I rájátszásának első fordulójában, az 1–4. helyért zajló rangadón a Ferencváros a DVSC-Aquaticumot fogadta, és Elek Gábor együttese meggyőző játékkal 30–25-re legyőzte riválisát.
ápr. 18
20:09
Tenisz: Vinci és Kirilenko vívja a barcelonai finálét (She)
Roberta Vinci és Marija Kirilenko vívja a barcelonai 220 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna döntőjét, miután mindketten sikerrel vívták meg elődöntőjüket.
ápr. 18
20:11
Soproni Liga: KTE-Haladás mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Kövesse figyelemmel a labdarúgó Soproni Liga 23. fordulójában a Haladás kecskeméti vendégjátékát a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 18
20:27
FA-kupa: a Chelsea hátrányból nyerve jutott döntőbe (She)
Az angol FA-kupa elődöntőjében az Arsenal már a 18. percben megszerezte a vezetést Theo Walcott lövésével, ám Florent Malouda és Didier Drogba találataival a Chelsea fordítani tudott, így a „kékek” jutottak elsőként a döntőbe.
ápr. 18
20:29
Női kosárlabda NB I: idegenben jutott tovább a BSE és a Szekszárd (She)
A női kosárlabda NB I rájátszásában a BSE a Vasas otthonában, a Szekszárd pedig a BEAC vendégeként győzött és nyerte meg a párharcot. A Szekszárd ezzel a 9., míg a BEAC a 10. helyen végzett a bajnokságban.
ápr. 18
20:31
Videó: Grafite duplájával továbbra is élen a Wolfsburg (She)
A Wolfsburg hazai pályán verte meg 2–1-re a Leverkusent, így továbbra is három pont előnnyel vezeti a Bundesliga tabelláját. A hazaiak mindkét gólját a brazil csatár, Grafite szerezte, míg a vendégektől Toni Kroos volt eredményes. Nézze meg a találatokat!
ápr. 18
20:45
Serie A: Zárate góljával Genovában győzött a Lazio (She)
Egy gól döntött az olasz labdarúgó-élvonal szombati első mérkőzésén: a Lazio Zárate góljával némi meglepetésre győzni tudott a dobogóra és BL-szereplésre hajtó Genoa otthonában.
ápr. 18
20:47
Serie: Juve-Inter rangadó élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött az olasz bajnokság rangadója, a Juventus–Internazionale találkozó, kövesse figyelemmel a mérkőzést ön is élő online-közvetítésünkben!
ápr. 18
20:49
Sportlövészet: Sidi Péter nyerte meg a férfi légpuskások versenyét (She)
Sidi Péter megnyerte a férfi légpuskások versenyét a pekingi sportlövő világkupa-viadal nyitó napján, szombaton.
ápr. 18
21:03
Soproni Liga: magabiztos REAC-győzelem a Siófok ellen (She)
A REAC 3–1-re legyőzte a Siófokot a labdarúgó Soproni Liga 23. fordulójában.
ápr. 18
21:03
A Chelsea már a döntőben (Metropol)
A Chelsea hátrányból fordítva legyőzte a hozzá hasonlóan Bajnokok Ligája-elődöntős Arsenalt az angol labdarúgó FA Kupa első, szombati elődöntőjében.
ápr. 18
21:05
Soproni Liga: döntetlent játszott Pakson a Zalaegerszeg (She)
Helyzetekben gazdag, élvezhető mérkőzésen játszott 1–1-es döntetlent a Paks a Zalaegerszeggel. A hazaiak gólját Tököli Attila szerezte, aki 150. alkalommal volt eredményes az élvonalban.
ápr. 18
21:07
Soproni Liga: egy kapushibának betudhatóan nyert a Honvéd (She)
A Honvéd nehezen, Illyés kapus hibája után egy „ajándék” góllal verte meg az új edzőt avató Nyíregyházát a Soproni Liga 23. fordulójában.
ápr. 18
21:21
Soproni Liga: a hajrában verte meg az ETO a Diósgyőrt (She)
A Soproni Liga 23. fordulójában a hazai pályán szereplő Diósgyőr 3–2-es vereséget szenvedett a Győri ETO-tól.
ápr. 18
21:23
Videó: a Chelsea kiejtette az Arsenalt az FA-kupából (She)
Megfordította az Arsenal elleni FA-kupa-meccset a Chelsea a Wembleyben. Walcott korai találatára Malouda és Drogba válaszolt, így elsőként a londoni „kékek” jutottak a fináléba. Nézze meg a gólokat!
ápr. 18
21:25
Férfi vízilabda ob I: az OSC magabiztosan győzte le a Szentest (She)
A vízilabda ob I 21. fordulójának záró mérkőzésén a házigazda OSC-Opus-Via könnyedén, 15–8-ra megverte a Bodrogi Bau-Szentesi VK-t .
ápr. 18
21:39
NB II, Nyugati csoport: a Pápa otthon tartotta a három pontot (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában a Lombard FC Pápa hazai pályán 1–0-ra megverte a Baját, és továbbra is harmadik.
ápr. 18
21:41
Ligue 1: kikapott a Grenoble-tól a Toulouse (She)
A negyedik Toulouse egy góllal kikapott a 13. Grenoble otthonában a francia labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában szombaton. Idegenben nyert az Auxerre, kiesési helyosztót bukott el otthon a Caen.
ápr. 18
21:57
Ausztria: Sáfár Szabolccsal a kapuban győzött az Austria (She)
Sáfár Szabolccsal a kapuban 2–1-es győzelmet aratott az Austria Wien a Kapfenberg ellen az osztrák Bundesliga 29. fordulójában. A listavezető Salzburg a sérült Bodnár László nélkül Janko és Vonlanthen góljaival győzött hazai pályán, a Rapid ikszelt az Altach otthonában.

Keresés