2010. április 13. kedd

ápr. 13
15:24
Megviselte a sportorvost Varga Zoltán halála (Infostart)
Az olimpiai bajnok labdarúgó Varga Zoltán egy nappal azután halt meg, hogy megkapta a sportorvosi engedélyt. A volt válogatott játékos orvosa az InfoRádiónak azt nyilatkozta: nagyon megviseli a tragédia, de úgy érzi, hogy mindenben szabályosan járt el.
ápr. 13
15:24
Női kosárlabda: Ohlde játékán is múlhat a Pécs-Szeged elődöntő (She)
A női kosárlabda NB I elődöntőjének harmadik meccsén 18 órától a Pécs a Szegedet fogadja. A mai találkozó kulcsfontosságú, hiszen a győztes bejut a fináléba, ahol a Sopron lesz az ellenfele. A mérkőzést nagyban befolyásolhatja, hogy a hazaiak számíthatnak-e amerikai centerükre, a sérüléssel bajlódó Nicole Ohlde-ra.
ápr. 13
15:30
Iniesta megsérült, egy hónapot hagy ki (Metropol)
Ismét megsérült Andrés Iniesta, az FC Barcelona spanyol válogatott labdarúgója, akire ezúttal vélhetően egyhónapos kényszerpihenő vár.
ápr. 13
15:42
Juventus: Sebastian Giovinco megsérült, vége a szezonjának (She)
A keddi edzésen megsérült Sebastian Giovinco, a Juventus labdarúgója.
ápr. 13
15:44
Videó: Daniel Sedin szédületes, láb között szerzett gólja az NHL-ben (She)
Az NHL-ben megrendezett Vancouver Canucks–Calgary Flames mérkőzésen (7–3) Daniel Sedin egészen varázslatos, láb között szerzett gólt ütött a vendégeknek. Nézze meg a találatot videón!
ápr. 13
15:46
Ferencváros: a szurkolók tüntetést szerveznek a DVSC elleni bajnoki előtt (She)
A Ferencváros Szurkolók Szövetsége kedden kora délután a következő közleményt juttatta el a Nemzeti Sport szerkesztőségébe.
ápr. 13
16:00
Ökölvívás: Nem futhatsz el előlem - Vladimir Klicsko üzent Haye-nek (She)
Úgy tűnik, a sokak által kockázatkerülőnek titulált ukrán Vladimir Klicsko továbbra is szeretné a szorítóba rángatni a WBA-bajnok David Haye-t, hogy összehozzák a nehézsúly jelenlegi egyetlen potenciális szupermeccsét, amelyen négy világbajnoki öv is terítékre kerülne.
ápr. 13
16:02
Hull City: Stephen Hunt már nem játszhat a szezonban (She)
Sérülés miatt befejeződött a szezon Stephen Hunt, a Hull labdarúgócsapatának játékosa számára.
ápr. 13
16:04
Búcsúztatás: pénteken a Bazilikában róhatják le kegyeletüket Varga Zoltán előtt (She)
Varga Zoltán családja az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz a pénteken elhunyt olimpiai bajnok labdarúgó búcsúztatásával kapcsolatban.
ápr. 13
16:06
Pénteken búcsúztatják Varga Zoltánt (Metropol)
Pénteken a Szent István-bazilika altemplomában helyezik örök nyugalomra a múlt pénteken elhunyt Varga Zoltán olimpiai bajnok labdarúgót.
ápr. 13
16:36
Ökölvívás: leendő ellenfele durván sértegette Bedákot - videó (She)
Wilfredo Vázquez Junior sajtótájékoztatón sértegette Bedák Zsoltot. A világbajnok Puerto Ricó-i ökölvívó a homoszexualitását nyíltan felvállaló Ricky Martinnak nevezte következő ellenfelét. Bedák és Vázquez a WBO kispehelysúlyú világbajnoki címéért május 29-én bokszol Puerto Ricóban. Mint az alábbi videón is látható, a szervezők egyébként nem jól írták le a plakátokon Bedák nevét...
ápr. 13
16:38
Férfi kézilabda: Krivokapics Miloradra műtét vár, mélyvénás trombózisa van (She)
A Pick-Szeged férfi kézilabdacsapatának honlapján olvasható tájékoztatás szerint a magyar válogatottban is számításba vett Krivokapics Miloradnak nem szimpla sérülése van – tegnap még arról nyilatkozott az átlövő, hogy a hétvégi kupadöntőben meghúzódott a combja és a vádlija is, emiatt vár rá kisebb pihenő és kihagyás –, hanem amint azt a tüzetes orvosi vizsgálat kiderítette: még műtétre is…
ápr. 13
16:40
Vb 2010: a spanyolok három felkészülési meccset vívnak a torna előtt (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott három felkészülési mérkőzést is vív a világbajnokságot megelőző napokban.
