2009. április 27. hétfő

ápr. 27
12:43
Championship: végveszélyben a Southampton, 8 napja van a klubnak (She)
A Guardian napilap értesülései szerint nyolc napon belül teljesen összeomolhat az angol labdarúgó másodosztályból hétvégén kieső Southampton.
ápr. 27
12:45
Téli sportok: Schlierenzauer és Björndalen a „tél királya” (She)
A sportágában egyformán összetett világkupagyőztes síugró Gregor Schlierenzauert és sílövő Ole Einar Björndalent választották a "tél királyává" a szakírók az elmúlt szezonra vonatkozó hagyományos szavazáson.
ápr. 27
12:57
Feröer: Potemkin három góljával vert bajnokot az NSÍ - videó! (She)
Magyar légiósa, Potemkin Károly három góljának köszönhetően győzött idegenben a feröeri labdarúgó-élvonal 4. fordulójában az NSÍ Runavík a bajnok EB/Streymur ellen. A 91. percben meccset eldöntő gólt szerző Potemkin már hat találatnál tart a bajnokságban, csapata pedig vezeti a tabellát.
ápr. 27
13:15
Videó: rémisztő baleset a NASCAR talladegai versenyén (She)
Hatalmas balesetet szenvedett Carl Edwards a NASCAR-sorozat talladegai állomásán, aminek következtében két nézőt kórházba kellett szállítani.
ápr. 27
13:17
Anglia: újabb fogadási botrány, gyanús meccset vizsgál az FA (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) vizsgálatot indított, mert azt gyanítja, hogy előre meg lehetett beszélve a Grays–Forest Green ötödosztályú mérkőzés kimenetele.
ápr. 27
13:33
Jótékonyság: Juhász, Huszti és Bodnár alapítványt hozott létre (She)
A magyar labdarúgó-válogatott három játékosa, Juhász Roland, Huszti Szabolcs és Bodnár László F-Group néven alapítványt hozott létre beteg gyerekek támogatására – jelentették be ma sajtótájékoztató keretében az érintettek.
ápr. 27
13:33
Milan-tábor Nyíregyházán (Metropol)
Kétszáz gyermeklabdarúgót várnak Nyíregyházára, a Milan Junior Camp elnevezésű táborba, melyet az olasz szervezők hivatalos partnere, a Kölyök SC rendez meg június 15. és 19. között a Városi Stadion füves és műfüves pályáján.
ápr. 27
14:09
Getafe: menesztették a kisesés szélén álló csapat vezetőedzőjét (She)
A Getafe vezetősége hétfőn kora délután menesztette a kiesés szélén álló együttes vezetőedzőjét, Victor Munozt.
ápr. 27
14:27
Paksi FC: a klub cáfolta, hogy Lipcsei Péter náluk folytatná (She)
Egy internetes portál szerint a Ferencváros középpályása, Lipcsei Péter a nyáron Paksra szerződhet, de a tolnai klub elnöke a Nemzeti Sport érdeklődésére cáfolta a hírt.
ápr. 27
14:29
Manchester United: Rafaellel szerződést hosszabbítottak (She)
A Manchester United szerződést hosszabbított fiatal brazil játékosával, Rafaellel. A 18 éves jobbhátvédet 2013-ig köti új kontraktusa a „vörös ördögökhöz”.
ápr. 27
14:45
Juventus: török szélsővel erősíthetnek a nyáron a „zebrák” (She)
Német sajtóértesülések szerint a Juventus labdarúgócsapata szerződtetné Arda Turant, a Galatasaray 22 éves szélsőjét.
ápr. 27
14:47
Úszás: Sullivannek nem tetszik Bernard-ék úszódressze (She)
Eamon Sullivan, akitől Alain Bernard és Frédérick Bousquet a múlt heti francia bajnokságon elragadta a 100, illetve az 50 méteres gyorsúszás világcsúcsát, úgy véli, a két rekordot olyan dresszben érték el, melyet a sportág nemzetközi szövetsége (FINA) még nem hitelesített.
