2009. május 5. kedd

máj. 5
14:09
Videó: kisfilm a mozikban Janiccsal, Kováccsal, Vajdával (She)
A következő egy hónapban összesen 12 ezer alkalommal kerül vászonra a hazai mozikban a Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) reklámfilmje, amellyel a június 5. és 7. között Szegeden sorra kerülő világkupaversenyt szeretnék népszerűsíteni.
máj. 5
14:11
Kosárlabda: Németh nem léphetett pályára Spanyolországban (She)
A kosarinfo.com internetes oldal értesülései szerint Németh István hiába utazott Spanyolországba, nem lett, nem lehetett a ViveMenorca kosarasa, mert görög csapata, az AEK Athén nem járult hozzá, hogy pályára lépjen a spanyol gárdában.
máj. 5
14:27
Póker: amatőrök hívhatják ki a profikat a legújabb showműsorban (She)
Az amerikai NBC televíziós társaság új pókerrealityt tűzött műsorára, amelyben az internetről kvalifikáló játékosok mérhetik össze tudásukat a legnagyobb profikkal.
máj. 5
14:27
Budapesten debütál hétvégén a módosított öttusa (Metropol)
Az európai és a hazai közönség számára a hétvégén, Budapesten mutatkozik be a Nemzetközi Öttusa Szövetség hivatalos versenyén az új lebonyolítási forma, melyben a vívás, az úszás és a lovaglás után lövészetből és futásból álló kombinált számot bonyolítanak le.
máj. 5
14:45
Spanyolország: hamarosan eldől, hogy De la Red folytathatja-e (She)
Rubén de la Red, a Real Madrid szívproblémák miatt ősz óta hiányzó játékosa az El Paísnak elmondta, a hétvégi vizsgálat volt az utolsó teszt: ennek az eredményei határozzák meg, hogy visszatérhet-e még a pályára.
máj. 5
14:45
Jövőre jön a Forma-1-es győzelmi szabály (Metropol)
Jövőre az a pilóta nyeri a Forma-1-es világbajnoki sorozatot, aki az idény során a legtöbb futamot nyeri.
máj. 5
14:47
Formula-1: jövőre a legtöbbször nyerő pilóta lesz a világbajnok (She)
Jövőre az a pilóta nyeri a Formula–1-es világbajnoki sorozatot, aki az idény során a legtöbb futamon győz – áll a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) honlapján.
máj. 5
15:03
Videó: eltört Overmars lába egy holland másodosztályú bajnokin (She)
Súlyos sérülést szenvedett Marc Overmars, a korábbi holland válogatott labdarúgó egy másodosztályú találkozón.
máj. 5
15:03
Kómában a magyar bunyós (Blikk)
máj. 5
15:39
Románia: kórházba került a Steaua kövekkel megdobált védője (She)
Kórházba került Pawel Golanski, a Steaua Bucuresti lengyel labdarúgója azt követően, hogy a csapatot szállító buszt ismeretlen tettesek kövekkel dobálták meg.
máj. 5
15:39
Megdobálták a buszt! Kórházban a neves focista (Behaviour)
Kórházba került Pawel Golanski, a Steaua Bucuresti lengyel labdarúgója azt követően, hogy a csapatot szállító buszt ismeretlen tettesek kövekkel dobálták meg.
máj. 5
15:41
Bayern München: Rummenigge elismerte, Van Gaal is jelölt (She)
A Bayern München labdarúgócsapatának igazgatója, Karl-Heinz Rummenigge elismerte a helyi tz című lapnak, hogy a bajorok valóban az edzőjelöltek között tartják számon Louis van Gaalt, a holland AZ trénerét.
máj. 5
15:57
Konföderációs Kupa: három európai bíró vezet majd meccset (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) kedden kijelölte az idén nyáron Dél-Afrikában megrendezésre kerülő Konföderációs Kupa játékvezetőit.
máj. 5
15:59
Tenisz: Czink Melinda a második fordulóba jutott Estorilban (She)
Czink Melinda két szoros játszmát megnyerve 7:5, 7:5-re legyőzte a spanyol Eva Fernández-Bruguest az estorili női tenisztorna első fordulójában. A magyar lány a következő körben a hatodik helyen kiemelt orosz Jekatyerina Makarovával találkozik.