ápr. 13
16:42
Van Persie öt hónapos kihagyás után tér vissza (Metropol)
Öt hónapos kihagyás után tér vissza Robin van Persie, az Arsenal labdarúgócsapatának holland válogatott támadója, aki szerdán, a Tottenham elleni bajnoki mérkőzésen már tagja lesz a keretnek.
ápr. 13
17:12
Pénteken helyezik örök nyugalomra Varga Zoltánt (Infostart)
Pénteken, a Szent István-bazilika altemplomában helyezik örök nyugalomra Varga Zoltán olimpiai bajnok labdarúgót. A néhai válogatott futballista tisztelői 11 óra és délután fél 3 között róhatják le kegyeletüket.
ápr. 13
17:30
Hollandia: Fehér Csaba továbbra is sérült, ma sem játszhat (She)
A holland első osztályú bajnokságban szereplő NAC Breda magyar védője, Fehér Csaba továbbra is sérült, így csapata mai, Vitesse elleni bajnokiján sem léphet pályára.
ápr. 13
17:48
Spanyol Király-kupa: a Camp Nouban lesz az Atlético és a Sevilla döntője (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség meghatározta a Király-kupa döntőjének időpontját és helyszínét: az Atlético Madrid és a Sevilla fináléja a Camp Nouban lesz május 19-én, kedden, ha a madridiak bejutnak az Európa-liga döntőjébe.
ápr. 13
17:50
Tenisz: Balázs Attilának párosban jobban megy Pereirában (She)
Balázs Attila a kolumbiai Pereirában zajló ATP-tornán párosban, az olasz Riccardo Ghedin oldalán bejutott a 2. fordulóba. Arról már korábban beszámoltunk, hogy Balázs egyesben a francia Dasnieres de Veigy-től vereséget szenvedett.
ápr. 13
18:12
Európába jön a Lakers (Behaviour)
Két bemutató mérkőzés erejéig Európába látogat ősszel a Los Angeles Lakers, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) jelenlegi címvédője.
ápr. 13
18:24
Anglia: David Beckhaméket elhagyta márkaigazgatójuk (She)
David Beckham nemcsak egy futballista, hanem egyben egy márkanév is: az utóbbival kapcsolatos ügyeket intéző cég igazgatója, Simon Fuller kedden egy közleményben jelentette be lemondását.
ápr. 13
18:26
Soproni Liga: korábban lesz a május 5-i Pápa-ZTE bajnoki (She)
A mérkőzést közvetítő Sport TV kérésére a Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága megváltoztatta a május 5-én (szerda) 18 órára kisorsolt Lombard Pápa Termál FC–ZTE FC Soproni Liga-mérkőzés kezdési időpontját, a találkozó az eredeti napon, de 19 órakor kerül megrendezésre.
ápr. 13
18:42
NBA: Európában turnézik ősszel a Lakers, a Knicks és a Wolves (She)
Három NBA-s csapat játszhat október elején felkészülési mérkőzéseket Európában, a kedden nyilvánosságra hozott döntés értelmében egy igazi kirakatcsapat, a Los Angeles Lakers érkezik majd az öreg kontinensre, illetve a New York Knicks és a Minnesota Timberwolves.
ápr. 13
18:44
Futás: sportolók és sztárok is részt vesznek a drogellenes Marathonon (She)
2010. április 17-én, szombaton az Erzsébet térről rajtol immár kilencedik alkalommal a Drogmentes Magyarországért Marathon.
ápr. 13
18:46
Férfi kézilabda NB I: 15 gólos veszprémi siker a Dunaferr ellen (She)
Az MKB Veszprém hazai pályán 34–19-re nyert a Dunaferr ellen a férfi kézilabda NB I elődöntőjének első mérkőzésén, így már csak egy győzelem kell neki a döntőbe jutáshoz.
