2009. április 23. csütörtök

ápr. 23
14:09
Spanyolország: Del Bosque „szakmailag mellőzi” Raúlt (She)
Vicente del Bosque, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya elmondta, szakmai döntést hozott, amikor úgy határozott, nem hívja be Raúlt a nemzeti csapatba.
ápr. 23
14:27
Hollandia: Makaay és Seedorf is 500. profi meccsére készül (She)
Roy Makaay (Feyenoord) és Clarence Seedorf (AC Milan) is karrierje 500. profi mérkőzésére készülhet a hét végén.
ápr. 23
14:29
Tenisz: Nalbandian és Stepánek is továbbment Barcelonában (She)
A hetedik helyen kiemelt argentin David Nalbandian és a kilencedikként rangsorolt cseh Radek Stepánek is bejutott a negyeddöntőbe a Barcelonában zajló férfi tenisztornán.
ápr. 23
14:31
Ökölvívás: Gedó György érdemérmet kapott a szövetségtől (She)
A Magyar Ökölvívó-szakszövetség (MÖSZ) a Magyar Ökölvívásért Érdeméremmel tüntette ki hatvanadik születésnapja alkalmából Gedó György olimpiai bajnokot.
ápr. 23
14:45
Blog: Szuperék nem izgulják túl magukat a vb előtt (She)
Újabb írással jelentkezett fanzone.hu-n olvasható blogjában Szuper Levente, a magyar jégkorong-válogatott kapusa. Szuper naplójában leírja, hogy még nem izgatottabb a megszokottnál a társaság, ugyanúgy készültek az oroszok elleni találkozóra is, mint a korábbiakra.
ápr. 23
14:47
Formula-1: a pilóták fizetése nem kerülne költségvetési sapka alá (She)
Max Mosley, a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnöke elmondta, a pilóták fizetése és a csapatok marketingkiadásai nem tartoznak majd a 2010-től bevezetendő költségvetési sapka alá.
ápr. 23
15:21
Videó: Drogba kapufára lőtt, Giggs üres kapu mellé gurított (She)
A legnagyobbaknak sem jön össze mindig minden… Az angol bajnokság szerdai mérkőzésein Didier Drogba és Ryan Giggs is bosszankodhatott egy-egy kihagyott helyzet miatt.
ápr. 23
15:21
Mourinho Spanyolországba vágyik (Metropol)
Az Internazionaléval kötött szerződésének 2011-es lejárta után Spanyolországban kívánja folytatni pályafutását José Mourinho, a bajnoki címvédő milánóiak vezetőedzője.
ápr. 23
15:39
Ancelotti: A célunk az volt, hogy népszerűsítsük a Milant (Infostart)
A második félidőben sikerült kiszolgálni a közönséget - mondta a magyar labdarúgó ligaválogatott ellen 5-2-re megnyert mérkőzés után Carlo Ancelotti, a Milan vezetőedzője. Az olasz szakember arról is beszélt, hogy továbbra is Milánóban szeretne dolgozni, nem tervezi, hogy az angol bajnokságba igazol. Gelei Károly főszervező azt mondta: júliusban újabb sztárcsapat érkezhet Magyarországra.
ápr. 23
15:39
Serie A: Hernán Crespo 2002 után szerződhet újra a Lazióhoz (She)
2002 után ismét magára öltheti a Lazio égszínkék mezét Hernán Crespo: olasz sajtóértesülések szerint a rutinos csatárnak egymillió eurós éves fizetést kínál a római csapat.
ápr. 23
15:41
Kerékpár: Hushovd a Tourra készül, így kihagyja a Giro d’Italiát (She)
Nem indul a május 9-én kezdődő olasz kerékpáros körversenyen Thor Hushovd, a Cervelo csapat norvég versenyzője.
ápr. 23
15:57
Chelsea: Ricardo Carvalho megsérült, lemaradhat a Barca-meccsről (She)
Az első orvosi vizsgálatok alapján legalább egyhetes pihenőre kényszerül Ricardo Carvalho, a Chelsea portugál hátvédje, így valószínűleg nem játszhat a Barcelona elleni első BL-elődöntőn.
