2010. július 14. szerda

júl. 14
13:30
Tenisz: Szávay a párosok között a negyeddöntőbe jutott Prágában (She)
Szávay Ágnes Monica Niculescuval az oldalán győzelemmel kezdett a prágai salakpályás tenisztorna női páros versenyében. A magyar, román kettős két szettben győzte le a Marina Erakovic, Karolina Kosinska új-zélandi, lengyel duót.
júl. 14
13:30
Jövő szombaton újra Balatonátúszás (Metropol)
Ha az időjárás is engedi, jövő szombaton kerül sor a 29. Coca-Cola Balatonátúszásra, a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 km-es távon. A célban, a balatonboglári Platán-strandon különböző programok, koncertek várják az úszókat.
júl. 14
13:32
Vasas: grúz és bosnyák játékost tesztelnek a piros-kékek (She)
Egy grúz és egy bosnyák labdarúgó érkezett próbajátékra a Vasashoz – adta hírül a piros-kék klub honlapja.
júl. 14
13:48
Liverpool: Torres combizomszakadást szenvedett a vb-döntőben (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint Fernando Torresnek elszakadt egy izom a bal combjában.
júl. 14
13:48
Szávay továbbjutott Prágában (Behaviour)
Szávay Ágnes oldalán Monica Niculescuval bejutott a 220 ezer dollár összdíjazású, prágai salakpályás női tenisztorna párosversenyének negyeddöntőjébe.
júl. 14
14:06
Manchester United: Scholes még nem tudja, mikor vonul vissza (She)
Paul Scholes, a Manchester United 35 éves középpályása a következő szezonban még mindenképp a „vörös ördögöket" erősíti, de elképzelhető, hogy nem a 2010–2011-es idény lesz az utolsó a vörös hajú klasszis számára.
júl. 14
14:08
Ifjúsági olimpia: Magyarország 18 sportágban 49 versenyzőt nevezett (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) 18 sportágban 49 versenyzőt nevezett a Szingapúrban augusztus 14. és 26. között sorra kerülő I. ifjúsági olimpiára – adta hírül szerdán, egy nappal a nevezési határidő lejárta előtt a MOB honlapja, hozzátéve, hogy a teniszező Susányi Zsófia és a kenus Korisánszky Dávid meghívása még nem tisztázódott.
júl. 14
14:10
Felkészülés: az Everton két góllal verte meg ausztrál ellenfelét (She)
Az Everton felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte az ausztrál első osztályban (A-League) szereplő Melbourne Heart együttesét. A liverpooli gárda két gólját Jack Rodwell és Louis Saha szerezte.
júl. 14
14:12
Újpest: Sitku Illés csatlakozott a kerethez, Simek újra edzett (She)
Szerda délelőtt már az Újpesttel edzett Sitku Illés, aki a tervek szerint egy évre kölcsönbe érkezik a lila-fehérekhez a Videotontól – olvasható az Újpest honlapján.
júl. 14
14:24
Németország: Michael Ballack helyreutasította Philipp Lahmot (She)
Michael Ballack úgy véli, továbbra is ő a német válogatott csapatkapitánya annak ellenére, hogy a dél-afrikai világbajnokságon Philipp Lahm viselte a karszalagot, és kijelentette, önként nem adja azt vissza.
júl. 14
14:26
Szolnok: Tarczynak és a litván Marozasnak szerződést ajánl a klub (She)
A keddi, Békéscsaba elleni felkészülési találkozó után a Szolnok labdarúgócsapatának vezetői szerződést ajánlottak Tarczy Pálnak és a litván Eimantas Marozasnak – olvasható a szolnokiak honlapján.
júl. 14
14:42
MLS: Thierry Henry a New York Red Bullsban folytatja pályafutását (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő New York Red Bullsban folytatja pályafutását a Barcelona francia csatára, Thierry Henry. Ezt az amerikai csapat jelentette be hivatalos honlapján.