ápr. 13
18:48
Hegyikerékpár: hét ország több mint száz kerekesét várják Szlovákgyarmatra (She)
Szlovákgyarmaton április 18-án kerül megrendezésre az olimpiai krossz Magyar Kupasorozat első állomása, melyet a Nemzetközi Kerékpáros-szövetség C2-es besorolással jegyzett, így az olimpiát szem előtt tartva világranglista-pontok gyűjtésére is sor kerül. Az ebike.hu Kupa sorrendben harmadszor került a hazai naptárba, a szlovákokkal való közös rendezésű viadal az utánpótlás számára kiírt „Visegrádi…
ápr. 13
19:00
NHL: Marty Turco kilenc szezon után távozik a Dallas Starstól (She)
Nem újítja meg a szezon végén lejáró szerződését Marty Turcónak az észak-amerikai jégkorongbajnokságban érdekelt Dallas Stars. Ezt a klub általános igazgatója, Joe Nieuwendyk jelentette be kedden.
ápr. 13
19:02
Torna: megvan a magyar férfi csapat az Európa-bajnokságra (She)
Berki Krisztián, Hídvégi Vid, Rácz Attila, Czingli László és Marján Péter alkotja a jövő heti, birminghami férfi tornász Európa-bajnokságon induló csapatot.
ápr. 13
19:18
Liverpool: Torres orvosa szerint már a jövő héten játszhat a csatár (She)
Mint beszámoltunk róla, Fernando Torres Spanyolországba utazott, hogy az ismert térdspecialista, Dr. Ramón Cugat megvizsgálja. A szakember jó hírekkel szolgált a „vörösök" híveinek.
ápr. 13
19:20
Női asztalitenisz Klubcsapatok Szuperligája: szekszárdi siker (She)
A női asztaliteniszezők Klubcsapatok Szuperligájában a Szekszárd a mindhárom mérkőzését megnyerő kínai légiósa, Liu Sze-jü vezérletével 6:2-re győzött Orosházán a 9. helyért zajló párharc első mérkőzésén.
ápr. 13
19:22
Lovassport: május végén tisztújító közgyűlés a szövetségben (She)
Május végén tisztújító közgyűlést tart a Magyar Lovasszövetség (MLSZ), miután a legutóbbi, február 25-i közgyűlésen olyan alapszabály-módosításokat fogadott el, amely szükségessé tette azt.
ápr. 13
19:24
Torna Eb: Megvan a magyar csapat (Behaviour)
Kovács István vezetőedző kedden kihirdette a jövő heti, birminghami tornász Európa-bajnokságon induló magyar csapat névsorát.
ápr. 13
19:42
Tisztújítás a lovasoknál (Behaviour)
Május végén tisztújító közgyűlést tart a Magyar Lovasszövetség (MLSZ), miután a legutóbbi, február 25-i közgyűlésen olyan alapszabály-módosításokat fogadott el, amely szükségessé tette azt.
ápr. 13
19:44
Nyert a Veszprém (Behaviour)
A Bajnokok Ligájában negyeddöntős Veszprém hazai pályán címvédőhöz méltóan könnyedén győzte le a Dunaferrt a Budapest Bank férfi kézilabdaliga elődöntőjének első, keddi mérkőzésén.
ápr. 13
19:54
Rali: a finn pilóta fia nyolc évesen száguld versenyautóval - videó (She)
Az ismert finn ralis, Harri Rovanperä nyolc éves kisfia apja nyomdokaiba lép, és már ilyen fiatalon felnőtteket megszégyenítő módon száguld versenyautójával – akár havas pályán is. Tekintse meg videónkon a nyolc éves Kalle Rovanperä vezetési képességeit!
ápr. 13
19:56
MLSZ: Véber hárommeccses eltiltása, a Diósgyőr hárommillió forintos büntetése (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága keddi ülésén hárommillió forintos pénzbüntetést rótt ki a Diósgyőrre, amiért a klub nem rendezte a Győrrel szemben fennálló tartozását. Továbbá 2010. december 31-ig megvonta az igazoláshoz, átigazoláshoz való jogot. A büntetés végrehajtását május 11-g felfüggesztették.
ápr. 13
19:58
Női kosárlabda NB I: a Pécs megverte a Szegedet, készülhet a Sopron ellen (She)
A női kosárlabda NB I rájátszásában az elődöntő harmadik meccsén a MiZo Pécs 2010 hazai pályán 73–65-re legyőzte a Szeviép-Szegedet, így készülhet a Sopron elleni fináléra.
ápr. 13
20:12
Magyar Kupa: legyőzte a Honvédot, így döntős a Debrecen (She)
Elsőként a Debrecen jutott be a labdarúgó Magyar Kupa döntőjébe, miután hazai pályán 2–1-re legyőzte a Bp. Honvédot.