ápr. 23
15:59
Úszás: a világ idei legjobbját úszta Alain Bernard 100 gyorson (She)
Csütörtök délelőtt nagyszerű időt úszott 100 méter gyorson a francia országos bajnokságon Alain Bernard.
ápr. 23
16:01
Póker: a dán kormány is a liberalizáció útjára lépett (She)
A dán adóügyi minisztérium bejelentése szerint a kormány a szerencsejáték-törvény liberalizált átalakítását tervezi.
ápr. 23
16:03
Spanyolország: Albelda és Joaquín sérült, nem játszhatnak a Barca ellen (She)
Nem játszhat a szombati, Barcelona elleni hazai bajnoki mérkőzésen a Valencia spanyol válogatott középpályása, David Albelda.
ápr. 23
16:05
Anglia: tíz pontot levonnak a Southamptontól, biztos a kiesés (She)
Az angol labdarúgóliga tíz pontot levon a másodosztályú Southampton csapatától a „szenteknél” tapasztalt pénzügyi szabálytalanságok miatt.
ápr. 23
16:33
Videó: Gaálék meccsén úgy fejbe rúgták a bírót, hogy összeesett (She)
A jelenleg sérüléssel bajlódó Gaál Miklós csapata, az Amkar Perm Kubany Krasznodar elleni bajnokiján úgy fejbe találták a játékvezetőt a labdával, hogy összeesett. A bírónak szerencsére nem lett baja, így folytatódhatott a találkozó, amelyet az Amkar nyert meg 1–0-ra. Nézze meg az esetet videón!
ápr. 23
16:51
Brazília: Ronaldo újra formában, 90 kiló alatt a testsúlya (She)
A Corinthians fizioterapeutája, Bruno Mazziotti elmondta, Ronaldo nem csak a gólszerzés tekintetében van újra formában: 90 kiló alá csökkent a testsúlya.
ápr. 23
16:53
Juventus: továbbra sem gondolkodnak Ranieri leváltásán (She)
A Lazio elleni kupabúcsú után ismét felerősödtek a Claudio Ranieri távozását követelő hangok, a Juventus vezetői azonban hivatalos közleményben tudatták, hogy nem gondolkodnak edzőcserén.
ápr. 23
17:09
Labdarúgás: megvédte világbajnoki címét a magyar Mensa-válogatott (She)
A focit ésszel kell játszani – mondják gyakran a rutinos rókák a meccseken, és most újra bebizonyosodott, hogy a magyarok élen járnak ebben a műfajban. Az elmúlt hétvégén rendezték ugyanis a kiemelkedően magas intelligenciájú embereket tömörítő Mensa nemzetközi egyesület labdarúgó-világbajnokságát Münchenben, ahol a magyar csapat címvédőként ismét diadalmaskodott.
ápr. 23
17:11
Szabadidősport: ingyenes lovaglási lehetőség országszerte (She)
Ingyenes lovaglási lehetőséget kínál az érdeklődőknek a Nyitott Lovardák programsorozat; az ország 50 lovardája a nyári szünet elejéig több mint 100 alkalommal várja látogatóit.
ápr. 23
17:45
Férfi kézilabda: újabb francia „öreg róka” tér vissza a pályára (She)
Úgy tűnik, hogy mostanában a nagy visszatérésektől hangos a francia kézilabdaélet, hiszen Bruno Martini és Jackson Richardson után Olivier Girault is bejelentette, hogy ismét játékra jelentkezik.
ápr. 23
17:47
Úszás: tanuszoda és játékcsarnok épül Újfehértón (She)
Várhatóan év végére adják át azt a közel 4500 négyzetméteres városi tanuszodát és rendezvénycsarnokot Újfehértón, amelynek alapkövét csütörtökön helyezték el a szabolcsi kisvárosban.
ápr. 23
18:03
Profi ökölvívás: Helsinkiben csap össze Csagajev és Valujev (She)
A korábbi híreszteléseknek megfelelően Helsinkiben rendezi meg a Sauerland-istálló a Ruszlan Csagajev–Nyikolaj Valujev profi nehézsúlyú ökölvívó világbajnoki címmérkőzést.
