2009. április 24. péntek

ápr. 24
15:41
Cselgáncs Eb: Csernoviczki Éva ezüstérmes a kontinenstornán (She)
A 48 kg-os Csernoviczki Éva ezüstérmet szerzett pénteken a Tbilisziben zajló cselgáncs Európa-bajnokságon. A viadal honlapja szerint a tatabányaiak Eb-harmadikja a fináléban a kategória egyik sztárjával, az olimpiai és kétszeres vb-ezüstérmes Frederique Jossinet-val csapott össze. Az egy darabig értékelhető mozzanat nélküli küzdelem 2:41 percnél ért véget, amikor a francia dzsúdós ipponnal nyert.
ápr. 24
15:57
Arsenal: Rosicky az idényben már nem lép többet pályára (She)
A Premier League-ben jelenleg negyedik helyen álló Arsenal menedzsere, Arsene Wenger megerősítette azt a hírt, mely szerint a csapat cseh középpályása, Tomás Rosicky kihagyja a szezon hátralévő részét.
ápr. 24
15:59
Curling-vb: az elődöntőbe jutott a magyar csapat (She)
Az elődöntőbe jutott a Szekeres Ildikó és Nagy György alkotta magyar csapat az olaszországi Cortina d’Ampezzóban zajló curling-világbajnokságon vegyes párosban.
ápr. 24
16:15
Premier League: Gary Neville sérülése miatt két hétre kidőlt (She)
A Premier League listavezetője, a Manchester United két hétig kénytelen lesz nélkülözni védőjét, a lábfejsérülést szenvedő Gary Neville-t.
ápr. 24
16:17
Internazionale: Quaresma-Deco csere a láthatáron (She)
Ernesto Bronzetti olasz játékosügynök szerint a nyáron körvonalazódik a Quaresma–Deco csere. Elmondása alapján az Inter a nyáron a Portótól az utolsó pillanatban szerződtetett szélsőt használná fel alapként a Chelsea-nél honfitársa, Deco megszerzésére. Bronzetti emellett beszélt Zlatan Ibrahimovicról is.
ápr. 24
16:33
Inter: Adriano szerződését hivatalosan is felbontották (She)
A La Gazetta dello Sport által már napokkal ezelőtt megszellőztetett információ végül igaznak bizonyult: az olasz labdarúgó-bajnokság listavezetője, az Internazionale április elsejei hatállyal hivatalosan is felbontotta szerződését renitens brazil támadójának, Adrianónak – áll a klub közleményében.
ápr. 24
16:33
"Soha többé B csoportot!"- "Magyarország, Magyarország!" (Behaviour)
Több száz magyar szurkoló látogatott ki a Kanada-Fehéroroszország nyitómérkőzésre a svájci jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 24
17:09
Curling: sporttörténeti magyar siker a vegyespáros-vb-n (She)
A sportág hazai történetének nagy sikerét érte el a Szekeres Ildikó, Nagy György páros. A duó az olaszországi Cortina d’Ampezzóban zajló világbajnokságon az elődöntőbe került. Korábban curling-vb-n még a legjobb négy közé sem jutott magyar csapat.
ápr. 24
17:09
Végre! Magyar siker az EB-n! (Behaviour)
Aranyérem a 66 kilósok között
ápr. 24
17:11
Cselgáncs Eb: Ungvári Miklós Európa-bajnok lett! (She)
Aranyérmet szerzett a grúziai Tbilisziben zajló cselgáncs Európa-bajnokság 66 kilogrammos súlycsoportjában Ungvári Miklós.
ápr. 24
17:13
Anglia: helytelen magatartással vádolják Fabregast és Brownt (She)
Az angol labdarúgó-szövetség helytelen magatartással vádolja az Arsenal középpályását, Cesc Fabregast, valamint a Hull menedzserét, Phil Brownt.
ápr. 24
17:27
Női kézilabda: Győrben elkezdődik a jegyárusítás a BL-döntőre (She)
A Győri Audi ETO KC április 28-tól megkezdi a Veszprém Arénában 2009. május 16-án a dán Viborg ellen megrendezésre kerülő Bajnokok Ligája döntő visszavágójára a belépők árusítását – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
ápr. 24
17:29
Cselgáncs Eb: teljes az éremkollekció, Karakas bronzérmes! (She)
Teljessé vált a magyar éremkollekció a grúz fővárosban, Tbilisziben rendezett Európa-bajnokságon: Ungvári Miklós (66 kg) arany- és Csernoviczki Éva (48 kg) ezüstérme után a hölgyek 57 kilogrammos súlycsoportjában Karakas Hedvig a harmadik helyen zárt.