ápr. 27
14:49
Napoli: két hétig nem játszhat az argentin csatárklasszis (She)
Kisebb izomszakadás miatt két hétig nem léphet pályára Ezequiel Lavezzi, az SSC Napoli labdarúgója.
ápr. 27
15:21
Ferrari: Di Montezemolo felajánlotta Schumachernek Jean Todt helyét (She)
Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke a Bahreini Nagydíj után elárulta, egy évvel ezelőtt felajánlotta a távozó Jean Todt csapatfőnöki posztját Michael Schumachernek, de a hétszeres világbajnok német nem fogadta el az állást.
ápr. 27
15:23
Lovassport: lova sebezte meg halálosan a kitűnő ír versenyzőt (She)
Egy éven belül a harmadik kitűnő versenyzőjét vesztette el halálos balesetben az ír lovassport: az angliai Belton Parkban tartott viadalon egy bukás után 47 éves korában elhunyt Ian Olding.
ápr. 27
15:39
Ausztria: dán válogatottal erősít a Red Bull Salzburg (She)
Dán válogatott védekező középpályással erősít a Red Bull Salzburg labdarúgócsapata: az osztrák bajnokesélyes a szezon végén szerződteti Thomas Augustinussent, az AaB Aalborg játékosát.
ápr. 27
15:41
Videó: gól született a kapus felszabadító rúgásából (She)
Tipikusan szilveszteri összeállításba kívánkozó góllal nyert 2–1-re a brazil Sao Paulo a kolumbiai América Cali ellen a Libertadores-kupa csoportmérkőzéseinek 6. fordulójában.
ápr. 27
15:57
Formula-1: újabb jelentkező, az iSport is beszállna 2010-ben (She)
A jelek szerint mágnesként vonzza a költségvetési sapka esetleges bevezetése a csapatokat a Formula–1-be: ezúttal a GP2-ben versenyző iSport International jelentette be, hogy 2010-ben csatlakozna a száguldó cirkuszhoz.
ápr. 27
15:59
Vízilabda: a három magyarral felálló Recco lett a kupagyőztes (She)
Magabiztos játékkal, tulajdonképpen simán védte meg a címét a férfi vízilabda Olasz Kupában a három magyar pólóssal felálló Pro Recco.
ápr. 27
16:15
Olaszország: Morientes a nyártól a Milan hírnevét öregbítheti (She)
Egy olasz átigazolási ügyekkel foglalkozó internetes oldal szerint a Milan szeretné átigazolni a Valencia 33 éves spanyol támadóját, Fernando Morientest.
ápr. 27
16:17
Bajnokok Ligája: dán játékvezető az „angol elődöntőben” (She)
A dán Claus Bo Larsen vezeti a szerdai Manchester United–Arsenal Bajnokok Ligája-elődöntőt.
ápr. 27
16:33
Haladás: Bonifert és Vörös valószínűleg távozik a nyáron (She)
A Haladás hivatalos honlapja szerint nagy valószínűséggel Bonifert Péter és Vörös Péter is távozik nyáron a szombathelyi klubtól.
ápr. 27
16:35
Moldova: zsinórban nyolcadszor bajnok a Sheriff Tiraspol (She)
Sorozatban nyolcadszor szerezte meg a moldovai bajnoki címet az ország leggazdagabb labdarúgócsapata, a Sheriff Tiraspol.
ápr. 27
16:51
U16: 3-1-es vezetés után kapott ki a magyar válogatott Dániától (She)
Az U16-os magyar válogatott a pénteki, holstebrói 5–0-s vereség után hétfőn ismét összecsapott Dániával, és ismét kikapott.
ápr. 27
16:53
Tenisz: Czink győzelemmel kezdett Fezben Keothavong oldalán (She)
Czink Melinda győzelemmel kezdte a Fezben zajló WTA-tornát: a brit Anne Keothavong oldalán nyert a páros első fordulójában.
ápr. 27
17:09
Hátország: kézilabda-, kosárlabda, teke- és vízilabda-eredmények (She)
ápr. 27
17:11
Póker: „Bélabácsi” élre ugrott a magyar pókeresek listáján (She)
Traply Péter, alias „Bélabácsi” átvette az első helyet az internetes versenyek statisztikáit vezető pocketfives.com oldal magyar játékosokat tömörítő listáján.
