2010. október 7. csütörtök

okt. 7
22:22
Férfi kézilabda BL: orosz győzelem született a Szeged csoportjában (She)
Az orosz Csehovszkije Medvegyi hétgólos győzelmet aratott a fehérorosz Dinamo Minszk vendégeként a Pick Szeged csoportjában, a férfi kézilabda Bajnokok Ligája harmadik fordulójának csütörtöki mérkőzésén.
okt. 7
22:54
Ligue 1: nem lehetnek vendégszurkolók a PSG Marseille elleni meccsein (She)
A Francia Labdarúgó-szövetség úgy döntött, hogy a vendégszurkolók nem léphetnek be a stadionba a PSG–Marseille november 7-i bajnokin, és a márciusi „visszavágón" is csak a hazaiak drukkerei tekinthetik meg a helyszínen a két együttes meccsét.
okt. 7
23:12
Videoton: a fehérvári klub jótékonysági meccsel segít Devecsernek (She)
A Videoton hivatalos honlapján tette közzé, hogy a fehérvári csapat jótékonysági mérkőzést játszik a Devecseri SE-vel a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére.
okt. 7
23:14
U21-es Eb-selejtező: Svájc és Izland előnyt szerzett a playoffban (She)
Svájc és Izland is előnyt szerzett hazai pályán az U21-es labdarúgó Európa-bajnokság playoffjában.
okt. 7
23:30
Kosárlabda: ismét kikapott az Európában túrázó Lakers, ezúttal a Barcától (She)
Az Európában túrázó amerikai kosárlabdacsapat, az NBA-ben szereplő Los Angeles Lakers ismét vereséget szenvedett, ezúttal 92–88-ra kapott ki a spanyol Barcelonától.
okt. 7
23:32
Anglia: a korábbi ferencvárosi Paul Shaw a hetedosztályba igazolt (She)
A legutóbbi szezon után a Ferencvárostól távozó Paul Shaw mégsem hagyja abba a labdarúgást, és az angol hetedosztályban szereplő Retford Unitednél folytatja pályafutását.
okt. 7
23:34
Győr: a két argentin a következő bajnokin már bemutatkozhat (She)
A szeptemberben igazolt Carlos Marinelli és Juan Ignáció Briones is pályára léphet a Győri ETO következő mérkőzésén, mivel elkészült a két argentin futballista játékengedélye – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
okt. 7
23:48
Videoton: Mezey szerint a bíróknak is be kellene ismerniük a hibáikat (She)
Mezey György, a Videoton vezetőedzője a klub honlapján vezetett blogjában a magyar játékvezetők és a futballklubok kapcsolatáról írt, és a Pápa elleni bajnokin történtek miatt két meccsről eltiltott szakember szerint emberibb kapcsolatra lenne szükség a bírók és a trénerek között.

Keresés