júl. 14
14:42
Lahm elvette barátnőjét (Behaviour)
Philipp Lahm megnősült: a német válogatottal Dél-Afrikában világbajnoki bronzérmet szerzett, 26 éves labdarúgó a München melletti Ayingban mondta ki szerdán a boldogító igent barátnőjével, Claudia Schattenberggel.
júl. 14
14:44
Görögország: Rommedahl két évre aláírt az Olympiakoszhoz (She)
Dennis Rommedahl kétéves szerződést kötött az Olympiakosszal. A 31 éves dán szélsőnek az Ajaxnál lejárt a szerződése, így a görög klub ingyen szerezte meg.
júl. 14
14:46
Női kézilabda: a BL-trófea a cél a Győri Audi ETO-nál (She)
Megkezdte a felkészülést a 2010–2011-es szezonra az előző idényben bajnok és kupagyőztes, Bajnokok Ligája-elődöntős Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata, amely a következő idényre a BL-trófea megszerzését tűzte ki célul.
júl. 14
15:00
Lille: Gervinho idén nyáron még nem akar a Liverpoolba igazolni (She)
Gervinho egy rádióinterjúban elmondta, hogy nem áll szándékában a nyáron elhagyni a Lille-t. Korábban megírtuk, hogy az elefántcsontparti labdarúgó iránt a Liverpool érdeklődik.
júl. 14
15:00
Jövő héten újra Balatonátúszás (Behaviour)
Jövő szombaton tartják a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 km-es távú Balatonátúszást, feltéve ha az időjárás engedi. Ha az nem megfelelő, akkor a pótnap vasárnap, vagy a következő hétvége két napja lehet.
júl. 14
15:18
Hegyikerékpár: az olimpiai szám jelentős hazai versenyei következnek (She)
Az olimpiai krossz szakág versenyzői a közelmúltban rendezett Európa-bajnokság után nem sokat pihenhetnek, hétvégén a magyar bajnokságra, augusztus elején pedig egy nemzetközileg C1-es kategóriával minősített pontszerző viadalra kerül sor.
júl. 14
15:18
Bundabotrány: már 14 gyanús magyar meccs (Metropol)
A legfrissebb adatok szerint a korábbi 200 helyett 270 mérkőzés, köztük a 13 helyett immár 14 magyarországi találkozó szerepel a nemzetközi labdarúgó bundabotrányt tavaly novemberben kirobbantó bochumi ügyészség vizsgálati anyagai között.
júl. 14
15:20
Parma: Fernando Marqués Itáliába szerződött az Espanyoltól (She)
Az Espanyol 25 éves középpályása, Fernando Marqués a Parma csapatában folytatja pályafutását a következő szezontól. A játékost szerdán 18 órakor mutatják be az Ennio Tardini-stadionban.
júl. 14
15:36
Úszó Eb: rekordlétszámú magyar csapat a budapesti kontintenstornán (She)
A Magyar Úszószövetség szerdai elnökségi ülésén elfogadta Kiss László előterjesztését, amelynek értelmében a magyar válogatott maximálisan kihasználja a hazai pálya előnyét, és minden számban – kivéve a 800 és az 1500 méteres gyorsúszást, ahol ez a lehetőség nem adott – négy versenyzőt indít az előfutamokban.
júl. 14
15:38
Tottenham: a Spurs főnöke Joe Cole-t és Fabianót akarja (She)
A Tottenham menedzsere, Harry Redknapp már tárgyal Joe Cole-lal, hogy megszerezze őt a következő szezonra. Az angol játékos szerződése június 30-án járt le a Chelsea-nél, így ingyen megszerezhető. Redknapp és Cole ráadásul már dolgozott együtt a West Ham United-ben, jó kapcsolatuk pedig azóta is tart.