máj. 5
16:01
Ausztria: beszaladt asszisztenst verni a szélső, 20 meccset kapott (She)
Húsz mérkőzésre eltiltotta az Osztrák Labdarúgó-szövetség (ÖFB) Martin Dollingert, a másodosztályú FC Lustenau (volt) futballistáját, aki a lelátóról szaladt be az Austria Lustenau ellen elvesztett bajnoki után, hogy elégtételt vegyen a játékvezető-asszisztensen.
máj. 5
16:15
FC Fehérvár: Sifter Tamás számára véget ért az idény (She)
Az FC Fehérvár hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a 2008–2009-es szezonban már nem léphet pályára Sifter Tamás, a csapat középpályása.
máj. 5
16:15
Szerdán lesz a Magyar Sport Napja (Metropol)
Május hatodikán, szerdán tartják Magyarországon a Magyar Sport Napját, annak emlékére, hogy a Magyar Athletikai Club 134 éve ezen a napon rendezte meg az első szabadtéri sportviadalt.
máj. 5
16:15
Szerdán lesz a Magyar Sport Napja (Behaviour)
Május hatodikán, szerdán tartják Magyarországon a Magyar Sport Napját, annak emlékére, hogy a Magyar Athletikai Club (MAC) 134 éve ezen a napon rendezte meg az első szabadtéri sportviadalt.
máj. 5
16:17
BL: nem összeszokott belső védőkkel áll ki a Barca Londonban (She)
A Barcelona számára nagy problémát jelenthet, hogy a Chelsea elleni BL-elődöntő visszavágóján egy nem összeszokott belső védőpárossal kell felállnia szerdán Londonban. Gerard Piqué, a katalánok 22 éves hátvédje azonban spanyol újságíróknak elmondta, Martín Cáceresszel képesek lesznek megoldani a cseppet sem könnyű feladatot.
máj. 5
16:19
Győri ETO: Koltai és Dudás ismét a csapattal tréningezhetett (She)
Hosszú idő után ismét a Győri ETO FC együttesével edzhetett Koltai Tamás és Dudás Ádám, a zöld-fehérek két, hosszú ideje sérült szélsője.
máj. 5
16:21
MTK Budapest: Lambulics és Pátkai sem játszhat a Bp. Honvéd ellen (She)
A bajnoki címvédő MTK két labdarúgója, Mladen Lambulics és Pátkai Máté sem léphet pályára a Soproni Liga hétközi fordulójában – tudatta a kék-fehérek hivatalos honlapja.
máj. 5
16:23
Labdarúgás: a Rum és az Újszász jutott az Amatőr-kupa döntőjébe (She)
A Magyar Kupában legtovább jutó három megyei osztályú csapat körmérkőzéssel döntötte el, melyik két gárda játszhatja az Amatőr-kupa fináléját, amelyet 2009. május 26-án a Magyar Kupa-döntő visszavágójának előmérkőzéseként rendeznek majd meg a Bozsik-stadionban. Az MK-finálé első találkozóját 20-án Győrben rendezik, azt a meccset 15 órától a női kupadöntő előzi meg. A Vízművek pályáján megtartott…
máj. 5
16:33
Alpesi sí: felével csökkenti sztárjai támogatását a Rossignol (She)
A nehézségekkel küzdő, sífelszereléseket gyártó Rossignol cég bejelentette: felével csökkenti sztárjai – többek között Lindsey Vonn, Jean-Baptiste Grange és Julien Lizeroux – támogatását.
máj. 5
16:51
Görögország: nincs megegyezés a duplázó Olympiakosz edzőjével (She)
Egyelőre nem vezettek eredményre a tárgyalások az Olympiakosz labdarúgócsapatának vezetője és a szezonban a görög bajnokságot, valamint a kupát is megnyerő gárda trénere, Ernesto Valverde között.
máj. 5
17:09
Hull City: újabb játékost igazolhatnak Halmosi posztjára (She)
Angol lapértesülések szerint újabb játékost igazolhat Halmosi Péter posztjára a Hull City: a kiesés ellen küzdő „tigrisek” Eliseut, a spanyol Málaga balszélsőjét szúrták ki.