ápr. 23
18:05
Formula-1: homokvihar miatt veszélyben a Bahreini Nagydíj (She)
Homokvihar zavarhatja meg a vasárnapi Bahreini Nagydíjat, a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság idei negyedik futamát.
ápr. 23
18:21
Tenisz: Nadal hengerelt, csak két játékot engedélyezett Rochus-nek (She)
Az első helyen kiemelt és világranglista-vezető spanyol Rafael Nadal magabiztosan, megerőltetés nélkül győzte le a belga Christophe Rochus-t a barcelonai férfi tenisztorna harmadik fordulójában, így már az argentin David Nalbandian elleni negyeddöntőre készülhet.
ápr. 23
18:39
Spanyolország: Lotina edző hosszabbított a Deportivóval (She)
A 2009–2010-es szezon végéig meghosszabbította szerződését a Deportivo labdarúgócsapatának vezetőedzője, Miguel Angel Lotina.
ápr. 23
18:41
Palermo: hosszú eltiltásra számíthat a kokainozó Carrozzieri (She)
Pozitív lett a Palermót erősítő Moris Carrozzieri doppingtesztje. A védőt az április 5-i, Torino elleni bajnoki után ellenőrizték, és a vizsgálatok szerint kokaint fogyasztott a 28 éves játékos.
ápr. 23
18:57
Úszás: ismét Bernard a világcsúcstartó férfi 100 m gyorson (She)
Alain Bernard 46.94 mp-cel új világcsúcsot állított fel a férfiak 100 m-es gyorsúszó számában a Montpellier-ben zajló francia bajnokságon.
ápr. 23
19:51
Férfi kézilabda NB I: nem adott esélyt a Dunaferr a Kecskemétnek (She)
A Dunaferr 32–20-ra legyőzte a Budapest Bank-Kecskemétet a férfi kézilabda bajnokság 26. fordulójának csütörtöki mérkőzésén.
ápr. 23
19:53
Sakk: Lékó Péter 23 lépésben remizett a nalcsiki GP-n (She)
Újabb forduló, újabb Lékó-remi a nalcsiki szupertornán. A magyar nagymester és francia Etienne Bacrot már a 23. lépés után békét kötött.
ápr. 23
19:55
Női kézilabda: visszavonult a legendás kapus, Dinu-Hutupan (She)
Minden idők legjobb román kapusa, Pálinger Katalin egyik legnagyobb vetélytársa, Luminita Dinu-Hutupan befejezte aktív pályafutását.
ápr. 23
19:57
Jégkorong-vb: a fejvédőn lesz Ocskay Gábor 19-es száma (She)
Nem a mezén, hanem a fejvédőjén viseli majd minden magyar játékos az egy hónappal ezelőtt elhunyt Ocskay Gábor 19-es számát a pénteken kezdődő jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 23
19:59
Női röplabda NB I: a döntő 2. meccsét is a Nyíregyháza nyerte (She)
A női röplabda NB I bajnoki döntőjének második mérkőzését 3:2-re nyerte a hazai pályán játszó Nyíregyháza, amely így már 2–0-ra vezet a BSE elleni párharcban.
ápr. 23
20:09
Szlovák-magyar háború Overdose "birtoklásáért" (Infostart)
Folytatódik Overdose hatalmas és megérdemelt médiakarrierje: ismét egy vezető világlap, az International Herald Tribune számolt be címlapon az újabb sikerről, a német GaloppOnline pedig a "magyarok csodalováról" cikkezik. Szlovákia ugyanakkor szintén magáénak érzi Dózit, mivel a ló tulajdonosa, Mikóczy Zoltán szlovák állampolgár.
ápr. 23
20:09
Női U19-es Eb selejtező: Anglia érvényesítette a papírformát (She)
Csütörtök délután a Magyarország–Anglia mérkőzéssel megkezdődtek a Pápán és Gyirmóton zajló női U19-es labdarúgó Eb-selejtező elitkör küzdelmei. A csoport esélyesének számító angol együttes a mieink ellen érvényre juttatta a papírformát, és 2–0-ás félidő után 4–0-ra győzött a Pápán megrendezett találkozón.