júl. 14
15:54
Barcelona: Guardiola egy évvel hosszabbított - hivatalos (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona hivatalos honlapján jelentette be, hogy Pep Guardiola egy évvel hosszabbított a klubbal.
júl. 14
15:54
Torres combizma elszakadt (Metropol)
Combizomszakadást szenvedett a hollandok elleni, vasárnapi világbajnoki döntőben Fernando Torres, a spanyol válogatott labdarúgója.
júl. 14
15:56
Tenisz: Babos ezúttal Angliában remekel, Mirzával játszhat (She)
Babos Tímea a japán Inoue Mijabi elleni győzelemmel mutatkozott be egyesben a Wokingban zajló 25 ezer dollár összdíjazású felnőtt challengertornán. A magyar teniszező még szerdán lejátssza második meccsét is az indiai Sania Mirza ellen.
júl. 14
16:12
Barcelona: Guardiola vezetőedző egy évvel hosszabbított - hivatalos (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona hivatalos honlapján jelentette be, hogy Pep Guardiola egy évvel hosszabbított a klubbal.
júl. 14
16:12
Spanyol világuralom (Behaviour)
Rafael Nadal, Fernando Alonso, Alberto Contador, Fernando Torres, Pau Gasol - ezek a sportolók mind letettek már valamit az asztalra az elmúlt pár évben. A sportágaik ugyan különbözőek, de egy valami azonban közös bennük: mindannyian spanyolok. A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon vasárnap megszerzett aranyérmével Spanyolország végképp felzárkózott a legfontosabb sportnagyhatalmak közé.
júl. 14
16:14
Póker: Koroknai András küzdhet a milliárdos WSOP fődíjért (She)
A WPT LA Poker Classic magyar győztese egyedüli magyarként küzdhet a WSOP főversenyének ötödik napján.
júl. 14
16:14
Bajnokok Ligáját akar nyerni a Győr (Behaviour)
Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata a következő idényre a BL-trófea megszerzését tűzte ki célul. A klub szerdán tartott sajtótájékoztatóján bemutatták a csapat két új játékosát, valamint az együttest szponzoráló autógyár is bejelentette, hogy hosszú távon tervez a kézisekkel.
júl. 14
16:30
Barcelona: Guardiola egy évvel hosszabbított - hivatalos (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona hivatalos honlapján jelentette be, hogy Pep Guardiola egy évvel hosszabbított a klubbal.
júl. 14
16:30
Minden idők legnépesebb magyar csapata (Metropol)
Minden számban a szabályok által megengedett legtöbb versenyzőt, összesen 59 úszót indít a magyar szövetség az augusztusi budapesti Európa-bajnokságon.
júl. 14
16:32
Guardiola egy évet hosszabbított a Barcelonánál (Metropol)
Egy évvel meghosszabbította lejáró szerződését Josep Guardiola, a spanyol bajnok FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője.
júl. 14
16:34
Thierry Henry New Yorkba szerződött (Metropol)
A New York Red Bullshoz szerződött Thierry Henry, a franciák világ- és Európa-bajnok labdarúgója. Az amerikai klub szerdai tájékoztatása szerint a 32 esztendős játékos "több évre" írt alá, és jövő csütörtökön mutatkozik be új csapatában az angol Tottenham elleni barátságos mérkőzésen.
júl. 14
16:48
Kecskemét: ha jön érte ajánlat, Vörös Péter távozhat (She)
Újabb változás történt a Kecskeméti TE-Ereco játékoskeretében.
júl. 14
16:50
Líbia: U20-as világbajnok edző lett a válogatott szövetségi kapitánya (She)
A Líbiai Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint a brazil Marcos Paquetát nevezték ki a válogatott szövetségi kapitányának.
júl. 14
17:06
Marad a sikeredző Barcelonában (Infostart)
Egy évvel meghosszabbította lejáró szerződését Josep Guardiola, a spanyol bajnok Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője.