máj. 5
17:11
Ferencváros: újjáalakult a zöld-fehérek női kosárlabdacsapata (She)
Csaknem egy évtized után újjáalakult a Ferencvárosi TC női kosárlabda-szakosztálya – adta hírül a 100% Fradi.
máj. 5
17:13
Tenisz: Cilic továbbjutott, Schüttler kiesett Münchenben (She)
A második helyen kiemelt Marin Cilic két játszmában legyőzte a hazai pályán játszó Dieter Kindlmannt a müncheni, 450 ezer összdíjazású férfi tenisztorna első fordulójában, és a második körbe jutott.
máj. 5
17:27
Belgium: Szabics Imre iránt a Sint-Truiden érdeklődik (She)
Belga lapinformációk szerint Szabics Imrét, a német FC Augsburg magyar csatárát a belga másodosztályt megnyerő Sint-Truiden szeretné szerződtetni.
máj. 5
17:29
Jégkorong: beiktatták a Hírességek Csarnokába Schell Lászlót (She)
Schell László korábbi játékvezető kedden hivatalosan is tagja lett a Nemzetközi Jégkorongszövetség Hírességek Csarnokának.
máj. 5
17:45
Kézilabda: a Ciudadból erősített a Celje, Zorman két évre írt alá (She)
Uros Zorman, a Ciudad Real jelenlegi játékosa a jövőben ismét Szlovéniában kézilabdázik, miután két évre szóló szerződést írt alá a bajnoki címvédő Celje csapatához. A játékos korábban játszott már a szlovén klubban.
máj. 5
18:03
Ungvári Miklós aranyérmes lett a hollandiai cselgáncs csapatbajnokságon (Infostart)
Az immár kétszeres Európa-bajnok Ungvári Miklós aranyérmet szerzett a hétvégén a holland cselgáncs csapatbajnokságon.
máj. 5
18:03
Mexikó: ezen a hétvégén is nézők nélküli meccsek lesznek (She)
A hétvégén is zárt kapuk mögött rendezik a négy profi osztály mérkőzéseit a mexikói labdarúgó-bajnokságban az influenzajárvány miatt.
máj. 5
18:05
Sakk: már háromezren tanultak meg sakkozni az internetes suliban (She)
A Magyar Sakkszövetség honlapján ez év januárjától megújult formában érhető el az Internetes Sakksuli. A program azon túl, hogy megtanítja a gyermekeket sakkozni, országos tehetségkutatáshoz is lehetőséget ad. A Sakksulinak már 3000 „tanulója” volt.
máj. 5
18:21
Liverpool: Sami Hyypiä még visszatérne a csapathoz - edzőként (She)
Sami Hyypiä játékos-pályafutása lezárása után szívesen vállalna edzői munkát jelenlegi csapatánál, a Liverpoolnál.
máj. 5
18:23
Portugália: a Liverpool és a Chelsea is kiveti hálóját a Sporting ifijére (She)
Portugál lapértesülések szerint a Liverpool és a Chelsea labdarúgócsapata is érdeklődik a Sporting CP ifjú tehetsége, Wilson Eduardo iránt.
máj. 5
18:25
Cselgáncs: Ungvári Miklós Hollandiában is bajnok lett (She)
Az immár kétszeres Európa-bajnok Ungvári Miklós aranyérmet szerzett a hétvégén a holland cselgáncs-csapatbajnokságon.
máj. 5
18:39
Manchester United: Evráék az Arsenal otthonában is nyernének (She)
Patrice Evra szerint a Manchester United az Arsenal otthonában is győzelemre fog játszani, annak ellenére, hogy a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén kedvező eredményt ért el a csapat, 1–0-s győzelmet aratott.
máj. 5
18:41
Chelsea: Petr Cech szerint nagyon fontos, hogy ki lövi az első gólt (She)
Petr Cech, a Chelsea kapusa szerint sok mindent eldönthet majd az, hogy melyik csapat szerzi az első találatot a Chelsea–Barcelona Bajnokok Ligája-elődöntő-visszavágón.
máj. 5
18:57
Hága súlyosbította döntését a vukovári mészárlás ügyében (Infostart)
Megerősítette illetve súlyosbította a hágai Nemzetközi Törvényszék a vukovári mészárlás ügyében 2007 szeptemberében egykori szerb katonatisztekre kimondott ítéleteket.