ápr. 24
18:03
Férfi kézilabda: Petar Nenadics 2015-ig maradna Szegeden (She)
A Pick-Szeged férfi kézilabda csapatának hivatalos honlapja érdekes részletet jelentett meg egy a klub jelenleg felfüggesztett játékjogú szerb tehetségével, Petar Nenadiccsal készített interjúból, amely a Dél-Magyarország szombati számában jelenik meg. A 23 éves irányító játékjogát a hét elején függesztette fel a klub vezetősége, miután a csapat 32–23-as vereséget szenvedett a Magyar Kupa…
ápr. 24
18:21
Ökölvívás: Balzsay a mérlegelésen nehezebb volt, mint Masoe (She)
A pénteki mérlegelésen Balzsay Károly, a WBO világbajnoka 10 dekával nehezebb volt, mint szombati ellenfele, az új-zélandi Masolino Masoe.
ápr. 24
18:39
Jégkorong-vb: a világbajnok oroszok könnyedén nyertek (She)
A címvédő orosz válogatott a svájci jégkorong-világbajnokság 1. fordulójában a B-csoportban 5–0-ra legyőzte Németországot.
ápr. 24
18:39
Rosberg a második szabadedzés legjobbja (Metropol)
A pénteki második szabadedzésen Nico Rosberg, a Williams német pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Bahreini Nagydíjon, Szahírban.
ápr. 24
18:41
Ciprus: Supka Attila lesz a Nea Szalamina edzője az új idényben (She)
A ciprusi másodosztályban szereplő Nea Szalamina előzetes megállapodást kötött Supka Attilával, úgyhogy minden bizonnyal a DVSC-vel kétszeres magyar bajnok és kupagyőztes szakember lesz az élvonalba már biztosan feljutó csapat vezetőedzője a 2009–10-es szezonban.
ápr. 24
18:43
Salakmotor, egyéni ob: Magosi Norbert meglepte Ferjant (She)
Meglepetéssel zárult a salakmotoros egyéni magyar bajnokság miskolci nyitófordulója, miután Magosi Norbert legyőzte a hazai pályán verhetetlennek hitt négyszeres bajnokot, Ferjan Matejt.
ápr. 24
18:45
Jégkorong-vb: Kanada 6-1-re győzött a mieink csoportjában (She)
A jégkorong-vb A-csoportjában a kanadai válogatott 6–1-re győzött Fehéroroszország ellen. Az A-csoport másik mérkőzésén 20.15 órától a magyar válogatott Szlovákia ellen lép jégre.
ápr. 24
18:57
Póker: Scotty Nguyen várja az élről a finist Las Vegasban (She)
A nevadai Bellagio kaszinóban zajló WPT-tornán az ötszörös WSOP-bajnok Scotty Nguyen várja az élen az utolsó asztal küzdelmeit.
ápr. 24
19:15
Soproni Liga: Újpest FC–Bp. Honvéd élőben az NSO-n! (She)
Kövesse figyelemmel a labdarúgó Soproni Liga 24. fordulójának péntek esti mérkőzését, az Újpest FC–Bp. Honvéd találkozót élőben a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 24
19:15
MPB szakmai fórum - Nagyon rossz kilátások (Behaviour)
Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöke szerint nagyon rosszak a fogyatékos sport kilátásai.
ápr. 24
19:17
Sakk: Lékó Péter továbbra is veretlen a nalcsiki GP-n (She)
Az orosz Pjotr Szvidlerrel is remizett a sötéttel játszó Lékó Péter a nalcsiki Grand Prix-tornán. A magyar nagymester kilenc forduló után még veretlen.
ápr. 24
19:51
Real Madrid: a portugál Pepe tízmeccses eltiltást kapott (She)
A Real Madrid portugál védője, Pepe tízmeccses eltiltást kapott, amiért a Getafe elleni bajnokin kétszer is megrúgta a földön fekvő Javier Casquerót – jelentette be a spanyol szövetség.