ápr. 23
20:11
Férfi kosárlabda: átadja helyét a tulajdonos a Körmend élén (She)
Az Sz+Sz Csoport, a kosárlabda NB I A csoportjában szereplő Polaroid-Lami-Véd Körmend csapatának 100%-os tulajdonosa bejelentette, hogy a szezon végén átadja tulajdonjogát, s a továbbiakban nem kíván aktívan részt venni a csapat irányításában – tájékoztatta honlapunkat a körmendi klub.
ápr. 23
20:13
Női kosárlabda NB I: otthon nyert a Szolnok a Vasas ellen (She)
Magabiztos győzelmet aratott a Szolnoki NKK csapata a Vasas ellen az UNIQA női kosárlabda NB I hetedik helyéért zajló párharc első mérkőzésén.
ápr. 23
20:15
Tenisz: Nalbandian visszalépett, így Nadal már elődöntős (She)
Csípősérülése miatt visszalépett a további küzdelmektől David Nalbandian a barcelonai férfi tenisztornán, így az argentin játékosra váró Rafael Nadal játék nélkül jutott be az elődöntőbe.
ápr. 23
20:27
Női kosárlabda NB I: a Szolnok simán nyert a Vasas ellen (She)
A Szolnok hazai pályán sima, 78–43-as győzelmet aratott a Vasas ellen a női kosárlabda NB I 7. helyért zajló párharcának első mérkőzésén.
ápr. 23
20:27
Világbajnokkal erősítettek a kanadaiak (Metropol)
A 2007-ben aranyérmes Chris Mason kapussal erősített a magyarokkal azonos világbajnoki csoportban szereplő kanadai jégkorong-válogatott.
ápr. 23
20:45
Női kézilabda: alakul az új Vác, Uhraková és a Herr testvérpár is érkezhet (She)
Már nem gondolkodhat sokáig Lucia Uhraková, a DVSC-Aquaticum kézilabdázónője, hogy hol óhajtja folytatni pályafutását.
ápr. 23
20:47
FTC: az elnököt megerősítették, a klubigazgató viszont távozik (She)
Az FTC elnökségének közleménye szerint a testület Rieb György elnök megbízatását az elnökség mandátumának lejártáig megerősítette.
ápr. 23
20:49
Bajnokok Ligája: Van Persie nem játszhat az MU ellen (She)
Robin van Persie sérülése olyan súlyos, hogy nem léphet pályára az Arsenal Manchester United elleni BL-elődöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 23
20:51
Jégkorong-vb: erősítettek a kanadaiak és az amerikaiak (She)
A 2007-ben aranyérmes Chris Mason kapussal erősített a magyarokkal azonos világbajnoki csoportban szereplő kanadai jégkorong-válogatott.
ápr. 23
21:03
Újpest: javul a Milan ellen megsérült Rajczi állapota (She)
Egyre jobban érzi magát Rajczi Péter, aki a Magyar Ligaválogatott tagjaként sérült meg a Milan elleni gálameccsen – olvasható az Újpest honlapján.
ápr. 23
21:21
Női kosárlabda NB I: a Cegléd szerezte meg a 11. helyet (She)
A Ceglédi EKK csapata lett az UNIQA női kosárlabda NB I 11. helyezettje, miután a harmadik mérkőzésen, hazai pályán legyőzte a Savaria-Helios gárdáját, így összesítésben 2–1-re megnyerte a párharcot.
ápr. 23
21:23
Férfi kosárlabda NB I: sima kecskeméti siker a Kaposvár ellen (She)
A Kecskemét 109–77-re győzött hazai pályán a Kaposvár ellen a férfi kosárlabda NB I 9-14. helyért zajló szakaszában.
ápr. 23
21:39
„Egyszerű a motivációm: imádom a motorokat” (Metropol)
Valentino Rossi, Moto GP-versenyző az új szabályok lehetséges következményeiről és a 2009-es terveiről számolt be lapunknak.
ápr. 23
21:57
Tenisz: F. González és Verdasco is negyeddöntős Barcelonában (She)
Utolsóként Fernando González és Fernando Verdasco foglalta el helyét a barcelonai tenisztorna negyeddöntőjében.

Keresés