ápr. 13
20:14
Futsal NB I: a listavezető Duna Takarék-ETO három góllal nyert Üllőn (She)
A Futsal NB I 20. fordulójában a listavezető Duna Takarék-ETO FC 4–1-re nyert az Üllő otthonában.
ápr. 13
20:16
MLSZ: a rendkívüli elnökségi ülésen döntenek a versenykiírásokról (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöksége április 14-én, szerdán 10 órakor rendkívüli ülést tart a telki székházában. A tanácskozás napirendjén elsősorban az NB I-es és NB II-es férfi bajnokság, valamint a Magyar Kupa és a Ligakupa versenykiírásának elfogadása szerepel.
ápr. 13
20:18
A Debrecen jutott a Magyar Kupa döntőjébe (Metropol)
Az idegenbeli 1-1-es döntetlent követően a bajnok Debrecen hazai pályán 2-1-re legyőzte a címvédő Budapest Honvédot a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének keddi visszavágóján, így bejutott a fináléba.
ápr. 13
20:30
A Debrecen bejutott a Magyar Kupa döntőjébe (Infostart)
Az idegenbeli 1-1-es döntetlent követően a bajnok Debrecen hazai pályán 2-1-re legyőzte a címvédő Budapest Honvédot a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének keddi visszavágóján, így bejutott a fináléba.
ápr. 13
20:30
Serie A: biztonsági okokból megváltoztatták a római derbi kezdési időpontját (She)
A rendőrség, valamint az érintett klubok közötti megegyezést követően biztonsági okokból megváltoztatták a hétvégi római derbi kezdési időpontját. Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 34. fordulójában a Stadio Olimpicóban a tabellán tizenhatodik helyen álló Lazio fogadja a listavezető AS Romát.
ápr. 13
20:32
Tenisz: Czink Melinda két szettben kikapott Krajicektől Charlestonban (She)
Czink Melinda 7:6, 6:3-as vereséget szenvedett Michaëlla Krajicektől a Charlestonban zajló női tenisztorna 1. fordulójában.
ápr. 13
20:48
Serie A: megváltoztatták a római derbi kezdési időpontját (She)
A rendőrség, valamint az érintett klubok közötti megegyezést követően biztonsági okokból megváltoztatták a hétvégi római derbi kezdési időpontját. Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 34. fordulójában a Stadio Olimpicóban a tabellán tizenhatodik helyen álló Lazio fogadja a listavezető AS Romát.
ápr. 13
20:50
Birkózó Eb: szabadfogásban két-két azeri és orosz aranyérem nyitásként (She)
A Bakiban zajló birkózó Európa-bajnokságon a szabadfogásúaknál négy súlycsoportban hirdettek végeredményt kedden: az azeri–orosz külön verseny jelenleg 2–2-es döntetlenre áll.
ápr. 13
20:54
Kiejtette a Honvédot a Debrecen (Behaviour)
Az idegenbeli 1-1-es döntetlent követően a bajnok Debrecen hazai pályán 2-1-re legyőzte a címvédő Budapest Honvédot a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének keddi visszavágóján, így bejutott a fináléba.
ápr. 13
21:06
Tenisz: Tsonga megszenvedett Monte-Carlóban Nicolas Almagróval (She)
Az ötödik helyen kiemelt francia Jo-Wilfried Tsonga igencsak megszenvedett a Monte-Carlóban zajló, salak pályás ATP-tenisztorna második fordulójában a spanyol Nicolas Almagróval, de végül sikerült győznie.
ápr. 13
21:24
Németország: Futács Márkó nem játszhatott, kikapott a Werder II (She)
Futács Márkó sérülés miatt nem léphetett pályára a Werder Bremen második csapatában, amely hazai pályán 3–0-s vereséget szenvedett a VfB Stuttgart II-től a német labdarúgó-bajnokság harmadosztályában.
ápr. 13
21:26
Tenisz: Carla Suárez Navarro három játszmában búcsúztatta Simona Halepet (She)
A Barcelonában zajló WTA-torna első fordulójában a hetedik helyen kiemelt spanyol Carla Suárez Navarro csak háromjátszmás csatában tudta kiejteni a selejtezőből főtáblára kerülő román Simona Halepet.
ápr. 13
21:42
Videoton: remek körülmények között gyógyulhatott Ulmban Nagy Dániel (She)
Hazatért Ulmból Nagy Dániel, aki azért utazott Németországba, mert sérülése itthon nem az elvárásoknak megfelelően gyógyult.

Keresés