máj. 5
18:57
MLSZ: drukkerei miatt kapott 100 ezer forintos büntetést a DVTK (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a Diósgyőr–Nyíregyháza mérkőzésen a hazai szurkolók részéről történt rendzavarások miatt a DVTK-t – mint visszaesőt – 100 000 forint pénzbüntetéssel sújtotta, ezen kívül a klubnak következő két hazai bajnoki meccsén 15-15 fővel emelnie kell a rendezői létszámot. Ezeken a találkozókon a miskolciaknak szövetségi ellenőrt is fogadniuk kell, és…
máj. 5
18:57
Totti várja Lippi hívását (Metropol)
Francesco Totti, az AS Roma csapatkapitánya nem tartja kizártnak, hogy visszatérjen az olasz labdarúgó-válogatottba.
máj. 5
18:59
Tenisz: Marija Kirilenko továbbjutott Czink párospartnere ellen (She)
Marija Kirilenko három szettben 6:7, 6:4, 6:3-ra győzött a kanadai Sharon Fichman ellen az estorili női tenisztorna első fordulójában, így az első helyen kiemelt orosz lány jutott tovább a második körbe, ahol az argentin María Emilia Salerni lesz az ellenfele. Fichman – Czink Melinda oldalán – párosban folytathatja a küzdelmeket.
máj. 5
19:01
Argentína: verekedéssel segítettek a sorban állás unalmán a drukkerek (She)
Hatalmas tömegverekedés tört ki az argentin labdarúgó-élvonalban szereplő Rosario Central és Newell’s Old Boys szurkolói között, miközben a fanatikusok meccsjegyekért álltak sorba.
máj. 5
19:03
Bajnokok Ligája: Mourinho szerint a Chelsea-Barca az igazi döntő (She)
Az olasz Inter vezetőedzője, José Mourinho szerint teljesen mindegy, hogy milyen eredmény születik az Arsenal–Manchester United Bajnokok Ligája-mérkőzésen, a továbbjutó ugyanis biztos kikap a másik elődöntő továbbjutójától a fináléban.
máj. 5
19:15
Soproni Liga: két találkozó élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga elhalasztott 17. fordulójából két mérkőzést játszanak le kedden 19 órai kezdettel. Kövesse velünk a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
máj. 5
19:17
Női kézilabda: Görbicz Anita megsérült a Ferencváros ellen (She)
Ezekben a percekben is zajlik a női kézilabda-bajnokság felső harmadának rájátszásában a Ferencváros–Győri ETO női kézilabda-bajnoki mérkőzés. A találkozó 38. percben pályára küldött Görbicz Anita alig néhány perccel később megsérült: 22–20-as ferencvárosi vezetésnél a kiváló irányító a földre került.
máj. 5
19:33
Női kézilabda: döntetlent játszott a Ferencvárossal az ETO (She)
Még nem sikerült a címvédés a Győri ETO női kézilabda csapatának, miután 28–28-as döntetlent játszott zártkapus mérkőzésen a Ferencváros otthonában. A Győrt még a DVSC befoghatja, ha valamennyi hátralévő mérkőzését megnyeri, míg az ETO elveszti.
máj. 5
19:35
Tenisz: Hewitt pályafutása 500. profi győzelmét aratta Münchenben (She)
Mérföldkőhöz érkezett a korábbi világelső Lleyton Hewitt a müncheni férfi tenisztorna első fordulójában, az ausztrál teniszező profi pályafutása 500. győzelmét aratta.
máj. 5
19:51
Szlovák Kupa: a kassaiak az Artmediával találkoznak a döntőben (She)
Az elődöntő visszavágóján egyaránt 1–1-es döntetlent játszva jutott be a labdarúgó Szlovák Kupa döntőjébe az FC Artmedia és az MFK Kosice.
máj. 5
19:53
Tenisz: az eső miatt csúszott a program, de Jankovics továbbment (She)
Nem okozott gondot a legjobb 16 közé jutás Jelena Jankovicsnak a Rómában zajló salakpályás női tenisztornán, a szerb teniszezőnő két szettben győzte le az argentin Gisela Dulkót.

Keresés