ápr. 27
17:27
Portugália: Aimar megsérült, nem vett részt a Benfica edzésén (She)
Pablo Aimar, a Benfica argentin játékosa megsérült csapata Marítimo ellen 3–2-re megnyert bajnokiján, és nem vett részt együttese mai edzésén.
ápr. 27
17:29
Serie A: Sensini egyszer visszatérne Olaszországba (She)
Nestor Sensini, az Udinese, a Parma és a Lazio egykori játékosa Olaszországban szeretne edzősködni.
ápr. 27
17:45
Spanyolország: 19 éves ecuadori játékossal erősített a Villarreal (She)
A Villarreal bejelentette, hogy szerződtette a 19 éves ecuadori Jefferson Monterót, akit januárban a Real Madrid is szeretett volna megszerezni.
ápr. 27
18:03
AS Roma: egyre nagyobb veszélyben Luciano Spalletti állása (She)
Az Il Corriere dello Sport értesülései szerint az AS Roma elnöke, Rosella Sensi raportra hívta Luciano Spalletti vezetőedzőt. A trénernek az elmúlt hetek gyenge formájáról kell számot adnia.
ápr. 27
18:05
Hátország: a megyei és a női bajnokságok hétvégi eredményei (She)
Tekintse meg a megyei labdarúgó-bajnokságok és a női bajnokságok hétvégi eredményeit, valamint a csoportok állását a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 27
18:07
Sakk: Lékó Péter továbbra is második Nalcsikban (She)
Kilencedik döntetlenjét könyvelhette el Lékó Péter az ukrán Pavel Eljanov ellen a nalcsiki Grand Prix-tornán. A magyar nagymester a 44. lépés után kötött békét kollégájával. A jelenleg is zajló forduló találkozóitól függetlenül Lékó biztosan marad a második helyen.
ápr. 27
18:21
Portsmouth: bokasérülés miatt vége Niko Kranjcar szezonjának (She)
Egy héttel korábban, a Bolton elleni bajnokin elszenvedett bokasérülése után kiderült: a 2008–2009-es szezonban már nem térhet vissza a pályára Niko Kranjcar, a Portsmouth horvát válogatott középpályása.
ápr. 27
18:39
Bayern München: Mehmet Scholl lett a második csapat edzője (She)
A csapat egykori kitűnő játékosa, Mehmet Scholl vette át a Bayern München második csapatának irányítását.
ápr. 27
18:41
Asztalitenisz: Zborai aranyérmes a szlovák nemzetközi bajnokságon (She)
Zborai Gyula aranyérmes lett a mozgássérültek szlovák nemzetközi asztalitenisz-bajnokságán, Pöstyénben a 9-es sérültségi kategóriában.
ápr. 27
18:43
Tenisz: Marosi Katalin kikapott Pironkovától Stuttgartban (She)
Vereséget szenvedett a Stuttgartban zajló WTA-tenisztorna selejtezőjének utolsó fordulójában Marosi Katalin. A magyar teniszezőt három játszmában, két és negyed órás küzdelemben győzte le a selejtezőben első kiemelt bolgár Cvetana Pironkova, így Marosi nem jutott főtáblára.
ápr. 27
19:15
Jégkorong-vb: Vanek hiába jött, simán kikaptak az osztrákok (She)
A Svájcban zajló jégkorong világbajnokság csoportkörében a második fordulót rendezik, és az Egyesült Államok válogatottja 6–1-re legyőzte Ausztria legjobbjait. Az osztrákokhoz egyébként megérkezett már a legjobb játékosuk, Thomas Vanek, az észak-amerikai profi bajnokság (NHL) legjobb emberelőnyös gólszerzője, de ő sem tudott segíteni: pont nélkül zárt. A másik délutáni mérkőzésen a csehek 5–2-re…
ápr. 27
20:09
Tenisz: James Blake már az első fordulóban kiesett Rómában (She)
A 2.75 millió euró összdíjazású római salakpályás tenisztornán nagy meglepetésre már az első fordulóban kiesett a tavalyi negyeddöntős, a torna 14. kiemeltje, James Blake, miután kikapott a selejtezőből érkező és a világranglistán a 112. helyen álló román Victor Crivoitól.