ápr. 24
19:53
Tenisz: Ferrer és Fernando González is elődöntős Barcelonában (She)
Rafael Nadal és Nyikolaj Davigyenko után a spanyol David Ferrer és a chilei Fernando González jutott be a bareclonai férfi tenisztorna elődöntőjébe.
ápr. 24
19:55
Női kosárlabda: előnyben a Sopron, otthon megverte a Szegedet (She)
A női kosárlabda döntő második mérkőzésén, szerdán Szegeden a Szeviép győzött és egyenlített a Sopron ellen, azaz 1–1-ről folytatódott az egyik fél harmadik győzelméig tartó finálé. A harmadik mérkőzés végeredményét tekintve az első sopronira hasonlított: az első két negyedben még szoros volt a küzdelem, a nagyszünet után viszont elhúzott a Sopron, és végül 20 pont különbséggel, 97–77-re nyert.
ápr. 24
20:09
Bundesliga 2: Szabics Imre gólt lőtt, de csapata kikapott (She)
A német másodosztályú labdarúgó bajnokság 29. fordulójában a Greuther Fürth hazai pályán 2–1-re győzött az Augsburg ellen. A vendégeknél Szabics Imre csereként lépett pályára, és a 72. percben ő szerezte az Augsburg szépítő gólját.
ápr. 24
20:27
Jégkorong-vb: elkezdődött, élőben az NSO-n a magyar-szlovák nyitány! (She)
A svájci Zürich-Klotenben megkezdődött a Magyarország–Szlovákia jégkorong világbajnoki csoportmeccs. A magyar válogatott 70 év után első alkalommal lép jégre a világ elitjében, a találkozó élő, szöveges tudósítását az alábbi linkre kattintva követhetik!
ápr. 24
20:27
A diadal küszöbén a címvédő Sopron (Metropol)
A címvédő Sopron nyerte meg az UNIQA női kosárlabda-bajnokság három sikerig tartó döntőjének harmadik mérkőzését a vendég Szeged ellen, ezzel 2-1-re vezet a párharcban.
ápr. 24
20:29
Női kézilabda NB I: a Fehérvár legyőzte a Dunaújvárost (She)
A női kézilabda NB I rájátszásában az 5–8. helyért vívott mérkőzésen a Fehérép-Alcoa hazai pályán 40–25-re győzött a Dunaferr ellen.
ápr. 24
20:29
Lékó ismét remizett (Metropol)
Lékó Péter sötéttel remizett az orosz Peter Szvidlerrel a sakk Grand Prix-sorozat nalcsiki állomásának pénteki, kilencedik fordulójában.
ápr. 24
20:45
Férfi röplabda NB I: utolsóként a Szeged az elődöntőben (She)
Negyedikként a Szeged jutott be a férfi röplabda NB I-es ligabajnokság elődöntőjébe, miután negyeddöntős párharca harmadik mérkőzésén, pénteken legyőzte a Szolnokot.
ápr. 24
20:45
A jövő motorbajnokai (Metropol)
A Talmácsi-család motorsport egyesülete 1993-ban alakult, és immár negyedik éve működik tehetségkutató kölyök motorosiskolájuk. Pénteken bemutatták a jövő legnagyobb reménységeit a Hungaroringen, ahová két speciális 125 cm3-s versenygép is érkezett.
ápr. 24
20:45
Armstrong mégis elindulhat a Tour-on? (Behaviour)
Nem indít fegyelmi eljárást Lance Armstrong hétszeres Tour de France-győztes amerikai kerékpárossal szemben a Francia Doppingellenes Ügynökség (AFLD).
ápr. 24
21:03
Rali ob: Spitzmüller nyerte a prológot a Miskolc-ralin (She)
A bajnoki címvédő Spitzmüler Csaba nyerte pénteken a prológot a Miskolc-ralin, az ob második futamán.
ápr. 24
21:05
Kerékpár: nincs eljárás Lance Armstronggal szemben (She)
Nem indít fegyelmi eljárást Lance Armstrong hétszeres Tour de France-győztes amerikai kerékpárossal szemben a Francia Doppingellenes Ügynökség (AFLD).