júl. 14
17:06
Dél-Afrika: megegyeztek Parreira segítőjével, Mosimane lesz a kapitány (She)
A Dél-afrikai Labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy Pitso Mosimane veszi át a labdarúgó-válogatott irányítását.
júl. 14
17:08
Bundesliga: a Wolfsburg megszerezte Dárdai Pál csapattársát (She)
A VfL Wolfsburgban folytatja pályafutását az előző két szezonban a Hertha BSC-ben szereplő brazil Cicero.
júl. 14
17:24
Argentína: Lionel Messi kiáll Diego Maradona mellett (She)
A Barcelona aranylabdás játékosa, Lionel Messi reményei szerint továbbra is a sokat kritizált Diego Maradona marad az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
júl. 14
17:26
Görögország: Dennis Rommedahl két évre aláírt az Olympiakoszhoz (She)
Dennis Rommedahl kétéves szerződést írt alá a görög labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympiakoszhoz.
júl. 14
17:42
Olimpián és vb-n is játszana még Beckham (Infostart)
Játszani akar a 2012-es olimpián és a 2014-es világbajnokságon David Beckham, aki kizárta, hogy edzői babérokra törne.
júl. 14
17:42
Újpest: a Salzburgtól és Békéscsabáról igazolt játékost a fővárosi klub (She)
Két új játékost szerződtetett az élvonalban szereplő Újpest labdarúgócsapata. Rubus Tamás Békéscsabáról, a horvát Marin Matos a Red Bull Salzburgtól érkezett.
júl. 14
18:00
Újpest: a Salzburgtól és Békéscsabáról igazolt játékost a klub (She)
Két új játékost szerződtetett az élvonalban szereplő Újpest labdarúgócsapata. Rubus Tamás Békéscsabáról, a horvát Marin Matos a Red Bull Salzburgtól érkezett.
júl. 14
18:02
Fulham: Gera Zoltánék is bemutatták új mezüket - fotó (She)
A Fulham is bemutatta szerelését a Premier League 2010–2011-es szezonra. Az új mez a londoni klub tradicionális színeiben pompázik.
júl. 14
18:04
Atlétika: Semenya kilenc másodperccel lassabb korábbi önmagánál (She)
Caster Semanya visszatérése előtt egy nappal edzője jelezte, hogy a női 800 m világbajnoka még nagyon messze van legjobb formájától, így senki ne várjon tőle kiemelkedő eredményt csütörtökön.
júl. 14
18:18
Bundabotrány: már 14 magyar meccs gyanús (Infostart)
A legfrissebb adatok szerint a korábbi 200 helyett 270 mérkőzés, köztük immár 14 magyarországi találkozó szerepel a nemzetközi labdarúgó bundabotrányt tavaly novemberben kirobbantó bochumi ügyészség vizsgálati anyagai között.
júl. 14
18:20
Amerikában folytatja Henry (Infostart)
A New York Red Bullshoz szerződött Thierry Henry, a franciák világ- és Európa-bajnok labdarúgója.
júl. 14
18:36
Légióssors: felkészülési meccseken már beveti a Genk Kötelest (She)
Hosszú ideje húzódik Köteles László ügye, és bár a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) továbbra sem döntött a kérdésben, a belga labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Racing Genk felkészülési meccseken már számít a kapusra.
júl. 14
18:38
NBA: Zydrunas Ilgauskas követheti James-t a Miamihoz (She)
Nagy valószínűséggel Zydrunas Ilgauskas lesz a nyáron nagyon megerősödő Miami Heat következő igazolása.
júl. 14
18:54
Tour de France: Paolinho révén portugál győzelem a 10. etapon (She)
A portugál Sergio Paolinho nyerte meg a 2010-es Tour de France 10. szakaszát. A második helyen a fehérorosz Vaszilij Kirijenka ért be. Ez volt a Lance Armstrong által alapított RadioShack-csapat első etapsikere a francia körversenyen.

Keresés