ápr. 27
20:11
NBA: kórházba szállították a New Jersey Nets egykori játékosát (She)
A New York-i rendőrség tájékoztatása szerint kórházba szállították Jayson Williamset, a New Jersey Nets egykori játékosát.
ápr. 27
20:27
Sir Alex kedvence a kollégák favoritja is (Infostart)
Ryan Giggs élete legnagyobb elismerésében részesült: a Premier League játékosai, a kollégái a 2008-2009-es szezon legjobb futballistájának választották. Méltó helyre került a díj, noha a 35 éves játékos már kevesebbet játszik a csapat jó néhány kulcsemberénél. Kétségtelen, hogy "Giggsy" a Premier League történetének egyik legnagyobb alakja
ápr. 27
20:27
REAC: hittel és szívvel kell harcolni a Loki ellen - Hevesi (She)
A sereghajtó REAC együtteséhez látogat a DVSC-TEVA a Soproni Liga keddi játéknapján. A hazaiak trénere a dvsc.hu-nak elmondta: szívvel és hittel próbálják majd ellensúlyozni a játéktudásbeli különbséget.
ápr. 27
20:45
Benk nem haragszik Upshallre (Infostart)
Benk András, a magyar jégkorong-válogatott csatára nem haragszik Scottie Upshallre, a kanadaiak támadójára, akivel a svájci világbajnokságon a két csapat vasárnapi mérkőzésén ütközött, aminek következtében eltörött a kulcscsontja.
ápr. 27
20:45
Női röplabda: Nyíregyházán nyert a BSE, szerdán lesz bajnokavatás (She)
A női röplabda NB I rájátszásában a bajnoki döntő negyedik mérkőzésén Nyíregyházán 3–2-re nyert a BSE és egyenlíteni tudott . A három nyert meccsig tartó párharc állása így tehát 2–2, ami azt jelenti, hogy majd csak az ötödik mérkőzésen dől el az aranyérem sorsa.
ápr. 27
20:47
Watford: hosszabbított Priskin Tamás csapattársa (She)
Az angol labdarúgó-másodosztályban (Championship) szereplő Watford játékosa, Lloyd Doyley 2012-ig meghosszabbította szerződését a csapattal.
ápr. 27
21:03
Bordeaux: vége a Ligakupában megsérülő Wendel szezonjának (She)
A francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Girondins Bordeaux játékosa, Wendel térdsérülés miatt már nem léphet pályára ebben a szezonban.
ápr. 27
21:05
Blog: Szuper megviselt a gólok miatt és a szurkolókat dicséri (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett fanzone.hu-n olvasható blogjában Szuper Levente, a magyar jégkorong válogatott kapusa. Szuper leírja a Kanada elleni találkozóval kapcsolatos élményeit, valamint reagál néhány olvasói felvetésre.
ápr. 27
21:07
Birmingham: fellebbez a klub Lee Bowyer eltiltása ellen (She)
Fellebbezést nyújtott be Lee Bowyer egymeccses eltiltása ellen az angol labdarúgó-másodosztályban szereplő Birmingham.
ápr. 27
21:21
Kézilabda: egy jelölt marad az elnöki posztra - Sinka lesz a befutó (She)
Nagy meglepetés lenne, ha a Magyar Kézilabda-szövetség májusi tisztújító küldöttgyűlésén nem Sinka Lászlót választanák meg a delegátusok a sportág honi vezetőjének.
ápr. 27
21:23
Kosárlabda: két évtized után újra dupla meccset rendeznek Pécsett (She)
A nyolcvanas évek közepén fordult elő utoljára, hogy egy napon, egymás után női és férfi kosárlabda-mérkőzést rendeztek Pécsett. Szerdán a Lauber Dezső Sportcsarnokban ismét lesz ilyen kettős esemény.

Keresés