ápr. 24
21:07
Soproni Liga: magabiztosan győzött hazai pályán az Újpest (She)
A Soproni Liga 24. fordulójának péntek esti mérkőzésén a listavezető Újpest fogadta a tizenegyedik helyen álló Honvédot, és a papírformát végül érvényesítve begyűjtötte a három pontot. A hazaiak góljait Kabát Péter és Scott Malone szerezte, előbbi kétszer is a kapuba talált. A 38. percben a vendégek kihagytak egy tizenegyest Hercegfalvi Zoltán révén, az esetnél ráadásul emberhátrányba is kerültek…
ápr. 24
21:21
Nem indul eljárás doppingvétség miatt Lance Armstrong ellen (Infostart)
Nem indít fegyelmi eljárást Lance Armstrong hétszeres Tour de France-győztes amerikai kerékpárossal szemben a Francia Doppingellenes Ügynökség (AFLD).
ápr. 24
21:21
Liverpool: Gerrard nem játszhat a holnapi, Hull elleni bajnokin (She)
A Chelsea elleni múlt heti Bajnokok Ligája- és a keddi Arsenal elleni bajnoki után a holnapi, Hull elleni bajnoki meccset is kihagyja Steven Gerrard, a Liverpool középpályása.
ápr. 24
21:23
Magabiztos sikerével élen maradt az Újpest (Infostart)
Magabiztosan, 3-0-ra nyert hazai pályán a listavezető Újpest a Honvéd ellen a labdarúgó Soproni Liga 24. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén, ezzel négy pontra növelte előnyét a szombaton pályára lépő Debrecennel szemben.
ápr. 24
21:39
Újpesti győzelem a Honvéd ellen (Metropol)
Magabiztosan nyert hazai pályán a listavezető Újpest a Honvéd ellen a labdarúgó Soproni Liga 24. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén, ezzel négy pontra növelte előnyét a szombaton pályára lépő Debrecennel szemben.
ápr. 24
22:33
Bundesliga: a Hoffenheimtől hozta el a három pontot a Hertha (She)
Idegenben aratott egygólos győzelmet a Hertha a Hoffenheim otthonában a német első osztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 29. fordulójának nyitó mérkőzésén.
ápr. 24
22:51
Ligue 1: biceg a bajnok, gól nélküli döntetlen lett a Lyon-PSG (She)
Az előző tíz tétmérkőzéséből csupán kettőt megnyerő Lyon esélyei tovább romlottak a címvédésre: a 33. forduló péntek késő esti nyitányán a sorozatban nyolcadik bajnoki aranyérmére hajtó OL nem bírt a Paris Saint-Germainnel.
ápr. 24
22:53
Jégkorong-vb: hihetetlen meccsen egy góllal kaptunk ki Szlovákiától (She)
Remekül kezdte a magyar jégkorong-válogatott a svájci világbajnokságot, Pat Cortina együttese az első mérkőzésén nagyszerűen helytállt a jóval előkelőbben rangsorolt, hat világbajnokot is felvonultató Szlovákia ellen. A mieink kétszer is egyenlítettek, egyszer egygólos, egyszer kétgólos hátrányból, ám a vége előtt Lubos Bartecko gólja azt jelentette, hogy nem sikerült kicsikarnunk a hosszabbítást,…
ápr. 24
22:55
Jégkorong-vb: a házigazda Svájc legyőzte a francia válogatottat (She)
Győzelemmel rajtolt a jégkorong-világbajnokságon a svájci válogatott, a házigazda 1–0-ra győzte le Franciaországot a B-csoport mai második mérkőzésén.
ápr. 24
23:09
Hősies csatában kapott ki a jégkorong-válogatott (Infostart)
A magyar jégkorong-válogatott, hősies küzdelemben csak 4-3-ra kapott ki a világranglista nyolcadik helyén álló szlovák válogatottól. A világklasszis teljesítményt nyújtó Szuper Levente hálójába 13 másodperccel a mérkőzés vége előtt ütötték a szlovákok a győztes góljukat. A magyar csapat vasárnap Kanada ellen vívja a következő mérkőzését
ápr. 24
23:27
Spanyolország: az Osasuna hiába fellebbezett Vadócz ügyében (She)
A spanyol szövetség pénteken elutasította az Osasuna fellebbezését Vadócz Krisztián kiállításának ügyében – jelentette be a klub hivatalos honlapja.
ápr. 24
23:45
Videó: Ebert gólja három pontot hozott Dárdai Pál együttesének (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, idegenben aratott egygólos győzelmet a Hertha a Hoffenheim otthonában a német első osztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 29. fordulójának nyitó mérkőzésén.

Keresés